172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mongoose #21884 Hello! Nem olvastam vissza ezért elnézést is kérek, de amikor elinditom, akkor csak fekete képernyo, mintha indulna, de egyszercsak szó nélkul kilép. Mi lehet???????? KÖNYÖRGÖM!!! -
Ép a sok láma cheater miatt, csak nagyon szigorú feltételek mellett lehet ranked szervert indítani. -
amúgy az eredeti miben jobb azon kívül h feltudok menni bármelyik serverre? -
hát ez így szemétség... nincs rank cheat? -
Csak a ranked szervereken lehet ponokat gyűjteni. -
Ha megveszem az eredeti játékot, akkor a tört servereken is kapok pontot? mivel a magyar serverek nagy része tört ezért érdekelne.
-
Landor #21878 A válaszért nem kell messzire menni, csak ugy 60-70 évet.. 
a'la BF42 ;> -
Kockásfülűnyúl #21877 Azért tényleg köszi mindent a szándék jó volt és legközelebb ha nincs elég ember az előkészületekre csak szóljatok szerintem itt a fórumon találtok elég embert ahogy ezt sly is kifejtette a helyszinen -
Kockásfülűnyúl #21876 Az a valaki én voltam :D és nem 3.6 hanem 3.8 volt a gépen, de mondjuk mind1 ez is 2 éves driver és nem biztos hogy teljesen bf2-re van optimalizálva:DDD
Gondolom az összes gépen az volt, így nem csodálom hogy voltak gondok mert ez csak a vidkari driver volt a többit még meg sem néztem:D
A 3 és feledik kör után mi is úgy döntöttünk hogy vége...
-
Szegény Traktorosok hova teszik majd azt a rengeteg hadifoglyot? :)
-
Ako passz
-
Eeej, lófaszt a szervezőkbe! -
[SG]Tufa lett volna, semmi extra karakter nincs benne :S -
Hát ez a "LAN" égés volt a javából!Ennyire gagyi,xar,béna szervezést el sem tudtam volna képzelni....Mi 2 csapatot indítottunk.Az 1ik csapatunk de.játszott,a 2ik,meg 2öre lett volna kiírva,elvileg.
Szal már eleve ez felháborító volt,hogy nem lehetett megoldani azt,hogy elöre kisorsolják a meccseket,és akkor a fele brigádnak nem kellett volna ott baxnia a rezet 9h-tól....
Na mindegy is,mert ez csak a bemelegítés volt a többi finomsághoz!
-Meccs közben sorban adták meg magukat a gépek.
-A mi 2.squadunk 1. meccse eleve 1 órát csúszott,mert nem bírták elindítani rajta a game-et.
-Utána folyamatosan pausálni kellett a játékot,mert mindig elszállt 1-1 ember.
-A legviccesebb talán az volt,hogy az 1ik squadleaderünk gépe 1 forduló alatt 4-szer ment ki desctopra(ilyenkor volt pause,persze egy kis késéssel),majd miután kapott 1 másik gépet az is elszállt....Ordít a srác,hogy pausálják már le,de semmi reakció.Elkaptam ott egy rendezöt,és szóltam neki,hogy mi történt,erre megvonta a vállát.és aszongya:
"Nem tudok már mit tenni,nyomjátok le így"
Erre egy kicsit dühösebben szóltam vissza,hogy:"Mi az hogy nyomjuk le így????10vs9???+a 4szeri kilépés okozta hátrányról nem is beszélve???"
Na erre érdekes módon már tudott szólni valakinek,aki nyomott egy pause-t,kb 2perces késéssel.....
Aztán közölte,hogy ez van,másik gépet nem tudnak adni....
"Szerencsére" volt olyan korrekt a másik team,hogy felajánlották,hogy tölük is kiáll valaki,és akkor 9vs9ben folyhat tovább a küzdelem.
Aztán ment is,de ilyen hátrány után nem született igazán igazságos eredmény persze!
Na,kb.hasonló dolgok mentek mind a 3 körön keresztül.Aztán mire elkezdödtek volna a mi csopotunk mérközései,már sík idegek voltunk...
-Nekem ott telt be a pohár végleg,hogy játszottuk volna az elsö körünket,amikor is konfigolnám be a joyt(10emberre 2db joy-t szántak!)és addig jutottam,hogy billenés elöre-hátra,majd jobbra-balra.Utána állítanám be az oldalkormányt,és akkor esett le,hogy egy akkora gagyi xar joy-t adtak,amin még egy kib@szott oldalkormány sincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szóltam a rendezönek,hogy adjon már egy qrva joystikot,vagy cseréljük ki.De neeeeeeeeeeeeeem,azt nem lehet......................... .........
Szal mindent összevetve egy gagyi xar rendezés volt az egész,xarul összerakott gépekkel,xar driverekkel (egyik srácnak !3.6os! catalyst volt feltelepítve az ATI9600hoz...)
És akkor még határozottan meg volt tiltva elöre,hogy valami kiegészítöt vigyünk!!!!
Már nem azért,de ha valaki rendez egy ilyen összejövetelt,akkor vagy csinálja rendesen,vagy bele se kezdjen,mert ezzel rengeteg ember napját tette tönkre,és semmilyen igazságos eredmény nem születhet ilyen körülmények között!LUTRI volt az egész!!!! + nem egy player jött ezért fel BPre a világ végéröl........
Aki otthon maradt az ne bánkódjon,nem vesztett semmit,SÖT!!!!!Én csak irigylem öket......
-
Borg #21870 A tagfelvétel már lezárult, legközelebb 2-3 hónap múlva lesz. -
Biztos nem az emil a rossz mert akkor nem ezt irja
-
A nevedben az irásjeleket ,._- stb. jól irtad be? -
Borg kisegitesz? Lehet még csatlakozni a SG teambe? Gémeltem veletek és korrekt skacok voltak, figyeltek a parancsra ezerrel,) -
Nem, próbáltam többfélét is, de nem akart összejönni. -
Tufa nem egy már megadott e-mail címet akartál megadni az új nicknek? -
Landor #21864 Még ezekben a percekben is javában folyik a BF LAN.
A trs három klánt már elvert..
-
Battlefield 2 HUN by GamePlus: 90%
Hamarosan teszek be pár képet belőle nyálcsorgatásra... :D -
Landor #21862 Mire gondolsz? Arra hogy én már 999re megpatam a LC-t vagy az M95-re?
-
Lifeforce #21861 Ki volt a szerencsés nyertes? -
Ha meg megpróbálok bejelentkezni vele:
-
Lifeforce #21859 Mekkora gépek voltak a kliensek és milyen felszereléssel? -
Valakinek van ötlete mitől van ez? A lentebb lévő listában szereplő nevet szerettem volna felvenni, erre ez fogad...
-
vagyis próbálni alázni ;) -
Ea Lan-ról.: nagyon jó kezdeményezés volt és legalább ennyire nem volt jó.
Sajnálom a dolgot, de legalább tudom milyen lenne ha képregény formátumban kellene lövöldözni egymásra
. Remélem a jobb lesz a következő.
Köszönöm azoknak akik megszervezték és szenvedtek vele.
Ui:a lányokért + pont jár
-
Grat. mindenkinek!!!!!!!!!!!!
-
Legalább lesz kiket alázni... 

-
gratulálok 
-
kösz most már ezt is tudjuk. -
Borg #21851 Ha bárkit netán érdekelne, kialakult az [SG] BF2 Team teljes listája:
[SG]Col.Gergo
[SG]Locutus_of_Borg
[SG]Zetorg
[SG]Mr.Bond
[SG]Királyfi (Vegas)
[SG]AnonymouS
[SG]UnclE FuckA(OrioN)
[SG]Col Andrew
[SG]Hozegrun
[SG]TIBo
[SG]Guerilla
[SG]Running
[SG]pathy
[SG]Equinox
[SG]poggyasz
[SG]Tufa
[SG]fist
[SG]MafiaG
[SG]joe04
[SG]Xian -
de sajnállak.... add nekem. :D -
Sajna erre futja 1 Gb RAM. Nekem is ennyi van és nekem is szaggat a map elején... -
Szia,
én nem tudok neked segíteni. -
Manapság már tényleg ekkora luxus normálisan, érthetően írni?
-
ez meg mi:-|? -
lachun #21845 Ehh régi szép idök