172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
thx.megpróbálom -
nekem integrált, de még nem volt ilyen gondom.remélem nem is lesz.. -
több ezer server? gondolod? LoL amúgy csak néhány van körönként te tomz erre élvezett monnyuk engem nem zavart különösebben de én sem mászkálok a tank előtt más se mászkáljon az enyém előtt mert elégy egyértelmű hogy én nyerek -
Rafia #20531 nálam meg az, hogy gulf of oman-on reptéri munkaszolgálat után (=ágyújavítás engivel, iglával repcsi leszedegetés) után próbáltam volna repülni, és a frissen crashelt mester habzó szájjal lövöldözött körbe a kifutón. Aztán vitte a gépet, 2 perc múlva törte megint. -
Egyszercsak elfogynak a serverek ;) Amúgy meg van chat rész, írsz hogy menjen arrébb... Ne várd azt hogy mindenki hozzád alkalmazkodjon. (bár a repülős példához nincs hozzáfűzni valóm, az télleg fasság a másik ppl részéről) -
Battlefield 2/mods/bf2/movies (asszem) mappából szedd ki a cuccokat (de azeért csinálj 1 bizt. másolatot) és próbáld akkor -
Hát ne haragudj , de fogalamam sincs miröl beszélsz :.-DDDDBiztos , hogy az első hsz.-t jó helyre címezted ? -
Basszus. Mi van már itt? Lehet az egész topicna egy törlés kéne. Minek ez? Minek csináljátok? Élvezitek? Ménem játszotok inkább? -
eredeti/tört ? -
Vagy nem tamogatott a kartyad, vagy refreshlockolt / reforceolt a frissitesed, ezesetben a faqban le van irva pontosan mit kell es hol -
-
Na így már világosabb :-DDD
Mondjuk nekem nem fagy ki (csak néha ..) -
plíz segítsetek!!!!
nem megy a bf2 nemtom mért.
amikor elindítom csak egy fekete kép villan be és kb 1 másodperc után eltőnik.miért? -
tudom... de van annyi server... szerinted nagyon fog hiányozni pont az az 1?
-
Borg #20519 A probléma magával az integrált kártyával van. Szal aki használja, annak ez lehet a megoldás, hogy egy külön pci lan kártyát betesz. Aki meg nem, az tiltsa le. -
hát személy szerint nem! :D -
Csak rendet ne rakjak köztetek ejnye
-
egy idő után te leszel kizárva a serverről ;) -
hát akinek ez bejön az csak szóljon beáll elém és annyiszor agyonlövöm ahányszor akarja... (én jobban fogom élvezni szerintem)
-
Tehát aki az integráltal tolja, és nincs másik kártya , annak is vizsgálódik ? -
nálam az volt hogy beszáltam a repűlőbe hamarabb mint a másik pléjer és beállt a repűlő elé amikor felszálltam tk és meg is büntetett és még röhögött is 
-
Tőlem kérdezted ismerem-e azt a valakit ? -
Ne már flémelni sem lehet akkor mit fogok itt olvasni? Rohadt unalmas lesz. -
érdekes dologra lettem figyelmes... hogy az sgsek nem igazán értik a gamet lehet hogy csak aza tomz vagy mi ilyen jóképessegű de aki arra élvez hogy a tankom alá rohangál dpv... hát tegye
egyébként szerintem ez baromság a mostani büntető rendszerben... azt kéne megbüntetni aki befut mást tankja alá gyalog... multkor is legáll előttem valami barom az út közepén... egy darabig szép türelmesen vártam azán áthajtottam a fején és akkor még ő büntet meg... hát nehogymár a tank kerülje ki a kis hangyafasznyi embert akinek az út közepén esik le a vérnyomása...
-
Borg #20506 Na kérem, van megoldás a random CTD-kre!
A probléma ott lakozik, hogy ha használaton kívüli alaplapi hálókártyád van, és nem tiltottad le biosból, akkor a punkbuster azon is nekiáll vizsgálódni valamit, és ekkor fagy ki a játék.
Magyarán: Irány a BIOS, és integrált LAN-t DISABLE.
Természetesen, aki használja az internethez ezt az integrált kártyát, annak a köv patchig csak annyi lehetősége van, hogy egy plusz hálókártyát bedug, és arra köti a netet. Ezzel a módszerrel állítólag nincs CTD!
Check it. -
jah kivetítőn nyomja :D -

-
Hagyd, biztos innen 550 km-re nyugatra masok a lehetosegek, ott a 17-es monitork mar a kukaban vannak :) -
Meg a nagy adag pisztráng ugye? :P
(tRs|Geronimo slaps tRs|Beast around a bit with a large trout)
-
nyugalom a hosszú élet titka :) -
mit? -
Nem, a munkahelyi 17'-esen netezek, de kurvara zavar hogy szetnyomja a forumot. Egyebkent meg egy ilyen hozzaszolast mar reg toroltel volna tolem vagy barkitol aki nem a spanod mivel flemgyanus... -

-
tRs|Geronimo slaps CB|TOMI around a bit with a large trout -
Borg #20493 Tod van aki még a pénztárgép 10 colosán netezik :))) -
Ja ..bocs..Elfelejtettem lekicsinyíteni :-DDDDD -
flém 
-
Lehet botok ellen is, single playerbe, de ha tort szervert talalsz, akkor jatszhatsz online is... -
És akkor az ilyenektől ne kapjak agyvérzést... -
wrz725 #20488 csak online lehet ezt a játékot játszani vagy botok ellen is lehet?