172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nem kérdezek semmit. Inkább olvass. Nemvéletlen van ott az a banner =) Jah és nézd meg milyen videókarid van. -

-
Váááááá..... Miről maradtam le? Ejnyehát. Mikor volt a ban? =) -
kovigyula #21436 segitsen valaki... felrakom a game-et minden okés elinditom belépne fekete képernyő, aztán villan 2-t és visszadob a desktopra,,mit csináljak.???help: [email protected] -
-
glhf -
:DD -
térdelj le és szeress!
htxvm -
laccoo #21431 

-
laccoo #21430 A F.A.Q.-ban olvsatam , hogy hogy kell singlében is nagyobb pályát berakni; na most ezt a három sort kell átírni vagy erre kell átírni ami játékban van ?
aiSettings.setMaxNBots 64
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
aiSettings.setBotSkill 0.4
Gondolom a PB nem veszi jó néven ? Mert akkor felrakom duplán a játékot , hogy ne kelljen átírogatni mindíg . -
-
laccoo #21428 

-
szomorú hogy egy ban után van képed egy szinte teljesen megegyező nick-kel visszajönni és itt jópofizni ... -
laccoo #21426 Lesz az is ...Gondolhatod hogy berakom :-D
ui.: azt ne kérdezze senki hányadikra sikerült :-DDDD -
laccoo #21425 Sokan kérdezték , hogy használhatják-e a magyarítást.Igen ! A PB nem vág ki miatta. Gondolom abban az országban ahol már eleve lefordítva adták ki , ott is ez a text fájl van átírva... -
videót róla :P -
laccoo #21423
-
laccoo #21422 Ja ja ....Igaz nem sok maradt a gépből...Kicsit lehorzsoltam a festést :-DDD
De túléltem :-DDDD -
ööö nice....feltéve ha végig is mentél
-
LOL ... befelé nekem is sikerül ... de épségben kijutottál?
ui. ... érdekes felétek ilyen gyorsan telik az idő? volt ban , nincs ban ... vagy a ban nem a személynek szól? új acc és kész ... nc -
laccoo #21419 Hát már csak megcsináltam :-D
-
laccoo #21418 Re..... 

-
Nah. Hú de eltüntem. Úgyse hiányoztam szal mind1 =). Ugye még lehet a fejhallgatós változatot kapni valamerre? -
Gombocka #21416 Itt van egy USA rang táblázat, az U.S. Marines szerint vannak a rangok bf2-ben. -
"Hogy a napalm rajzoljon körül!" 
-
" -
itt a forumon par oldallal visszabb....... -
Multkor láttam valahol bf2 ranking-ban használt rendfokozatok listáját. Ha valaki tudja merre találom linkelje már be plz mert én mert elfelejtettem hol van!
Thx -
nortsen #21411 Nem is a játékról beszéltem... -
haaat, passz
egy felol teny, hogy tobb emberbol tobbet lehet leloni, igy inkabb kesobb
de masfelol tenyleg ott van, hogy tobb ember ellen nehezebb is...
szerintem talan nincs kulonbseg :) -
Polemius #21409 Hátha kedvet kap valaki a csapatunkához:
polemius.tar.hu
Más: Nem tudja valaki, a laser designator végül is nem került bele a játékba, vagy az unlockolható fegyverek közt lesz elérhető? Egyáltalán, van ezekről v.mi lista?
Tnx. -
Szerintetek awardok szempontjából van különbség, hogy 16/32/64 fős szerveren játszok, tehát mondjuk hamarabb megkapom a veteran specopsot, ha a 64-esen játszom, de mondjuk kb ua. killem van a 64 esen, mint a 16-oson? -
Gabe18 #21407 Amugy lehet a tescóban venni BF2-t már,én most voltam a XVII. kerületben,és volt vagy kemény 6-7 darab a polcon.11900 forintos darabáron. -
jah -
Nna annál nagyobb fostalicska játékot még nemláttam. -
nortsen #21404 A legjobb mély hangok a Joint Operationban vannak, és kész! -
nortsen #21403 Ja hogy egy 0-át még el is néztem? Akkor pláne közel vagyok! -
nortsen #21402 Micsodaaa? Nekem már nagyon közel az a 25.000. Jelenleg már van vagy 140-em:) -
nem 250ezer hanem 2 és fél millió a max pont, az alapján a lap alapján amit beszúrtak nemrég :P -
Nemtudtok arra valami okot hogy miért nem szól a mélynyomó külön a játékban? 
Minden játékba működik rendesen, de itt hiába teszem be az EAX-ot, a menübe még jó, de ahogy elkezd csatlakozni, onnantól kezdve nincs külön mélynyomó csak az 5 magas szól :( És a gépágyunak ilyen fogászati fogfúró
hangja van, lövések csak pittyegés :

Meg az úgy tom hogy mindenkinél van, de az 1 órás betöltés után a csatlakozásnál olyat ír hogy veryflying client data vagy vmi ilyesmi több ideig mint a betöltés