172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Azért csak összejött ;) -
És most? -
Ezt akkarta gero ;) -
TS csati akad :) -
de a tshez kellenek emberek akik felcsatlakoznak a szerverre -
Szép béka :))) -
Köszönöm , akkor nem szenvedek tovább ezzel a VOIP sz*rsággal ! -
Sajna nincs direct kep cimez... :( -
Loool most találtam :DDD -
müxik -
Nem csodálom. Ekkora területeket részletesen lemodellezni... Biztos tele volt már a tökük az egésszel. :) -
Próbálta már valaki a TS-t játék közben ? Működik ? -
ACE #20434 Nekem miért nem frissíti az ASE-t automatikusan? Nekem még csak a Ranked filter érhető el... és most még a servereket sem mutatja... -
:Ð -
Jajj bazz tele van ám easter eggel ez a gém :D -
Az UFO-k már a susnyásban vannak! 
-
Borg #20430 Remélem hétvége felé már elérhető lesz :) -
Patch test in progress -
Borg #20428 Akkor még1x, utoljára: MINDEN flamet indító, vagy flamet folytató hsz-t törlök. Illetve ugyanigy mindent, ami ezekre bármilyen formában reakció. Aki pedig visszaírja a törlés után, annak megy pont is.
Reakciók, vélemények: PÜ-ben jöhetnek. -
ehh lol -
TS Zolly #20425 Grat. -
Rafia #20424 Jah persze, erre nem gondoltam :)
Nincs one-to-all kommunikáció a játékban! Csak a leaderek meg a commander tud egymás közt radiózni, ill. egy csapaton belül lehetséges.
voip -> readme.txt -
TS Zolly #20423 De csak a te kedvedért.
-
Zatar Wetlandsen pl van ha befoglalod közepet :) -
AHA! Köfi :) -
Csak 1 squadon belul mukodik a voice vagy a commander es a squadleaderek kozott. -
Hát a hétvége páromé, de király lenne elmenni funolni egyet. Nem a győzelem, arészvétel, hanem a fontos. :D De ha változik és marad hely kiabálok =) -
Természetesen amikor a VOIP-ot próbáltuk rendeltetésszerűen voltak bedugva a mikrofonok :) lehet csak az egy squad-ban lévők tudnak egymással beszélni ?
A TS meg azért nem , mert amikor a hálózatot csináltuk akkor még nem volt internet , eddig tökéletesen működött így , csak ezzel nem akar . Egyébként mivel tiltja a bemeneteket nem is működik :(
Ha ezt a VOIP cuccot véletlenül nem tettük volna fel , lehet utólag instalálni vagy csak a játék újratelepítése oldaná meg ? -
Helyes akkor hétvégén jövök aprítani, ha nem jön közbe semmi. -
Szasztok!
A szombati BF2 LAN-ra szerveződik egy fun csapat, de még néhány tagra szükségünk lenne.
Ha érdekel valakit és
-elmúlt 16
-rendelkezik valamely BF sorozat eredeti példányával
-a részvétel fontosabb számára mint a győzelem
annak jelentkezését lelkesen várom.
TS és game szerver rendelkezésre áll a gyakorlásra még ha kevés idő is van már hátra :(
Elérhetőségem emilen vagy msn-n: [email protected]
Ui.: A többiektől bocs az offért.
-
Borg #20411 Állok elébe :) Majd 7végén. -
Borg #20410 Btw, Linux szerver adminonak:
Aki sortörést akar csinálni a server descriptionban, az a pipe karakterrel teheti meg :) -
Nem baj Borg azért a 60 Kill-t beígértem. :) -
Borg #20408 Ilyenkor minden reakciót törlök, mind1 mi volt a reakció. A moderálással kapcsolatos kérdéseket, reakciókat PÜ-ben kellene megejteni, hogy a topik ne erről szóljon. Ott válaszolok szivesen mindenkinek a jövöben. -
Melyik 3-4-tol? :) Egyebkent meg amit Borg kitorolt abban pont semmi nem volt... -
Köszi szépen erre várok egy hete. :) Borg meg leszar de csak addig, amíg a gámába le nem vadászom vagy 60x egymás után. :) -
Borg #20406 Ezzel kapcsolatban info az [SG]-seknek:
A fenti link csak akkor működik, ha be vagy már jelentkezve!!! Ha nem, akkor csak 404-et dob. Ilyen a saját fórumok részlege. -
Lehet, hogy tényleg új nicket kellene regelned, még csak most ébredtem de a 3-4 hozzászólásodtól máris kinyílt bicsek a zsebemben, el tudom képzelni milyen lehetett amit Borg kitörölt. Új nick pls. Mégy szerencse hogy van Moderatorunk, halelujja..... -
júj Beast de bátor vagy
<----- itt a smiley és nem megsétődni rajta
-
sztem ide írj :)
grat