172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Szerintem te vagy az Nauron...... -
Hmm -
ÁÁÁ csak el fognak tünni ezek a hsz-ek. -
Nauron #21230 vigyázzunk mert borgtol kapunk majd a flém szitásért holnap:P -
mi sohasem írtuk még be ám a keresőbe azt hogy HUN, sőt még a banner alatt sem olvastuk el mit kell csinálni, a FAQ-hoz meg véletlenül sem nyultunk még soha! :)
// csakhogy az előbbi beszélgetésbe beilljen ez is :D -
Nauron #21228 lehet:P -
Várjá lehet h látta h ingyensex és nem mer rákattintani ;D -
Nauron #21226 te én vagyok kancsal hogy nem látom a faqot vagy te? -
Verzoo #21225 mi az az ase? -
Nem nem tudunk. Mi sem olvastuk el a FAQ-ot! Sőt még véletlenül sem használjuk az ASE-t..... -
Verzoo #21223 hi,tudna valaki segíteni hogy magyar szerver címeket hol találok? -
Jah tiszta halálcsillag feeling :D -
Kubra Damon átmentem Mig-gel a csövön, pedig nem is volt betervezve, csak egy buggyt lőttem ki és már nem volt választásom ,hogy merre menjek 
Egyébként tök könnyű, bőven átfér a gép és szerencsére egyenes a cső. Igaz az tervezve volt, de ahol felül a gátból hiányzik egy darab, ott is átmentem oldalra fordulva (csak a végén kell figyelni, mert jön a daru)
-
Linket nézted? -
Azon tolom offline, csak az amolyan szűz gép, a net meg veszélyes... :D
Nah mind1, akkor majd megoldom, ha már 12 lepedőbe került ez a ronygyos game, akkor szeretném kiélvezni... Ráadásul az a bajom vele, hogy túlságosan nagy a gépigénye... -
Tegyél fel a nem netes gépedre egy jó drivert és go játszani. -
Jah, skacok:
BATTLEFIELD 2 HUN -
A rangok pedig jó hecc lenne. Nem igaz, látom lesz egy Winfos reinstall... :( -
Bazz. Online nem tok nyomulni, mert a netes gépemen nem mennek a játékok, valami szar driver gondom van amin meg tudák játszani, azon meg persze, igy nem tudok netezni..
Tehát akkor Jegyarány? Mert nem tudom ez a kezdő játékosknak mennyire érthető... -
Jegy arány :)
Amúgy nem lehet -
Hi!
Offline-ban lehet rangokat szerezni?
Másik: a "Ticket Ratio"-t minek fordítanátok? :) -
Verzoo #21212 akkor én tényleg primitív vagyok de nekem nem igen sikerül tudnál egy kicsit segíteni
-
egyiknél sem kell, csak a játékban... Az meg oly primitív... -
Verzoo #21210 hol regiztél a ea gémnél vagy a gamespynál?
-
Nem is kell regizni :) -
Ha regisztrálni nem tudsz, hogy fogsz jáccani??
Username, password, e-mail. Ne mond már nekem hogy soha nem találkoztál még velük... -
fake
fake -
Verzoo #21206 hali:)tudna valaki segíteni
nem sikerül regiznem a játékomat a hiányos angol tudásom miatt :(
-
-
GG, eX, és kösz a meccset még1x :) Jók voltatok nagyon. Hűde megszenvedtünk Gulf Of Oman-on :) Thx még1x -
GG frx -
Thanatos #21202 érdekes ha nekem emg szokott halni antitankostol is ha közelről megy a hátába...
3as sorozatokal pl assaultbol max 2 3as kell és megmurdel az enemy simán... (főleg ha talál is és itt jön be a 3as sorozat erősege hogy sokkal jobb a találati arány mint ha rákapaszkodsz az ak ravaszára pl...) -
mind1 felraktam ,majd kiprobázom -
sztem a PB reklamálna érte, nem ? -
a honositás a teljes verziohoz is jó?
-
kikaptunk, pedig szoros volt :) ilyen kevés emberrel nagy volt a rohangálás ;) -
3*3 persze m16al ment -
volt game sg szerveren ... sajna nix még weapons mod :(
senki se jöjjön azzal, hogy az "csapatjáékot erősit" ha az antitankossal közvetlen hatulrol full 2x15 lőszert tolok a muki HÁTÁBA, erre megfordul, és lelő, miközben töltök :D
nameg, ezek a hármas sorozatok ... közvetlen közelről, szembe, 3*3 sorozat az ellenbe nem elég :O a találatot jelző X folyamatosan égett a célkereszt közepén ....
nemtom, obi szerveren is fent van e a mod, de sem ott, sem a CBn nem találkoztam ennyire gagyi találati aránnyal :( lag, stb nem volt! -
De jót játszottam most az SG szerverén!
Negyon élveztem a squadleaderséget:).
Végre azt csinálták az emberek amit mondtam nekik!
-
persze
12000HUF-ért küldök 1et:D