172102
  • TC3
    Na egy kis pozitívum!
    Most jöttem az SG-ről, nagyon kellemes kis játék volt! /Legalábbis nekik, mert annyiszor lelőttek, hogy az iszonyat:)/
    Remélem hogy csak hasonló játékstílusban fog menni továbbra is azon a szerveren a gém, akkor talán többször idegesítem őket a bénaságommal:)
    Érdekes, hogy így is megtudnak lenni az emberek egymással. Ennek örülök:)
    Na jó pihit mindenkinek!
  • vilmoska
    Szép
    bakker ez gyönyörű
  • haxoror
    Miért nem tudja a szerveradmin autokickre állítani 150+ ?
  • arty
    azt nem értem, h az ilyeneket miért nem sikerül SOHA kickszavazni :(

sok hüle cseszik nyomni egy pageuppot :( inkabb sziv ...
  • haxoror
    Ez tök jó gém volt!
    Aztán bejött egy srác 500-as pinggel!
    És tök szar lett!
    ...
  • DummyBoy
    Asszem a FAQ-ban bennevan, de pár oldallal viszább megtalálod ...

A lényeg .. csinálsz egy COOP LAN szervert ... haverod frissíti a serverkeresőt, majd mikor megtalál akkor vár ... ezalatt te Disconnectelsz és indítasz egy Single Player Game-et ... ha elindult és haverod csatlakozik akkor már kész is a Coop ...

És erről jut eszembe ... Néha jobb szeretek Singleben nyomni, hogy ne bénázzak multiban :) (rossz passz, gyakorlás. stb ...) ezért nekirugaszkodok, megpróbálom megoldani hogy 32 player map-ok legyenek singleben ... (Ugyanúgy mint a Demo-ban ...), ha valaki már kész van ezzel vagy eljutott valameddig, az szólljon, ne szopassam magam feleslegesen :)

Előre is kösz!
  • pmolni
    Sziasztok tud valaki segíteni, hogy hogyan lehet beállítani a botokat úgy mint az első részben.
    Ketten akarunk lanolni a botok ellen !

• Duddits
    Jó a banner!
  • lac coo
    LOL...
  • CAD
    Odabaszos! :D
  • Tufa
    A mai este folyamán ha valaki velem jön helikopterrel előre is sry, de megpróbálom én is ezt :D
  • Max Damage
    szép, én felkenődtem volna :D
  • Tufa
  • 0Fritz0
    Kis helis video. :)

A főoldalról elérhető: bf2/bf2.12.zip

• TDC Geronimo
    Bandew miért....miéééééééééééééééééééért?
  • TDC Geronimo
    ;D
  • Me0w
    Segitokesz? Hulyevagy? :D
  • Hysteria
    hmm :D
  • Ahhoj
  • lac coo
    LOL
  • GanXstaZolee
    Újabb tapasztalat ATI kártyával nekem eddig random fagyott úgy hogy csak reset segített. Na most WIN98/Me kompatibilis módban futtatom és majd beszartam :) amikor láttam hogy ua bállításokkal +30 framet nyertem és megszünt a fagyás is 1 órát teszteltem most így.

1024*768@85Hz Minden fullon 2X-es AA 40-70FPS között jelenleg. És nem töltöget, nem szaggat.
  • Seat
    thx. :)
    bár nem volt 6 percem várni Rád...elkezdtem :) igaz néhol ugrottam :)
  • BEAST #20632
  • Starfish
    Jujj.... Karban lesztek tartva mostantól :D
  • Starfish
    Nekem a kép elsőre HL2 agyevődögösfejú zombiivadékot juttatott eszembe :D
  • Duddits
    Támad a zombi majomember ha feje sincs.
  • lac coo
    Csak demoban nincs FPS nézet csak külsőnézetes TPS :-D
    Szóval ez játék alatt készült :-DDD
  • Starfish
    Szép és okos. És még? :D Mééééééég :D Na majd este a csatatéren megyünk és szépítkezünk :D
  • Starfish
    Akkor érdemes élni :D
  • Ahhoj
    Borg valszolt a hozzaszolasomra. Jo. Ma hozzaszolasomra mas vki nem valaszolt, akinek a nevet direkt nem mondtam, de magara ismerhetett volna. Nem jo. Meg mindig vannak uber lamak. Meow es Borg a tortentek hatasara hihetetlen segitokesz lett. Gero maradt egy kis poccs. Szep vagyok okos vagyok. Te meg kabbe. Tizedik mondat ;D (remelem)
  • Ahhoj
    hmm, meg.... :)
    volt par olyan hozzaszolas amiert megerte, meg volt par olyan hozzaszoals, ami nem szuletett meg, de vartam volna, stb :)
    mind1, most az egyszer megerte :)
  • Seat
    10 mondatban pls! :)
  • Thanatos
    mondtam én hogy baj? amugy nem kell jófajta gép, ha már müködik a demo készités ala szerver ako csak elszedegeti midnig a demokat ott megnézegeti mi volt és a demobol veszi fel valamilyen progival a videot... :)
  • BEAST #20621
    és megérte? :Ð
  • Ahhoj
    jippi, elolvastam 300 hozzaszolast reggel ota, alig 2,5 ora volt ;DDDDD
  • lac coo
    Nem baj az.Én is csinálok majd ilyen videót , Jó nézni ezeket ...Csak én a végére mindíg be szoktam rakni egy két bakit :-DDDD
    De a csávónak jó fajta gépe lehet ha játék közben élőben fel tudja venni :-D
  • Thanatos
    jah az iylenek 99% -t csak igy tudják megoldani, folyamatosan veszik és ha van valami jó azt kivágják :)
  • lac coo
    Az utólsó shot az nagy mák volt :-)))
    De amúgy király a csávó :-DDD

Rááldozok két hónapot nekem is fog így menni :-DDDDD
    Mondjuk a vadászok nagy lámák voltak hogy nem tudták lelőni :-DDDPersze gondolmom ez ilyen 500 órai játékból van kivágva :-O
  • Thanatos
    jah és akkor kiderül thogy valójában mennyire eccerű, lehet eccerűbb mint a gameban :DDD
  • Thanatos
    normális pilotával se egyszerű szvsz :D meg kell szokni a célzást vele :)
    amuy idegen (értsd akivel nem vagy ts-en :P) pilotával meg szinte lehetetlenség... vele lődözni :D