172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Kár.
Majd szólj, hogy merrefelé dobod, hogy yol odaálljak. :)
-
-
szerintem így is sok a nagy körbejárhatatlan map... kisebb városi pályák ahol a légi járművek csak taktikai csapásként használhatóak na olyanok kellenének... 400 méter 1 zászló, mire jo az? -
Nem fogok. :(
Ez a motor egyszerűen képtelen lesz megjeleníteni akkora mapokat. Olyan szaggatás lesz, hogy csak nézel. Max lesz Sztálingrád, meg Berlin és egy-két kisebb map, vagy némi custom.
De ehhez is kell kb. 6-8 hónap minimum. Szóval a BF2 megy a klotyóba.
Igazából nem is vártam ettől semmi jót, így nem is csalódtam. Csak hülye voltam, hogy megvettem... -
73 eastingrol beszelsz -
Borg #20805 A desert shield az melyik volt? Amikor két nagy bekerített bázis van a két átellenes sarokban, és köztük relatív sík sivatagos terep? Meg középen még egy bázis, meg mellette a másik sarkok felé még 2?
És ilyen süllyesztések voltak a talajba, amibe egy tankkal bele lehetett állni? Ezen a mapon én is rengeteget nyomtam anno, de a nevére már nem emlékszek. -
TS Zolly #20804 Allig várom már. Persze ha a fegyvereket is átirják rá. Pölö SA-3 a kedvencem, sok enemy pilóta örömére. Bár gazella nem volt a kedvencem. De az el a láma és a sivatagi pajzs eszméletlen volt. Emlékszem a Bravo"zerO inglis klán elleni visszavágóra.Desert Shild. Scudal főbézünkről bekempeltem őket az E5-ős bézre, erre jön az A10-ük kiszedni engem, gyorsan ki a scudból, nem volt időm stingerre váltani, sima rpg-t engedtem rá, amitől lezuhant. Én vissza a scudba, nyomattam őket ezerre tovább. Le is nulláztuk őket.
Na ennyit a nosztalgiáról. -
Tarts ki a világháborús modig. :) -
TS Zolly #20799 Shilka??? Mellik mappon van? Te a TG-re gondolsz szerintem. Símán lelehet szedni vele a rüpülőket, ha sokat gyokozol vele, akkor bele jössz. Ráadásul eszméletlen jó gyoalogságot irtani vele. -
Borg #20798 Jah, egy jókis gazala, el alamein, vagy hasonló 42/DC-s map jól jönne már bele :)
De szerintem 100% hogy megcsinálják őket, amint lesz erre lehetőség. -
Igen! ahogy jatszogatok én is, nincs az a filing ami anno egy Gazalan, egy Tobruk tudott nyujtani ... hogy Kharkov-ot ne is emlitsem.
Szép meg minden, de a nagy "taktikai csata" kicsit háttérbe szorul. Amolyan a gyorsabb az ügyesebb! -
Mert szerintem nem jó... Lényegi újítást nem hozott a BF1942höz és a Viethez képest. Grafika úgy-ahogy, nem rossz. A mapok kicsik, nyoma sincs annak, ami anno El Alamein volt pl.
Zsúfolt minden, őskáosz van egy egy csatában. Marha szép és könnyen használható rádióparancsok vannak, csak épp a lényeget nem lehet rendesen kifejezni.
Rengeteget tölt, mire kilépek lemegy a nap. Meg úgy az egészről messziről bűzlik az EA-féle "húzzunkleegybőrtésadjunkelanevemiattsokat" elv. -
Borg #20795 Azért ezt szerintem még korai kijelenteni. -
mert szerintem semmi jót nem adott nekik, mert mi is ugyanúgy játszunk törttel! így én is bánnám! -
-
Miert? -
Én már megbántam... -
Van! Nekem most esett ki a szemem hogy kapcsolódik! Máris kaptam egy basic armor medált! :DD -
csumpendáré -
tán meg kéne venni én is emiatt mentem a fukarékhoz :D -
Be tudtok menni Ranked szerverre?
Mert Én egyikre sem. Már a 20-ik cd kulcsot generáltam, de semmi. Mindig cd-key in use. :( -
Borg #20783 A moderálást nem a topikban kéne kitárgyalni. -
Melik hozzászólás lett törölve? -
Ejj ejj. Kis büntis =). Azért nem kell a sarokban állni =) Félre a viccel. Ez innentől mindenkinke szól =). Ha flém van és 2-3 hozzásyólás után nem rendeződik és csak rosszabb lesz akkor törlöm az illetők ilyen jellegű hozzászólásait. Útálni fognak sokan, de ha lehet mindenki, és főleg a saját érdekében, ésszerű keretek között rendezze le a nézeteltérést. Felesleges vita szerintem senkinek nem kell. És így még a topic is jobban átlátható lesz. -
engem meg töröltök... tök jó! csak azt nem tudom miért is! na mindegy!
ez van! gartulálok!
bf2-ről amugy nincs hir ASE filter mikor várható. vagy meg tudják e oldani? -
Akarcsak te :D (Es en, es o, es mindenki... vegtelen rekurzio.) -
Csak squadon belul mukodik, ha ott nem hallod akkor az options / general / Voice over IP / Enable a megoldas -
Sztem ne szologass be allandoan mert kezdesz kurva unalmas lenni -
Semmi baj nincs vele, hogy nem vagy szamitogep guru, csak jopofan irtad le, ennyi :) -
Nem hurrogtam le, egyszeruen vicces volt ahogy leirta... :) Semmi banto nem volt benne :) -
rigo28 #20774 A mouse invert-re gondolsz? De az felülcsapja a vízszintes mozgást is gondolom!? -
A beállításoknál ki kell jelölni az invert négyzetet!
Azután rendben lesz!
-
Állítsd a játékban be fordítva, ne a konfigban... -
Borg #20769 Használd a topik keresőt, és megtudod ;) -
jaja... de még mindig 42 az isten , számomra!
remélem lesz ide is valami WWII mod -
mindig így jársz:)) -
rigo28 #20763 Sziasztok!
Tegnap kipróbáltam a joy (Saitek Cyborg 3D Platinum) configot BF2 alatt, viszont a repülőknél fel-le mozgás épp fordítva működik mint ahogy szeretném, vagyis ha előre tolom akkor megy felfelé!? Próbáltam fordítva beadni neki (a fel iránynál lefelé húztam a joyt a konfigban) de nincs változás, van valami megoldás? Köszi a segítséget! -
én is megvettem... de kezdem bánni -
most hogy már beélesítették a cd key rendszert első lesz a bf2. Én is megvettem mert felidegelt :D -
mér megfogalmaztad rendesen!
csak már visszaolvasni értelmezhetetlen a számodra, mer túl kora van