172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
LBandi #19423 Pont te beszélsz aki a kis szeréyn pontját is bcvel szerzi? :D
-

-
nem hiszem hogy flémelni kéne... sg-s vagy, probáld megálni... -
LOL :DDDDDDD nc -
Publicon ezt nem nagyon várhatod el.. -
Borg #19416 Persze-persze, tudjuk. Az FB klán csak úgy megy valamire, ha mindenki megáll az orrotok előtt, és megadja magát :D -
LBandi #19415 Ahoz képest mikor valamelyik nagylán ellen nyomtuk és az eggyik arc a felszálló gépet lekapta helyböl mondtuk neki hogy nem kéne bczni meg ilyenek és ö bocsánatot kért majd leparkolt a kifutópájánkra a mig-jével és átadta !
Ez lenne a helyes magatartás!
-
bebaszna ha warszabályt is csinálnának... egyenlő lenne a nevetségessel.
-
Borg #19413 Csak hülyéskednek :) Bár már egy kicsit erőltetett... -
nem igen értem minek csináljátok. hirdetésre van szükségetek? szomoru
-
Nyehe. Ugyanmár =) Szívesen. sak még nincs befejezve. A hangi dolgokkal gebasz van. Azt meg még nem tudom hogy kell megoldani =)
Másik. Regeltem az oldalon, de nem kapom meg a mail-t. Nem tudok aktiválni =) -
Borg #19410 Mi meg majd odairjuk a nevünkhöz az ő klán prefixüket :D Najó az FB-ét nem, ennyire nem égetem le magam :D -
Ranked probléma?! -
Thx Starfish -
TS Zolly #19407 Drop? Én igennel szavazok. -
Czud #19406 Eltudná nekem magyarázni hogy kell megoldani az nvidiás problémát? Elovastam az FAQ-ban de nem vagyok egy bitagyu ember és azok a megfogalmazások nekem nem túl érthetőek! Előre is köszi -
Megtaláltam a tört szerverket, köszi mindenkinek aki segitett^^ -
Jó, mondjuk egy olyan kiegyensúlyozatlan cuccban, mint a DC nem csodálom, hogy nem akarta senki. Azért egyik alap BFben sincsenek olyan mértékben tömegpusztító fegyverek, mint a DCben... Gondolok itt elsősorban a SCUDra.
Egyébként publicon tényleg nem kellemes, de ki lehet jönni belőle. Ott a tiltását még meg is értem. De ha pl a magyar warszabályzat, ne adj' isten a CB tartalmazni fogja, akkor szomorú leszek. Waron ugye az ellenség teljes megsemmisítése a cél, nehogy már művileg leszabályozzuk! Ott aztán tényleg csak és kizárólag a csapat hibája, ha kempelődni kezd, de akkor aztán meg is érdemli. -
értem mire akar utalni, csak röhej hogy milyen kivitelezésben :D -
Izé. Nem kapom meg az aktivációs mailt...... =) -
van még tagfelvéltel engem is érdekelne
-
Csak te nem érted egyedül
-
még minding nem értem, miért kellene ottlennie.
sry de ez gyenge így
-
TS Zolly #19398 No akkor két ember már klán.
Nemlátom még se a CoR se az FB elérését az SG Teams topic alatt. -
TS Zolly #19397 Igy van. No BC, no BR. -
Akkor mostantól (SG)[s^FB]-<<DropTable>>-
-
Ohh köszi =) És télleg nem vagy BB =) -
TS Zolly #19394 Ééééén?????? Holt komoly!!!! -
Így van, erről beszélek. Nyilván sok '42-es csapat jön majd BF2 ladderbe és velük lesz majd sok gond szerintem. :) Mindenesetre annyit tudok, hogy a főtáblás ex-DC.sek továbbra is anti rape/camp álláspontot képviselnek. :) -
Borg #19392 Hagyd már, csak hülyéskedik :) -
TS Zolly #19391 #19379 -
Ugyan nem vagyok BB, de kitettem ;-)
Jah és kösz :)) -
miért is? -
TS Zolly #19388 Na akko várj egy pillt. Megszavaztatom az eddigi egyszemélyes klántagokkal.
Szavazás eredménye: 1 szavazat igen 100%
Bent vagy.
Kérném az FB klán oldalát is a banner alá. -
Van némi igazságod így utólag végiggondolva, hanem a csapatok kötötték ki mindíg hogy nem lehet ! -
Megnyugtatásodra közlöm hogy ClanBase-n sosem volt a szabályzat része a no camp/rape etc. kitétel és ez majd a BF2 laddernél is így lesz. Az, hogy DC-ben működött a gentlemen's agreement hozzállás az csak a csapatok minőségét jelzi, viszont a BF1942 ladderen a basecamp/rape mindennapos dolog volt, ezért is tartok a BF2 laddertől kicsit. -
Q gomb, felfele ránt, bal klikk! -
Én jelentkeznék Zolly ha van még felvétel... 
-
Borg #19383 Amennyiben lesz ilyen értelmes szabályzat, természetesen az SG is csatlakozni fog hozzá. -
TS Zolly #19382 f7f7