172102
  • LBandi
    és a föbase fölött csak az ugrik ki aki arra jár ergo aki BCZETT!!!!!!!!
  • LBandi
    szerinted a commander az azért kommanno mert azt tesz amit akar és amikor akar tehát szabadon kempelhet? A MASIK KOMMANDER ESZKÖZEIT KI LEHET C4-EZNI DE CSAKIS SZIGORÚAN AZT!!!!!! Márpedig te az ominózus helic4-ezéskor nem tom mit találtál el rajtam kivül mert a radar pold csont sértetlen volt mikor elmentem mellette a kövi respawnál!
  • Ahhoj
  • Gh0st
    na mindegy borg... addig jár a korsó a kútra amíg ki nem derül róla hogy KÖCSÖG

amugy meg az hogy bejon a fokapun (elfoglalhatatlan bazisen) es ellopja a tankot az kocsogseg igen...ha meg kirugrik akkor miert a bazis kozepen teszi miert nem a szelen es nem sunnyog el szepen a bokrok alatt amig agyon nem lovi a bazison allo nehany tank meg cuccokra varo emberek
  • haxoror
    Ahogy meghal egy kukkeres a ruhája bazi gyorsan normál terepszínűre vált, de én gyors voltam és elkaptam a pillanatot!
    Egy művész veszett el bennem!
  • LBandi
    Igen tod ez is bcnek szamit vagy a nagy bf multadból ez kimaradt? goodspeed is kicsit másképpen értelmezte a dolgokat (bc és tk volt a két kedvence)
  • Borg
    Az hogy a te felfogásod téves a BC-ről, még nem azt jelenti, hogy én nem tudom mit jelent. Lol.
  • TDC Geronimo
    Köcsög csípa ezt is érdemli!
  • Borg
    Persze hogy rossz, mármint a spawnkill. De ezt senki nem is csinálta.
  • Ahhoj
    egyebkent meg a bc rossz. ertem?
  • LBandi
    hát nemhinném hogy túl sokat nyomtad dc-ben meg bf-ben.... mert akkor tudnád hogy nem szokás basecampelni!
  • Borg
    Mucika, kb 5-en próbáltunk egyszerre átállni. Még Charlienek is szóltam erről. Szal nagy görcsödben már ne magyarázd bele a dolgokba azt is, ami nem is volt.
  • Ahhoj
    ahhoz kepest jol elkerultuk egymast :)
  • haxoror
    Kezdek belejönni
  • Borg
    Szal az is köcsögség, ha járművet lop valaki a bázisotokról?
    Szal akkor ha pl a bázisotok felett kell valakinek katapultálni, az egyből legyen öngyi, ugye? Mert úgy fair...
  • Zsoldos
    Mar bocsi, en csak egy kezdo vagyok, de mi az hogy kocsogseg ellopni egy tankot?
    A jatek resze...
  • Gh0st
    ja... mi mentunk be... de milyen erdekes is... minket atengedett a server? meglepo, nem? masnak is vannak atallasi problemai a cb serveren amikor egyik csapat letszama duplaja a masikenak? vagy csak jo kepessegu baratunk nem talaja az enter billentyut?
  • Borg
    Hát persze, végülis csak éveket játszottam BF/BFV/DC-vel :DDD
    De én nem mondtam rájuk sem azt hogy kezdők, sem azt hogy zöldfülűek.
  • LBandi
    az engem nem izgatott hogy kéccer annyian voltatok (téjnleg baj volt a team balance-al) de amikor láttam hogy már megint beküldted a föbase-re a artyt na akkor durrant el az agyam! volt egy másik arc is aki bement a föbase-ünkre és ellopta a tankot amit az arty miatt javitottam, de ö legalább beismerte hogy ez köcsögség volt és bocsánatot is kért!
  • Borg
    Valaki mesélje el neki, hogy mit jelent a BC. Aztán ha ezt felfogta, akkor azt is, hogy BF2-ben mi vátlozott az előző részekhez képest. Aztán reméljük menni fog a következő logikai lépés már magától is. Thx.
  • Zsoldos
    ne veszekedjetek lanyok
  • cofb-borg
    Ugyanezt a logikát kifordítva te meg a BF/V scene (gy.k. Mi) tagjai számára vagy zöldfülű...
  • LBandi
    Hát ha ezek amiket csináltál szerinted teljesen okés akkor nincsen miröl beszélnünk....
    leirtam hogy a bc az bc ha commanno is csinálja ennyi....
  • Borg
    Csak az az "apróság" kerülte el ugye a figyelmedet, hogy többen közülünk még a suicidevel is próbálkoztak, hogy át tudjunk állni a másik oldalra. De a szerver nem engedett. Szal valami nem OK a CB szerverrel. Amúgymeg csak az elején voltatok 9-en, már pár perc után amikor jött még emberre a szerveren, egál volt a csapateloszlás.
    De persze most egyből érdemes mindent felhozni mindenki ellen, nehogy kiderüljön hogy tényleg feleslegesen anyáztatok...
    Ráadásul nem gulf of omanon kezdtétek az anyázást, ugye...

Mindenesetre részemről ennyi. Járassátok le magatokat publicon ahogy akarjátok, é nem akarok vitatkozni veletek a továbbiakban. Tök felesleges lenne itt.
  • Skiper
    Ez qrvajó:'D
  • Borg
    Engem az nem izgat mekkora múltjuk van, számomra most mutatkoztak be.
  • haxoror
  • Borg
    Ugyanezt irtam le én is... Tudom, kegyetlenül gerinctelen vagyok mert lelőttelek, meg felrobbantottalak. Szerintem menjél tetrisezni, ha ez az elképzelésed a BF2 játékmenetéről.
  • LBandi
    a proságról meg annyit hogy mi fel is ajánlottuk hogy elgyen a másik oldal többen mert ugy láttuk hogy nem jo igy a teams! hiszen nem a playerszam a lenyeg..
  • Gh0st
    azért vicces lenne ha visszavonulnánk a főbázisra gulf of oman on mikor mienk az osszes pont... meg beallunk kis csoportokba hogy az artillery siman kilojjon ugye?

ja 180-0ra nyertetek a mapot? het lehet hogy a 18v9 en mult? nemistudom de lehet hogy a tehetseged is beleszamitott te szar

jaj a nagy sg klan aki nem warozik... akkor minek vagytok? feloszlani?
  • TDC Geronimo
    Hát azért az FB klánnak nem kis múltja van. Nem tom te mennyire voltál jártas annó BF-es dolgokba,de ahogy elnézem nem igazán
  • scorpeeon
    a játékban scorpeeon22 a nevem,én voltam végre a Commander,simán nyerésre állt a csapat, 2 perc volt már csak erre kilép. Félek ha patch nélkül igy továbbjátszok ezzel a játékkal,egyszer földhöz fogom vágni az egész gépem! tényleg nagyon idegesitö! nem lehet tudni h mikor,egyszer csak kilép! wazzzzzzzz
  • Skiper
    :DD
  • LBandi
    mit vetitesz itt:
    ami kegyetlenül gerinctelen volt részedröl:
    1. amikor egy pontotok volt és te ezek után a föbase-re küldted az arty-t.....
    és c4-ezted a basen a helit.....
    2. kör kezdésénél helyböl a enemy repterére küldted a arty-t mikor mindenki
    elindult éppen.....
    3. mi a parton vártunk és nem mentünk bczni!

Szal ha ezek után valaki ugy gondolja hogy te teljesen tisztességesen jáccol akkor az nincsen tisztában a basecamp/rape fogalmával!
  • Borg
    Az FB nevű "klánnak" üzenem, hogy örülök neki így utólag is, hogy nem fogadtuk el a war kihívásukat (csapat elvi okokból).

Ennyi taknyos hülyegyereket egy rakáson régen láttam. Miután 5 pontból 4 a mienk volt, bemegyek a az ellenség bázisára (publicon) miközben commanderkedek, hogy C4-el lenyomjam az aritlleryt meg a radart. Meg is tettem, maradt 1 C4-em. Látom hogy fel akar szállni a heli, én meg rájukfutottam, és öngyivel egyetemben a két ürgét is felrobbantottam.
    Erre hogy én mekkora buzi basecamper vagyok. Hát persze.
    Párszor kitárgyaltuk már itt, hogy mi basecamp, meg hogyan működik ez BF2-ben.
    A köv mapon egyből mentem ugyancsak commanderként a bázisukra, hogy szétrobbantsam a cuccaikat. De mivel sok ember kavargott a repcsik körül, rájuk nyomtam az artyt (máshol senki, miért dobtam volna máshová?). Persze rendkívül skilles player módjára egy rakás FB-s lézengett a repülőknél, és persze máris jött az anyázás a chaten. Aztán felrobbantottam a cuccaikat, mert ugye hogy bármit is megakadályozzanak úgy hogy tudják hogy ottvagyok. arra nem jók, de azért ők az überskilles progémer klán. (lol) Ráadásul ezekután még gyalog simán elkolbászoltam a következő pontig úgy, hogy felettem körözött a helivel és nem vett észre...
    Utána meg amikor az artilleryt éppen ugyancsak a bázisukra küldtem, megint én voltam a fasz basecamper. Hát persze.

Aztán ugye simán nyertük az előző mapot 180-0-ra, és akkor még ilyenek prüszkölnek nekem a skillről a chaten... Jó lenne ha kinőnének már egyesek a bfv/dc/42 idiótaságából. Ha a BF2-ben nem akarták volna, akkor nem tesznek felrobbantható épületeket a bázisra. Ugyanigy, ezesetben az artillery sem érné el a másik bázisát. De eléri, és ha az optimális cél ott van, akkor oda fogom küldeni. Ha pedig marad ammom, akkor nem leszek ott helyben öngyi csak azért, hogy nehogy basecampert kiabáljon rám valamelyik. Inkább felrobbantok mégvalamit, lelövök még két repülőre váró embert, aztán lelépek valami lopott járművel (vagy gyalog).
    Utána meg arra verte a mellét, hogy a csónakban 6unkat ki tudott nyírni egyszerre. Úgy, hogy az anyahajót beszorították kétéltűvel a vízből, tankkal a parton, meg repülőkkel. Én ebben az esetben persze már rég gerinctelen basecamper lettem volna...

Mind1, azért mi USMC oldalon jókat röhögtünk azon, ahogy két death között anyáztak az FB-sek :D
    Szal FB klán (min 2 tagja) nem ártana ha erőltetne magára némi kultúrát publicon, és nem másokra prüszkölnének a saját bénaságuk miatt.
  • TDC Geronimo
    Napok óta szar
  • lac coo
    A hun battlefield másnak is laggol vagy csak nekem ilyen szar ?
  • TDC Geronimo
    Én már nem tom...
  • Ahhoj
    az, hogy vki idejon egy kerdessel, ami benne van a faq-ban egyebkent, mar az is gaz, de hogy vki aki mar egy ideje itt forumozik, es az se olvas faq-t mielott kerdez...

Gero, teged kerdezlek, mi johet meg? :P
  • Ahhoj
    faq