172102
  • Borg
    Bocsi, de nem volt smiley a végén, úgy meg nehéz megitélni, hogy viccnek szántad e. Ellenben az ironikus megjegyzések is idegesítőek egy idő után.
    A többi hsz-t csak a további flame elkerülése véget töröltem most.
  • Me0w
    Grat! :) Nekem mar 3 van :)
  • Running
    SZIASZTOK!
    Én nem szólok bele a vitákba, nem kell plussz még egy pöcs. :) CSAK AKARTAM SZÓLNI, HOGY MEGVETTEM A BF2-t és ez életem első hivatalos játéka. GRATULÁLJATOK!!!! :)

BORG hova kell írni aki ilyen sg-s csapatos szeretne lenni?
  • Me0w
    Irjuk mar akkor ki legyszives a FAQba, hogy a forumban az ironikus / szarkasztikus / poenos hozzaszolasok csak moderatori jovahagyassal kerulhetnek napvilagra :)
  • Me0w
    Milyen pajtasommal? Vahh...
  • Borg
    Figyelj, nem a semmiért töröltem ki. A pajtásoddal szándékosan flamet akartatok indítani az iménti eset miatt.
  • Me0w
    Tudod Borg, eddig nem utaltalak mivel annak ellenere hogy szerintem nem volt igazad, elfogatam hogy vegulis modkent nehez a dolgod, es donteseket kell hoznod. De hogy 2 hozzaszolast csak kitorolsz a semmiert az mar kicsit sok...
  • Borg
    Nem kell túlragozni a témát, a büntetőpont leirásánál fel tudom világosítani róla, hogy mit kellett volna tennie. (1 pontot kapott figyelmeztetésként, bannolva már másért lett)
  • Me0w
    Rofl, nc :)
  • lac coo
    A helyes válasz : #18520.........

ennyi......
  • Me0w
    Ugye rengeteget visszaolvastal? #18520
  • mafiahq
    Geforce Fx5200-on elfut a játék, vagy ez is a gef.4-ek közé tartozik?
  • Mentol
    Ja-ja!
    Én eddig keveset játszottam a BF2-vel, de a CoD-ot régóta nyomom. SZVSZ:
    - a "nyeretlen kétéveseket" (értsd: most kezdte a játékot), akik ilyeneket csinálnak (20338. hsz.), simán ki kell tenni a szerverről MIUTÁN felvilágosítottad, hogy a játék SP része való neki egyenlőre(így nem fog rögtön visszacsatizni).
    - itt az SG fórumon tök önkéntes alapon megalakult egy "klán", amiben semmi nem kötelező(részt venni sem). A bannerben a "reklám" teljesen helyénvaló, ELLENBEN a tagok egyéb klántagságaival(ki nem sz@rja le, hogy a SuperMariot milyen klán tagjaként nyomod?)!

Kicsit olyan, mintha óvodások beszólásait olvasnám...
  • Borg
    Szerintem meg igen, ha nem fejezed be. 25-en leirták már neked, hogy ne hugyozz a széllel szemben, ideje lenne felfognod.
  • Starfish
    Te még mindig ezen rágódsz? Felejtsd már el basszus. Nem tudsz túllépni rajta? Szerintem csak téged zavar az hogy az a link ott van és nincs mellette más link vagy bármi. Törődj már bele. Ez így marad. Csinálj magadnak és a klánodnak egy másik témát, csinálj bannert, tedd ki a linket hozzá, szój hozzá percenként hogy mindig a témalista elején legyen.

De ennek amit itt csinálsz az értelmetlen. És idegesítő.
  • Me0w
    Ne eroltesd mar...
  • Me0w
    Masik iranyba huzod a beallitasnal
  • BEAST #20373
    Joebácsi :Ð

[mutogat] :DDD
  • FreddyHawk
    Ki volt az az állat, aki !!INGYEN SEX !!! feliratokkal vette körül a F.A.Q-t ???? Azt hittem megszakadok a röhögéstől :DDDDD
  • BEAST #20371
    ennyire kell a reklám? ... szánalmas
  • Rafia
    Nemrég láttam én is az első tanktaxist, 20m-t ment vele a helihez. Optimista vagyok, az ilyenek le fognak morzsolódni v megváltozni. Az VOIP kommunikáció így is kultúráltabb viselkedést tesz már lehetővé mint a chat, talán el lehet magyarázni az illetőnek élő szóban.

De ez is csak egy közösség, barmok mindig is voltak/vannak/lesznek.
  • TS Zolly
    Szabályok szerint: nem
  • TS Zolly
    Mert egy csapat reklámja, ami ugye a szabályok szerint törölni kellene, és a többi BF2-ös kláné nincs ott. Ez szúrja a szemem.
  • Cobra.
    Nagyon unalmas már a szöveglésed Zolly, nem lehetne a hét további részre banolni téged?
  • Rafia
    No offense, de miért szúrja a szemed ennyire az SG csapata?
  • Rafia
    Ezt a keresztbe-mic dolgot nem értem továbbra sem, szerintem ez lesz a gond. Az ok, hogy a másik gép hagkártyáján megjelenik a jel, de ezt miért rakná ki a hangszóróra? Úgy érzékeli hogy a gép előtt ülő beszél, és - nagyon helyesen - inkább csak némítja ezt a jelet, hogy ne legyen viszhang/gerjedés.

A hangnak át kell menni a LAN-kábelen. Lehet, hogy ezért VoIP szerver kell lokálra is, valaki említette. Nézd meg a játék readme-jét is, abban írnak a voip szerverről.
  • FreddyHawk
    Borg kezdeményezése nem klánjellegű - szerintem - hiszen ahogy a kezdő kommünikéjében is írta, lehetsz klános már, de csatlakozhatsz az SG-sekhez.
    Ez inkább baráti társaság, klánok között / fölötti. Ezért nincs értelme
    annak amit kérsz.
  • TS Zolly
    Na akkor most nem spem, hanem flood ahogy te értelmezed:

Emlékeztetlek rá, itt jónáhány fórumozó, velem az élen, megalakítottuk az SG csapatot, de a játékba a rendes klán tag-ot használjuk. Ezért kérlek téged, hamár mi is az SG fórumán alakultunk, felvettük átvitt értelembe az SG tag-et, ezért az eredeti klánok elérését tedd ki a banner alá. Vagy az SG szabadcsapat linkjét töröld. Ha már az igazság bajnoka vagy, valamelyiket megteszed.

• rigo28
    És joyra van inverse beállítási lehetőség, mert csak mojzéra láttam a konfigban!?
  • retteneteske
    köszi!
  • Borg
    A windowsban a vezérlőpulton installálni kell, majd kalibrálni.
    Aztán BF2-n belül már csak hozzárendelni a tengelyeket, gombokat a funkciókhoz. Rendkívül egyserű. Nekem 2axis2button 13 éves quickshotom van a hangkártya gameporton, és simán megy.
  • Titan
    A probléma mególdva!!! :D
    A tűzfal miatt csinálta, ha minden igaz...most fut rendesen, hogy lelőttem a tűzfalat...(fostalicska ZA)
  • Borg
    A javíthatatlanul destruktív emberek van eszköz a szervereken, és a fórumon is. Legyen ő akár kezdő, akár profi. Ha a kezdő áll neki bunkózni, vagy dtk-zni, akkor ki kell baszni a szerverről őt is, ez nem kérdés.
  • retteneteske
    nem én lőttem be, de azt hiszem játékon kívül kell konfigolni.biztos van itt aki jobban ért hozzá.
  • Cobra.
    Ja előtte persze kalibráld a joyt Windows alatt.
  • Cobra.
    Simán a játék configjában nyomkodod a beállítandó gombokat/tengelyeket.
  • rigo28
    És kell valami spéci beállítás a joy-ra, pl: játékon kívüli beállítás, gondolok itt a profilra, vagy a BF2 alatt a Configban belőhető?
  • retteneteske
    Nekem Saitek Cyborg 3D Gold, és frankón megy vele.
  • 0Fritz0
    Indíts szervert és bármelyik pályát kipróbálhatod.
  • rigo28
    Joystick-ot be lehet lőni rendesen BF2 alatt, kinek mi a tapasztalata? Nekem egy Saitek Cyborg 3D Platinum van tegnap óta, és ha jól megy vele akkor bekonfigolom!