172102
  • DonnieBrasco
    Köcce :) ja és örülök hogy vetted a lapot - sok nálad idősebb tanulhatna ezen a téren tőled :)

DB
  • 3TOMI3
    cb.hungs.hu/forum
    ez nem reklám
    a szerver neve : ccc frathouse
  • Beers
    Ha az lennél nem 2. lettél volna! :)
  • Lui76
    Még a demoban is volt LAN (offline) !

Senki nem próbálta ?
    Továbbra is kérdem a 21664 hszt
  • DonnieBrasco
    Nem, te találtál egy láma-szervert :P meg vakáción lévő tini vagy, nem dolgozó ember aki örül ha heti 1-2 órát tud játszani :(((

Amúgy mi van a ..::CB::.. klánnal? Anno a megalakuláskor tag voltam, sőt lőttem is párszor BF1942-vel, de aztán kiestem a pixisből. Tyler, Lifeforce se nagyon található meg itt :(

DB
  • 3TOMI3
    én is csíter vagyok ? :P
  • francois
    Tudjátok mi a leggázabb amikor belépsz játszani senki nincs squadban, mindenki megy minden felé, nincs commander és amikor belépsz commandernek akkor ordítoznak h csinálj már valamit amikor még egy csapatot sem képesek összehozni. Amikor meg hívod őked keresik a szótárban h mi az az invite. iszonyat. A magyar servereken nem som csapatjátékot véltem felfedezni, tisztelet a kivételnek.
  • Beers
    Talán a hétvégén nekem is meglesz az eredeti!
    Azt hiszem erre a szabadságos dologra én is ráállok aztán !
  • Captain Sparrow
    mostmikor jelenik ez meg?? vagy már megjelent?
    vaccsak demo van?
  • Polemius
    Az a baj, hogy angolból nem vagyok olyan szinten, hogy action közben ne okozzon fennakadást. Ha gondolkoznom kell azon, hogy mit mondott a másik, vagy hogyan magyarázzam el én a mondandómat.. Maradok tehát a magyar szervereken, és próbálok normális squadban játszani. :)

Azokat meg, akik nem is tudják, hogyan kell (esetleg a létezéséről sem tudnak) belépni squadba, be is lehet hívni (invite). Meg valahol mintha láttam volna, hogy a commander is tud összerakni squadot. (Még nem próbálkoztam commanderséggel, tehát lehet, hogy hülyeséget mondtam most.)
  • Borg
    SG.HU BF2 szerver now powered by CB Real Weapon mod :)
  • DonnieBrasco
    Tegnap egy amcsi szerveren voltam squadban, tök jó volt. Nekem nincs egyelőre mikrofonos fülesem, a régi eltört újat meg csak költözés után veszek (az új házban lesz külön dolgozó/játszószobám, a hálótól messze ahol ordibálhatok majd a teamspeakbe :)) Na szóval tegnap én hallottam ahogy az amcsik magyaráztak egymásnak, és nekem is tök sokat segítettek vele! Tényleg mindenkinek jó lenne, de a soksok láma még ezt se tudja, hogy hogyan lépjen be squadba - pedig anélkül ugye nem hallasz semmit :(

DB
  • BEAST #21672
  • Polemius
    Én a magam részéről élvezném a csapatmunkát, de csak ritkán találok hozzá (csapat)társakat. Sokszor a squadokba verődött népek is csak rohangálnak össze-vissza. Nem értem, miért nem lehet egy nyamvadt mikrofont beszerezni? Sokezer huf-os füles sem kell, egy ezresért már lehet használhatót kapni.

Mondjuk pár emberre azért már sikerült ráakadnom, aki épeszű módon áll a játékhoz. :)
  • TDC Geronimo
    Jah vodnik telepakolva C4-el, hogy még véletlen se lássál ki....azáááám ;D
  • DonnieBrasco
    Majd, ha rendes csapatjáték lesz, akkor igen. De public külföldi szervereken egyelőre ez nem lehetséges.. örülök, ha egyáltalán valamicske csapatmunka van! Viszont jól lehet lopakodva vadászni a zavarosban (sniper, antitank jók)

DB
  • BEAST #21668
    pedig az ilyen "kis" városi mapokon nem is anti tank kell hanem egy marék spec ops pár zsák C4gyel meg engineerek aknákkal :Ð
  • DonnieBrasco
    Amikor a bazi nagy város (Karkand) ostrománál lőttem kétségbeesetten Anti-tankkal a rohamozó amcsikat, engem is többször is feltámasztott egy medic. Hiába, a meccs első percében szétlőttem a városba érkező első páncélost - hárman utaztak benne :) innentől jobban vigyáztak rám!

DB
  • TDC Geronimo
    :DDD
  • Tufa
    Olyan nem létezik hogy offline multiplayer...
  • Lui76
    Elolvastam a piros részt De nem látom az offline multi playerről hogy írnának...

Ott csak conquest mod van és kész ???
    Vagy később aktiv lesz?
  • Borg
    Nincs,de topik kereső az van.
  • kerek1224
    uhhhh...nincs inkább egy link vagy valami? :)
  • Meggymag
    42,5 óra játékidő!! FÜGGŐ!!!!
  • Me0w
    Olvass vissza :P
  • kerek1224
    sziasztok, van valahol egy összefoglalás arról, hogy hány pontonként jönnek a rankok, mikor unlockolodik egy-egy új fegyver, illetve mikor kapok kitüntetést?
  • Kovács legény
  • GanXstaZolee
    BB szerintem is mókás mediccel lenni :) lő meghal ujraelesztem lő meghal ujraelesztem.... :))))
  • xj700t
    Na megyek tolom, mert rohadtul sok van még a tábornoki rankig :DDD
  • 3TOMI3
    ;-D
  • ReTeK
    és aki a strandra is kijár barnulni meg bambulni.. az csak tiszti szolga maradhat ?
  • Deniboj
    Vazeg, akkor kénytelen vagyok egy hónapot kivenni!
  • ReTeK
    Járt már valaki úgy hogy egyszerűen nem engedte be a program egy szerverre sem ?
    Klikk... Join... és semmi, csak az Active-account:Név mozdult felfele, mintha beléptem volna újra. Több acc.-al is próbáltam és ua történt.
  • G@be
    és ahoz hogy százados lehess, be kell adni egy kérvényt az EA-hez, 8000Ft illetékbélyeg, cégbírósági és APEH igazolás
    Ja és kell tudni kanyarodót lőni pisztollyal... :-)
  • Kovács legény
    generálj egyet és keress egy olyan szervert ami nem nézi a CDkulcsot
  • Skiper
    Ha folyamatosan tolod, az órában átszámítva 7*24, tehát 168 óra.
    Ha figyelembe vesszük, hogy a klánunkból a lance corporal ranggal (a private után kettővel van, tehát itt lehet először fegyvert kiváltani, mindenki erre utazik, aki rangol:D) rendelkezők 7-8 óra játék után kapták meg ezt a rangot, és 1000-1100 pontot kellett elérniük, és hogy Raptor már a 3000 pont felé közeleg, akkor neked, Deniboj, jó esélyed van arra, hogy megüsd a sima corporal címet (ami ugye a miénknél eggyel följebb van és 15000 pont kell hozzá). Sőt, ha ügyes vagy és elég droid, akkor talán még egy szintet lépsz, és már két fegyvert válthatsz ki a rangolt szervereken való játéknak köszönhetően !

Na most ha vagy olyan puhány, hogy még alszol meg eszel is, akkor szerintem elveszik a lehetőség és piti tizedes maradsz a jövő héten.

• Rafia
    14 perc alatt 5 zászló, azé' figyelitek
  • BurnBaby
    tegnapi első érdemi bf2 élmémyem: főleg medic, gyógyít meg újraéleszt :) remek mulatság volt, és a hozzáértőbbek így kényelmesen tudták védeni a pontot :)
  • Deniboj
    Asszem egész jövő hétre szabit veszek ki, és a BF2-t tolom majd. ;)
  • Rafia