172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FreddyHawk #22163 Ne nekem válaszolj, Manson kérdezte ! -
szerintem még kialakulóban vannak -
msn címem:[email protected] -
Ja oks az majd késöbb eldöl és minden magyar csapat jelentkezhet aki részt akar venni a kupán. -
Valaki segíthetne hogyan kell neten játszani tört verzióval! -
FreddyHawk #22158 Azt kérdezi,hogy a magyar kupát milyen felállásban gondoltad elindítani.
-
Milyen csapatok?Nem vágom mit akarsz kérdezni:) -
csapatok? -
FreddyHawk #22155 A bf lan feliratot leszedhetitek, de sírva könyörgöm ( copyrights by Frankie all rights reserved ) a FAQ-t és környékét ne !
:D
-
#22150 -
Jaja egy magyar kupa nagyon jó lenne.A BFV-ben már kettő magyar kupa is lezajlott igaz a 2. nem végig...Na akkor szerintem már meg lehetne szervezni egy BF2-es kupát.Bele kell csapni.Kell egy honlap ahol lehet jelentkezni a klánoknak meg minden más... -
Hogy?
-
haxoror #22151 Igen, tudsz.
Szívesen :) -
Hát persze..... FAQ!
;)
-
Sajna nem eredeti gamem!Tudok vele valahogy neten játszani?Légyszíves segítsetek!!!
-
Amúgy bárki indíthat ranked szervert, csak egy titoktartási szerződést kell kötni az ea-val és a szervernek valami cég nevén kell lenni. -
Majd :P -
haxoror #22146 Mikor? -
lesz magyar is
-
Majd lesz. Valszeg 2*32-es szerver -
haxoror #22143 külföldön van!
Menj oda!
Lécci! -
és magyarba van ranked
mert eddig még egyetsem láttam :( -
ha bejutsz ranked serverre, akkor kapsz pontot... -
csak az eredeti játékban kapok pontokat, ami a bf2hq-ba kerül? -
valahogyan kurvára nem kell felhívni, hisz meg tudom nézni az msn-t, a topikot és minden mást a gép által... -
Azt tudjuk ;D -
én utálok védekezni :) de imádok C4et pakolni és várni hogy valaki közeljöjjön :Ð ... ez a perverzióm :DDDDD -
Biztos linux szerver....ott ugyanis így tudták csak megoldani azt h ne dobjon ki minden mapváltáskor az asztalra. Attól még minden ugyanúgy hozzáadódik csak a ponttáblázat kicsit érdekes :) -
Hát akkor várom hogy egy squad-ba kerüljünk, mert sztem kurvajó beásni magad és védeni egy bázist. [kemer] :) -
Így van sajnos. Valahogy nem nagyon tettszik az az embereknek, ha védekezni kell és ész nélkül megy mindenki előre.....egészen addig amíg az ész nélküli rohanás miatt azon veszi észre magát az ember h egy zászlója sincs :/ -
ami squadban zavar, h soxor csak támadni akar mindenki, védekezni nem ... igy soxor arról szólnak a körök, hogy megy mindenki foglalgatni, és alig találkozni ellennel, mert mindenki éppen foglal egy őrizetlen zászlót .... :)
leaderként és közlegényként is tapasztalom :( a lila füstre valamiért mindenki allergiás ;) -
Joebá leszedheted a LAN feliratot a bannerről ;) -
köszönöm :o :DDD -
Jah izé... boldog szülinapot Beast :))
Ja, és: :o
:) -
eh ... nc ... egyszerüen ha nagyon nem állnak maguktól squadokba csinálsz egyet behívsz pár embert és kilépsz , csinálsz egy másikat stb stb ... utána beállsz commandernek ... sőt még írni is tudsz nekik ... csak ugye könnyebb itt anyázni ... -
Láma vagy -e tudod -e? :)) -
ha commander vagy akkor meg írj neki ha nem állnak be akkor se squadba keress másik szervert -
panzi az egy külön mise, nélküle meg a trolija nélkül nem jcsr a jcsr 
Amikor minden rendbenvolt azért jó meccset nyomtunk. Jah és az FB zseniális volt, csak pici apróságok döntötték el ki nyer és ki veszít, grat nekik is. No és az ex-nek is köcce.
Azért szerintem nem lenne hülyeség egy magyar online kupa. Mindenki megnyugodna ha így is kikap(unk :D) és lenne egy kis pezsgés legalább. Lényegesen egyszerűbb leszervezni mint egy lant, és árérték arányban beztos jobban jövünk ki belőle.
Nomeg esetleg mivel ez lényegesen olcsóbb mulatság, lehet hogy az EA is megtóná a győztes csapatot egy kölyökpezsővel :D -
LOL akkor meg főleg gondolkozz el ... hogy akarsz te egy csapatot írányítani publicon ha squadokat se tudsz csinálni ...
amúgy soklesz már ... kéremkapcsojjaki ... htx -
két órája volt cicu.