172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Thanatos #21923 és az mit befolyásol tudásszintben hogy te forditod? :) -
Thanatos #21922 jézusom...., ilyenek után kéne bannolni az ilyeneket egy szó vagy kérdés nélkül... -
Pedig milyen szép barátság lehetett volna... ;) -
Akkor nem leszünk jóban, nálam a japánok az istenek. -
És miért utálod a japánokat? -
Tudom, de én a jápánokat jobban utálom, ezért tudatosítom magamban, hogy japánok... Mellesleg én fordítom a játékot, szóval tudom...
-
Mely klánok voltak ott? -
Az tuti,hogy lesz könvetítés,mert BB mondta.Csak azt sajna nem tom,hogy hol lehet hallgatni.:( -
Hát a TLD is jól megszívta a LAN-t.Első war kb 2 órás volt ez már egy hosszú késés de semmi gond mert lenyomtunk az ellent és így nem lettünk idegesek.Aztán a következő kettő warunkat is megnyertük így már rendelkeztünk zsinorba 3 győzelemmel na és így 2 órára lejátszottuk a három warunkat.Aztán a következő warunkon pedig kikaptunk de egy nagy szívással.Vezettünk 10 pontal úgy hogy pörgöt épp le az ellen és 5 perc volt hátra a játékból aztán az ellentől elszállt 3-om ember és így újból kellet játszani a wart,jó beleegyeztünk,hogy játszuk újra és ez volt a hiba,mert 180-0-ra kikaptunk úgy hogy 200 ticketről indultunk és ez azért volt mert az indulást elbasztuk,mert kettő dzsip ugyanara a pontra ment és így az egyik zászlóhoz nem ment senki és befoglalta az ellen és ez az jelentette,hogy az egyik zászlóhoz 6 ember ment a 10-ből---->et szivás.És úgy játszottuk le a warokat,hogy 3ember nem is tudott játszani végig mert szar volt a gépük.Ez az egész az jelenti,hogy már 2-kor haza tudtunk volna menni,de ehelyett ott szívtunk és kb 8 fele mentünk haza.:(És én az egészbe azt nem tartom fernek,hogy az ellenek újból tudták indítani a játékot de nekünk nem hiszen 3-om emberünknek is rossz volt a game,de hozzá kell tennem hogy egy nagyon jó klán ellen játszotunk és gratula a győzelemhez.Különben én az egészet élveztem és nagyon jó volt és nem bántam meg,hogy elmentem.Na ennyi lenne. -
Sajnos nem. -
Caponee #21913 Létezik Magyar ranked server? -
elolvastam már néhányszor, asus-om van. én is utálom a csítereket, mert akkor már nem poén h én csalok
-
ha teccik és kell akkor ved meg
mi nem csitelünk, mi utáljuk a csitereket
olvasd el a FAQ-t rendesen, gondolom nem GF4ti-od van? -
"ha csinálnak hozzá legalább fele annyi pályát mint a counterhez akkor oké de amíg ilyen 2-3 kivételével szar pályák vannak addig tuti nem veszem, na meg persze megvárom amíg 9990-be kerül."
Tehát? Egyébként a Válasz gomb nem dísznek van kitalálva... -
Kínaiak, nem japánok. -
Mondjuk BF-be egy pálya akkora, mint 20 CS map. -
Nem rossz japókat ölni... :) Jó hülyék, meg össze vissza beszélnek, szóval enjoy it! -
nem döntöttem még el -
Jó kérdés a kérdésre... -
ha kiadják az editort remélem lesznek új pályák mert ezek főleg a kínaisok háát.... -
Ha már eldöntötted, minek kérdezgeted hogy megéri-e? -
Annyi pálya biztosan nem lesz benne, ezt most megígérem... -
A válasz ott van. -
ha csinálnak hozzá legalább fele annyi pályát mint a counterhez akkor oké de amíg ilyen 2-3 kivételével szar pályák vannak addig tuti nem veszem, na meg persze megvárom amíg 9990-be kerül. -
Én már leírtam a választ... -
Mongoose #21898 Maugy nem kaptam a FAQ-ban választ a kérdésemre nagymenoke -
Most még nem, bár én voltam olyan hülye... 1-2 hónap múlva már 10-be fog kerülni... -
Ha még egy év múlva is fogsz vele játszani, akkot mindenképpen megéri. -
mit gondoltok érdemes megvenni?
-
Van. -
Nincs.
A magyar helpet (F.A.Q.-ot) a fenti bannerben találod. -
El van nézve. -
A CS fórumban ezért bannoltak volna, de ez a minimum... -
Van, de sok hasznos infó nincs benne. -
Mongoose #21889 Elnézést h vaok bakker ......... -
LOOL -
Ha nem olvasol vissza legalább a faq-ot olvasd el, vagy használd a keresőt.
-
magyar nyelvű kézikönyv van hozzá? -
Restart és újabb driverek ajánlottak egy jó gép mellett, persze... :) -
#21881 -Nem csítelünk és nem is szeressük.
#21882 -Kb ennyi. :)