172102
  • Makkmag
    Mi lehet a probléma akkor ha crackserverre se enged csatlakozni ? Azt írja csatlakozáskor , hogy csak nem modifikált verzióval lehet csatlakozni , a LAN-t se engedi , pedig ugyanazt a verziót használjuk ( CloneDVD ) ! Próbáltam a Reloaded crack-el is singleben jól műxik csak multiban nem akar :(
  • Starfish
    Hát te nem vagy normális. Még mindig itt tartasz. Megállt az idő meg az életed. Lépj már túl rajta.
  • TS Zolly
    Na jobb reggelt all!!!!

1, BC az BC. Ezen kár vitatkozni.
    2, Repülők közt nincs kilümbség ha lelövöm őket a földről.
    3, Banner alatt nem látom még a klánok web és fórumának elérését.

További szebb napot all!
  • TC3
    Csak azért, mert valaki nem ismeri, nem kell elitélni!
    Biztos Te is kegyetlen sokmindent nem tudsz!
    A legálltalánosabb használat a GYIK! /mivel magyarok vagyunk/
  • Ahhoj
    ja, es joreggelt :)
  • Ahhoj
    el se hiszem, hogy aki 1-2 honapnal regebben netezik, meg nem talalkozott a faq kifejezessel... :)
    vagy de megis? az ilyenek azok akik mindig elobb kerdeznek, minthogy elobb kicsit utana jarjanak a dolognak?
  • ricsidi
    akkó bocsesz.az én szlengemben egész más a faq.de attól még nem találom amit keresek.csak úgy nem kérdezek.ha megnézitek a FAr cry sg fórumát ott korrektül le van írva a banneren a téma és nem kérdezget senki http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1056485549 meg lehet nézni.
  • grizzly21
    a faq a gyakran feltett kérdések rövidítése angolul, nem káromokodás te:)
    a banneren kattints a FAQra és olvass
  • ricsidi
    Jó paraszt vagy wázeg! Elmehetsz a picába gyökér!!!!!!!!
  • CSOCSO
    de ez a menu dolog ez kiakaszt.. meg a verifiyng okossag a loading utan.. mindekttore egy tucat percet kell varni mire eltunik.. tiszta lol
  • CSOCSO
    senki nem mondta hogy ajatek hibaja.. azt mondtam hogy router mogul van.. gondolom ez a problema.. es kerdeztem hogy nincs e valami mod hogy ez ne legyen mar ilyen lol hogy 3 mbites net de router mogul LEHETETLENSEG jatszani mert a 40-70 es pingu szerverek lagzanak hogy 10 meter tnem birsz menni
  • Skiper
    Nyeh
  • Rusid
    Én azokat a szervereket értettem amiken 100-as alatt van a pingem.
  • Zs0lt1
    Állítólag kétszer ennyi ranked szerver lesz, mint amennyi most van, de sztem az is kevés lesz.
  • LBandi
    423 ranked server van! kb a összes server 10%-a!
    DE ez is kegyetlen kevés és mindig tele vannak...
  • LBandi
    fölleg ha pld cs ül benne :D
  • Rusid
    Az ea meg bekaphassa 40 szaros ranked szerver szerintem ezt ők se gondolták komolyan. Amúgy nem tudja valaki mit kell ezért perkálni az eanak ,hogy egy szerver rankos legyen.
  • Rusid
    Nem kell lagos szerverre felmenni, ez nem a játék hibája.
  • Zs0lt1
    bf2.hu
  • CSOCSO
    torold le azt a szar ikont es menj a masikkal...
    ize.. a haverom router mogul van es 40 es pingnel is olyanszinten laggozik hogy az nemigaz.. ez miiiert van?? szegenykemet en beszeltem ra a jatek megvasarlasara.. hurraaa
  • CSOCSO
    fasza jatek!!!... 50 dollarert tobbet szopok vele mint a legutolso bena warezolt jatekkal.. a demo jobban ment.. a zlegalabb nem fagyott ki. .nem fagyott le ennyiszer..
  • Thanatos
    faq...
  • Thanatos
    faszért kell két percenként beirni? aki tud majd segit, ennyi...
    mongyuk ilyenek után vagyok ugy már vele hogy ha még megtudnám is a váalszt az ilyent inkább leszarom had szenvedjen... :/
  • ricsidi
    Hi All! Én nem tom mit csinálok rosszul,de nem tok ezzel a game-val sehogy sem nyomulni multiban! Valaki a számba rágná? Vagy részletesen le van ez valahol írva?
  • lac coo
    Ennél nálam is lefagy :-DDD
  • CSOCSO
    ha erre nyomok lefagy a jatek.. :
    Play BF2 Online Now!

ha normalisan inditom a jatekot nem fagy le a connecting to account nal
  • scorpeeon
    HELP PLZ! A videó lejátszásához akkor a parancsorba PONTOSAN mit irjak hogy le tudjam játszani? mert nem nagyon akar menni hogy hogy lehet egy könyvtárhoz egy parancsot hozzárendelni... VKI! hányszor írjam még le hogy valaki leírja ezt nekem max 2 sorba? Van itt vki?? heeelllp
  • lac coo
    Mondjuk ha repkedni akarok azért megmaradok az IL-2-nél :-))))
    Bár fps-hez képest nagyon jók a repülők !Csak hát elég gáz , hogy nem látok el csak az orromig :-DDDÉs belülről tök gyorsnak látszik , kintről nézve meg csak vánszorog :-DDDD
  • Max Damage
    Na igen, a Su egy tömeggyilkos állat :D Igaz hogy 1 darab bombája gyengébb mint a többinek a bombái, de 5-t dob le :D Az pedig már úgy kegyetlen tarolást csinál :D
  • lac coo
    Hát én nem szívesen megyek a közelébe, még ha gyenge is a páncélja :-DDD
  • Hamed
    Phalanx rakétái nagyon jók, csak qrva gyenge a páncélja:(( Igaz sűrűn spawnol, mire fordul egyet a ellenfél újra lesz.
  • Tufa
    nagyon helyes :DD
    Bár mondjuk elég gáz lenne ha gyengébb lenne. Egy gépet még ugyahogy letudok vele szedni ha elhárítozik, de kettő pl már necces lenne, a 8 rakéta ellenére is :)
  • Hamed
    Su-34 egy tömeggyilkos, a B-17 méltó utódja lett a játékban

F-18, Mig-29 sztem ugyanaz, a Hornet talán kicsivel jobban manőverezik. F-35, és a J-10 is kb. egy kategória, de mintha nem lennének annyira mozgékonyak, bár lehet csak halu :)

Egyébként van egy elég szivatós kis újítás, ami a demoban nem volt benne: bombázó üzemmódban ellenségként jelzi a földön az üresen álló légvédelmi egységeket, még a saját típust is. Egy csomószor feleslegesen lőttem szét, mert ráparáztam, h vki ül benne aztán megy foglalni. Aki meg védte az adott pontot gondolom emlegetett rendesen:DD
  • lac coo
    Nem is szoktam az anyahajó közelébe menni :-DDDD
  • Tufa
  • lac coo
    Na jót bohóckodtunk , csak az a kurva planax :-DDDDAz egy vadállat fegyver :-))))
  • Max Damage
    Elárulom hogy van 1 halom különbség a vadászok között, csak észre kell venni, és persze repkedni kell hozzá nem is keveset. A Mig29 például sokkal jobban fordul mint az Amerikai Jet, amely pedig szintén jobban menőverezhető mint a Kínai cuccosok, de Jet gyorsabb az utánégetővel mint a Mig29. Bombailag a Su-nak van a legerősebb bombája, amely ugyan darabonként kisebbet sebez mint a kínai társaié, de nagyobb körben. :) A Jet-ek fegyverzete. A vadászok bombája szegényes, de például Jet-nek erősebb, többet sebez és nagyobb körben a bombája mint a Mig29-é, azonban hátránya a Jet-nek a rosszabb manőverezhetőség is. A bemérőrendszerben is vannak érdekességek, leggyorsabban beméri a célt a kínai vadászgépek, az amerikai és a MEC-é szerintem azonos, de ezt azért megnézem még. Továbbá van különbség a rakéták követőképességénél is, melyben a MEC vezet. :) Ami viszont igaz, hogy nagyon minimális különbségek vannak, szóval nem kitűnőek ezek az eltérések, sokat kell repkedni hogy észrevegye az ember. :) Jah és ilyenkor a gépfegyverek különbségéről nem beszéltem, bár mondjuk szerintem abból csak 2 féle van, a bombázóké (kis sorozas es annyi a tankoknak is) és a vadászoké (ergo kicsikocsit kiszedi, mást nem nagyon, vagy addig 3x lelőnek).
  • Thanatos
    hát jah, nem ez az első a bf-ek történetében hogy az egyensúlyért sok mindent feláldoznak..., de ez nem feltétlen rossz egy ilyen kategóriájú gameba :)
  • Thanatos
    a valóságba tényleg más..., itt viszont nem :)
  • Cobra.
    Nekem is úgy tűnt, hogy a repülők kategórián belül elég egyformára sikerültek. Fegyverzetre legalábbis a Su és a kínai bombázó ugyanaz, illetve a vadászgépek fegyverzete is egyforma, meg irányításnál se vettem észre különbséget.