172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Borg #19341 Mucuska, szerinted ha még szerverünk is van az SGtől, akkor ki döntött el?:D
Ne röhögtess már. -
Borg #19340 Ez viszont már túllihegett humor ;) -
TS Zolly #19339 Ki döntötte le a jogot? Te?????? -
TS Zolly #19338 Jó léért mék tanuskodni. Aki többet fizet, annak segítek. -
Borg #19337 Neked elmondom 42-edszer is. Nem vagyuk klán, még csak nem is warozunk. Ez csak egy csapat, ami a fórumozókat tömöríti. Ilyen formában pedig minden jogunk megvan a fórumon való jelenlétre. -
TS Zolly #19336 Figyi! jelen vagyok a TerraMaffia fórumon, és elég sok hirek post kötödik az SG fórumhoz linkelve is. Ezért kérlek a CoR fórum mellé biggyezd még oda a TerraMaffia linket is. Köcce. -
kar #19335 ez már perverz! még hagyán hogy a beesö new gamesok egy kicsit néha mindig nehez elviselhetök de ez a reklám dolog! én kérek elnézést minden klános nevében az sg szerkesztöitöl! ez srácok nem volt picsa! hirdetés egy klánnak? szponzort nem akartok egyböl hiszen már három napja kint van a game!
-
Legfeljebb majd perre megyünk :ÐÐÐ -
Borg #19333 A csapatnak két divíziója van jelenleg, a CSS és BF2-s. Mindkét topikban jelen vagyunk, tehát mindkét topikban van link a Team topikhoz is. Ennyi.
Bandi pedig kérte a pontjait, nem saját döntésemből tettem rá. -
TS Zolly #19332 LOLKA! Csak Borg nehogy szerzői jogdijat kérjen! Ezt még most tisztázzátok. -
Borg #19331 Nekem van hidd el, csak egy idő után elszakad a cérna. Szerettem volna tisztázni az álláspontunkat, ennyi történt. -
TS Zolly #19330 De mit keres egy kimondottan BF2-vel foglalkozó topic bannerja alatt? Ha jól tom, akkor az SG ,,szabadcsapat,, cs-zik is. Semmi keresnivalója ott. Szedd le, és Bandiról a büntit is. -
Ez a trs.hu informatikai és tudományos hírmagazin nem is hangzik rosszul :ÐÐ -
Legyen már egy kis humorérzéked és ne vegyél személyes megtámadtatásnak mindent. -
Borg #19327 Ez történt, erről van szó. És erre jött az anyázás egyes progémerek részéről. -
Borg #19326 Na akkor ezt tisztázzuk egyszer s mindenkorra.
Ez az SG Fórum. És az SG Team a fórumozókat tömöríti.
Az SG által támogatott játékoscsapatnak joga van az SG fórumán lenni. (kissé logikus is)
Semmiféle reklámról nincs szó. Ráadásul klánok fórumán sem követeljük, hogy minket reklámozzanak. Nem is vagyunk klán, nem is warozunk, tehát különösebben reklámra sincs szükségünk, sőt, még csak előnyre sem teszünk szert senkivel szemben sehol.
Szal majd ha ez itt a trs.hu informatikai és tudományos hírmagazin fóruma lesz, akkor nekik lesz joga itt bármi csapatjellegűt betenni a topikba. Addig pedig nekünk. Gondolom a HOC.hu FarCry clan topikjában sem követelőznek más klánok, hogy Ő fórumjukon őket reklámozzák. Lol. Nemtom ebben mit lehet olyan nehezen felfogni.
Szal akinek nem tetszik, most tanuljon meg élni a dologgal, mert ez van. -
Te melyik serveren szoktál általában játszani(hun)és mi a nicked?
köcce -
;-) -
LBandi #19323 Jah de tod én fedezem a terepet a pilótáknak hogy nehogy valami láma vigye el a gépeket! 
És mikor már minden gépben ült valaki és elindultak akkor helyböl jött az arty... -
TS Zolly #19322 LOL 
-
TS Zolly #19321 Na akko teszek egy jó javaslatot a BC kedvelőinek. BF2-be ugyis szükséges, taktik része. Javaslat: Ha a c4-es elvégezte dolgát, akkor a legrövidebb időn bellül spurizzon a főbézről, ha valaki utjába áll, esetleg lelőheti. Löveget csak akkor lehessen az enemy főbézére irányítani, ha már nincs más befoglalható pont. -
LBandi #19320 Hát még annak is sokkal több értelme van mint egy önjelölt klánreklámnak!
-
Borg #19319 2. Kezdéskor nem is lehet artilleryt nyomni, ugyanis TÖLTÉSI IDEJE VAN. És akkor még te vered a melled itt arra, hogy mekkora profi vagy...
-
Én is kérem a tRs klán fórumának linkjét a banner alá elhelyezni:
Squad of Traitors -
LBandi #19317 1. ez még teljesen oké.
2. Optimális célpont? (ennyiböl az optimális célpont a spawnolo emberke, mert az egyhelyben ál egy pillanatig) és kezdéskor meg fölleg undormány dolog mert akkor minden pilóta ott van (márpedig te halál pontosan a repik spawnhelyére küldted...)!
3. szépen kisunnyogsz egy lopott dzsippel esetleg. (jah igy nem szerzel pontokat közben......)
4. mindeggy hogy bombázod, artyzod, tankkal lövöd öket....
arty-t ráadásul ki sem lehet kapni hogyha rakétával spawnolsz sem.... -
TS Zolly #19316 Hamár a büntipontoknál tartunk.
Megint szóvá teszem. SG ,,szabadcsapatnak,, miért van itt reklám? Kérném a Corps of Rebels klán fórumának és weboldal linkének az elhelyezését a banner alá.
fórum
Köszönöm. -
Borg #19315 Hát ja, mondjuk időt lehetne hagyni még a dolognak. De a mi szerverünkön CSS-ben is sikerült átvinni pár szabályt, ami a bunkóbb progémereknek nem tetszett, és ezáltal igen jó játékmenet, és közösség alakult ki. Akik belátták a szabályok értelmét, és képesek voltak jó hangulatban játszani, azok maradtak, akik meg nem, azok játszanak máshol azóta.
Mindenesetre azért pozitiv, hogy normálisan is lehet itt tárgyalni a BC kérdéseiről, és nem csak egyes önjelölt progémerek hülyeségeit kell hallgatni... -
Akkor valamit elírsz vagy nemtom, de single-ben simán mennie kellene. -
Egyenlőre singlébe próbálom csak , de ott se fogadja el a parancsot. -
TS Zolly #19312 Jesz! Murry féle el a láma! Hehe! -
szerintem ráérünk a fogalmak átgondolásával... kétlem hogy bárki tulzottan ismerné a gémet és lazán kempelne... kell kb fél év mire jol beletanul az ember hogy hogy is érdemes. addig meg minek erről beszélni? akkor se lesz értelme meg most sincs.
vietnamban is rengeteg vita volt. feleslegessen...
ha 1 szervergazda szabályt tesz le azt be kell tartani akármilyen fos is az...
vagy persze go másik szerver.
nekünk is volt szabályunk anno, de szerintem többszőr nem lesz:) nekem személy szerint nincs kedvem vitatkozni arrol hogy mi fér és mi nem fér bele. -
Nem minden szerveren van battlerecorder, tehát nem minden szerver támogatja a demófelvételt. -
Na beírom hogy demo.recorddemo.akarmi...és kiírja hogy ismeretlen parancs :-)Ö)) -
LBandi #19308 Egy vicc vagy, de tudod mit?
Ezentúl ha egy serveren meglátlak csak a te kedvedért betelepszem a bazisotokra, arról nem is beszélve hogy mire beérsz a kövi körre akkor én már ott foglak várni a mainen hogy legyapjam az arcod! majd meglátjuk mennyire fog neked tecceni ha nem te bczel hanem téged bcznek le!!!!
Gulf of omanon kb 5 perc alatt szorultatok vissza a hajóra és mi a parton vártunk de te már ettöl is kiléptél inkább......
-
Sajnos ey tul tag hatarokat hagy par jatekosnak, es csak azert fognak a masik fobazisara tevedni, hogy megnezzek hogy 'van-e mar artillery', es ha mar ott vannak parszor seggbelovik a spawnolokat meg az ures jarmuveket - hogy 'ne veszelyeztesse oket'... igazabol hamar elvalik majd hogy a '42-es 'szetrapelemanyadat' vagy a kulturaltabb 'dc-s magatartas ervenyesul-e majd a warokon, de az altalad leirt szabalyok meg mindig kicsit hianyosak. Masreszrol meg ugysem lehet betartatni semmit, dc-ben is a vegso megoldas a fobazist vedo kor volt amin fentragadtak a bczok :) -
Ha felveszel demót, akkor szerintem ott lesz a demó =) -
Nálam a bf2/mods/...nincs demo könyvtár! -
Borg #19304 Pontosan. BF2-ben az új lehetőségek miatt erősen át kellene gondolni a BC fogalmát, és nem egyből mindenkire azt prüszkölni, akit meglátnak az ellenség bázisán. Szerintem:
1. Ha bemegyek C4-el felrobbantani a commander cuccokat, az nem BC. Még akkor sem, ha eközben (logikusan) meg kell védenem magam az ott kolbászoló ellenségektől.
2. Ha az artillerynek éppen az ellenség főbázisa az optimális célpont, akkor az sem BC. Már csak azért is, mert az artilleryt csak időnként lehet küldeni, tehát bőven hagy esélyt a másikaknak. Ráadásul nyugodtan jöhet tőlük is valaki sztényomni C4-el, hogy ne lehessen artilleryzni. Ez egy taktika BF2-ben, ami benne van és kész.
3. Ha befejeztem a C4-es robbantgatást, nem lesz öngyi csak azért, hogy nehogy valami überpro BC-t kiabáljon rám. Elandalgok a köv foglalható pontra (akár lopott járművel!), és ha ehhez megincsak az kell, hogy harcoljak a túlélésemért, akkor igenis lelövöm ott aki veszélyeztet engem útközben kifelé.
4. Ami kétségtelenül nem fair (és ezt senki nem is vitatta) az az, hogyha KEMPELVE figyelem a spawnolókat, és egyből lelövöm őket. Akár sniperrel, akár tankból. De ez nem egyenlő a fenti 3 ponttal.
Na ez az én véleményem. És a mi szerverünkön is ezek a szabályok érvényesek. -
Ezt passzolo. Szerintem működhetne úgy hogy te veszed fel. -
vagy nem.
Menj másik serverre...