172102
  • Deniboj
  • CAD
    Bazz mindjart megkotozom magam :) Ne hogy mar azon vitazzatok, hogy ki mennyi ido alatt mennyi scoret ert el...
  • francois
    lehet én vagyok hülye de fulll nem értem, most akkor bármilyen 20 karakteres cd-key-t csinálhatok ha beregelem a regeditbe vagy mi???
  • DonnieBrasco
    Én is az első napon csak sniper voltam. 1 kill és egy kill assist félóra alatt az erőműves pálya tornyából :) de baromira élveztem! :)

DB
  • rigo28
    Szerintem ezzel ne foglalkozz, az EA már megtette helyetted, be is tette minden játékába!
  • Rafia
    stathack!
  • francois
    nem úgy értem h hogyan hanem h milyen számsort mert eddig mindet használta valaki amit találtam

• Deniboj
    Oldal teteje, baromi feltűnő piros szöveg, alig lehet elolvasni. De ha kijelölöd egérrel, sokkal kellemesebb lesz a szemnek.
  • francois
    Amúgy honnan generáljak új cd-key-t????

• G@be
    Ha valaki igazán játéknak fogja fel a dolgot, akkor abszolút hülyeség a pontokat nézni! Mindenki érezze magát jól játék közben, sztem ez a legfontosabb. Én pl. egyik játékban végig sniper voltam. Ismeritek micsoda karrier, volt vagy 3 killem... de teljesen jól éreztem magamat azzal a szánalmas kis 3 pontommal...
  • Deniboj
    Nm. Én tegnap kezdtem. :)
  • Tufa
    Hogy jutottál fel ranked serverre?
  • ACE
    Mondjuk azon vitázni, hogy ki milyen hamar él el legtöbb pontot felesleges, mert attól függ hány lámás szerverre kerülsz be. Ha bekerülsz egy olyanba, ahol full lámatömeg van, ott könnyű...
  • G@be
    42 órányi játék az nem piskóta, asszem rá kell feküdjek, hogyha tízezredes akarok lenni :-)
    inkább +photoshoppolom...:-)
  • ACE
    Ahhoz képest hogy nem "gyári" a game, elég jó, nem? :D

• Guer
    hahaha
  • Mr Manson
    Köszi!
    Ennyit nem is jatszottam, mint amit ez ir.

• Kicsirigo
    Ez király :)

• Pharaoh
    Berakom már én is. Nem olyan jó, de azért elmegy.
  • DonnieBrasco
    "kevesebb, mint 9 óra játékidő" Bravó!
    Add össze még egyszer... 9:50 perc majdnem pontosan... LOL

Rafia nem olyan nehéz ranked szervert találni. Azokra is ráklikkelek, akiknél full-t ír, hátha elcsípek egy üresedést. 2 napja kezdtem játszani (a 27 perc), akkor sajnos csak 120-as pinggel bénáztam, de tegnap elcsíptem egy 40-est, és kicsit alakult a dolog. 4 éve nem játszottam semmivel online, ezért írtam hogy ez még fika teljesítmény, de alakulgat :)

Beast, hozzád meg egyetlen rossz szavam se volt... nem értelek. Közeli jó barátok vagytok netán? :)

DB
  • Borg
    Itt kéne befejezni.
  • BEAST #21623
    LOL ... ha jobban megnézed nem a kimagasló eredményem maitt linkeltem a képet ... mellesleg sokat nem jelent hogy mennyi pontom van és mennyi idő alatt ... mert 1. ebből kb 400 pont csak az hogy C4es kamikaze buggy-kal száguldozok 2. qrvára leszarom a pontokat :D jah és hogy te is megértsd a szinteden válaszolok ... láma , így jó? :D
  • Deniboj
    Így:
    http://bf2stats.ausgamers.com/sig/45038805/sig.png
  • DonnieBrasco
    Túrót photoshop :) akkor 1000000 pontom lenne, nem? :))
    Benne van a kép linkjében is, ha már nyomultál ranked serveren akkor megkeresheted magad. Nagyon komoly statmennyiség!
    Ő az: BF2 Stats

DB
  • Rafia
    50 perc alatt 42 pont azért még nekem is összejön...a szememben sokkal nagyobb teljesítmény, hogy be tudtál jutni egy normális ranked szerverre :)
  • Tufa
    Téged kért valaki hogy postold be az eredményed?
    Idő tényező? Számolj utána. 1 hetes lemaradás (kevesebb mint 9 óra játékidő, ami arányában még mindig sokkal kevesebb) mégis 15szor kevesebb pontod van.
    A 3. pontodhoz nincs hozzáfüzni valóm, megyek sírok a tükör elött.
  • G@be
    photoshop :-)
  • G@be
    Legnagyobb gondom jelenleg, hogy a LeftAlt-ra nem bírom bekonfigurálni a gugolást. Pedig guggolni jó - és én azt a lefaltot mán úgy +szoktam...
    -amúgy minden f@sza, csak az ilyen apró hülyeségek...
  • DonnieBrasco
    Ad 1 - Tudod, ha nem kérdez senki, akkor ne is szólalj meg.
    Ad 2 - hülyeséget írtál, mert nem gondolkodtál (idő tényező).
    Ad 3 - ha lehülyéz valaki, akkor először végiggondolom, hogy volt-e rá oka, és ha nem volt, és van időm/kedvem hozzá akkor rommá alázom - ha meg nincs rá időm/kedvem akkor szimpla ignore. Na ez kezdődik MOST veled. Gyorsan írj még valami okosat, hogy meglegyen az utolsó szavad, aztán felejts el.

Mindenkinek bocsi, de a kéretlen okoskodóktól mindig összerándul a szemöldököm :)) Pláne ha újreg...mostantól ontopic :)

DB
  • Mr Manson
    ilyen képet hol lehet csinalni?
  • 3TOMI3
    pls van privát üzi is thx
  • Tufa
    :DDDD Ha ez neked beszólás, egy lehülyézéstől elsírod magad?
    Részemről is vége
  • DonnieBrasco

Részemről vége -

DB
  • Tufa
    hm, hol is szóltam be én neked? Ki kezdett el lámázni?
  • DonnieBrasco
    Te meg tanulj meg olvasni. Én annyit írtam: hozzá képest _nem is olyan rossz_. Ki mondta, hogy akár közel olyan húdejó vagyok?
    Attól hogy én idősebb vagyok, te még nem gondolkodsz. A modorról meg annyit, hogy nem én szóltam be az idősebbnek >;-/

DB
  • Tufa
    Korod ellenére szorulhatott volna beléd valamiféle modor. Ennyi idősen lámázni? Hát nem gyerekes egy kicsit? Mellesleg időben sincs 10szer annyi előnye Beastnek hogy azzal gyere.
  • vilmoska
    Ha belépsz egy kasztba akkor a fegyvernél fent jobboldalt megjelenik egykettősnyíl.Arra rányomsz és ki is cserélődött a fegyvered!
  • DonnieBrasco
    A játékban eltöltött időt is nézd, láma.
    Az első 25 percben 2 pontot szereztem :) aztán tegnap kb 50 perc alatt 42-t... az már egész elfogadható, ennyit se vártam magamtól - egyelőre.

DB
  • vilmoska
    Nem minden serveren engedik a használatát!
  • Tufa
    Ezzel az erővel egy bicigli sem olyan rossz egy ferrarihoz képest. Végülis azzal csak 8-9szer vagy lassabb mint egy Ferrarival. A te eredményed 15ször kevesebb :D