172102
  • Starfish
    Nem kérdezek semmit. Inkább olvass. Nemvéletlen van ott az a banner =) Jah és nézd meg milyen videókarid van.
  • TC3

• Starfish
    Váááááá..... Miről maradtam le? Ejnyehát. Mikor volt a ban? =)
  • kovigyula
    segitsen valaki... felrakom a game-et minden okés elinditom belépne fekete képernyő, aztán villan 2-t és visszadob a desktopra,,mit csináljak.???help: [email protected]
  • HELPer
  • BEAST #21434
    glhf
  • Skiper
    :DD
  • joebacsi
    térdelj le és szeress!
    htxvm
  • laccoo
  • laccoo
    A F.A.Q.-ban olvsatam , hogy hogy kell singlében is nagyobb pályát berakni; na most ezt a három sort kell átírni vagy erre kell átírni ami játékban van ?

aiSettings.setMaxNBots 64
    aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
    aiSettings.setBotSkill 0.4

Gondolom a PB nem veszi jó néven ? Mert akkor felrakom duplán a játékot , hogy ne kelljen átírogatni mindíg .
  • TC3

• laccoo
  • BEAST #21427
    szomorú hogy egy ban után van képed egy szinte teljesen megegyező nick-kel visszajönni és itt jópofizni ...
  • laccoo
    Lesz az is ...Gondolhatod hogy berakom :-D

ui.: azt ne kérdezze senki hányadikra sikerült :-DDDD
  • laccoo
    Sokan kérdezték , hogy használhatják-e a magyarítást.Igen ! A PB nem vág ki miatta. Gondolom abban az országban ahol már eleve lefordítva adták ki , ott is ez a text fájl van átírva...
  • 3TOMI3
    videót róla :P
  • laccoo
  • laccoo
    Ja ja ....Igaz nem sok maradt a gépből...Kicsit lehorzsoltam a festést :-DDD
    De túléltem :-DDDD
  • TDC Geronimo
    ööö nice....feltéve ha végig is mentél
  • BEAST #21420
    LOL ... befelé nekem is sikerül ... de épségben kijutottál?

ui. ... érdekes felétek ilyen gyorsan telik az idő? volt ban , nincs ban ... vagy a ban nem a személynek szól? új acc és kész ... nc
  • laccoo
    Hát már csak megcsináltam :-D

• laccoo
    Re.....
  • Starfish
    Nah. Hú de eltüntem. Úgyse hiányoztam szal mind1 =). Ugye még lehet a fejhallgatós változatot kapni valamerre?
  • Gombocka
    Itt van egy USA rang táblázat, az U.S. Marines szerint vannak a rangok bf2-ben.
  • 0Fritz0
    "Hogy a napalm rajzoljon körül!"

• 0Fritz0
    "
  • Ahhoj
    itt a forumon par oldallal visszabb.......
  • Svindler
    Multkor láttam valahol bf2 ranking-ban használt rendfokozatok listáját. Ha valaki tudja merre találom linkelje már be plz mert én mert elfelejtettem hol van!
    Thx
  • nortsen
    Nem is a játékról beszéltem...
  • Ahhoj
    haaat, passz
    egy felol teny, hogy tobb emberbol tobbet lehet leloni, igy inkabb kesobb
    de masfelol tenyleg ott van, hogy tobb ember ellen nehezebb is...

szerintem talan nincs kulonbseg :)
  • Polemius
    Hátha kedvet kap valaki a csapatunkához:

polemius.tar.hu

Más: Nem tudja valaki, a laser designator végül is nem került bele a játékba, vagy az unlockolható fegyverek közt lesz elérhető? Egyáltalán, van ezekről v.mi lista?
    Tnx.
  • gergod
    Szerintetek awardok szempontjából van különbség, hogy 16/32/64 fős szerveren játszok, tehát mondjuk hamarabb megkapom a veteran specopsot, ha a 64-esen játszom, de mondjuk kb ua. killem van a 64 esen, mint a 16-oson?
  • Gabe18
    Amugy lehet a tescóban venni BF2-t már,én most voltam a XVII. kerületben,és volt vagy kemény 6-7 darab a polcon.11900 forintos darabáron.
  • 3TOMI3
    jah
  • Zs0lt1
    Nna annál nagyobb fostalicska játékot még nemláttam.
  • nortsen
    A legjobb mély hangok a Joint Operationban vannak, és kész!
  • nortsen
    Ja hogy egy 0-át még el is néztem? Akkor pláne közel vagyok!
  • nortsen
    Micsodaaa? Nekem már nagyon közel az a 25.000. Jelenleg már van vagy 140-em:)
  • Tufa
    nem 250ezer hanem 2 és fél millió a max pont, az alapján a lap alapján amit beszúrtak nemrég :P
  • Balumann
    Nemtudtok arra valami okot hogy miért nem szól a mélynyomó külön a játékban?
    Minden játékba működik rendesen, de itt hiába teszem be az EAX-ot, a menübe még jó, de ahogy elkezd csatlakozni, onnantól kezdve nincs külön mélynyomó csak az 5 magas szól :( És a gépágyunak ilyen fogászati fogfúró hangja van, lövések csak pittyegés :
    Meg az úgy tom hogy mindenkinél van, de az 1 órás betöltés után a csatlakozásnál olyat ír hogy veryflying client data vagy vmi ilyesmi több ideig mint a betöltés