172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ehhez képest az én eredményem nem is olyan rossz :) pedig aszittem vérláma vagyok!
DB -

-
Borg #21602 A nap mondása:
"...i have seen the last 3 weeks going on with ea and customer support, i will never say a bad thing about VALVE anymore..."
-
próbáld a bűvös B betűvel. V-vel a commander kommunikál/squad leader kommunikál egymással -
Borg #21600 Kár, hogy a lényegi problémákat egy szóval sem említik konkrétan... meglátjuk. -
Borg #21599 Olyanon mint az én gépem. -
Rafia #21598 Tegnap láttam a HUN Battlefieldsen. Valszeg valami bug? -
Poggyász #21597 Láttatok már olyat hogy nincs egy squad sem az egyik oldalon és nem is lehet kreálni? Kínai oldalon találkoztam ezzel, azt hiszem a Fusche Pass pályán. Az amerikai oldalon minden ok (előtte ott voltam, csak átdobott a szerver), a kínaiaknál se a Create se a Custom squad gomb nem csinált semmit. -
HELP! Miért nem működik a VOIP ? Beállítom a windows-ban a játék configjával utánna beállítom játékon belül, csinálok test-et is meg minden és amikor bemegyek egy serverre belépek egy squadba még ott van a nevem melett a kis hangszóró de amint lenyomom a bűvös V betűt beszarik az egész és a hangszóró is eltűnik. A demo-ban még működött. -
csá egy kérdés mikor várható végre magyar rangos szerver -
Na végre egy jó hír.
-
Én a Kubra Dam-en jutottam be egy zsír squadba. Volt (m)edic (s)upport (sp)ec ops, egyszóval minden! Ment végig a pályán a 6 fős kommandó, mindenki azt csinálta amit kellett. Engem leginkabb ilyen régi COOP gémekre emlékeztetett. -
Community Update - 6/30/05
1.01-s patch infó, Linux server Build infó, Bf2 editor és egy taktikai program is készül ezzek negtalálhatók. -
Akkor tegyünk ellene valamit:D -
Srácok, csúszunk lefelé:
1. GTA: San Andreas
2. BogyóKatica
3. Battlefield 2
4. World of Warcraft
5. Tibia
6. [SG] Teams topik
7. Makettezés
8. Láma! fan club
10. Humoros és aranyos képek -
Látom mindenki kidőlt, vagy tolja a játékot... :) -
Gabe18 #21586 Végül ma csak rászántam magam a game megvételére.Eddig nem igen volt játék esélyes erre részemről.
Na mondjuk a Pro Evo Soccer 4-et megvettem volna ha netes része megkivánja,de az nem kivánta.
Ez viszont igen,aztán ugy voltam vele ez a játék,és az hogy normálissan lehessen vele a neten játszani megér ennyit.
Most is jót nyomtam egy 64 fős szerveren.Sikerült beverődnöm egy squadba,aztán szinte egész játék alatt egy bázist tartottunk velük,igaz azt nem is tudták elfoglalni a gaz ellenségek,pedig jöttek arra mindennel ami mozog.
Az már egy más kérdés hogy a háborút meg elvesztettük,ugyhogy lehet jobb lett volna a nagy védekezés melett néha mozgásba is lendülni... -
vedd az eredeti gémet és máris játszhatsz ranked szervereken és máris kapsz pontokat -
Hát azért bármit nem írhatsz be.....természetesen generálj egy új keyt és azt írd be -
Meg az érdekelne még h a cd-key problámánál amikor a regeditben kell modósítani, akkor be lehet írni bármit vagy keressünk egy olyan key-t amit nem használ senki:)? -
Jah jó meccs volt. -
Miért van az h a score listán csak 1 pontom van amikor már vagy 100-nak simán lennie kellene. Játszok, elérek 50 score-t visszamegyek a bfhq-ba és maradt 1. -
gg -
Köszönjük mi is mind a 2 csapatnak a gamét! -
LOL
-
Köszönjük. Úgy érzem, hogy ezeknek a meccseknek nem a győzelem a lényege hanem az, hogy fejlődjön mindkét csapat,tanulja a játékot és a csapatmunkát mert ez itt másról szól mint a BF/DC/Vietnám. Remélhetőleg rendbe lesz majd a szerveretek a jövőben és akkor még gördülékenyebben mennek majd ezek a kis gyakolások. Mégeccer kösz a gémet, nekünk is tanulságos volt! -
Mi köszönjük a jó meccset -
hmmm kösz szépen -
Lehet használni, ha a szerveren engedélyezve van. Amikor kiválasztod, hogy spec ops legyél abban a keretben jobb felül van egy fel-le nyíl, na arra kattintva jön elő a fegyver. Mindegy melyik oldalon állsz (mec/usmc/china) ugyanazt a g36c-t használhatod. -
Jó estét! Nem tudja valaki, hogy az unlockolt weapont hol tudom hasznalni kiválasztottam a G36C-t vagy mit ami spec opsnak van joinolok serverre de a fegyver nincs az equipmentbe. Fogalmam sincs hol keressem, vagy ezt csak így lehet nézegetni a BFHQ-ban vagy egy újabb bug ? -
Vége a vizsgaidőszaknak, ennek örömére nyomtunk egy jót az SG szerveren. -
AMD nem feltélenül jó server céloknak szerintem. 
Bár nekem mind1, nem volt még kivetni valóm vele kapcsolatosan :D -
Jó az. -
amd 2500+, 1g ram, 100 Mbit net, linux -
Remélhetitek, hogy nem tudják a jelszo jelentését... :D -
Grat TRS nek tegnapi, eX-nek pedig mai gyakmecs gyozelmehez. Tanulsagos volt mindketto! -
Amúgy milyen vason megy a szerver? Nem kötözködni akarok csak érdekelne. -
ez mi? -
rofl :DDDDD -
Borg #21561 Online server query, dinamikus képként. Csekk sg team topik.