172102
  • Thanatos
    és az mit befolyásol tudásszintben hogy te forditod? :)
  • Thanatos
    jézusom...., ilyenek után kéne bannolni az ilyeneket egy szó vagy kérdés nélkül...
  • 0Fritz0
    Pedig milyen szép barátság lehetett volna... ;)
  • Pharaoh
    Akkor nem leszünk jóban, nálam a japánok az istenek.
  • Tufa
    És miért utálod a japánokat?
  • gameplusz
    Tudom, de én a jápánokat jobban utálom, ezért tudatosítom magamban, hogy japánok... Mellesleg én fordítom a játékot, szóval tudom...

• TerranceG
    Mely klánok voltak ott?
  • Robogo
    Az tuti,hogy lesz könvetítés,mert BB mondta.Csak azt sajna nem tom,hogy hol lehet hallgatni.:(
  • Robogo
    Hát a TLD is jól megszívta a LAN-t.Első war kb 2 órás volt ez már egy hosszú késés de semmi gond mert lenyomtunk az ellent és így nem lettünk idegesek.Aztán a következő kettő warunkat is megnyertük így már rendelkeztünk zsinorba 3 győzelemmel na és így 2 órára lejátszottuk a három warunkat.Aztán a következő warunkon pedig kikaptunk de egy nagy szívással.Vezettünk 10 pontal úgy hogy pörgöt épp le az ellen és 5 perc volt hátra a játékból aztán az ellentől elszállt 3-om ember és így újból kellet játszani a wart,jó beleegyeztünk,hogy játszuk újra és ez volt a hiba,mert 180-0-ra kikaptunk úgy hogy 200 ticketről indultunk és ez azért volt mert az indulást elbasztuk,mert kettő dzsip ugyanara a pontra ment és így az egyik zászlóhoz nem ment senki és befoglalta az ellen és ez az jelentette,hogy az egyik zászlóhoz 6 ember ment a 10-ből---->et szivás.És úgy játszottuk le a warokat,hogy 3ember nem is tudott játszani végig mert szar volt a gépük.Ez az egész az jelenti,hogy már 2-kor haza tudtunk volna menni,de ehelyett ott szívtunk és kb 8 fele mentünk haza.:(És én az egészbe azt nem tartom fernek,hogy az ellenek újból tudták indítani a játékot de nekünk nem hiszen 3-om emberünknek is rossz volt a game,de hozzá kell tennem hogy egy nagyon jó klán ellen játszotunk és gratula a győzelemhez.Különben én az egészet élveztem és nagyon jó volt és nem bántam meg,hogy elmentem.Na ennyi lenne.
  • Pharaoh
    Sajnos nem.
  • Caponee
    Létezik Magyar ranked server?
  • francois
    elolvastam már néhányszor, asus-om van. én is utálom a csítereket, mert akkor már nem poén h én csalok
  • Kovács legény
    ha teccik és kell akkor ved meg
    mi nem csitelünk, mi utáljuk a csitereket
    olvasd el a FAQ-t rendesen, gondolom nem GF4ti-od van?
  • Tufa
    "ha csinálnak hozzá legalább fele annyi pályát mint a counterhez akkor oké de amíg ilyen 2-3 kivételével szar pályák vannak addig tuti nem veszem, na meg persze megvárom amíg 9990-be kerül."

Tehát? Egyébként a Válasz gomb nem dísznek van kitalálva...
  • Pharaoh
    Kínaiak, nem japánok.
  • Pharaoh
    Mondjuk BF-be egy pálya akkora, mint 20 CS map.
  • gameplusz
    Nem rossz japókat ölni... :) Jó hülyék, meg össze vissza beszélnek, szóval enjoy it!
  • francois
    nem döntöttem még el
  • gameplusz
    Jó kérdés a kérdésre...
  • francois
    ha kiadják az editort remélem lesznek új pályák mert ezek főleg a kínaisok háát....
  • Tufa
    Ha már eldöntötted, minek kérdezgeted hogy megéri-e?
  • gameplusz
    Annyi pálya biztosan nem lesz benne, ezt most megígérem...
  • 0Fritz0
    A válasz ott van.
  • francois
    ha csinálnak hozzá legalább fele annyi pályát mint a counterhez akkor oké de amíg ilyen 2-3 kivételével szar pályák vannak addig tuti nem veszem, na meg persze megvárom amíg 9990-be kerül.
  • gameplusz
    Én már leírtam a választ...
  • Mongoose
    Maugy nem kaptam a FAQ-ban választ a kérdésemre nagymenoke
  • gameplusz
    Most még nem, bár én voltam olyan hülye... 1-2 hónap múlva már 10-be fog kerülni...
  • Pharaoh
    Ha még egy év múlva is fogsz vele játszani, akkot mindenképpen megéri.
  • francois
    mit gondoltok érdemes megvenni?

• gameplusz
    Van.
  • 0Fritz0
    Nincs.
    A magyar helpet (F.A.Q.-ot) a fenti bannerben találod.
  • Pharaoh
    El van nézve.
  • gameplusz
    A CS fórumban ezért bannoltak volna, de ez a minimum...
  • Pharaoh
    Van, de sok hasznos infó nincs benne.
  • Mongoose
    Elnézést h vaok bakker .........
  • gameplusz
    LOOL
  • Pharaoh
    Ha nem olvasol vissza legalább a faq-ot olvasd el, vagy használd a keresőt.
  • francois
    magyar nyelvű kézikönyv van hozzá?
  • gameplusz
    Restart és újabb driverek ajánlottak egy jó gép mellett, persze... :)
  • 0Fritz0
    #21881 -Nem csítelünk és nem is szeressük.

#21882 -Kb ennyi. :)