172102
  • csm
    thx.megpróbálom
  • Col Andrew
    nekem integrált, de még nem volt ilyen gondom.remélem nem is lesz..
  • Gh0st
    több ezer server? gondolod? LoL amúgy csak néhány van körönként te tomz erre élvezett monnyuk engem nem zavart különösebben de én sem mászkálok a tank előtt más se mászkáljon az enyém előtt mert elégy egyértelmű hogy én nyerek
  • Rafia
    nálam meg az, hogy gulf of oman-on reptéri munkaszolgálat után (=ágyújavítás engivel, iglával repcsi leszedegetés) után próbáltam volna repülni, és a frissen crashelt mester habzó szájjal lövöldözött körbe a kifutón. Aztán vitte a gépet, 2 perc múlva törte megint.
  • Tufa
    Egyszercsak elfogynak a serverek ;) Amúgy meg van chat rész, írsz hogy menjen arrébb... Ne várd azt hogy mindenki hozzád alkalmazkodjon. (bár a repülős példához nincs hozzáfűzni valóm, az télleg fasság a másik ppl részéről)
  • Gh0st
    Battlefield 2/mods/bf2/movies (asszem) mappából szedd ki a cuccokat (de azeért csinálj 1 bizt. másolatot) és próbáld akkor
  • lac coo
    Hát ne haragudj , de fogalamam sincs miröl beszélsz :.-DDDDBiztos , hogy az első hsz.-t jó helyre címezted ?
  • Starfish
    Basszus. Mi van már itt? Lehet az egész topicna egy törlés kéne. Minek ez? Minek csináljátok? Élvezitek? Ménem játszotok inkább?
  • 3TOMI3
    eredeti/tört ?
  • Me0w
    Vagy nem tamogatott a kartyad, vagy refreshlockolt / reforceolt a frissitesed, ezesetben a faqban le van irva pontosan mit kell es hol
  • TDC Geronimo
  • lac coo
    Na így már világosabb :-DDD
    Mondjuk nekem nem fagy ki (csak néha ..)
  • csm
    plíz segítsetek!!!!
    nem megy a bf2 nemtom mért.
    amikor elindítom csak egy fekete kép villan be és kb 1 másodperc után eltőnik.miért?
  • Gh0st
    tudom... de van annyi server... szerinted nagyon fog hiányozni pont az az 1?
  • Borg
    A probléma magával az integrált kártyával van. Szal aki használja, annak ez lehet a megoldás, hogy egy külön pci lan kártyát betesz. Aki meg nem, az tiltsa le.
  • fistin
    hát személy szerint nem! :D
  • Starfish
    Csak rendet ne rakjak köztetek ejnye
  • Tufa
    egy idő után te leszel kizárva a serverről ;)
  • Gh0st
    hát akinek ez bejön az csak szóljon beáll elém és annyiszor agyonlövöm ahányszor akarja... (én jobban fogom élvezni szerintem)
  • lac coo
    Tehát aki az integráltal tolja, és nincs másik kártya , annak is vizsgálódik ?
  • 3TOMI3
    nálam az volt hogy beszáltam a repűlőbe hamarabb mint a másik pléjer és beállt a repűlő elé amikor felszálltam tk és meg is büntetett és még röhögött is
  • lac coo
    Tőlem kérdezted ismerem-e azt a valakit ?
  • Rusid
    Ne már flémelni sem lehet akkor mit fogok itt olvasni? Rohadt unalmas lesz.
  • Gh0st
    érdekes dologra lettem figyelmes... hogy az sgsek nem igazán értik a gamet lehet hogy csak aza tomz vagy mi ilyen jóképessegű de aki arra élvez hogy a tankom alá rohangál dpv... hát tegye

egyébként szerintem ez baromság a mostani büntető rendszerben... azt kéne megbüntetni aki befut mást tankja alá gyalog... multkor is legáll előttem valami barom az út közepén... egy darabig szép türelmesen vártam azán áthajtottam a fején és akkor még ő büntet meg... hát nehogymár a tank kerülje ki a kis hangyafasznyi embert akinek az út közepén esik le a vérnyomása...
  • Borg
    Na kérem, van megoldás a random CTD-kre!

A probléma ott lakozik, hogy ha használaton kívüli alaplapi hálókártyád van, és nem tiltottad le biosból, akkor a punkbuster azon is nekiáll vizsgálódni valamit, és ekkor fagy ki a játék.

Magyarán: Irány a BIOS, és integrált LAN-t DISABLE.

Természetesen, aki használja az internethez ezt az integrált kártyát, annak a köv patchig csak annyi lehetősége van, hogy egy plusz hálókártyát bedug, és arra köti a netet. Ezzel a módszerrel állítólag nincs CTD!

Check it.
  • 3TOMI3
    jah kivetítőn nyomja :D
  • TDC Geronimo

• Me0w
    Hagyd, biztos innen 550 km-re nyugatra masok a lehetosegek, ott a 17-es monitork mar a kukaban vannak :)
  • TDC Geronimo
    Meg a nagy adag pisztráng ugye? :P
    (tRs|Geronimo slaps tRs|Beast around a bit with a large trout)
  • BEAST #20498
    nyugalom a hosszú élet titka :)
  • fistin
    mit?
  • Me0w
    Nem, a munkahelyi 17'-esen netezek, de kurvara zavar hogy szetnyomja a forumot. Egyebkent meg egy ilyen hozzaszolast mar reg toroltel volna tolem vagy barkitol aki nem a spanod mivel flemgyanus...
  • 3TOMI3
  • TDC Geronimo
    tRs|Geronimo slaps CB|TOMI around a bit with a large trout
  • Borg
    Tod van aki még a pénztárgép 10 colosán netezik :)))
  • lac coo
    Ja ..bocs..Elfelejtettem lekicsinyíteni :-DDDDD
  • 3TOMI3
    flém
  • Me0w
    Lehet botok ellen is, single playerbe, de ha tort szervert talalsz, akkor jatszhatsz online is...
  • TDC Geronimo
    És akkor az ilyenektől ne kapjak agyvérzést...
  • wrz725
    csak online lehet ezt a játékot játszani vagy botok ellen is lehet?