172102
  • arty
  • BEAST #20853
    igen :) de ha pl egy tankot látsz vagy bármi mást amihez nem ártana egy helikopter vagy egy bombázó akkor nem tudsz mit csinálni , VoIP talán :D de a need backup paranccsal nem érsz semmit :D
  • CAD
    Van viszont enemy aircraft spoted stb...
  • rigo28
    A következő jelenséget tapasztalom BF2-n multiban játszva, megy a játék aránylag jól majd 15-25 perc múlva (ez változó) "There is a problem with your connection" üzenet után kidob a szerverről. Valaki találkozott már ezzel?

Ugyanitt BF2-höz van egy eladó vadiúj tuti Saitek Cyborg 3D Platium joystick-om fölösbe, nagyon olcsón, mindössze 6000Ft-ért eladnám!
  • Borg
    Xian érdekes kérdést vetett fel az sg team topikban:

Valóban nincs a BF2-ben "Need air support!" opció?

Nekem is csak most esett le, ahogy irta. Se a Q, se a T guin nincs ilyen, csak egyszerű need backup, vagy artillery kérés...
  • Rafia
    megnézzük
  • Rafia
    Az FH és az XWW2 is jön BF2 alá, hogy csak a legnagyobbakat említsem. Remélem hozzák a mapeket is. Szerintem fogsz találni kedvedre valót.
  • Borg
    A modokat illetően az SG szerverre egyelőre a CB-ék féle weapon mod kerül fel, még a hétvége felé.
    Ez ugye a sebzéseken turbóz egy kicsit, hogy "közelebb" legyen a jóhoz...
  • FreddyHawk
    áááááá ez gagyi :D
  • Rafia
    A besüllyesztések tényleg nagyon királyak voltak, jól utánozták a toronyig beásott tankot. Nem kell aggódni, az engine jó lett, publikon is lesz valamelyest teamplay. Most már csak a modokat kell várni, amik remélhetőleg jönnek dögivel.

A planetbattlefield.com-ot nézzétek, rengetegen moddolnak. Minőségi release persze nem lesz mindből. Az biztos, hogy én sem az alappal fogom nyomni (pedig az is jó).
  • Hysteria
    mind2 tizedes nem?
  • Hysteria
    lance corporal es corporal kozott mi a kulonbseg? :)) szotaraban ugyanaz :D
  • BEAST #20842
    "7. Search down a server in ASE. For now, make sure it has the defualt BF2-port (16567).
    8. Right click, 'Connect as Player'.
    9. Now the wrapper should start, set everything up, and launch BF2.
    10. In the 'Join game'-screen, under 'IP', type 'BF2'. Happy fragging."

igen ez az :Ð
  • Skiper
  • BEAST #20840
    ha ez az amit tegnap Gero kipróbált akkor csak annyit csinál hogy elindítja a BF2-t ugyanúgy account bejelentkezés > múlti , csak anyni a különbség hogy a direkt IP csatlakozásnál már nem kell IP-t írni :D
  • Borg
    Én azon dobtam egy hátast, hogy az EA 5 US dollárt kér slotonként egy ranked szerverért... szerintem igen nagy pofátlanság egy szerverért még igy pluszba is pénzt kérni.
    Bár magam részéről mellékes dolognak tartom a rank témát. Ettől függetlenül publicon még ugyanolyan jókat lehet játszani, egy no-unlock, vagy auto unlock szerveren, ahol mindenki egyenlő eséllyel indul.
  • Mr Manson
    most kaptam el...
    próbálja ki valaki!
  • FreddyHawk
    Yeeehááá , Manson ,ez honnét csípted le ? Ha update-elem az eye-t, akkor
    müxik ?
  • Mr Manson
    If you are fed up with the in-game browser already then you may be interested in this new fix for the All Seeing Eye which allows you to connect directly to servers. ASE is the world's most popular game server browser and is a great way to find and join games more easily. Previously this wasn't possible, so thanks go to Digital Software for providing the fix.
  • Mr Manson
    http://www.digitalsoftware.se/BF2_Connector.v1.0.rar
  • spitfire
    Egyedül valóban nem sok sansz volt a légtérből érkező "piszkos gyilkosok" ellen.(DC-ben)
    De két ember már a stingerekkel méltó ellenfelük lehetett.
    A bf2-ből nagyon hiányoznak ezek a vállról indítható csecsebecsék.
  • GanXstaZoleeWrk
    jaja legalábbis olyan ami nem 16 player-es. Magyar szervereknél mi akadálya hogy ranked legyen? csak jobb lenne ha Freddyhawk csávót tudnám hentelni és még jutalom is lenne érte :DDD
  • FreddyHawk
    Ehh, a bérelt szerver megfizethetetlenül drága. Még abba is belemennék
    egy jó kis magyar ranked szerverért cserébe, hogy mondjuk a szervert
    monitor okok miatt az EA illetékesi egy "guest" userrel csekkolhassák
    a szerver oldal tisztasága érdekében.
  • BEAST #20831
    nemrég nézelődtem és van egy jópár privát ranked server ... csak hát oda nem lehet csak úgy bemenni :D pedig mindig van hely ... több official server kellett volna ... remélem az EA betartja az ígéretét és megduplázza a serverek számát ... azt tudom hogy servert "bérelsz" akkor az 5€/slot , de azt sajnos nem tudom hogy hogy megy ez ha már van server , csak ranked jog kéne hozzá ... hmm
  • FreddyHawk
    Egy biztos : bosszantóan kevés ranked szerver van jelenleg , este például szinte esélytelen ilyen besorolású szerverre csatlakozni ! Ezen a helyzeten
    még súlyosbít a tény , hogy az ASE jelenleg még nem tudja az auth miatt
    a késleltetett csatlakozást megoldani - magyarul, felszabaduló helyre beslisszolni az ASE-ből ... És mindezt azért ( EA vélemény szerint ) mert
    a demo szervert fölhakkolták a weapon unlock-ok miatt ... Gagyi döntés volt.

Valaki utána nézett már annak, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnie
    egy ranked szervernek ? Mik feltételei , hogy indítható legyen ?
  • CAD
    textura quality mindenek felett memoria zabalo...
  • janos666 #20828
    Ha a táblázat szerint a gépem: "high + mid-low + high" Akkor hogy bírom mid-mid-high-re konfigolni az optionst? Vagyis mik azok a beállítások amik legjobban zabálják a rendszerRAM-ot?
  • BEAST #20827
    nemtom ... nekem spec a kisebb mapok jönnek be , pl. Mashtuur City vagy Strike at Karkand a 2 kedvencem ...
  • CAD
    Ami viszont szerintem zsenialis az az infantry... hat az zsenialisra sikeredett. Amugy a BF2 az az eset amikor eladnak egy jatekon belul 5 masikat :)

Kicsit olyan mint a regi TV jatekok ahol 500+ jatek volt es resettel lehetett valtogatni kozottuk :))
  • polak
    ez igaz viszont szerintem se stalingrad se berlin nem tul jo pálya... szal vannak kicsiből is tul kicsik. pl stalingrad... most bf2ben vannak olyan ugymond kis pályák amik nagyon el vannak találva...
    a másik meg hogy a nagy pályák általában valamilyen oknál fogva hasonlítanak pár 42es mapra...
    meg nem mondom melyikre mert se a mostanit se a régi pályákat nem ismerem név szerint. 42 is azért nem tetszett tulzottan mert marha nagy volt a map és annak az esélye hogy 1 repülő lazán kibombáz mégnagyobb... 4 perc furikázás 2 mp akció... persze a repülősöknek marha jó mert tiszta akció az életük benne. vietnamban is volt ilyen és az se volt valami érdekes... 1 mig17-el szarrá kempeltem 1 adott bázist, ami közben én jol elvoltam de az ellenfél kevésbé...
  • CAD
    En ugy erzem pont annyi ujitast hozott, amely boven eleg ahoz hogy pl en ujrakezdjem a stuffot. Az hogy mi lenyegi az mar szubjektiv.

Mapok nagysaga valtozo, en nem jatszottam sokat, de elkepzelhetonek tartom, hogy a mappok nem kisebbek, max a jarmuvek gyorsabbak :) A repulok biztos.

Levegoben eleg szellos a csata :)

A toltes viszont iszonyat, medium textura qualityvel 1 giga ram mellett rettenetesen lassan tolt, kb megbolondul az ember mire betolti a mappot es van hogy meg az elejen is toltoget kicsit... hiaba, kell majd meg vennem 1 giga rammot :( ennek nem orulok.
  • Fritz Von...
    Nekem a DC sem tetszett, BF1942, ennek a jó modjai (Eve of destruction, Battlegroup és Forgotten Hope mod). Ezek ütöttek.

Nem kifogásokat keresek. Leírhatom azt is, hogy ez a game egyszerűen egy kalap szart se ér... Nna.
  • spitfire
    Izlés kérdése kinek mekkora map tetszik.Én kifejezetten a nagyokat szerettem.
    LV,Stálingrád,Berlin sosem volt a szivemhez közel.
    El Ala éppen a nagy távolságok miatt volt olyan népszerű.Páncélos,heli,vadász ott élt igazán.(Ja és az SA3 is :)

• polak
    mint sly a mortarral:)
  • dronkZero
    És húsz perc pixelezés 1x 10sec akcióval neked ekkora gyönyört okoz?
  • Braveheart
    ÉS azt tudja vki hogy miért lép ki 20 perc után? Hol lehet megnézni?
  • Borg
    Szerintem menni fog nekik, hidd el. Most is vannak relatíve nagy pályák BF2-ben, csak túl vannak zsúfolva. És még igy is jól futnak.
    Szerintem egy jól lecsupaszitott (DC style) sivatagos óriásmap semmi problémát nem jelent majd az engine számára.
  • dronkZero
    "Ez a motor egyszerűen képtelen lesz megjeleníteni akkora mapokat."

Mekkorákat? Mert eddig itt a legnagyobbak a pályák a sorozatból. A BF42 engine 256x256, 512x512, és 1024x1024 négyzet területű pályák voltak. Asszem egy négyzet oldalhossza a játékban 2 méter, vagy valahogy úgy. Az 1024es pályára azt írta a szerkesztő, hogy csak nyílt tengeri csatákra való. BF2ben meg az alap méret kb akkora. Aztán hasonlítsd már össze bármelyik pálya részletességét mondjuk Midway-jel! Na, akkor melyik engine nem fog bírni micsodát? Szóval ez kamu kifogás, keress másikat!
  • Borg
    Az! :) Jómap volt. Mint ahogy DC-ben a legtöbb. Az összeset kérjük BF2 alá :)
  • Zsoltika 007
    Felezünk a zsákmányon?