172102
  • uHs Gerzson
    BF2 leszálitás Vietnám modra ;)
  • ssc-suni-hu
    Hat az csak siman SUNILAND es nem Sunyland :-)
    Igen be van allitva le is mentegeti a megadott FTPre, de tenyleg sajnos nem lehet a jatekon belul attolteni, nem igazan ertem, mert az FTProl lenezi, hogy milyen csatarecordfajlok vannak, mert kilistazza, de letoltesnel meg azt irja ki, hogy nem toltheto le.
    Nem volt meg sok idom vele foglalkozni ma pentek van talan igy konyebb lesz es probalgatom.
    Egyebkent tudja valaki, hogy hova masolja a demofajlokat a sajatgepre?
  • ssc-suni-hu
    Na most lett vege a vilagnak, illetve tegnap.
    Mostmar engem is kidobott a jatek vegen, de csak linuxos szerverekrol ha jol vettem eszre.
  • Running
    Na tegnap én is próbáltam ranked szerverre fellépni és simán felengedett az egyikre. A pingje nem volt túl jó 100-200, de csak az elő két percig akadt. Nagyon lamerek voltak fent, mert körönként 15-20 embert szedtem le gond nélkül pedig nem vagyok egy nagy játékos. Na nem is ez a lényeg.
    Hanem a tankos kilövős dologra visszatérve nem értek néhány dolgot. Réegebben már felvetettem ezt a dolgot de értelmes válasz nem jött. Fontos e hova célzol a tankon, függ e tőle a sebzés. Tegnap szintén volt olyan rakétás aki megfingatott 3 másodperc alatt, annyit se tudtam mondani fapapucs. 1-2 vagy kettőt lőhetett ki.
    Másik a velem szemben álló tankra HATOT lőttem rá mire felrobbant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ő egyszer talált el és fél páncélom hoppla le, már gondolkodtam rajta ugrok ki az ernyővel, de aztán csak felrobant a hatodikra, mi a szarért van ez?
    Gyalogosharcnál szintén. 5x spanoltam vissza mire a csávót le tudtam lőni pedig mindig eltaláltam, ellenben én max 1-2 lövés voltam. Tudom szór a fegyver azt láttam is, azért élhette túl, de hogy a picsába tud vki engem futás ugrás közben fejbelőni. :)
    Vannak jó tehetséges csávók is, tudom mert láttam párat hogyan raknak rendet 10 ellenséges katonával szemben...néztem a távcsövön keresztül, hogy a srác az épületben alul 2 embert lőtt le, aztán 2-en szaladtak utána azokat is kigránátozta, majd rendet rakott az emeleten is ismét 4-5 hulla. :)
    Ilyen szeretnék lenni én is. :)

Na ennyit háborgok, másokkal is van ilyen vagy csak én szopok?
  • Rafia
    desktopra kidobáltaknak: néztétek már, hogy nem melegedési problémák okozzák esetleg? BF2 jól megizzaszt mindent + most iggen meleg idő van. Csak 1 ötlet.
  • Kovács legény
    OooKééÉ
  • colos
    Elhiszed, hogy megtenném, ha nem tapasztalnám a hibákat..:(
  • jakint
    Próbálkozz egy eredeti game-val...:D leget, hogy megoldja dondjaidat!
  • Kovács legény
    azhogy
    naaa.. naaa... naaaa... meegjeleeeee...nem még nem:( na majd most naaa... naaa.... :D
  • And5
    Na végre bekerült valami az én leltáramba is :)

• colos
    A fenti mondat, amit bemásoltál nem az én "számból" hangzott el. A jelzőre nem reagálnék.
    Tudom, hogy nemrég jött ki, szombaton már meg lehetett volna venni akár a Saturnban is például. Majdnem meg is vettem, De előtte még ki szerettem volna próbálni, hogy miért is adnék ki 12000 Ft-ot.

Az hogy most jött ki, szerintem nem mentség. Főleg, ha ez ember fizet is érte. H

Azt is tudom, hogy létezik a patch nevű ereklye, és hogy majd javítani fogja a hibákat, de ennyi pénzért legalább ne csak 5 percet tudjak játszani a neten... Ez itt a probléma. Azért kiváncsi vagyok mikorra fog működni rendesen. Reményeim szerint hamarosan, és akkor tényleg egy jót lehet majd vele játszani.
  • 0Fritz0
    "...és ezt természetesen sosem fogják kijavítani, még két év múlva is mindenkit ki fog dobni..."

A gyengébbek kedvéért:
    1. A gém csak most jött ki.
    2. Néhány táltos szerint majd eljő az az idő, amikor néhány hős vitéz felkutatja a patch-nevezetű titokzatos ereklyét, ezzel elhozva a non-stop hentet és DTK-t a yonépnek. :)
  • colos
    Sziasztok!

Egy magánvélemény a játékról, ha megengeditek... Jómagam már egy jó ideje COD-ozom, de már vártam a játékot,és a csapatunk is szerette volna magát belevetni a játék rejtelmeibe...

De jöttek a problémák... Single-be tökéletesen fut a játék gond nélkül... A multiról meg inkább ne beszéljünk... 5 perc töltés (jobb esetben, egy nem éppen rossz gép alatt), aztán 5 perc játék, majd visszaköszön az asztal... Kipróbáltunk mindent, amit itt a FAQ-ban összeírtatok. Sikertelenül.
    Jómagam még az X800-as problémával is találkozok, ha végre bent vagyok egy kicsit a játékban...

Pedig, ha működött volna, akkor ez a játék is ott lenne eredetiben a polcomon, akárcsak pl. a COD, vagy a HL2...

De ezért még 2000 ft-ot se adnék így...

Ami azért tetszett benne. Jók a pályák, nagyon szép grafika, a helikopterek, repülők vezethetősége, és a hangulata, ameddig bent tudsz maradni a szerveren...
  • CUCLI
    Megjelent! =00
  • xj700t
    24h 678 hozzászólás. Ezt ki tudja átolvasni? :)

A Rank rendszerről lehetne írni egy pár sort a FAQ-ba.
  • Ahhoj
    -0000001, -000002 ;)
  • Max Damage
    na asszem elteszem magam mára. :) jó8 mindenkinek és jógémet azoknak akik még tolják és jó melót akik meg mingyárt kelnek ;D
  • schrank
    az agyu meg a radar ferrobbantaser plusszpont jaar en aszittem minuszpont vagy lehet hogy eddig a sajat cuccainkat basztam szet
  • démonigyerek
    help me!!!!!
  • démonigyerek
    bakker
    jáccok az egyik magyar szerveren aztán kilépek
    lépek vissza és már azt írja hogy használatban a cd-key
    jó, beírok másikat regeditbe, aztán megin nem jó
    ez mé van
    már semmyilyen kóódal sem
  • I love Techno
    Ebbe mi a hent?
  • 3TOMI3
    volt amikor úgy le volt terhelve a rendszer hogy nem engedett belépni és database error szöveget írt ki vagy mit
    amúgy az európai szerveren 60-80 a ping
  • 3TOMI3
    minda2-őt kell csinálni :)
  • schrank
    most akkor az elso hejezeseket kell gyujtogetni vagy fusiba szerelem a jarganyokat meg feketen irok fel recepteket es ujraelesztgetek
  • lac coo
    Pedig a BF2 nem szokott behalni :-DDD
    Na de most néztem elég gázosak a pingek nálam ezeken a szervereken .
  • 3TOMI3
    tegnap előtt ment minden rendesen csak tegnap halt be...
  • lac coo
    Na de hely az nem igen van ezeken a szervereken !Vagy mától - a megjelenés napjától- lesz több is ?
  • 3TOMI3
    ha meglesz a 3. rang akkor unlockolhacc egy fegyvert a kitüntetést pedig az adott kaszt feladatáért kapod mittoén medcnél sokat élesztesz újra vagy sok elsősegélyes csomagot acc
  • lac coo
  • schrank
    ez most hogyis mukodik ha kurvajol nyomom 1 kaszttal akkor mekkapom az osszes cuccot vagy csak aszt amejiket a kaszt hasznalja
    A GYENGEBBEK KEDVEERT EGY NAGYONUGYES SZERELO CSAK A cro-va keszletet kapja meg a sok plecsni utan vagy jar nekki a hosszupuska is
    kurva caps lock
  • lac coo
    Az Ecserin sok ilyen kitüntetést lehet kapni , majd veszek ott .:-DDD
  • 3TOMI3
    hátja én is szedtem összed 1 kitüntetést és 2 ribbont de még nem érkezett meg
  • lac coo
    Az ASE a Sunyland szervert elvileg demorec-nek jelzi . kérdés hogy le is lehet-e tölteni utána azt ?
    Valaki nincs itt aki illetékes ?
  • mila69en
    elvileg legalábbis nekem megvan vagyis majdnem kb 1 órája kaptam mégeggyet az még nincs meg 6-nak kéne lennie 5-van kiváncsi vagyok hogy reggelre meg lessz-e

sztem időbe tellik a az accountos szervernek míg feldolgozza legalábbis én valami ilyemire tudok gondolni, hogy mért késik
  • And5
    Hasznaálj Opera 8.01 -et és kereshetsz az oldalon található szövegben.
  • Col Andrew
    ki lehet választani a szűröknél hogy csak ranked szervert mutasson
  • schrank
    azzal az allvanyos raketaval kilehet loni ha a -be talalod ! ! !
  • Col Andrew
    nekem A BFHQ-ba a legelső csata után rögzitett egy-két dolgot, aztán semmit azontúl, pedig kaptam ezt-azt. majd megcsinálják..
  • lac coo
    a ranked szervereket jelzi valahogy a szűrő v a szerverkereső ?
    Magyarítás van fenn a rangsorolt lehet az ?
  • 3TOMI3
    még nem találtam olan szervert