172102
  • Tufa
    Az imageshackról ide linkelni képet NEM LEHET! rakd pixupload.tk-ra...
  • ACE
    Próbáljam ki a valóságban? Ezt komolyan mondod? :D
  • Starfish
    Váháháháhá. Hát elszúrtam :D
  • ACE
    Nekem sosem volt egyszerű, mert ha folyamatosan mozog a heli, akkor nem csoda, hogy nem találsz el vele semmit... és én valahogy mindig olyan pilótát fogtam ki, aki forgolódott összevissza...
  • Thanatos
    pontosan, t ekivételes vagy..., ennyi :)
  • Thanatos
    jah :)
  • Thanatos
    mondom, probáld kia valóságban..., a másik heli amugy mozgott csak lassan és ettől függetlenül nem olyan marha könyü leszedni mint ahogy azt te elképzeled :)
  • TDC Geronimo
    Ezt nem értem. Mindenkinek van valami problémája vele? Lehet kivételes gépem van vagy nem tom, de nekem semmi problémám nincs és nem is volt a játékkal. Se fagyás se ctd se semmi.
  • Thanatos
    tudom énis ezért mondtam hogy ez nem olyan egyszerű ahogy ace elképzeli... :)
  • ACE
    Ha megnézed a videót, a heli szinte tökéletesen lebeg, ill. a másik heli is, amit eltalál, így könnyű... csak klikkelni kell.
  • ACE
    Ja egyébként nekem sose' volt integrált hálókártyám, és régebben ugyanúgy faszott... Amióta a Clone verziót használom, ill. a miniImage-t, azóta jó, és nem fagy. Volt már hogy 4-5 órát jáccottam vele egyfolytában, viszont erősen lelassul ha túl sokat játszik vele az ember, újra kell indítani. És ezt már mástól is hallottam, talán ezt is javítják majd a patch-ben.
  • Borg
    Elvileg ahogy kilőtted, utána kattintgatni kell a célpontra, és mindig ráfordul akkro a rakéta. igy lehet ELVIELG mozgó célt lelőni. De csak elvileg... eddig nekem is csak mákból sikerült.
    Ráadásul már 2x dobott ctd-t mikor tv guidedddel próbálkoztam, szal hanyagolom inkább...
  • TDC Geronimo
    Jaja ez nem laser guided, hanem TV guided....az azért kicsit más ;)
  • Starfish
    Azért ez sem rossz. Csávi játszhatott egy keveset =) Nameg ennyi ideig koncentrálni...........

• Thanatos
    te probáltad már? mert abból amit leirtál nem ugy tüünik..., ennyire nem egyszerű vele célbatalálni... 8mármint a TV guidedel...)
  • Starfish
    Van neki. Látszik a feje. Legalábbis a siak tuti =)
  • TDC Geronimo
  • ACE
    Ehhez nem célozni kell, amit így simán egy lövésből leszed, az a másodpilóta a lézeres célzó rakétával. Csak meg kell jelölni a célpontot, és odamegy a raketta, nem próbáltad még?
  • Borg
    Ez egy zombi, hiszen feje sincs :D
  • Starfish
    Támad a majom ember :D

• TDC Geronimo
    Nekem demoba 1* sikerült TV rakétával kiszedni a helti bár az is tény h az kb 10 méterre volt tőlem
  • Starfish
  • TDC Geronimo
    ;D
  • CAD
    Igen igen :) Es ott mar nem a wincseszter merete es a processzor mhz ben vett sebessege fog donteni :D
  • TDC Geronimo
    Csak a te fejedből pattanhat ki eme elmés ötlet :D
  • Thanatos
    k :) énis felmennék néha magyar yszervere de ha már emg elsz az eredeti és maradnak msotani állapotok a hun szervereken akkor valószinűleg záros határidőn le fogok szokni róla :)
  • Max Damage
    öööö, ugylátom gyaksizni kell még a helizést, nekem ez még nem jött össze amit a végén csinált, elsem tom képzelni hogy mekkora mák kellett ehhez vagy pedig ennyire skill-es a csávó :D
  • BEAST #20587
  • Ahhoj
    de az en 5letem volt!!!
  • BEAST #20585
    uh ...
  • Starfish
    Whoops. Sorry for TK :D:D:D:D
  • BEAST #20583
    khmkhm .. az én vagyok :DDD
  • Starfish
    Érdemes megnézni hogy kikkel találkozhatunk a levegőben. Vigyázz mert jól céloznak. =)

Célzó link :D
  • Starfish
    Váháháháháháh :D Azt barátian be BC-zed a másik gépét egy becsempészett C4-el :D
  • Starfish
    Nem kapsz mailt. Kérdés előtt jó dolog FAQ-t olvasni. Még a végén megtalálod benne a választ.
  • Max Damage
    najó, igazad van. :)
  • TDC Geronimo
    FAQ!

"Előre is köszönöm!" ...
  • TDC Geronimo
    ööö sztem ez megint hülyeség így szal hagyjuk ezt :)
    Majd ha úgyis valakinek valami nem tettszik hát ott lesz a másik pár méterre ;)
  • Starfish
    Hát az eredeti az nállam is bejátszik, de azért megyek magyar szerverre is. =) Jut eszembe. Éjjel game? :D:D:D MAjd dobok PÜ-t hogy merre leszek vagy leszel vay mittom én =)
  • sagjoz
    Skacok most akartam telepíteni a game-t de nincs hozzá serialom! Segítene vki? Küldjön vki egy serial sort persze ami működik a [email protected]!

Előre is köszönöm!