172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
igen , visszavontam :Ð nem lehetett semmit sem látni :)))
namost -
ja tényleg -
Borg #21029 Gondolom a visszavont üzenetre ment. -
micsoda? -
Ez nagyon allat Beast! 

-
-
Lehet! Igaz eléggé sűrün kilépkedek a szerverekről, meg vissza tehát van rá lehetőség! Ebbe bele sem gondoltam egész eddig! -
csabito #21024 új fegyverek, meg a kitüntetések kitüntetett érzése
ne az értelmet keresd benne, mert az nem ranked szerveren sincs. -
Borg #21023 Képet :) -
áháá! akkor nemis szenvedek ... de azért eljátszogatok vele :Ð -
Mellesleg van egyaltalan ertelme ennek a ranked dolognak ebben a jatekban? Mert mondjuk az AA ban volt ertelme a honor rendszernek.. vagyis ha itt csak arra szolgal h pontban merjuk ki mennyire f
a gyerek akkor nem sok ertelme van..
-
Borg #21020 Ne szenvedj vele túlzottan, itt a melóban nincs semmi kodekem fent... -
micsoda igények :Ð még 1 perc :DDD -
Borg #21018 Fehler bei download vom codec :) -
Gondolom megmaradt valamiért a statod miután leléptél majd vissza. Elötte azért gyült össze annyi mert ott szórakoztunk a repülőkel :D -
jolvanna :) gondok adódtak a feltöltéssel ... de dolgozok az ügyön :Ð -
Te a pinged nezed :) -
Csak annyit hogy nekem warezos és official servereken nyomulok mostanában!
Szal lehet játszani csak ne azzal a cdkeyyel amit az nfoban találsz! -
Borg #21012 A pályát se tölti be addig :D -
csabito #21011 Én meg azt tapasztaltam, hogy vannak ranked szerverek amiknél mintha ki lenne kapcsolva a cdkulcs ellenőrzés. Ezeknél a szervereknél, ha egyszer bejutottam,később is fel tudok csatlakozni.
pl.
EA US OFFICIAL 18a
EA US OFFICIAL 18b
Próbáljátok ki, hogy beenged-e titeket ezekre. -
ok 1 perc :) lehet 2 :D -
Borg #21009 A mod szerver oldali, neked nem kell leszedni.
A ranked szervereken pedig generált key-el cask 1x játszhatsz, utána azzal többet nem enged be. Másikat kell generálj. -
Sziasztok!
HA jol olvastam itt vissza vagy 200 hozzaszolast akkor karriert eredeti cd key nelkul nem lehet jatszani? Vagyis ranked serveren nincs is eselye jatszani a warezes cuccal? + irtatok 1 modot ami jatvitja fegyverek sebzeset lecci adjatok meg honnan lehet leszedni!
Thx -
Borg #21007 Azért azt is megnézném, ahogy nem fejjel lefelé megcsinálod :) -
ez nem nehéz :) de ugyanezt fejjel lefelé már nagyonis :DD -
Szerintem a számlálókkal van 1 kis gáz!
Felmegyek 1 szerverre, 1 perce vagyok ott, nem találkozom 1 ellennel sem, mégis meghaltam 18*? Ez 1 kicsit furi! Utána tüzésréggel kiszedtek 2 alkalommal, és 20-at jelzett. Vicces! Nem játszom jól, de azért a szerver se nézzen ennyire bénának:)
-
Ehhez a ase dologhoz annyit tennék hozzá, hogy a gamespyon írták, hogy a köv bf2 patch-el megoldják, hogy a Gamespyból lehessen joinolni a szerverhez, meg sorry for the inconvenience blabla. Tehát ha minden jól megy a patch után lehet majd aseval is joinolni. Nem hiszem, hogyha gamespyal lehet, akkor ase vel nem lehetne. -
tRs|Geronimo slaps CB|TOMI around a bit with a large trout
AH-1Z! -
super cobra -
apache? Hmmm mivel játszol te? :P -
Hamlet #21000 :) ez jó. Nekem a legjobb helivel a hangáron átrepülés volt :) le is kopott az apache rólam :) -
rigo28 #20999 Hát ez meg hogy sikerült, ráépítették a gyűrűt!?
-
Borg #20998 Itt a köv feladat a műrepülő bajnokoknak :D
-
Seat #20997 ebben a melegben?
ubazz :) -
Rafia #20996 Nem kérdeztem semmit, állítottam :)
A világért sem váltanék más játékra, majd más modra fogok. -
histeria és neked megvannak az új fegyverek???? -
Buzi-e vagy? 
-
Nah vazzeg. Bombariadó van melóhelyen..... :D Most 5-ig nemtom mit csinálok.... :D Lehet BF2 lesz a megoldás. Vagy elmegyek megvenni. :D -
A tengerentúli rendelésben csak az áfa és a vám a probléma. Egyik 25%, a másik meg mittoménmennyi, meg kell nézni a VTRSZ-táblázatban. -
:DDDDDDDDDDDDDDDD