172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
szaharin #22285 valaki segitsen nekem, amilyen nevet regisztralok az ea-nal azt kell hasznalni ajatekban is?:(nem lehet benne valahogy nevet valtani???
valaki lecci irjale
-
Igen, en is :) Nagyon sokat jelent a gyogyitas, akar a sima 'fogom a dobozt', akar az eldobos variacio... ledobsz 1 kitet, kitarazol majd visszafutsz a fedezek moge es a csomag felgyogyit mig tarazol, majd rinse&repeat... 4-5 nem superskilles jatekost siman le lehet bontani ha zaszlot vedenek -
mediccel nyomtam egész tegnap 1000 pontot haladtam előre , mediccel vmiért nagyon ott vok -
Egy dolog viszont kicsit el van balanceolva a jatekban, kozelharcos palyakon medic-kel csunyan tobb pontot lehet szerezni mint barki massal... bemesz egy pontra amit 3-an vedenek, kinyirod oket 2 granattal, elbujsz es varsz, jon egy medic, mikor hallod hogy 'Clear!' kilepsz es lelovod mindkettot, lehuzod a zaszlot, ez kb 15 pont... ha tankban ulsz engineerkent ez eleg nehezen kivitelezheto :( -
amiota hasznalom a radio üzneteket meg figyelek rájuk érdekes módon jobban megy a játék legalábbis a scoreboard (jelzőtábla) ezt mutatja -
elso ribbon -
haxoror #22279 Mindhármat a 20k napján kaptam, igaz csak kettő jött innen :)
Az arab még oké mert tanulható de a kínai nekem túl ufós
(Az még érdekes hogy Kínába enyhén többen élnek és mégse lehet a rádiót minden-kínaira állítani... Diszkrimináció! :D)
A magyarításhoz meg annyit hogy úgy lenne nagyon király ha a hangokat is lehetne, asszem Battlegroup42-höz volt egy ilyen kezdeményezés a Debrecen map miatt (meg Budapest ostroma is tervezve volt), sztem ha jól sikerülne meg lehetne beszélni az illetékesekkel hogy a PB elfogadja mint legál modifikációt :) -
Nem feltetlen, tegnap 12x pontot csinaltam medic-kent valahol, de voltak olyan szerencses pillanataim hogy csak pislogtam... szoval nem feltetlenul csitel akinek jo osszpontszama van, nagyreszt csak nagy mak kell hozza (meg nemi tudas, de nem feltetlen:))) -
A leaderboardot itt lehetne csalók listájának is fordítani :( -
Szerinted hogy lenne a helyes fordítása? (azért ugye érzed hogy te is csak leugatni jösz de indokolni nem) -
Igen, vannak jo poenok ha MEC-el vagy :D Tegnap kommandoztam enis, kilepek egy sarok mogul, erre hallom hogy "Enemy on the move", mondom ez en lennek? Erre becsapodott mellem par loszer, hasravagtam magam, adrenalin az egben pedig semmi nem tortent, valoban en voltam 'spotted' :)) -
Te, elobb megcsak 2 pontod volt... borg felebredt? :) -
Akkor majd megcsinálom arra is! :) -
haxoror #22272 Jaja, főleg azt imádom amikor a commander buzdítja a csapatot, teljesen belelkesedek :D
Egy ideig a minden-angol üzenetet használtam de nemrég visszakapcsoltam és megéri, Kubra Damon foglalok mint MEC-es és hallom a házból mellettem hogy "Enemy armor spotted! Need backup!" mivel angolul volt így rögtön tudtam hogy egy amcsi bújkál ott, ez nagyon tetszik hogy a rádió üzenés reálisabb mint az előző részekben hiszen ha valaki üzen akkor beszél a rádióba és pár méteren belül még az ellen is meghallhatja :) -
vétel charlie vétel...
-
Én is szeretem az ilyen halandzsa nyelveket alaktta, ott vannak pl. a kínaiak.. -
Tufa most ne erőlködj, mert tényleg hülyeségeket írtál fordításra. -
De vannak kurva hosszuak is, pl mikor valami spotted akkor nagyon nyomjak :) -
Csak egyetlen bajom van az egesszel, hogy beallitod magad jatekfordito veterannak, aztan 1 kifejezest ugy forditaz hogy a szavakat egyenkent szotarbol, majd osszerakod... egyebkent minden mas oke :P -
haxoror #22266 Én egyet már értek:
sukaram = köszi
Akkor mondom amikor újraélesztettek
-
Miért te hogy fordítanád? Szószerinti fordításban ez jön ki, az hogy neked mit jelent, nem érdekel... 22208-be miért nem kötöttél bele? A leaderboardra is csak annyi hogy szétbontva vezető bizottság lehetne, és mivel igy nem használjuk ezért mondtam ezt rá. -
Nekem pl teccik a MEC szovegelese, igaz 1 szot nem ertek belole, de feelinges ;> -
Most hogy hang vege v. hanguzenet vege az nem valtoztat semmit rajta. Ugyanugy hulyeseg, mind ahogy a leaderboard - vezetoseg(?) is... -
Minek ez a magyarítás?? Ahogy kiadják az elsö patch-et teheted ujra mert magyarítással nem tudod felpatchelni. Van aki ennyire nem vágja a gamét?? Magyarul kell hogy vakeráljanak a MEC-esek is??? PRESS Only English Speek-gombra és 1el kevesebb az ismeretlen nyelv.De inkább löjjetek mint , hogy vakerásztok.Sok beszédnek nincsen alja..... -
Szerintem nem azt írtam oda hogy hang vége. De lehet hogy nekem kellene szemüveg -
Ezt hogy erted? :) Hogy inkabb ne ugassak bele a remek forditasodba? :D -
Olvasni nehéz?
-
Te. #22209 :) -
ki mondta hogy hang vége? -
Haha, jopar ev angolozas es a voice overt hang vegenek forditod? :DDD Hat ne haragudj, de szerintem surgosen ulj vissza a nyelviskolaba ;) -
Ugyanezt magyaráztam én is. Jópár év angolozás és egykét lefordított játék van mögöttem, de mégis vannak olyan szavak amiket nem tudok lefordítani normálisan, mint pl ezek és ahogy látom, nem csak engem fogtak meg... -
hát persze ... mert publicon a rambo commandereket szeretik ... a commander feladata hogy a pályát scannelgetve mindig képben legyen és az eszközeit mindig ott használja ahol kell , a squadokat oda küldje ahol szükség van rájuk ... ez így megy publicon is ... az hogy te inkább egyszemélyes hadsereget játszol földön , vizen , levegőben ... még nem jelenti azt hogy ez a jó ...
szerintem... -
ACE #22253 Bocsi, de a squad-ot nem éppen a commander-nek kéne irányítania, azt leginkább a leader-ek is meg tudják tenni. Szerintem mostanában még fölösleges a Commander parancsadása, mert próbáltam párszor, és nem nagyon csinálták azt, amit mondtam nekik. Ráadásul legtöbbször 1 nagy 6 fős squad alakul, a többi meg 1-2 fős, azzal meg nem lehet mit kezdeni. Sza'l ennek max. War-nál van értelme, ahol összeszokott a két oldal...
szerintem... -
nkm bejön bár nem tom mennyire számít a véleményem -
PB mit szól hozzá? -
ÁÁÁÁ végleg idegbajt kaptam ettől k*rva szerverkeresőtől hát, tesztelte ezt a játékot egyátalán valaki mielőtt kiadták 

-
ezeket nem tudod lefordítani ha sokat tanulsz angolul érted szószerint magyarul csak ilyen hülyén hangzó zagyvaságok mivel a magyar csomó kifejezés más mint az angolban -
POP SMOKE - ködfejlesztés / ködképzés
PUSH TO TALK - adásgomb ? -
FreddyHawk #22247 Death streak - Ezt arra írja a játék, hogy hány halálod volt
egy sorban egymás után a legtöbb mielőtt újra sikerült volna kinyírnod valakit.
Tehát talán az "Elhalálozási széria" , "halálsorozat" lenne rá a legjobb.
PUSH TO TALK - "Gomb a beszédhez"
POP SMOKE - " Ködgránát "
LEADERBOARD - " Ranglista " tökéletes
VOICE OVER - "Hangátvitel"
-
7-8 nap ... most nézem csak :)
Nem akarsz utánna nekiugrani még pár game-nak? Mondju Dungein Lords, Bard's Tale, KOTOR2 ... az kb 3 hét :) És akkor legalább megint nem tudnám eldönteni mivel jáccak, és maradna a BF2 :)