172102
  • DonnieBrasco
    Ehhez képest az én eredményem nem is olyan rossz :) pedig aszittem vérláma vagyok!

DB
  • BEAST #21603

• Borg
    A nap mondása:

"...i have seen the last 3 weeks going on with ea and customer support, i will never say a bad thing about VALVE anymore..."

• BurnBaby
    próbáld a bűvös B betűvel. V-vel a commander kommunikál/squad leader kommunikál egymással
  • Borg
    Kár, hogy a lényegi problémákat egy szóval sem említik konkrétan... meglátjuk.
  • Borg
    Olyanon mint az én gépem.
  • Rafia
    Tegnap láttam a HUN Battlefieldsen. Valszeg valami bug?
  • Poggyász
    Láttatok már olyat hogy nincs egy squad sem az egyik oldalon és nem is lehet kreálni? Kínai oldalon találkoztam ezzel, azt hiszem a Fusche Pass pályán. Az amerikai oldalon minden ok (előtte ott voltam, csak átdobott a szerver), a kínaiaknál se a Create se a Custom squad gomb nem csinált semmit.
  • And5
    HELP! Miért nem működik a VOIP ? Beállítom a windows-ban a játék configjával utánna beállítom játékon belül, csinálok test-et is meg minden és amikor bemegyek egy serverre belépek egy squadba még ott van a nevem melett a kis hangszóró de amint lenyomom a bűvös V betűt beszarik az egész és a hangszóró is eltűnik. A demo-ban még működött.
  • drop
    csá egy kérdés mikor várható végre magyar rangos szerver
  • And5
    Na végre egy jó hír.
  • And5
    Én a Kubra Dam-en jutottam be egy zsír squadba. Volt (m)edic (s)upport (sp)ec ops, egyszóval minden! Ment végig a pályán a 6 fős kommandó, mindenki azt csinálta amit kellett. Engem leginkabb ilyen régi COOP gémekre emlékeztetett.
  • uHs Gerzson
    Community Update - 6/30/05

1.01-s patch infó, Linux server Build infó, Bf2 editor és egy taktikai program is készül ezzek negtalálhatók.
  • Kovács legény
    Akkor tegyünk ellene valamit:D
  • gameplusz
    Srácok, csúszunk lefelé:

1. GTA: San Andreas
    2. BogyóKatica
    3. Battlefield 2
    4. World of Warcraft
    5. Tibia
    6. [SG] Teams topik
    7. Makettezés
    8. Láma! fan club
    10. Humoros és aranyos képek
  • gameplusz
    Látom mindenki kidőlt, vagy tolja a játékot... :)
  • Gabe18
    Végül ma csak rászántam magam a game megvételére.Eddig nem igen volt játék esélyes erre részemről.Na mondjuk a Pro Evo Soccer 4-et megvettem volna ha netes része megkivánja,de az nem kivánta.
    Ez viszont igen,aztán ugy voltam vele ez a játék,és az hogy normálissan lehessen vele a neten játszani megér ennyit.
    Most is jót nyomtam egy 64 fős szerveren.Sikerült beverődnöm egy squadba,aztán szinte egész játék alatt egy bázist tartottunk velük,igaz azt nem is tudták elfoglalni a gaz ellenségek,pedig jöttek arra mindennel ami mozog.
    Az már egy más kérdés hogy a háborút meg elvesztettük,ugyhogy lehet jobb lett volna a nagy védekezés melett néha mozgásba is lendülni...
  • And5
    vedd az eredeti gémet és máris játszhatsz ranked szervereken és máris kapsz pontokat
  • TDC Geronimo
    Hát azért bármit nem írhatsz be.....természetesen generálj egy új keyt és azt írd be
  • francois
    Meg az érdekelne még h a cd-key problámánál amikor a regeditben kell modósítani, akkor be lehet írni bármit vagy keressünk egy olyan key-t amit nem használ senki:)?
  • Rusid
    Jah jó meccs volt.
  • francois
    Miért van az h a score listán csak 1 pontom van amikor már vagy 100-nak simán lennie kellene. Játszok, elérek 50 score-t visszamegyek a bfhq-ba és maradt 1.
  • Zs0lt1
    gg
  • Kovács legény
    Köszönjük mi is mind a 2 csapatnak a gamét!
  • TDC Geronimo
    LOL
  • Meggymag
    Köszönjük. Úgy érzem, hogy ezeknek a meccseknek nem a győzelem a lényege hanem az, hogy fejlődjön mindkét csapat,tanulja a játékot és a csapatmunkát mert ez itt másról szól mint a BF/DC/Vietnám. Remélhetőleg rendbe lesz majd a szerveretek a jövőben és akkor még gördülékenyebben mennek majd ezek a kis gyakolások. Mégeccer kösz a gémet, nekünk is tanulságos volt!
  • TDC Geronimo
    Mi köszönjük a jó meccset
  • And5
    hmmm kösz szépen
  • gergod
    Lehet használni, ha a szerveren engedélyezve van. Amikor kiválasztod, hogy spec ops legyél abban a keretben jobb felül van egy fel-le nyíl, na arra kattintva jön elő a fegyver. Mindegy melyik oldalon állsz (mec/usmc/china) ugyanazt a g36c-t használhatod.
  • And5
    Jó estét! Nem tudja valaki, hogy az unlockolt weapont hol tudom hasznalni kiválasztottam a G36C-t vagy mit ami spec opsnak van joinolok serverre de a fegyver nincs az equipmentbe. Fogalmam sincs hol keressem, vagy ezt csak így lehet nézegetni a BFHQ-ban vagy egy újabb bug ?
  • Pharaoh
    Vége a vizsgaidőszaknak, ennek örömére nyomtunk egy jót az SG szerveren.
  • Tufa
    AMD nem feltélenül jó server céloknak szerintem.
    Bár nekem mind1, nem volt még kivetni valóm vele kapcsolatosan :D
  • gameplusz
    Jó az.
  • Col Andrew
    amd 2500+, 1g ram, 100 Mbit net, linux
  • gameplusz
    Remélhetitek, hogy nem tudják a jelszo jelentését... :D
  • CAD
    Grat TRS nek tegnapi, eX-nek pedig mai gyakmecs gyozelmehez. Tanulsagos volt mindketto!
  • Rusid
    Amúgy milyen vason megy a szerver? Nem kötözködni akarok csak érdekelne.
  • fistin
    ez mi?
  • Ahhoj
    rofl :DDDDD
  • Borg
    Online server query, dinamikus képként. Csekk sg team topik.