172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na egy kis pozitívum!
Most jöttem az SG-ről, nagyon kellemes kis játék volt! /Legalábbis nekik, mert annyiszor lelőttek, hogy az iszonyat:)/
Remélem hogy csak hasonló játékstílusban fog menni továbbra is azon a szerveren a gém, akkor talán többször idegesítem őket a bénaságommal:)
Érdekes, hogy így is megtudnak lenni az emberek egymással. Ennek örülök:)
Na jó pihit mindenkinek! -
Szép
bakker ez gyönyörű -
haxoror #20652 Miért nem tudja a szerveradmin autokickre állítani 150+ ? -
azt nem értem, h az ilyeneket miért nem sikerül SOHA kickszavazni :(
sok hüle cseszik nyomni egy pageuppot :( inkabb sziv ... -
haxoror #20650 Ez tök jó gém volt!
Aztán bejött egy srác 500-as pinggel!
És tök szar lett!
... -
Asszem a FAQ-ban bennevan, de pár oldallal viszább megtalálod ...
A lényeg .. csinálsz egy COOP LAN szervert ... haverod frissíti a serverkeresőt, majd mikor megtalál akkor vár ... ezalatt te Disconnectelsz és indítasz egy Single Player Game-et ... ha elindult és haverod csatlakozik akkor már kész is a Coop ...
És erről jut eszembe ... Néha jobb szeretek Singleben nyomni, hogy ne bénázzak multiban :) (rossz passz, gyakorlás. stb ...) ezért nekirugaszkodok, megpróbálom megoldani hogy 32 player map-ok legyenek singleben ... (Ugyanúgy mint a Demo-ban ...), ha valaki már kész van ezzel vagy eljutott valameddig, az szólljon, ne szopassam magam feleslegesen :)
Előre is kösz! -
pmolni #20648 Sziasztok tud valaki segíteni, hogy hogyan lehet beállítani a botokat úgy mint az első részben.
Ketten akarunk lanolni a botok ellen !
-
Jó a banner!
-
LOL... -
Odabaszos! :D -
A mai este folyamán ha valaki velem jön helikopterrel előre is sry, de megpróbálom én is ezt :D -
szép, én felkenődtem volna :D -
-
Kis helis video. :)
A főoldalról elérhető: bf2/bf2.12.zip
-
Bandew miért....miéééééééééééééééééééért? -
;D -
Segitokesz? Hulyevagy? :D -
hmm :D -
-
LOL -
Újabb tapasztalat ATI kártyával nekem eddig random fagyott úgy hogy csak reset segített. Na most WIN98/Me kompatibilis módban futtatom és majd beszartam :) amikor láttam hogy ua bállításokkal +30 framet nyertem és megszünt a fagyás is 1 órát teszteltem most így.
1024*768@85Hz Minden fullon 2X-es AA 40-70FPS között jelenleg. És nem töltöget, nem szaggat. -
Seat #20633 thx. :)
bár nem volt 6 percem várni Rád...elkezdtem :) igaz néhol ugrottam :) -
-
Jujj.... Karban lesztek tartva mostantól :D -
Nekem a kép elsőre HL2 agyevődögösfejú zombiivadékot juttatott eszembe :D -
Támad a zombi majomember ha feje sincs.
-
Csak demoban nincs FPS nézet csak külsőnézetes TPS :-D
Szóval ez játék alatt készült :-DDD -
Szép és okos. És még? :D Mééééééég :D Na majd este a csatatéren megyünk és szépítkezünk :D -
Akkor érdemes élni :D -
Borg valszolt a hozzaszolasomra. Jo. Ma hozzaszolasomra mas vki nem valaszolt, akinek a nevet direkt nem mondtam, de magara ismerhetett volna. Nem jo. Meg mindig vannak uber lamak. Meow es Borg a tortentek hatasara hihetetlen segitokesz lett. Gero maradt egy kis poccs. Szep vagyok okos vagyok. Te meg kabbe. Tizedik mondat ;D (remelem) -
hmm, meg.... :)
volt par olyan hozzaszolas amiert megerte, meg volt par olyan hozzaszoals, ami nem szuletett meg, de vartam volna, stb :)
mind1, most az egyszer megerte :) -
Seat #20623 10 mondatban pls! :) -
Thanatos #20622 mondtam én hogy baj? amugy nem kell jófajta gép, ha már müködik a demo készités ala szerver ako csak elszedegeti midnig a demokat ott megnézegeti mi volt és a demobol veszi fel valamilyen progival a videot... :) -
és megérte? :Ð -
jippi, elolvastam 300 hozzaszolast reggel ota, alig 2,5 ora volt ;DDDDD -
Nem baj az.Én is csinálok majd ilyen videót , Jó nézni ezeket ...Csak én a végére mindíg be szoktam rakni egy két bakit :-DDDD
De a csávónak jó fajta gépe lehet ha játék közben élőben fel tudja venni :-D -
Thanatos #20618 jah az iylenek 99% -t csak igy tudják megoldani, folyamatosan veszik és ha van valami jó azt kivágják :) -
Az utólsó shot az nagy mák volt :-)))
De amúgy király a csávó :-DDD
Rááldozok két hónapot nekem is fog így menni :-DDDDD
Mondjuk a vadászok nagy lámák voltak hogy nem tudták lelőni :-DDDPersze gondolmom ez ilyen 500 órai játékból van kivágva :-O -
Thanatos #20616 jah és akkor kiderül thogy valójában mennyire eccerű, lehet eccerűbb mint a gameban :DDD -
Thanatos #20615 normális pilotával se egyszerű szvsz :D meg kell szokni a célzást vele :)
amuy idegen (értsd akivel nem vagy ts-en :P) pilotával meg szinte lehetetlenség... vele lődözni :D