172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
1. Medal of Honor: European Assault (EA)
2. Battlefield 2 (EA)
3. Juiced (THQ)
4. Destroy All Humans! (THQ)
5. Grand Theft Auto: San Andreas (Rockstar)
6. Tekken 5 (Sony)
7. Star Wars: Revenge of the Sith (LucasArts)
8. Batman Begins (EA)
9. Lego Star Wars (Eidos)
10. Conker: Live and Reloaded (Microsoft)
MOH:EA veri a BF2őt?
-
Remélem azért hogy a sok menő játékkészítő cég látva a BF2 sikerét elkészíti a saját "bf2"-jét csak mondjuk sokkal jobb minőségben . -
Használtam de nem jöttem még rá milyen szót írjak be hogy jó választ adjon :-DDDD -
nekem is ez a véleményem de ha vki tud rá értelmes választ azt várom :))) -
Braveheart #20751 Igen, azt. Miért?
ÉS miért van az ha olyan szerverre megyek ami VoIP-s, akkor nem hallom a többiek beszédét? -
Borg #20750 Alaplapi hálókártyád használod? -
Borg #20749 Csak a keresőt kéne használnod, lent. -
Braveheart #20748 Én sem tudtam beállítani azt.
Amúgy hol lehet megnézni hogy miért fagy ki a játék? Mert megy kb 15-20 percig, aztán hirtelen megakad, elkezd töltögetni és utána kilép a windowsba.
A gépem: Amd Athlon Xp 2800, 512 ram, GefFX5600 128 mb, WinXp pro, friss driverek -
Az F.A.Q.-ba mikor kerül fel a cucc, hogy hogy lehet a singlét 32 vagy 64-es mapra állítani ?Vagy fenn van csak nem látom ?
Próbáltam visszaolvasni de reménytelen :-DDD -
Borg #20746 Hmm, itt leárazták a BF2-t 50->46 euróra :) -
Van még mit tanulnom bőven :)) -
Jó a Shilka... Csak ne egyszerre engedd el az összes rakétát... Tegnap 6ból 6x lőttem le a helit vele... -
Ezek a csúnya helokoffer pilóták... :)
A légelhárító hatékony eszköz, persze csak szakértő kezekben. Helivel mindig megkerülöm és igyekszem hátulról megkopogtatni a vasat. -
swiffHost.addRank 0 0 0 1 RANK_0
swiffHost.addRank 1 500 0 2 RANK_1
swiffHost.addRank 2 1000 1 3 RANK_2
swiffHost.addRank 3 10500 2 4 RANK_3
swiffHost.addRank 4 25000 3 5 RANK_4
swiffHost.addRank 5 50000 4 6 RANK_5
swiffHost.addRank 6 75000 5 7 RANK_6
swiffHost.addRank 7 150000 6 9 RANK_7
swiffHost.addRank 8 150000 6 9 RANK_8
swiffHost.addRank 9 250000 7 12 RANK_9
swiffHost.addRank 10 250000 7 12 RANK_10
swiffHost.addRank 11 250000 7 12 RANK_11
swiffHost.addRank 12 2500000 9 13 RANK_12
bassz! Ez lenne a rank táblázat??? 10 év alatt se érem el!:((( -
szep jo reggelt -
Szasztok!
Új vagyok, de nem kérdezek :D
Inkább a saját tapasztalataimat mondom el... a játékról csak annyit, hogy irtózatosan féltem tőle, de elbuktam; beszívott mint a fekete lyuk :D lassan már nem tudok másra gondolni, pedig asszony-gyerek...
Az itt leírtakkal ellentétben nekem eddig nagyon jók a tapasztalataim a "veteránok" vs. "nyúbik" ellentétben. Szinte mindig korrekt segítségeket kapok, nagy ritkán akadok össze egy-két fa..fejjel, nem is írok példát volt itt már 1000.
Viszonylag hamar megtanultam a járművezetést, tapasztalataim szerint a heliket is az átlagnál jobban vezetem, de a kézifegyverekkel elég szarul bánok, még tojás vagyok.
A nagy szívfájdalmam, hogy amikor jáccani tudok, akkor a gyerek alszik, így nem tudom használni a voip-t, és a csapatmunka sajnos enélkül nagyon nehéz, pedig mennyire jó lenne néha egy blackhawkos deszant mellé egy AH-1-es támogatás mikor csattognak a páncélon az ellneség golyói. Főleg amikor jön egy profibb heli pilóta!
Na hogy kérdésem is legyen: a Shilka (lánctalpas légelhárító üteg) télleg ennyire használhatatlan a támadóhelik ellen? Tegnap este vagy 10-szer kapott le egy AH-1-es én meg eccerse tudtam... valóságban ez az eszköz az amitől a nato pilóták nedves gatyával térnek vissza a bázisra, ha túlélik a talit! -
starfish te lettél a házigazdi, hogy hogy?:)
de mi ez a sok törlés? -
Na, ezt most jól megaszondtam:)
Túl kora van:( -
A helik is a repülhető magasságukon túl elkezdenek zuhanni, mivel a rotor nem tud belekapaszkodni a levegőbe. Csak a helinél nem annyira látványos.
A repülőknek is szükségük van bizonyos mennyiségü légzésre az égés miatt, amit a ritka rétegben nem tudnak elvégezni, és mint a helinél a csűrőlapátok, és minden irányításra szolgáló rész tehetetlenné válik! Azon a bizonyos légrétegen túl a repülő a tulnyomás miatt szétrobbanna.
-
Borg #20736 A szerveren scriptből be tudnom állítani elvileg, hogy minden unlock, vagy rank szerint unlock, vagy semmi sem unlock... -
Borg #20735 Mert nincs normális admintool még sajnos. -
Mivel senki nem válaszolt, kénytelen voltam legyűrni lustaságom és használni a fejemet. ( 
) :)
Rank, weapon unlock FAQ. Minimális angoltudással már értelmezhető.
u.i.: Skacok ez az internet ez egy csoda, hogy mi mindent meg nem talál ha picit keresgél az ember fia. :))
-
most felyeztem be a gamet
naon jó
év játéka is lehet -
-
Ehh vazz. Ahhoz is fáradt vagyok hogy CDKeyt változtassak, mert nem enged Ranked serverre. Nah lehet Jóccakát lesz belőle -
nah jó8 all -
itt a mosolyod -> :) -
Jah gépekkel vigyázni, ha túl magasra mész rossz vége lesz. Mondjuk joy-jal kíváncsi lennék lehet le lehet varázsolni a mennyből, de nálam általában no more a vége vhol a pályától egy km-re:DD
Meg azokat a pilótákat imádom akik pofátlan manőverekkel elriszálják magukat a rakétáim elől aztán belevezetnek vmi daruba
-
Ja, de ehhez kellett egy jó commander is. ;) -
Tgabbar #20712 És ráadásul nem is én voltam :). -
elvileg az jogos hogy tul magasan pörögsz ,mert nincs légnyomás vagy pixelnyomás ,ebben az esetben, de a többit nem vágom -
Mondom nem zuhant le és bent voltam még :-DDDDDSzerintem valami bug ha kurva magasra mész biztos ott is van vége a mapnak és ott megbolondul .Vagy nem tom...:-D -
elvileg zuhansz
és valszeg kimentél a maprol -
elnézést:( -
De ez az hogy nem zuhant le , csak forgott össze-vissza , azt se tudtam merre vagyok már . És elengedtem mindent még a gázt is levettem és akkor se hagyta abba vagy esett le , csak egy idő után felrobbant mintha kivül lettem volna a mapon, pedig a térkép szarin bőven bent voltam :-DDD -
Bocsi, de vártam, hogy válaszolj..nem válaszoltál azt hittem nem figyeltél..:)
-
zuhanás közben a kellő magasságnál vissza lehet rakni egyenesbe -
kabe válaszolok oszt törlöd -
:) -
A repülővel ha magasra mész nagyon , akkor csak forog összevissza és nem lehet lejönni vele ? Vagy az csak léagg miatt volt , egyszerűen nem tudtam írányítani csak forgott mint a bolond :-DDDD