172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
:D
Lehet, hogy azon nem röhögnék annyira. Főleg, ha én állnák alatta. Meg akkor kellene csinálni rá csorsparancsot. Pl: "Bocsika, az én kezemből esett ki" -
FreddyHawk #21070 Helikopteren unatkozik a csávó. Mi ebben a furcsa?
-
Nauron #21069 CB,mNz,PB,7thcr/ami eX/,tRs -
ja kb :)) vagy elejtene ott fent es vkinek a fejebe alna :D -
Szerintem jobb lenne, ha beleállna a kezébe, és utána siránkozva futkározna:)
Na az poén lenne! -
de a kesnek akarhogyan is lekellene esnie :D -
Kicsit sérti az önérzetem, hogy a CoR klánt nem említetted meg. 
-
kedvenc gamem mar hogy akadnek ki ezen :D -
Ja bocs, én nem csesztetni, vagy fikázni akartam!!!
Amúgy van pár hasonló dolog, amiket nem dolgoztak ki rendesen, tehát ez már fel sem tűnik. Különben az ergyő fékezi a manyust, tehát a grav. nem úgy hat a késre, tehát ez elnézhető a programozóknak.
-
nem akadok fent nyugi csak tokjo poen :)) -
Egy olyan jatekba ahol a repulot feltoltik 10 meterrel a kifuto felett, es kozben javitjak, tovabba vegtelen uzemanyag van stb., nem biztos, hogy ezen fen kene akadni :) -
nelegyetek mar ien vakok nezzetek meg hogy hol csijnalja azt a kessel ugyanebben a helyzetben probald megcsinalni h lefele nezel.. :D -
jo vazz tom h kesnel ezt muveli de azert nezd meg a gravitacio miatt a kesnek lekellene esnie :D -
Jah elnezest, csak azert mert oket nem annyira ismertem, de te ugy is jobban ismered oket ird be oket. -
hmm azert mondtam mert vmik oldal aljan levo hsz ben kerdeztek... :P
nem dicsekszek a szaros 1100 pontommal valakinek van 25 ezer :D
amugy gero meg ha tobb pontom is lenne akko is jobban jatszanal nalam fenyevekkel :P -
Ha sokáig nem használod a stukkert, akkor unaloműzésként pörgeti!
Lehet, hogy a késnél ezt műveli!?
-
Ez default idle "mozgasa" a kesnek :) -
Jah, már hülyeségeket beszélek. Elvileg itt is a magasabb rangú kapja a commander posztot. -
Nauron #21053 a vietnámos klánokat kihagytad... -
:D -
Hát az AA-ban még ennél is kevesebb értelme volt az honor rendszernek :D Itt legalább lehet weapon-t unlockolni. -
Amugy imho, lehet erdemsebb lenne demokat feltenni nem avikat, kisebb lenne, erdeksebbe lenne stb.
http://www.totalbf2.com/game/console/ -
ezt hogy a szarba csinalja? :D
Érdekes :D -
THX a tippet, kipróbálom! -
Itt csak egy klan van mint az fent is latszik :D
Amugy meg www.battlefield.hu ... es ott tekintsd meg a klanokat.
Nagyjabol ezek aktivak, amennyire tudom: FRX, FB, CB, eX, BB... mintha PT-t lattam volna valahol... ennyi jutott eszembe. -
:D -
na akkor itt az ideje hogy én is videózgassak egy kicsit
-
aham -
Sajna meg sokan nem ismerik a csapatjatek fogalmat es mindenki azt hiszi meg tud vedeni egy outpostot egyedul is.. jah ha ismertek nomalis klanokat lecci irjatok meg hol lrhet oket megtalalni?
-
Nekem játék közben lagolt, de mikor kikapcsóltam a tűzfalat, akkor ez a jelenség elmúlt... -
Tom911 #21041 Mint írtam nem én írtam
-
Fraps-al veszed? -
:(
Jó neked!!! -
THX! THX! Isten vagy! -
a felvétel miatt akadozik , amúgy nem :) -
Tom911 #21036 Mondhatnám, hogy olvass vissza de tessék 
Egyetlen módja ha az egyikőtök single-ben indít játékot a másik pedig a multi részből ( join internet ) csatlakozik hozzá IP alapján . A hátrányai ennek az hogy a single módban indított játékos nem tudja használni a VOIP-ot , illetve kell lennie mindenképpen internetnek mert a másik játékosnak be kell logolnia az online accountjával :(
Makkmag billentyűzetéből
-
Nagyon állat!!!!
Had kérdezzem meg, alapban akadozol, vagy csak a kelvétel tömörítése miatt lett? Csak azért, mert a párom hasonlóképp akad, mint a felvételen Te, és nálam is ez a szitu, csak az a gond, hogy engem kegyetlen zavarnak ezek a pici akadások, a párom meg állandóan lehülyéz ezért!
Csak én lennék ennyire kritikus?
-
A co-op-ot hogyan tudtad megcsinálni?? -
Tom911 #21033 Sziasztok, na felteszem az idegesítő láma kérdésemet :) tehát azt szeretném megtudni, hogy lehet e nagyobbra venni(32v64) singleben a pályákat (NEM a botokat) mert szeretnék coop játszani(már meg is tettem) de így elég kicsi a terület, egyébként elolvastam faq-t de ott nincs infó és a visszaolvasás+kereső sem segített mert ez nincs leírva sehol?(vagy én kerestem rosszul, de csak annyit találtam, hogy ezt már más is kérdezte de használható válasz nem volt:))
Ha mégis le van írva akkor megédemlem a bpontomat
-
Jééé...miért van az, hogy senki nem akar parancsnok lenni??
Ha elválalom a parancsnokságot és nyomom a radarokat, koordinátákat akkor miért nem megy oda a nagy része és miért szalad bele a tüzérségbe mikor ordítok, hogy menjenek onnan és miért kickeltek azért mert 2 ember meghalt ezért??
Asszem még sokat kell fejlődni a társaságnak...