172102
  • TC3
    :D
    Lehet, hogy azon nem röhögnék annyira. Főleg, ha én állnák alatta. Meg akkor kellene csinálni rá csorsparancsot. Pl: "Bocsika, az én kezemből esett ki"
  • FreddyHawk
    Helikopteren unatkozik a csávó. Mi ebben a furcsa?
  • Nauron
    CB,mNz,PB,7thcr/ami eX/,tRs
  • Hysteria
    ja kb :)) vagy elejtene ott fent es vkinek a fejebe alna :D
  • TC3
    Szerintem jobb lenne, ha beleállna a kezébe, és utána siránkozva futkározna:)
    Na az poén lenne!
  • Hysteria
    de a kesnek akarhogyan is lekellene esnie :D
  • Murry
    Kicsit sérti az önérzetem, hogy a CoR klánt nem említetted meg.
  • Hysteria
    kedvenc gamem mar hogy akadnek ki ezen :D
  • TC3
    Ja bocs, én nem csesztetni, vagy fikázni akartam!!!
    Amúgy van pár hasonló dolog, amiket nem dolgoztak ki rendesen, tehát ez már fel sem tűnik. Különben az ergyő fékezi a manyust, tehát a grav. nem úgy hat a késre, tehát ez elnézhető a programozóknak.
  • Hysteria
    nem akadok fent nyugi csak tokjo poen :))
  • CAD
    Egy olyan jatekba ahol a repulot feltoltik 10 meterrel a kifuto felett, es kozben javitjak, tovabba vegtelen uzemanyag van stb., nem biztos, hogy ezen fen kene akadni :)
  • Hysteria
    nelegyetek mar ien vakok nezzetek meg hogy hol csijnalja azt a kessel ugyanebben a helyzetben probald megcsinalni h lefele nezel.. :D
  • Hysteria
    jo vazz tom h kesnel ezt muveli de azert nezd meg a gravitacio miatt a kesnek lekellene esnie :D
  • CAD
    Jah elnezest, csak azert mert oket nem annyira ismertem, de te ugy is jobban ismered oket ird be oket.
  • Hysteria
    hmm azert mondtam mert vmik oldal aljan levo hsz ben kerdeztek... :P

nem dicsekszek a szaros 1100 pontommal valakinek van 25 ezer :D

amugy gero meg ha tobb pontom is lenne akko is jobban jatszanal nalam fenyevekkel :P
  • TC3
    Ha sokáig nem használod a stukkert, akkor unaloműzésként pörgeti!
    Lehet, hogy a késnél ezt műveli!?
  • CAD
    Ez default idle "mozgasa" a kesnek :)
  • gergod
    Jah, már hülyeségeket beszélek. Elvileg itt is a magasabb rangú kapja a commander posztot.
  • Nauron
    a vietnámos klánokat kihagytad...
  • Skiper
  • gergod
    Hát az AA-ban még ennél is kevesebb értelme volt az honor rendszernek :D Itt legalább lehet weapon-t unlockolni.
  • CAD
    Amugy imho, lehet erdemsebb lenne demokat feltenni nem avikat, kisebb lenne, erdeksebbe lenne stb.

http://www.totalbf2.com/game/console/
  • Hysteria
    ezt hogy a szarba csinalja? :D

Érdekes :D
  • TC3
    THX a tippet, kipróbálom!
  • CAD
    Itt csak egy klan van mint az fent is latszik :D

Amugy meg www.battlefield.hu ... es ott tekintsd meg a klanokat.

Nagyjabol ezek aktivak, amennyire tudom: FRX, FB, CB, eX, BB... mintha PT-t lattam volna valahol... ennyi jutott eszembe.
  • BEAST #21046
  • Tufa
    na akkor itt az ideje hogy én is videózgassak egy kicsit
  • BEAST #21044
    aham
  • Drachomir
    Sajna meg sokan nem ismerik a csapatjatek fogalmat es mindenki azt hiszi meg tud vedeni egy outpostot egyedul is.. jah ha ismertek nomalis klanokat lecci irjatok meg hol lrhet oket megtalalni?
  • Titan
    Nekem játék közben lagolt, de mikor kikapcsóltam a tűzfalat, akkor ez a jelenség elmúlt...
  • Tom911
    Mint írtam nem én írtam
  • Tufa
    Fraps-al veszed?
  • TC3
    :(
    Jó neked!!!
  • Titan
    THX! THX! Isten vagy!
  • BEAST #21037
    a felvétel miatt akadozik , amúgy nem :)
  • Tom911
    Mondhatnám, hogy olvass vissza de tessék

Egyetlen módja ha az egyikőtök single-ben indít játékot a másik pedig a multi részből ( join internet ) csatlakozik hozzá IP alapján . A hátrányai ennek az hogy a single módban indított játékos nem tudja használni a VOIP-ot , illetve kell lennie mindenképpen internetnek mert a másik játékosnak be kell logolnia az online accountjával :(

Makkmag billentyűzetéből
  • TC3
    Nagyon állat!!!!
    Had kérdezzem meg, alapban akadozol, vagy csak a kelvétel tömörítése miatt lett? Csak azért, mert a párom hasonlóképp akad, mint a felvételen Te, és nálam is ez a szitu, csak az a gond, hogy engem kegyetlen zavarnak ezek a pici akadások, a párom meg állandóan lehülyéz ezért!
    Csak én lennék ennyire kritikus?
  • Titan
    A co-op-ot hogyan tudtad megcsinálni??
  • Tom911
    Sziasztok, na felteszem az idegesítő láma kérdésemet :) tehát azt szeretném megtudni, hogy lehet e nagyobbra venni(32v64) singleben a pályákat (NEM a botokat) mert szeretnék coop játszani(már meg is tettem) de így elég kicsi a terület, egyébként elolvastam faq-t de ott nincs infó és a visszaolvasás+kereső sem segített mert ez nincs leírva sehol?(vagy én kerestem rosszul, de csak annyit találtam, hogy ezt már más is kérdezte de használható válasz nem volt:))

Ha mégis le van írva akkor megédemlem a bpontomat
  • Titan
    Jééé...miért van az, hogy senki nem akar parancsnok lenni??
    Ha elválalom a parancsnokságot és nyomom a radarokat, koordinátákat akkor miért nem megy oda a nagy része és miért szalad bele a tüzérségbe mikor ordítok, hogy menjenek onnan és miért kickeltek azért mert 2 ember meghalt ezért??
    Asszem még sokat kell fejlődni a társaságnak...