172102
  • 0Fritz0
    Kár.

Majd szólj, hogy merrefelé dobod, hogy yol odaálljak. :)
  • BEAST #20813
  • polak
    szerintem így is sok a nagy körbejárhatatlan map... kisebb városi pályák ahol a légi járművek csak taktikai csapásként használhatóak na olyanok kellenének... 400 méter 1 zászló, mire jo az?
  • Fritz Von...
    Nem fogok. :(

Ez a motor egyszerűen képtelen lesz megjeleníteni akkora mapokat. Olyan szaggatás lesz, hogy csak nézel. Max lesz Sztálingrád, meg Berlin és egy-két kisebb map, vagy némi custom.
    De ehhez is kell kb. 6-8 hónap minimum. Szóval a BF2 megy a klotyóba.
    Igazából nem is vártam ettől semmi jót, így nem is csalódtam. Csak hülye voltam, hogy megvettem...
  • Me0w
    73 eastingrol beszelsz
  • Borg
    A desert shield az melyik volt? Amikor két nagy bekerített bázis van a két átellenes sarokban, és köztük relatív sík sivatagos terep? Meg középen még egy bázis, meg mellette a másik sarkok felé még 2?
    És ilyen süllyesztések voltak a talajba, amibe egy tankkal bele lehetett állni? Ezen a mapon én is rengeteget nyomtam anno, de a nevére már nem emlékszek.
  • TS Zolly
    Allig várom már. Persze ha a fegyvereket is átirják rá. Pölö SA-3 a kedvencem, sok enemy pilóta örömére. Bár gazella nem volt a kedvencem. De az el a láma és a sivatagi pajzs eszméletlen volt. Emlékszem a Bravo"zerO inglis klán elleni visszavágóra.Desert Shild. Scudal főbézünkről bekempeltem őket az E5-ős bézre, erre jön az A10-ük kiszedni engem, gyorsan ki a scudból, nem volt időm stingerre váltani, sima rpg-t engedtem rá, amitől lezuhant. Én vissza a scudba, nyomattam őket ezerre tovább. Le is nulláztuk őket.

Na ennyit a nosztalgiáról.
  • 0Fritz0
    Tarts ki a világháborús modig. :)
  • TS Zolly
    Shilka??? Mellik mappon van? Te a TG-re gondolsz szerintem. Símán lelehet szedni vele a rüpülőket, ha sokat gyokozol vele, akkor bele jössz. Ráadásul eszméletlen jó gyoalogságot irtani vele.
  • Borg
    Jah, egy jókis gazala, el alamein, vagy hasonló 42/DC-s map jól jönne már bele :)
    De szerintem 100% hogy megcsinálják őket, amint lesz erre lehetőség.
  • Mr Manson
    Igen! ahogy jatszogatok én is, nincs az a filing ami anno egy Gazalan, egy Tobruk tudott nyujtani ... hogy Kharkov-ot ne is emlitsem.
    Szép meg minden, de a nagy "taktikai csata" kicsit háttérbe szorul. Amolyan a gyorsabb az ügyesebb!
  • Fritz Von...
    Mert szerintem nem jó... Lényegi újítást nem hozott a BF1942höz és a Viethez képest. Grafika úgy-ahogy, nem rossz. A mapok kicsik, nyoma sincs annak, ami anno El Alamein volt pl.
    Zsúfolt minden, őskáosz van egy egy csatában. Marha szép és könnyen használható rádióparancsok vannak, csak épp a lényeget nem lehet rendesen kifejezni.
    Rengeteget tölt, mire kilépek lemegy a nap. Meg úgy az egészről messziről bűzlik az EA-féle "húzzunkleegybőrtésadjunkelanevemiattsokat" elv.
  • Borg
    Azért ezt szerintem még korai kijelenteni.
  • fistin
    mert szerintem semmi jót nem adott nekik, mert mi is ugyanúgy játszunk törttel! így én is bánnám!
  • BEAST #20793
  • Me0w
    Miert?
  • Fritz Von...
    Én már megbántam...
  • bazza
    Van! Nekem most esett ki a szemem hogy kapcsolódik! Máris kaptam egy basic armor medált! :DD
  • DannyL
    csumpendáré
  • GanXstaZoleeWrk
    tán meg kéne venni én is emiatt mentem a fukarékhoz :D
  • AndrewCB
    Be tudtok menni Ranked szerverre?

Mert Én egyikre sem. Már a 20-ik cd kulcsot generáltam, de semmi. Mindig cd-key in use. :(
  • Borg
    A moderálást nem a topikban kéne kitárgyalni.
  • Starfish
    Melik hozzászólás lett törölve?
  • Starfish
    Ejj ejj. Kis büntis =). Azért nem kell a sarokban állni =) Félre a viccel. Ez innentől mindenkinke szól =). Ha flém van és 2-3 hozzásyólás után nem rendeződik és csak rosszabb lesz akkor törlöm az illetők ilyen jellegű hozzászólásait. Útálni fognak sokan, de ha lehet mindenki, és főleg a saját érdekében, ésszerű keretek között rendezze le a nézeteltérést. Felesleges vita szerintem senkinek nem kell. És így még a topic is jobban átlátható lesz.
  • Mr Manson
    engem meg töröltök... tök jó! csak azt nem tudom miért is! na mindegy!
    ez van! gartulálok!

bf2-ről amugy nincs hir ASE filter mikor várható. vagy meg tudják e oldani?
  • CAD
    Akarcsak te :D (Es en, es o, es mindenki... vegtelen rekurzio.)
  • Me0w
    Csak squadon belul mukodik, ha ott nem hallod akkor az options / general / Voice over IP / Enable a megoldas
  • Me0w
    Sztem ne szologass be allandoan mert kezdesz kurva unalmas lenni
  • Me0w
    Semmi baj nincs vele, hogy nem vagy szamitogep guru, csak jopofan irtad le, ennyi :)
  • Me0w
    Nem hurrogtam le, egyszeruen vicces volt ahogy leirta... :) Semmi banto nem volt benne :)
  • rigo28
    A mouse invert-re gondolsz? De az felülcsapja a vízszintes mozgást is gondolom!?
  • TC3
    A beállításoknál ki kell jelölni az invert négyzetet!
    Azután rendben lesz!
  • Crem
    Állítsd a játékban be fordítva, ne a konfigban...
  • Borg
    Használd a topik keresőt, és megtudod ;)
  • Mr Manson
    jaja... de még mindig 42 az isten , számomra!
    remélem lesz ide is valami WWII mod
  • Pink Tiger
    mindig így jársz:))
  • rigo28
    Sziasztok!

Tegnap kipróbáltam a joy (Saitek Cyborg 3D Platinum) configot BF2 alatt, viszont a repülőknél fel-le mozgás épp fordítva működik mint ahogy szeretném, vagyis ha előre tolom akkor megy felfelé!? Próbáltam fordítva beadni neki (a fel iránynál lefelé húztam a joyt a konfigban) de nincs változás, van valami megoldás? Köszi a segítséget!
  • Mr Manson
    én is megvettem... de kezdem bánni
  • GanXstaZoleeWrk
    most hogy már beélesítették a cd key rendszert első lesz a bf2. Én is megvettem mert felidegelt :D
  • fistin
    mér megfogalmaztad rendesen!
    csak már visszaolvasni értelmezhetetlen a számodra, mer túl kora van