172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Köcce :) ja és örülök hogy vetted a lapot - sok nálad idősebb tanulhatna ezen a téren tőled :)
DB -
cb.hungs.hu/forum
ez nem reklám
a szerver neve : ccc frathouse -
Ha az lennél nem 2. lettél volna! :) -
Még a demoban is volt LAN (offline) !
Senki nem próbálta ?
Továbbra is kérdem a 21664 hszt -
Nem, te találtál egy láma-szervert :P meg vakáción lévő tini vagy, nem dolgozó ember aki örül ha heti 1-2 órát tud játszani :(((
Amúgy mi van a ..::CB::.. klánnal? Anno a megalakuláskor tag voltam, sőt lőttem is párszor BF1942-vel, de aztán kiestem a pixisből. Tyler, Lifeforce se nagyon található meg itt :(
DB -
én is csíter vagyok ? :P
-
Tudjátok mi a leggázabb amikor belépsz játszani senki nincs squadban, mindenki megy minden felé, nincs commander és amikor belépsz commandernek akkor ordítoznak h csinálj már valamit amikor még egy csapatot sem képesek összehozni. Amikor meg hívod őked keresik a szótárban h mi az az invite. iszonyat. A magyar servereken nem som csapatjátékot véltem felfedezni, tisztelet a kivételnek. -
Talán a hétvégén nekem is meglesz az eredeti!
Azt hiszem erre a szabadságos dologra én is ráállok aztán
!
-
mostmikor jelenik ez meg?? vagy már megjelent? 
vaccsak demo van? -
Polemius #21675 Az a baj, hogy angolból nem vagyok olyan szinten, hogy action közben ne okozzon fennakadást. Ha gondolkoznom kell azon, hogy mit mondott a másik, vagy hogyan magyarázzam el én a mondandómat.. Maradok tehát a magyar szervereken, és próbálok normális squadban játszani. :)
Azokat meg, akik nem is tudják, hogyan kell (esetleg a létezéséről sem tudnak) belépni squadba, be is lehet hívni (invite). Meg valahol mintha láttam volna, hogy a commander is tud összerakni squadot. (Még nem próbálkoztam commanderséggel, tehát lehet, hogy hülyeséget mondtam most.)
-
Borg #21674 SG.HU BF2 szerver now powered by CB Real Weapon mod :) -
Tegnap egy amcsi szerveren voltam squadban, tök jó volt. Nekem nincs egyelőre mikrofonos fülesem, a régi eltört újat meg csak költözés után veszek (az új házban lesz külön dolgozó/játszószobám, a hálótól messze ahol ordibálhatok majd a teamspeakbe :)) Na szóval tegnap én hallottam ahogy az amcsik magyaráztak egymásnak, és nekem is tök sokat segítettek vele! Tényleg mindenkinek jó lenne, de a soksok láma még ezt se tudja, hogy hogyan lépjen be squadba - pedig anélkül ugye nem hallasz semmit :(
DB -
-
Polemius #21671 Én a magam részéről élvezném a csapatmunkát, de csak ritkán találok hozzá (csapat)társakat. Sokszor a squadokba verődött népek is csak rohangálnak össze-vissza. Nem értem, miért nem lehet egy nyamvadt mikrofont beszerezni? Sokezer huf-os füles sem kell, egy ezresért már lehet használhatót kapni.
Mondjuk pár emberre azért már sikerült ráakadnom, aki épeszű módon áll a játékhoz. :) -
Jah vodnik telepakolva C4-el, hogy még véletlen se lássál ki....azáááám ;D -
Majd, ha rendes csapatjáték lesz, akkor igen. De public külföldi szervereken egyelőre ez nem lehetséges.. örülök, ha egyáltalán valamicske csapatmunka van! Viszont jól lehet lopakodva vadászni a zavarosban (sniper, antitank jók)
DB -
pedig az ilyen "kis" városi mapokon nem is anti tank kell hanem egy marék spec ops pár zsák C4gyel meg engineerek aknákkal :Ð -
Amikor a bazi nagy város (Karkand) ostrománál lőttem kétségbeesetten Anti-tankkal a rohamozó amcsikat, engem is többször is feltámasztott egy medic. Hiába, a meccs első percében szétlőttem a városba érkező első páncélost - hárman utaztak benne :) innentől jobban vigyáztak rám!
DB -
:DDD -
Olyan nem létezik hogy offline multiplayer... -
Elolvastam a piros részt De nem látom az offline multi playerről hogy írnának...
Ott csak conquest mod van és kész ???
Vagy később aktiv lesz?
-
Borg #21663 Nincs,de topik kereső az van. -
kerek1224 #21662 uhhhh...nincs inkább egy link vagy valami? :) -
42,5 óra játékidő!! FÜGGŐ!!!! 
-
Olvass vissza :P -
kerek1224 #21659 sziasztok, van valahol egy összefoglalás arról, hogy hány pontonként jönnek a rankok, mikor unlockolodik egy-egy új fegyver, illetve mikor kapok kitüntetést? -
-
BB szerintem is mókás mediccel lenni :) lő meghal ujraelesztem lő meghal ujraelesztem.... :)))) -
Na megyek tolom, mert rohadtul sok van még a tábornoki rankig :DDD -
;-D -
és aki a strandra is kijár barnulni meg bambulni.. az csak tiszti szolga maradhat ?
-
Vazeg, akkor kénytelen vagyok egy hónapot kivenni!
-
Járt már valaki úgy hogy egyszerűen nem engedte be a program egy szerverre sem ?
Klikk... Join... és semmi, csak az Active-account:Név mozdult felfele, mintha beléptem volna újra. Több acc.-al is próbáltam és ua történt. -
és ahoz hogy százados lehess, be kell adni egy kérvényt az EA-hez, 8000Ft illetékbélyeg, cégbírósági és APEH igazolás
Ja és kell tudni kanyarodót lőni pisztollyal... :-) -
generálj egyet és keress egy olyan szervert ami nem nézi a CDkulcsot -
Ha folyamatosan tolod, az órában átszámítva 7*24, tehát 168 óra.
Ha figyelembe vesszük, hogy a klánunkból a lance corporal ranggal (a private után kettővel van, tehát itt lehet először fegyvert kiváltani, mindenki erre utazik, aki rangol:D) rendelkezők 7-8 óra játék után kapták meg ezt a rangot, és 1000-1100 pontot kellett elérniük, és hogy Raptor már a 3000 pont felé közeleg, akkor neked, Deniboj, jó esélyed van arra, hogy megüsd a sima corporal címet (ami ugye a miénknél eggyel följebb van és 15000 pont kell hozzá). Sőt, ha ügyes vagy és elég droid, akkor talán még egy szintet lépsz, és már két fegyvert válthatsz ki a rangolt szervereken való játéknak köszönhetően
!
Na most ha vagy olyan puhány, hogy még alszol meg eszel is, akkor szerintem elveszik a lehetőség és piti tizedes maradsz a jövő héten.
-
Rafia #21648 14 perc alatt 5 zászló, azé' figyelitek
-
tegnapi első érdemi bf2 élmémyem: főleg medic, gyógyít meg újraéleszt :) remek mulatság volt, és a hozzáértőbbek így kényelmesen tudták védeni a pontot :) -
Asszem egész jövő hétre szabit veszek ki, és a BF2-t tolom majd. ;) -
Rafia #21645