172102
  • Me0w
    Gero legkozelebb jovok supporttal ha meglatlak jatszani publicon, de ha nem tartasz eletben, megszurlak :D
  • Me0w
    Sajnos :)
  • TDC Geronimo
    ööö valami baj van ma velem
  • Polemius
    Miért hangzik a max 6 fős osztag viccesen?
    A szakasz tipikusan egy nagyobb egység akár több tíz fővel.
    Azon belül lehetnek kisebb egységek, ezeket mifelénk rajnak hívják.
    Ez viszont feltételezi a nagyobb szervezeti egységet (a szakaszt), ami itt nincs ebben a formában. Ezért lenne az osztag a megfelelő fordítás, ami inkább kisebb létszámú, nagyobb önállósággal rendelkező egység. Szerintem. :)

• gameplusz
    Nem lehet külön szedni, mindhárom oldalon csak ugyanaz lehet...:D
  • Me0w
    MECnel jo a brigad is :D Foleg a kinaiaknal, Fenyes Ut brigad, II. Rizsbetakarito harci brigad, stb
  • Murry
    Na mivel látom, hogy nem bírtok magatokkal ezért leírom a Squad 3. szótári jelentését is.

Brigád.

(6 fős brigád, brigád vezető, brigád tagok stb...)

Na akkor 3-as brigád itt a brigád vezetőtök beszél! Teljes frontális brigád támadást indítunk a gonosz brigantik ellen.)

Szerintem maradjon csak a "szakasz"
  • Me0w
    Azert nem vallalja be senki, mert a tulelesi eselyed normalis squad nelkul 20% :) Jatszottam mar vele, de az hogy a medic fegyvere 1-es lovesben pontosabb es veszelyesebb fegyver mint a mg letamasztva, azert faj :(
  • vsly
    Private- no unlocks
    PFC- no unlocks
    Lance Corporal- First Unlock
    Corporal- Second Unlock
    Sergeant- Third Unlock
    Staff Sergeant- Fourth Unlock
    Gunnery Sergeant- Fifth Unlock
    Master Sergeant- Sixth Unlock
    First Sergeant- No Unlocks
    Master Gunnery Sergeant- Seventh Unlock
    Sergeant Major- No More Unlocks
    Sergeant Major of the Corps- No More Unlocks (Determined by player at rank of Sergeant Major or Master gunnery Sergeant at the end of the month with the highest score)

Van amit jobban tudok BF2témában nálad.Nem gondoltam volna
  • Polemius
    squad:

I.
    a) /kat/ osztag
    /us/ raj

b) (rendőr)osztag

c) brigád, csapat [munkásoké stb.]

d) /biz/ So-and-so and his: ~XY és bandája

II.

osztagot formál [emberekből]
  • HELPer
    az egység sokkal szebb kifejezés!
  • gameplusz
    Persze, hogy szakasznak... :)
  • Murry
    Ja még valami amúgy a squad jelentése raj, szakasz.
  • Murry
    De végülis nekem teljesen mind1, mivel úgyis angolul hagyom.
  • Murry
    Szerintem + a 6 fős osztag hangzik viccesen
  • haxoror
    Én most a supportot erőltetem, még pár hét és lehet hogy el is találok vkit :D
    Nagy lehetőség van a castban csak a fegyverét kéne guggolásnál és hasalásnál pontosabbá tenni. Ugyan azon a mappon az egyik toronyból lőttem supporttal a Cobrát, mázlim volt kezdő pilóta csak lesebzett de nem nyírt ki, három sorozatot lőttem bele kb. 20 méterről mindet túlhevülésig és szinte minden golyó talált de a heli még csak füstölni is alig kezdett bár az attól is lehetet hogy a srác odaverte egyszer a tetőhöz :/

Polemius: tudja javítani de az is idő, nem tudom hogy ki kell-e szállnia közben de sztem igen (én eddig mindig kiszálltam) és közben az nem lövi le aki nem akarja :(
    Vagy csak én vagyok peches :)
  • TDC Geronimo
    Mondjuk ez igaz. Sokszor van h kifogyok lőszerből, mert senki sem vállalja be a support kasztot. Bezzeg ha meghalok rögtön 5 medic tapos rajtam......
  • Polemius
    Ilyenkor jön elő, hogy ha nincs (jó) commander. Mert az illető lehet, hogy csak jót akart. Én is SpecOps vagyok többnyire, és nemegyszer sikerül a többi squadnak akaratlanul keresztbetenni ilyesmivel. Ez az eredménye a squadok közti együttműködés hiányának.
    Másrészt engineer meg tudja foltozni a hidat is ha nem tévedek.
  • Polemius
    Nem tudom, hogy ki csinálja a FAQ-t, ha úgy gondolja berakhat rá egy linket.
    Majd még dolgozom rajta alkalomadtán, ha valakinek van ötlete, javaslata, véleménye ne tartsa magában.
  • haxoror
    Ezt azért nem ártana átgondolni, csak úgy lenne értelme a kevés híd és egyébb célpont miatt ha sok pontot kapna érte aztán a SpecOpsok egymást tékáznák az ellen bázisán hogy ki robbantson mert még így is jobban megérné, arról nem is beszélve hogy már most is teljesen ésszerűtlenül robbantgatják a hidakat, pár napja összejött egy tökjó menetoszlop a gátas kínai mappon és egy barom az orrunk előtt robbantotta fel a hidat, mókás volt ahogy mindenki kiugrált és rohant a fák közé amikor befutott az ellen helije és letarolta a beszorult gépeket...
    Így is túl sok ember rohangál SpecOpsal ami meg eleve über a tapadós C4-el miközben supportot alig látni, inkább azokon kéne változtatni szvsz.
  • And5
    azt megrohadhat az elk*rt választású fegyverével
  • And5
    én sem merem bevállalni, csalni nem akarok de bazzeg ÁÁÁ mi az hogy 25000 nél lesz a köv unlock ez elég igénytelen akinek nincs annyi ideje játszani azaz életben ki nem nyitja
  • TDC Geronimo
    ööö talán nem kéne. Ez egy icipici hack szvsz szal nem nagyon kellene erőltetni :)
  • haxoror
    Arra is kap ha foglal stb. egy assault aki tank ellen is jó.
  • TDC Geronimo
    Sajna nem. Ezt szóvá is tették nem egy fórumon. Lehet későbbi patchekben ez javítva lesz. Hídrobbantás, arty- és radar felrobbantás stb. Ezekért is kellene h járjon a pont.
  • And5
    Try this!!

Open the file python\bf2\stats\unlocks.py with a text editor and go to line 44. You should see a text string defaultUnlocks = [0, 0, 0, 0, 0, 0, 0]. Change all the zeroes to ones: defaultUnlocks = [1, 1, 1, 1, 1, 1, 1] and save the file as a *.py file.

hát nem tom bemerjük e vállalni az egyik 1 es felcserlését
  • Looserke
    tényleg a spec ops semmiért sem kap pontot a killen kívül??? ez így elég gáz...
  • And5
    én a G36C t de a spec ops nem kap semmi pontot csak akkor ha killel és ez így nkm nem okés
  • TDC Geronimo
    ööö talán fogjuk arra, hogy nemrég keltem :D
  • Me0w
    Gero, nem gondoltam volna azert rolad :( atnevezed .exe-re
  • TDC Geronimo
    Hát sztem nem, de énis csúnyán [email protected] a szar DAO-12-est unlockoltam véletlen :(
  • xj700t
    Ezmi ?
  • And5
    és nem leht vhogy unlockot megváltoztatni ? :)
  • And5
    a büdös p*csába
  • Me0w
    A guideodat siman ki lehetne rakni a faq-ba, nagyon jora sikerult (polemius.tar.hu)
  • TDC Geronimo
    Sérült
  • TDC Geronimo
    Huhh ez jól jön thx
  • TDC Geronimo
    2 szintenként kapsz unlockot. 10.000-nél még csak a 3. rangod lesz meg szal asszem valahogy 25k környékén :)
  • DonManó
    FRAPS 2.61 reggelt
  • vsly
    10.000nél