172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #20068 Hallod Bandi! Kapsz ám még tőle jeleket ha nem leszel jófiu! Oszt egy hét alatt se fórum, se BF2 mert anyukád büntetésbe rak. Oszt mehetünk innya. -
"Btw, 1 felkialtojel tenyleg csak figyelmeztetes, semmi következménye sincs. Ráadásul ha valaki belátja, és befejezi a spamet, le is szoktam venni."
#20057 "Spmmaltem azt bünti." thx -
TS Zolly #20065 A fenne. Most vehetek uj karit. -
ne spammelj ecsém mert még kapni fogsz kettőt és akkor aztán 1hét nyaralás... -
TS Zolly #20063 LOL -
TS Zolly #20062 Tényleg ám!!! Jó hogy eszembe juttadtad.
Nem látom a klánok web és fórumjainak a linkjét a banner alatt.
-
tenyleg, most hogy mondod...
-
nem :) -
LBandi #20059 Szal akkor mindenki kivéve a locomotiv gt :D
Leszarom legalább láccik hogy kiemelkedö vagyok mert nem mindenkinek van ám 3 felkiálltójele!!!!!
Tehát én már egy 000 ás ügynök vagyok akinek nincsen büntipontja az meg csak sim ügynük :D -
TS Zolly #20058 Tényleg??? Figyu! nekem GF4 titánium karin van, azzal megy a gém??? -
Kedves Zolly. Nincs még demo, de ha lesz te leszel az első akinek szólunk. A többiek sajnos nem tudka írni neked, mert mindenki a BF2 full változatával játszik és nincs idejük. Sajnos a demo még várat magár érthetetlen okokból. :D:D:D:D
Még mindíg ezeken rágódsz? Jah és ami a felkiáltójelet illeti. Kaptam akkor mi van? Spmmaltem azt bünti. Ez van. De ez még nem a világ. Legalább nem nyivákolok hofgy tegyék ki a klánom linkjét az SG topik mellé.......... =)
no offense -
te hol voltál moszkvában vagy mi? :D egyébként már rég kint van a teljes is ,d e hát ez ne zavarjon :)
-
De akkor, hogy kell elindítani a single-t, ha nekem bármelyik exe-t elindítva ezt a képet adja be, és fel kell lennem Netre, mert másképp nem indít semmit.
Sry tom, hogy láma vok még hozzá.
-
Egyszer megy a duma hogy a vérláma-kutya rám küldi a zárótüzet ,máskor meg hogy a vérláma-kutya belesétál a zárótüzembe...
Akkor ki a nagyobb láma ???????? -
Na kicsit nem vagyok itt és mennek a büntik ezerrel ?:-DDD
A régebbi tk-s dologhoz még azért hozzászónék :
Ha valaki belesétál a zárótűzbe az ne szavazgasson .
Tegnap sorba szedtem a fregjeimet antitankosként úgy , hogy a zászlófoglalók odajöttek 4-5-en járművel , oda álltak a zászlóhoh hogy majd befoglalják ..Még céloznom se nagyon kellett : egy raksi és 5 kill egyből ...Rgo: ha vakinek nincs annyi esze hogy ne a jármű körül lébecoljanak az megérdemli hogy kifingjon az összes :-DDD
Ha egy ellenséges bomba esik oda , vagy egy arra sételó antitankos végez veletek akkor kit idomítotok be mint a kutyát ? Magatokat ?
Nagyképű duma , hogy húúú-de -faszák vagyunk és belesétáltok a zárótűzbe :-DDDDD -
TS Zolly #20052 Aztaaa!!! Mennyi post miota nem voltam! Nem is olvasom vissza öket, inkább kérdezek. Van már BF2 demo?
Most látom mennyi felkiáltó jel van. Hehe wazze igy jártatok! Köllött nektek fórumot szemetelni?? Ronda népség. -
Gyerekek. Ha a moderátor bácsi spamnek veszi akkor spam. Ha meg befejezi ezután az ember a spamet és le is veszik a figyelmeztetést akkot kedves a moderátor bácsi. Aki meg nem fejezi be, az vessen magára. =) 20k az akkor is 20k, kár hogy spambe fulladt =) De ment a harc hát ez van. -
Most hogy meglett a 20k, sztem egy darabig nem lesz nagy flém :)
(gondolom akik itt voltak, azok már mind javában jáccanak :D )
Egyébként a FAQ-ban lévő magyarosításra még mindig nem jött reakció. Tudni kéne hogy az a full vagy pedig a demojé. Mivel ha a Full-é, miért a demo mappájába kell rakni, vagy ha a demo-é, miért nincs feltüntetve? -
Borg #20049 Látod, törődök én a te lelki világoddal is :) -
ki kerem magamnak ezt a diszkriminaciot, vagy rendesen kapjon mindenki aki szpemmelt, vagy senki, mert ilyenkor senkit se zavar ;) -
Borg #20047 A gond ott van, hogy a szpemmelés miatt még kevesebben veszik majd a fáradságot, hogy visszaolvassanak. Mert 1000hsz/nappal senki nem fog törődni. Aztán meg rátesz egy lapáttal mikor kiabálják mindenkinek hogy faq, és ez igy megy addig, amig meg nem tanulják egyesek hogy ez nem chat. Akinek szófosása van, az irc-re menjen.
Btw, 1 felkialtojel tenyleg csak figyelmeztetes, semmi következménye sincs. Ráadásul ha valaki belátja, és befejezi a spamet, le is szoktam venni. -
jo, de szerintem ez ilyenkor senkit se zavar, akkor meg? -
Borg #20045 Akarod mondani Spec Ops. Vagy a snipernek is van C4-e? Azzal még nem voltam... -
Borg #20044 Nem mindenki, csak aki szpemmelt. -
Borg #20043 Legkésőbb az 5.-nél látható a hatásuk ;) -
btw miert kap most mindenki buntit? gondolom csak akkor kene kapni, ha a magatartasa zavarja a tobbieket, ami szerintem itt 20k elott nem igen volt jellemzo :)
de mint mondtam mar, buta vagyok, nem ertem, vki vilagositson fel o²O -
Rafia #20041 eccer leraktam a claymore-t az ágyúkhoz és bele is mászott egy camperkommandós. Iggen nagy élvezet volt látni a killt
-
haxoror #20040
-
gyarapszanak... De az a kérdés meddig?:D -
de szep sok felkialtojel :DDDD -
Én mé kaptam büntit? Nem spammeltem annyit a tékért, dehát biztos jogos =) Ez van. 1 hét felkiáltójel. Amúgy. Valaki nézett már bele a demó felvételbe? Vagy csak én próbálkozom hangot kovácsolni a rendereléshez? -
Ja igen... Teamkillről! Aki járszik a szervereken pls azért már ne hogy egbüntesse azon Snipereket, akik a C4-et használják... Előszerettel történik az hogy a szerencsétlen Sniper elbújik valahova... leteszi a C4-et... erre a csapattárt mit sem törődve a kis halálfejjel... fejjel megy előre... BUMMM aztán mi van? Már tenyerel is a Page UP-ra PUNISH... Tehát ha lehet akkor ha látja valaki a kis akna riasztást... pls nézzetek már körbe... -
haxoror #20035 megbízóm részére humorérzéket vásárolnék
jelige: resistant is futule -
Rafia #20034 jééé tizedes lettem -
oooo, majd utananezek :)) -
Ne buzdítsd a népet spam re teeeee :D -
Nekem AMD-m van... régen mégis előjött... mostanában nem...
Érdekes:D -
Rafia #20030 gratulálunk a győztesnek. Most végre mehetek innen, húzzatok bele, este jó lenne a harmincast megcsípnem. -
AMDm van, de nem is csinalja! :D -
Egyébként a tied lett volna a 20k-s hozzászólás csak kilökött téged valaki és igy került eggyel későbbre :)