172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Az imageshackról ide linkelni képet NEM LEHET! rakd pixupload.tk-ra... -
ACE #20613 Próbáljam ki a valóságban? Ezt komolyan mondod? :D -
Váháháháhá. Hát elszúrtam :D -
ACE #20611 Nekem sosem volt egyszerű, mert ha folyamatosan mozog a heli, akkor nem csoda, hogy nem találsz el vele semmit... és én valahogy mindig olyan pilótát fogtam ki, aki forgolódott összevissza... -
Thanatos #20610 pontosan, t ekivételes vagy..., ennyi :) -
Thanatos #20609 jah :) -
Thanatos #20608 mondom, probáld kia valóságban..., a másik heli amugy mozgott csak lassan és ettől függetlenül nem olyan marha könyü leszedni mint ahogy azt te elképzeled :) -
Ezt nem értem. Mindenkinek van valami problémája vele? Lehet kivételes gépem van vagy nem tom, de nekem semmi problémám nincs és nem is volt a játékkal. Se fagyás se ctd se semmi. -
Thanatos #20606 tudom énis ezért mondtam hogy ez nem olyan egyszerű ahogy ace elképzeli... :) -
ACE #20605 Ha megnézed a videót, a heli szinte tökéletesen lebeg, ill. a másik heli is, amit eltalál, így könnyű... csak klikkelni kell. -
ACE #20604 Ja egyébként nekem sose' volt integrált hálókártyám, és régebben ugyanúgy faszott... Amióta a Clone verziót használom, ill. a miniImage-t, azóta jó, és nem fagy. Volt már hogy 4-5 órát jáccottam vele egyfolytában, viszont erősen lelassul ha túl sokat játszik vele az ember, újra kell indítani. És ezt már mástól is hallottam, talán ezt is javítják majd a patch-ben. -
Borg #20603 Elvileg ahogy kilőtted, utána kattintgatni kell a célpontra, és mindig ráfordul akkro a rakéta. igy lehet ELVIELG mozgó célt lelőni. De csak elvileg... eddig nekem is csak mákból sikerült.
Ráadásul már 2x dobott ctd-t mikor tv guidedddel próbálkoztam, szal hanyagolom inkább... -
Jaja ez nem laser guided, hanem TV guided....az azért kicsit más ;) -
Azért ez sem rossz. Csávi játszhatott egy keveset =) Nameg ennyi ideig koncentrálni...........
-
Thanatos #20600 te probáltad már? mert abból amit leirtál nem ugy tüünik..., ennyire nem egyszerű vele célbatalálni... 8mármint a TV guidedel...) -
Van neki. Látszik a feje. Legalábbis a siak tuti =) -
-
ACE #20597 Ehhez nem célozni kell, amit így simán egy lövésből leszed, az a másodpilóta a lézeres célzó rakétával. Csak meg kell jelölni a célpontot, és odamegy a raketta, nem próbáltad még? -
Borg #20596 Ez egy zombi, hiszen feje sincs :D -
Támad a majom ember :D
-
Nekem demoba 1* sikerült TV rakétával kiszedni a helti bár az is tény h az kb 10 méterre volt tőlem
-
-
;D -
Igen igen :) Es ott mar nem a wincseszter merete es a processzor mhz ben vett sebessege fog donteni :D -
Csak a te fejedből pattanhat ki eme elmés ötlet :D -
Thanatos #20589 k :) énis felmennék néha magyar yszervere de ha már emg elsz az eredeti és maradnak msotani állapotok a hun szervereken akkor valószinűleg záros határidőn le fogok szokni róla :) -
öööö, ugylátom gyaksizni kell még a helizést, nekem ez még nem jött össze amit a végén csinált, elsem tom képzelni hogy mekkora mák kellett ehhez vagy pedig ennyire skill-es a csávó :D -
-
de az en 5letem volt!!!
-
uh ...
-
Whoops. Sorry for TK :D:D:D:D -
khmkhm .. az én vagyok :DDD -
Érdemes megnézni hogy kikkel találkozhatunk a levegőben. Vigyázz mert jól céloznak. =)
Célzó link :D -
Váháháháháháh :D Azt barátian be BC-zed a másik gépét egy becsempészett C4-el :D -
Nem kapsz mailt. Kérdés előtt jó dolog FAQ-t olvasni. Még a végén megtalálod benne a választ. -
najó, igazad van. :) -
FAQ!
"Előre is köszönöm!" ... -
ööö sztem ez megint hülyeség így szal hagyjuk ezt :)
Majd ha úgyis valakinek valami nem tettszik hát ott lesz a másik pár méterre ;) -
Hát az eredeti az nállam is bejátszik, de azért megyek magyar szerverre is. =) Jut eszembe. Éjjel game? :D:D:D MAjd dobok PÜ-t hogy merre leszek vagy leszel vay mittom én =) -
sagjoz #20575 Skacok most akartam telepíteni a game-t de nincs hozzá serialom! Segítene vki? Küldjön vki egy serial sort persze ami működik a [email protected]!
Előre is köszönöm!