172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Beast?!
Beast! Beast, vazeee, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOTT!!!!!!
-
FreddyHawk #22002 Csendben elvitted a 22k-t brada :D gratulálok.
-
de tegyük hozzá, azért szerintem ha a LAN része egy nagy sz*r is volt, annyi jó volt az egészben hogy gyakorlatilag 7 óra szabadidő, megfelelt egy szokásos BF találkozónak :D -
Maradjunk annyiban hogy az egész lanparty a szerencse kérdése volt hogy melyik csapatból hány ember esik ki, ahol sok az vesztett, ahol kevés az nyert. Persze ha feltételezzük hogy a játékosok tudták mikor éles és mikor nem (mondjuk mi geci módon megoldottuk ezt: színpadon bemondja a nő hogy ÉLES, ÚJADINDÍTOTTÁK A SZERVERT, rögtön mindenki írja hogy "nem éles" :D). De gyakorlatilag a 10vs10 ez egy álomhatár lett volna, amit talán a csoportmérkőzéseken el is lehetett érni (én ott még nem hallottam hogy gondok lennének), de utána, illetve annak végén amikor az eX kettes csapatával játszottunk, ott már náluk is előjött a hiba, és emiatt fel is adták, pont mint mi is a 3. helyért való kűzdést. Mind1, a hostessek jók voltak :D, plussz a segítőkész (már amelyik az volt) emberkék is :D -
Boldog szülinapot Beast!!
-
Hmm kicsit túloztam mégpedig a következőkben nem negyeddöntő hanem nyolcad. Valóban nem biztos ,hogy csak nekünk voltak szar gépeink. A selejtezőknél tuti ,hogy akikkel játszottunk azoknak is szar volt ,az utolsó meccsünkön nem tudom ,hogy az ellenek minden gépe jó volt, de mint írtam csak hirtelen felindulásbol irtam amit irtam noha nagyjábol úgy volt. Értem én ,hogy a szervezőknek is tele volt a tökük az egésszel csak akkor nem éreztem a dolgot korrektnek. -
hehe, megfigyeltem, hogy mindeig mindenhol mindenkinek csak a sajat gepe vagy legalabb is a csapatabol volt vkinek rossz a gepe... mindenki masnak biztos jo volt... :DD
es itt is: uj a jatek, nem volt meg ismeretes a bug, amire a rajottek menet kozben a szervezok, csak hat ehhez a bios-ban kellett matatni :)
es meg kell hagyni, hogy ahol meg lett csinalva, ott ezekkel a szar gepekkel is ment popecul, meg a 3,8as catalyst-tal is :;) -
Linuxos a szerver, de a pontokat ugyanúgy hozzáadja. Azért ilyen ,mert ha kiírja a pontokat akkor kör végén mindenkit kirak a desktopra. -
Hát srácok ez durva volt. Az első 3 kör, nekünk legalább is tök zavartalanul lement, 3 győzelem (Ex Battlefielders II, PT6, JCSR) a nyolcaddöntőn már kezdődtek a problémák, ugyanis két játékosunk kiesett (Ghost, Lancelot) - ugyan ezt még 1 trükkel kitudtuk játszani, de még így is kegyetlen volt, de nem baj vígasztalt a tény hogy nyertünk így is (SX), rendben a csapat feláll, mondjuk akkor most aztán nekivágunk és jönnek a kémény meccsek az elődöntőben. Mi az eX egyes csapatával kerültünk össze, de sajnos pont kifogtuk (nem is, inkább kifogatták velünk!!!) a legrosszabb sort, így az első kör végén (kb. 30 ticket különbség) már 3 emberünk nemtudott játszani (a szerencse kérdésére pont a 3 legfontosabb játékos). Félidő, a másik 3 ember elkezdte a gépet keresni ahol majd tud játszani, persze a készítők sürgettek minket, hogy kezdjünk már, stb. Pedig beconfigolni, restartolni, bejoinolni nem kis idő de ezt ti is tudjátok. A klassz az volt hogy a 3 ember így is ráb*szott, mert egyiknek a billentyűzet akadt ki, a másiknak meg ugyanolyan fosul ment mint a másik gépen. Mondjuk remek, természetesen elindult a meccs 7vs10-ben, mikor kb. 3 perc után a pilótánk (Lancelot) gépe is meghalt. Az az előtti körben meg nem hagyták hogy beállítsa a Joy-t, mert nekik kezdeni kellett... Innentől vergődés, kikapás, stb. (6vs10 kellemes, főleg a kulcsemberek nélkül). Hát had jegyezzem meg hogy ezek után ne lepődjön meg senki hogy nem játszottunk a 3. helyért a PT6-al, mert akkor inkább legyen egy jó napjuk és nekünk is, nem szenvedünk azokon a szar gépeken ilyen problémák mellett. Ezért elnézést is a PT6-tól, de legalább így ti lettetek a 3-ak, ha meg valós meccseredményt akartok látni akkor megnézitek a 351-4-es eredményt amit nyertünk az első körben Gulf Of Omanon, vagy jöttök egy gyakmeccsre és kész :)
Egyébként nemtudom hogy az EA hogy gondolta ezt, de van pár dolog amit nagyon megtudnék kritizálni ebben a LAN szervezésben...
1, Semmire nincs idő (se beállítások, se ts, pedig minden gépen acc-ot kell csinálni), ugrálás az egész, játékosok nélkül indítják az éles meccset, stb.
2, Windows-os szerverek voltak amik pedig lefagynak :D
3, A multkoti BF42 lan party-n használt gépek (ez olyan mintha 166Mhz-es Intelek lennének egy UT2004 lanpartyn, mert az UT sima még ott is jól ment)
4, mi az hogy jó Catalyst driver sincs fenn rajtuk? :) Kockás árnyék, stb... Hááát' egy játék bemutatására szóló lanparty-n nagyon nem előnyös!)
5, nem kicsi a nyeremény, a minimum hogy jól megszervezik, és ha valahol bármilyen gond van restart és megy előlről minden miután mindenki befejezte és megtalálta azt a gépet amin működik is a játék... Nem pedig: "Akkor nem játszol! Mehet a visszavágó!"
Azért köszönjük mindenki nevében a lanparty-t, reméljük hogy a következő lanpartyn már összeszedik magukat, és valami színvonalas partyn vehetünk részt.
// [s^FB]-<<Max-Damage>>- -
Gabe18 #21994 Érdekes,nekem a Account szerverre a login általában fél perc alatt megvan,de a pályabetöltés után ez a "client date" dolog eltart rendre vagy másfél percig is... -
Nauron #21993 örülj neki h csak 2perc nekem néha 5 is:(
az az ellenörzés meg mindenkinek van. -
Nekem egy kérdésem lenne!
Nem tudom csak nálam történik-e ilyen, de az aproblémám, hogy amiikor elindítom a bf2-t akkor ugye be kell lépni az accaunt szerverre. Na amikor loginolok, akkor vagy 2 percet cár mire megtalálja önmagát. Kérdés: lehet-e, hogy csak nálam van a hiba, ah igen hogy tudom ezt kiküszöbölni.
Ezen kívűl, amikor a pályabetöltés van, akkor a 100 % elérése után szintén vagy 30 mp-et várakoztat míg beenged a pályára. Addig "Verify clien data" üzenete van.
Remélem tud valaki ezekre megoldást.
Kis segítség: ha tűzfal kikapcs akkor is detto, szal nem hiszem, hogy port probléma. -
Na mindegy én nem bántam meg hogy elmentem, az frx jól beszeszelt legalább! JÓCCAKÁT!
-
Saját tapasztalatból mondom, hogy az első sor is szakadék volt. ;) Totál mindegy hol ült az adott csapat. -
Kösz a wart nagyon jók voltatok mi meg az első kört úgy elbasztuk ahogy van.:(( -
kerek1224 #21988 hozzáadni éppen hozzáadta a szerzett pontjaimat... -
FreddyHawk #21987 A csoportmérkőzéseket nagyrészt az döntötte el, hogy melyik sorba sorolnak le, hogy hova üljél.
Mi voltunk a PT-6.
Szilárd meggyőződésem, hogy az 5. 6. sor a vége felé már teljes mértékben
játszhatatlan volt, mindkét soron 3 gép ment el úgy, hogy 2 fps volt rajtuk
másodpercenként.
A TLD-nek szeretném megköszönni a ultrakorrekt hozzáállást a negyeddöntőben
vívott csatában, 3 gépünk befosott, náluk csak 2 volt gázos ( !!!! ez milyen már !!! 20 gépből az 25 % !!! ) és engedték, hogy 4 perc után restartolgatva a gépeket egy lehelettel jobb viszonyok között menjen a game.
Persze a 2. spawnra beállt ugyanaz az agyhalál , de akkor már nem volt pofám
restartot kérni.
Úgyhogy commanderként lefeküdtem egy félreső helyen, de ahhoz, hogy az UAV ikonjáról rávigyem a célterületre az egeret az kb 10 sec volt per alkalom...
Ugyanez volt még egy másik gépnél is.
Leginkább az a valószínű, hogy a winyók melegedtek túl. A restartolt gépek marha lassú töltés után akkor szaródtak el megint ,amikor egy -két killt már
nyomtál, és új terület textúráit mizazmást kellett volna virt. memóriába felcache-elni. És mivel a lapozás innéttől már sehogy sem ment, akár le is feküdhettél a földre sasolgatni.
-
Hát igen biztos nehéz volt a szervezőknek ez az egész,meg nem is irigykedek,de azért szerintem mindenki köszöni a lan party-t.(de nem biztos:)) -
szar server... es nem is adja hozzá a pontokat mikeet ott szerzel... ilyen ranked és mégsem feeling... eddig csak 2 vel vagy 3 al találkoztam -
hát mókás történet biztos nem... mert sztem 2. helyre simán ottlettünk volna talán pici esély van hogy 1.k is lehettünk volna de úgy hogy 3 emberünk nem képes játszani... ááááh -
kerek1224 #21983 Sziasztok!
Ez valami újdonság, vag nálam szart be valami: ranked szervereken, a játék vége után eddig szépen kiírta a "top Players", stb, most meg üres a lista, nincs első, második, harmadik, semmi.
Mi ez? -
ahogy én láttam:
az elején a csúszás sajnos elég normális, akkor derül ki ha a hálózattal, egyébbel gond van. a szerverek mentek, a bf2-k elindultak a gépeken, a voipot nem tudtuk belőni lanon (ne kérdezzétek miért, előre be volt tesztelve a konfig amit vittem, de nem indult el), uh. gyorsan feltolták a ts-t a gépekre, így 10re, mire kezdeni kellett az is ment.
az első meccsek indítása elég macerás volt, de akkor még azt hittük eddig volt a nehéz. de sajnos a problémák csak fokozódtak. olyan gépek, amin korábban normálisan ment a játék egyszer csak nekiálltak szaggatni izomból. tekintve, h a bf2 hibajavító rutinunk igen csekély max. grafika butítás, restart, ráolvasás, imádkozás, beletörődés volt az eszköztárunkban...
1-1 probléma a bf42 lanon is volt tavaly, de ilyen tömeges, ráadásul olyan, amit tehetetlenül kell szemlélni, mert ötlet se nagyon van...
sajnálom. remélem azért utólag mókás történet lesz belőle :) -
hallod mikor átültem a 2. géphez kicsnálom az új accot és a wasd nem működött enter re nem jött elő a spawnképernyő e-vel nem szállt be a cuccokba na mondom a spawnt megoldom jobb egérgombbal az e-t a wasdt meg a sprintet beallitom de a sprint továbbra sem működik ugyanúgy szaggat a gép... hát mondom ok akkor ebből ennyi elég volt sőtt sokis -
Ja megsérteni nem akartam vele senkit hirtelen felindulásból írtam biztos nem könnyű egy ilyet megrendezni ,de ez kritikán aluli volt. -
legalább a 8-ba benne vagyunk:),de nem volt olyan rossz,csak a csúszás volt húzós.Amin én játszottam gépen,annak hála az égnek nem volt semmi baja :) -
Hmm még csak nem is 4. lettünk na mindegy... -
Én csak azon akadtam ki ,hogy 8 órás várakozás után végre mi jövünk az ex ellen na mondom végre. Nem sokáig tartott az örömöm mert kb. 5 percem volt a teljes billkonfigra mondom nem gáz megleszek erre betölt az a fos és kemény 15 fps szakít. Mondom ez nem frankó ,ha már bejutottunk a legjobb 4 közé akkor legalább egyenlő esélyekkel induljunk (hozzáteszem az előző meccseken egyszer nem problémáztunk volt ,hogy 4 emberünknek is 15 fps volt a max köztük nekem is pedig heliztem), szólok a rendező csókának, hogy ugyanmár ,ha nem nagy kérés akkor had üljek már át egy másik géphez ,nagy nehezen ráált, adott egy gépet hogy ezen tuti jól megy én elhittem. A konfigra már csak 1 percet adott mondván ne húzzuk már az időt mondanom sem kell elindították nélkülem a meccset holott líder volnék. Mondom nem baj 5 percig kibirják nélkülem ,ja 10 perces volt az egész meccs, szal beérek 5 perces késéssel na mondom akkor most szórakozzunk, de az a szar szintén 15 fps-el ment úgyhogy jobb híján felfeküdtem egy épület tetejére és csendben végiglagoltam a meccset. Egy lövésem nem volt a játék végéig, mint később megtudtam még valakinek volt ue. a problémája, de ő már meg se próbált más gépet kérni. Ja ami a legjobb volt odamegyek a végén a csókához ,hogy most mi van meccselünk a 3 helyért ,mert ahogy számolgadtam még lett volna egy mecsünk. Először mondja ,hogy persze ,majd kis idő után, hogy mégsem ,mert késő van szal jó lesz nekünk az a 4.hely. Amúgy az első 3 meccs jó volt a vacak gépek ellenére is, de azért a negyeddöntőt vehették volna egy cseppet komolyabban is.
-
16 induló csapatból a sorrend:
1. Poison Thorns
2. eX-Battlefielders I.
3. PT-6
4. species^Firebird
a többi eredményt később. köszönjük a kitartást sok probléma ellenére is...
-
ja az meglehet :),bár én nem bírtam volna,elég volt nekem az a 6 óra várás :) -
Kockásfülűnyúl #21974 nemtudom kik ők de vn egy kérdésem:
MÁÁR VÉGE IS???:DDD -
ja ok,tőllük kaptunk ki,jól elb@sztuk az első kört :),ja és grat a PT-nek.
-
Nauron #21972 hát ha azt irta h megint akkor a PT mert tavaly is ök nyertek... -
te tudod,hogy melyik klán nyert?Vagy a top 8-at?:)
-
Kockásfülűnyúl #21970 gratula nektek meg a kitartásotok is dicséretes:D -
melyik klán vagytok?:) -
misaab@a #21968 NyertunK :))))))) (megint) :P -
Nem volt azért olyan rossz vagy legalábis nekem nem:),a TLD-vel jól elhülyültük az időt és legalább a csajok jók voltak:)
-
Kockásfülűnyúl #21966 jah hát nekem is lett volna jobb dolgom ha tudtam volna hogy ilyen lesz -
Kockásfülűnyúl #21965 kijönnek itt a nagy problémák
-
Kockásfülűnyúl #21964 ugye-ugye...