172102
  • Mr Manson
    1. Medal of Honor: European Assault (EA)
    2. Battlefield 2 (EA)
    3. Juiced (THQ)
    4. Destroy All Humans! (THQ)
    5. Grand Theft Auto: San Andreas (Rockstar)
    6. Tekken 5 (Sony)
    7. Star Wars: Revenge of the Sith (LucasArts)
    8. Batman Begins (EA)
    9. Lego Star Wars (Eidos)
    10. Conker: Live and Reloaded (Microsoft)

MOH:EA veri a BF2őt?
  • lac coo
    Remélem azért hogy a sok menő játékkészítő cég látva a BF2 sikerét elkészíti a saját "bf2"-jét csak mondjuk sokkal jobb minőségben .
  • lac coo
    Használtam de nem jöttem még rá milyen szót írjak be hogy jó választ adjon :-DDDD
  • GanXstaZoleeWrk
    nekem is ez a véleményem de ha vki tud rá értelmes választ azt várom :)))
  • Braveheart
    Igen, azt. Miért?
    ÉS miért van az ha olyan szerverre megyek ami VoIP-s, akkor nem hallom a többiek beszédét?
  • Borg
    Alaplapi hálókártyád használod?
  • Borg
    Csak a keresőt kéne használnod, lent.
  • Braveheart
    Én sem tudtam beállítani azt.
    Amúgy hol lehet megnézni hogy miért fagy ki a játék? Mert megy kb 15-20 percig, aztán hirtelen megakad, elkezd töltögetni és utána kilép a windowsba.
    A gépem: Amd Athlon Xp 2800, 512 ram, GefFX5600 128 mb, WinXp pro, friss driverek
  • lac coo
    Az F.A.Q.-ba mikor kerül fel a cucc, hogy hogy lehet a singlét 32 vagy 64-es mapra állítani ?Vagy fenn van csak nem látom ?
    Próbáltam visszaolvasni de reménytelen :-DDD
  • Borg
    Hmm, itt leárazták a BF2-t 50->46 euróra :)
  • direwolf
    Van még mit tanulnom bőven :))
  • Crem
    Jó a Shilka... Csak ne egyszerre engedd el az összes rakétát... Tegnap 6ból 6x lőttem le a helit vele...
  • 0Fritz0
    Ezek a csúnya helokoffer pilóták... :)
    A légelhárító hatékony eszköz, persze csak szakértő kezekben. Helivel mindig megkerülöm és igyekszem hátulról megkopogtatni a vasat.
  • Crem
    swiffHost.addRank 0 0 0 1 RANK_0
    swiffHost.addRank 1 500 0 2 RANK_1
    swiffHost.addRank 2 1000 1 3 RANK_2
    swiffHost.addRank 3 10500 2 4 RANK_3
    swiffHost.addRank 4 25000 3 5 RANK_4
    swiffHost.addRank 5 50000 4 6 RANK_5
    swiffHost.addRank 6 75000 5 7 RANK_6
    swiffHost.addRank 7 150000 6 9 RANK_7
    swiffHost.addRank 8 150000 6 9 RANK_8
    swiffHost.addRank 9 250000 7 12 RANK_9
    swiffHost.addRank 10 250000 7 12 RANK_10
    swiffHost.addRank 11 250000 7 12 RANK_11
    swiffHost.addRank 12 2500000 9 13 RANK_12

bassz! Ez lenne a rank táblázat??? 10 év alatt se érem el!:(((
  • Hysteria
    szep jo reggelt
  • direwolf
    Szasztok!

Új vagyok, de nem kérdezek :D
    Inkább a saját tapasztalataimat mondom el... a játékról csak annyit, hogy irtózatosan féltem tőle, de elbuktam; beszívott mint a fekete lyuk :D lassan már nem tudok másra gondolni, pedig asszony-gyerek...
    Az itt leírtakkal ellentétben nekem eddig nagyon jók a tapasztalataim a "veteránok" vs. "nyúbik" ellentétben. Szinte mindig korrekt segítségeket kapok, nagy ritkán akadok össze egy-két fa..fejjel, nem is írok példát volt itt már 1000.
    Viszonylag hamar megtanultam a járművezetést, tapasztalataim szerint a heliket is az átlagnál jobban vezetem, de a kézifegyverekkel elég szarul bánok, még tojás vagyok.
    A nagy szívfájdalmam, hogy amikor jáccani tudok, akkor a gyerek alszik, így nem tudom használni a voip-t, és a csapatmunka sajnos enélkül nagyon nehéz, pedig mennyire jó lenne néha egy blackhawkos deszant mellé egy AH-1-es támogatás mikor csattognak a páncélon az ellneség golyói. Főleg amikor jön egy profibb heli pilóta!
    Na hogy kérdésem is legyen: a Shilka (lánctalpas légelhárító üteg) télleg ennyire használhatatlan a támadóhelik ellen? Tegnap este vagy 10-szer kapott le egy AH-1-es én meg eccerse tudtam... valóságban ez az eszköz az amitől a nato pilóták nedves gatyával térnek vissza a bázisra, ha túlélik a talit!
  • Pink Tiger

starfish te lettél a házigazdi, hogy hogy?:)
    de mi ez a sok törlés?
  • TC3
    Na, ezt most jól megaszondtam:)
    Túl kora van:(
  • TC3
    A helik is a repülhető magasságukon túl elkezdenek zuhanni, mivel a rotor nem tud belekapaszkodni a levegőbe. Csak a helinél nem annyira látványos.
    A repülőknek is szükségük van bizonyos mennyiségü légzésre az égés miatt, amit a ritka rétegben nem tudnak elvégezni, és mint a helinél a csűrőlapátok, és minden irányításra szolgáló rész tehetetlenné válik! Azon a bizonyos légrétegen túl a repülő a tulnyomás miatt szétrobbanna.
  • Borg
    A szerveren scriptből be tudnom állítani elvileg, hogy minden unlock, vagy rank szerint unlock, vagy semmi sem unlock...
  • Borg
    Mert nincs normális admintool még sajnos.
  • xj700t
    Mivel senki nem válaszolt, kénytelen voltam legyűrni lustaságom és használni a fejemet. () :)

Rank, weapon unlock FAQ. Minimális angoltudással már értelmezhető.

u.i.: Skacok ez az internet ez egy csoda, hogy mi mindent meg nem talál ha picit keresgél az ember fia. :))

• démonigyerek
    most felyeztem be a gamet
    naon jó
    év játéka is lehet
  • TDC Geronimo
  • Starfish
    Ehh vazz. Ahhoz is fáradt vagyok hogy CDKeyt változtassak, mert nem enged Ranked serverre. Nah lehet Jóccakát lesz belőle
  • Kovács legény
    nah jó8 all
  • Kovács legény
    itt a mosolyod -> :)
  • Hamed
    Jah gépekkel vigyázni, ha túl magasra mész rossz vége lesz. Mondjuk joy-jal kíváncsi lennék lehet le lehet varázsolni a mennyből, de nálam általában no more a vége vhol a pályától egy km-re:DD

Meg azokat a pilótákat imádom akik pofátlan manőverekkel elriszálják magukat a rakétáim elől aztán belevezetnek vmi daruba
  • Kicsirigo
    Ja, de ehhez kellett egy jó commander is. ;)
  • Tgabbar
    És ráadásul nem is én voltam :).
  • Kovács legény
    elvileg az jogos hogy tul magasan pörögsz ,mert nincs légnyomás vagy pixelnyomás ,ebben az esetben, de a többit nem vágom
  • lac coo
    Mondom nem zuhant le és bent voltam még :-DDDDDSzerintem valami bug ha kurva magasra mész biztos ott is van vége a mapnak és ott megbolondul .Vagy nem tom...:-D
  • Kovács legény
    elvileg zuhansz
    és valszeg kimentél a maprol
  • Kovács legény
    elnézést:(
  • lac coo
    De ez az hogy nem zuhant le , csak forgott össze-vissza , azt se tudtam merre vagyok már . És elengedtem mindent még a gázt is levettem és akkor se hagyta abba vagy esett le , csak egy idő után felrobbant mintha kivül lettem volna a mapon, pedig a térkép szarin bőven bent voltam :-DDD
  • LoCk
    Bocsi, de vártam, hogy válaszolj..nem válaszoltál azt hittem nem figyeltél..:)
  • Kovács legény
    zuhanás közben a kellő magasságnál vissza lehet rakni egyenesbe
  • Kovács legény
    kabe válaszolok oszt törlöd
  • LoCk
    :)
  • lac coo
    A repülővel ha magasra mész nagyon , akkor csak forog összevissza és nem lehet lejönni vele ? Vagy az csak léagg miatt volt , egyszerűen nem tudtam írányítani csak forgott mint a bolond :-DDDD