172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
kék-ezüst. :) de hogy on is legyen ahogy néztem LBandi a legjobb ranked lista szerinti player. Ki hol tart? :) -
spec ops ... C4 ... klikk!
-
Borg #20904 És spec opsal miután beC4-eztem a zászlót, mindig kempből figyelem valahonnan, fekve :) Ilyenkor ha egy ember jön, azt általában 3-5 célzott lövésből le tudom lőni, akár középtávról is. Ha meg többen, akkor 5+klikk :) -
To secure ourselves against defeat lies in our own hands, but the opportunity of defeating the enemy is provided by the enemy himself.
Szal ne keseredj el :) -
ez nem mindig igaz (B00M :Ð) ... amúgy a fejlővés igenis halálos , igaz amikor célzottan lövök és találok is nem mindig jön össze :) -
Bizony. :)
Számomra mindig furcsa, hogy a sok bokurogró egyből hasravágja magát az első sebesülése után a nyilt terepen... Gyerekjáték. :) -
Na, elmúlt az előzménye... :) -
a weapon mod nagyon jo, nem vettem észre különösebb rambózást a CB-n :)
sajna napok óta csak obinetes szerverre férek be, de ott félora orditozás után, h legyenek squadok is kb 20ból hatan nyomták :((( nameg, képzeljétek el azt a szervert, ahol ÉN kommander lehettem, mert fél orán át senki sem vállalta be ;)) mellettem szól, hogy 0 teamkillel vesztettem :))
-
Rafia #20893 6 ember tűzereje mindig nagyobb, mint 1 emberé
Amúgy az olyan damage system, ahol egy assault rifle lövedék a fejbe nem halálos (bármilyen távolságon) nálam erősen játékízű.
De a legfontosabb az összhang mindig. -
Rafia #20892 air support = CAS (close air support) = repcsivel bombáztatod le az ellent
air defense = ellenséges repcsiket akarsz elhessegetni magadról
a különbség egyébként jogos, asszem a DC-ben ez a kettő külön volt, az alap BF-ben egyébként nem -
Borg #20891 Senki nem mondta, hogy neked kötelezően arra a szerverre kell menned, ahol ez a mod fut. Ne menj.
Az SG szerverén ez lesz, egészen addig amig az SG csapatnak tetszik. Akinek ezenkívül is tetszik majd, az ide jön, aki meg nem az nem. Ennyi.
Nemtom miért kell ebből is kirekesztő flamet gerenálni egyből. -
Leghatásosabb szerintem úgy, hogy hasalva/térdelve középtávra hármas sorozattal szórni, amíg hasra nem vágja magát, utána meg egyes lövéssel fejbe... Nem szokták túlélni.... :) -
heh nekem is thermalthake Xaser III hazam van nekem ezust szinu nekeD? :) -
akik már most ugy vannak hogy kár volt megvenni csak azt tudom mondani hogy várjuk meg az 1.3-as verziot kb akkorra egész jó lesz meglátjátok :) -
a medic nagyon durva lett :D magadelé dobsz egy halom medpack-et és ha nem robbantanak fel vagy nem lőnek fejen akkor elég nehéz kiszedni :Ð -
Van ami jó , van ami csúnyán elbaszott :-DD
AS supportos nagypapija csak ijesztgetésre jó , arra amire szánták nem :-))
Ha belekősz vele a tömegbe valszeg egy embwert nem fogsz eltalálni vele :-)))) -
A medic fegyver egyes lovesben is jo sztem, legalabbis tavolra nagyon jol hasznalhato. Masreszrol meg egyszeru a helyzet, nem mesz fel SG szerverre ha siman akarsz jatszani. Nem hiszem hogy nem talalsz alap bf2 szervert :) -
az egérnél a forrobill mindig gyorsabb. -
Ezaz! Tipikus Battlefieldes a sebzési rendszere ennek is.....akinek meg nem tettszik az mehet vissza CS-be lámáskodni ... -
milliószor kitárgyaltuk ... és pár 100x leírtad ugyanezt hogy jaj gépigény meg jaj grafika meg fúj motor , a jajnemtalálokelsenkitsem dologról nem is beszélve ... sry de nagyon unalmas :) főleg hogy sztem nagyon jó így , nekem nincsenek próblémáim a lővéssel és nem azért mert überfaszamesterlövész vagyok :D -
-
Saját tapasztalatom szerint a sebzés nem kirívóan más, mint ami az elöbbi részekben volt.
Az amcsi medic fegyverrel meg pl. nagyon szépen lehet sniperkedni ha a 3-as sorozaton hagyod és fekszel. -
Erről van szó! Tök felesleges hozzászoktatni magad hozzá, mivel CB-n 100% , hogy nem az lesz használva. Szvsz meg úgy jó a sebzés ahogy van -
?????...És miért ? 

-
-
Jah...Lassan én is megbánom , hogy megvettem ..
A grfika szép . de szerintem a rossz motor miatt irreálisan gépigényes. A sebzés illetve s szórás abszolut a képzelet szüleménye , meg lehet szokni , de akkor is nevetséges.Nagyötlet a játék de hozzá nem értők csinálták talán egy 5-600 mega patch után jó lesz .Arra mindenetre jó , hogy a nagy nagy játékkészítők felfigyelve a sikerre el készítik a saját "bf2"-jüket , ami azért simán verni fogja minden téren ezt , Addig is élvezzük azt ami van :-DDD -
Igen, van benne valami. -
Borg #20867 Meglátjuk. Nálunk az ilyesmi általában szavazással kerül fel/le, szal ha az SG tagok utána leszavazzák, mert nem jó, akkor levesszük. -
Ja, remek... csak neha epp olyanja van, vagy bemegy az egyseg egy haz takarasaba, akkor q+jobbgomb, ott listabol tank, majd balklikk, ennyi ido alatt siman leszed barki... jo oreg f3-f1 :( -
Jaaaaj ne! Azt a modot ne szeressétek már annyira! Ha egy picit gondolkoztok, akkor rájöttök, hogy azért kicsik a kézifegyverek sebzései, hogy rá legyél kényszerítve a csapatban való mozgásra. Azért lett ilyen, hogy egy embernek ne legyen esélye egy squad ellen.
Ha feltúrjátok a sebzést a moddal, megint jönnek a Vietnámos egyszemélyes rambóakciók... A lámákat (bocs, új játékosokat) is az önálló hentre buzdítja, ráadásul így szerintem teljesen kiegyensúlyozatlanná válik az egész (nagyrészt az automata vs rövid sorozat miatt).
Hozzátéve, hogy Clanbasen is valószinű, hogy az alapjáték fog menni, és nem jó, ha az ember másikhoz szokik hozzá...
Persze ez lehet, hogy csak az én véleményem, de nekem rengeteget rontott az élményen. Azóta, hogy fennvan nem is mentem a CB-re. -
Egy jó pilótának nem kell külön air support, mert bombázó "módban" a HUD eleve mutatja az ellenséges járműveket és a radart ők is látják.
Az más kérdés, hogy ált. inkább műrepülnek, mint tímvörköznek. :) -
FreddyHawk #20863 Nemigazán látom értelmét, mert nem elég specifikus.
Asszondod kell air supp, az lehet légierő ellen is , meg földi célpont ellen is.
Megmutatod, hogy mire kell a supp, aztán jön az, aki le tudja lőni :D
-
Jah. Ez ugyanúgy nem ér semmit. Nem tudom lesz-e egyáltalán valaha hozzá rendes ASE támogatás.... -
Borg #20861 Jah, ez szerintem is jó rendszer. De azért a need air support opció még nem ártana bele :) -
szvsz ez a rádió menüs megoldás nekem nagyon tetszik , könnyű megszokni és nem kell hadonászni az F gombok után ... ha ellent látok akkor Q+katt és kész ... gyors és egyszerű ... -
Borg #20859 A téma nyitja a Pixel Shaderben van. A Geforce4 ugyanis hiába gyorsabb, de jóval butább mint a 8500/9x00 kártyák. -
valahogy nem lehetne itt is megcsinálni a már jól megszokott "F" parancsokat?
me ez igy tök x@r -
ne kezdjük megint :( -
Rafia #20856 Ezt már én is kerestem.
Tisztelettel javaslom (úgysem lesz belőle semmi), hogy aki repülgetni akar mind lépjen be egy airforce v ilyesmi csapatba. Ebből látszana, hogy hányan fognak sorban állni gépért, megszervezhetik egymást közt a tennivalókat. A gyalogos csapatok leaderei meg rádión könnyen kérhetik a támogatást.
(Bár jelet lerakni nem tudnak majd) -
Egyet nem értek: a FAQ szerint elmegy a játék a r8500, r9000-eseken is, akkor a gf4 ti -szérián miért nem? Mindegyik dx8-as kártya.