172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ma többször is átadták a repülőt... Ilyen nem volt mióta a BF sorozattal játszok!:) -
Thanatos #22524 miért nem te voltál :P fogadok direkt megfogtad a z anyahajót mint egy baseball ütőt és lecsaptad a helit 

-
loál :D -
Thanatos #22522 hát az a lan olyan is lett :DDD -
haxoror #22521 A nap bugja:
Hülyegyerek a majdnem fullos blackhawkot nekivágja a hajónak, na ki kapja a "jogos" punish tengert? Persze hogy én mert voltam olyan hülye hogy a phalanxból próbáltam fedezni őket és az engine szerint én ütöttem el a hajóval a helit :D -
:)
Tehát az EA Hungary Battlefield 2 LAN versenyt is csak azért rendezték, mert a vérpistikék miatt kivonulnak az országból és úgy gondolták, hogy rendeznek még egy búcsúbulit? ;) -
Nem tudom , hogy jó helyen érdeklődöm-e . Ha nem akkor majd kitörli valaki . Tegnap este találtam olyan keyt amivel mindenhová beengedett , de amikor ma reggel próbáltam ismét csak crack szerverekre tudtam csatlakozni , a többi elutasított , hogy a kulcs már használatban van . Mit kell tennem ahhoz , hogy a megtalált működő kulcsot használni tudjam mindig ? -
Balu8742 #22518 Fritz ezek szerint ( EA hozzá állása ) Igen... és Igen...
-
Thanatos #22517 hát magyarországon sajnos a többség az ilyen :P -
Thanatos #22516 nem ő az egyetlen... ezzel énis igy vok sajnos, ez alegnagyobb hajtóerő eredeti mellett... :) -
És pár hülyegyerek véleménye jellemez egy egész nemzetet? :) -
na végre akki egyet ért tudod nekem is csak jó tapasztalatom volt a rangos szerveren nem ugy mint a magyar szerveren
-
Balu8742 #22513 Bocs Running....
:-P
csak már nem látok a méregtől...
-
Balu8742 #22512 RUning nagyon jól össze foglalta a dolgot , ha lessz saját akkor várom szerettel a szerveren, valhogy ez a hozzá álás hiányzik ....
DROPPAL most beszéltem MSN- írja, hogy kapott rankot a külföldi szerveren, és be ment magyarra , kérdezik tőle hogyan , mondja , hogy kintin játszik .....
REAKCIÓ : OTT MINDENKI CSAL.....
NO commnet !!!!!!!!!! -
Thanatos #22511
-
Na én is hozzászólok:
Rankeden, vagy külföldi szerveren a játék sokkal jobb és élvezhetőbb. Ott igazi összetartást, csapatmukát lehet látni. Habár ott is vannak jócskán pontvadászok, mint pl én is. Pl sokszor ha látják elől végzel, akkor invitálnak a squadba, amit magyaron még nem vettem észre. Nem vagyok egyenlőre túl jó csapatjátékos de akkor szivesen nyomom ha hívnak.
Ilyen hogy tk max csak véletlenül van. Örök favoritom a magyar szervereken a járművek egymás előli lopkodása. Régebben még feldühödtem, ma már...hm..köpök rá. Mondok példát. Medic-el mentem és épp tankkal toltam. Látom oldalt lelőttek egy csávót, kiugrok feléleszteni hiszen ez a dolgom, erre a súlyos sebesült mellett lévő csávó bepattan a tankba oszt el. Én meg ott kúrvaanyáztam, mert szaladtam a tank után de még a gépfegyver mellé se vett be. Ellepélda: Szicsu közel hasonló csak ranked szerver. Meggyógyítom a csávót, de addigra valaki bepattant a tankba. Már épp legyintettem erre mit látok. Felém fordul az ágyú, látja ott állok, kiszáll és ott áll. Erre én vissza a tankba, ő meg be mögém. Na ez az amikor azt mondom, király vagy. Kocsiba szintén hasonló, akárhányszor kiszálltam gyógyítani a csávó ha átszállt körözni egyet, sose vitte el messze visszajött és visszaszállt géppuskásnak. Pöpec.
Másik. Magyar szerver: lamer beszáll helibe és lezuhan mint a bot. Király 5 halál kapásból, akik a gépben voltak.
Rankeden ott álltunk az anyahajón és mindenki ki-be ugrált a gépbe, mert senki sem vállalta fel a vezetést, aztán jött egy csávó aki igen és akkor elvitt mindenkit. Látszik a különbség.
Még sorolhatnám. De ennyi elég.
Egyébként semmi bajom a magyar szerverekkel, csak ezek miatt kevesebbet tolom ott. Ennyi. -
Thanatos #22509
-
Balu8742 #22508 Ha már ennyire vitáztoka szakasz témán :
HAdsereg nemzetisége válogatja a létszámot.....
Nálunk a raj 3-4 fő, 10-12 a szakasz , de csak itthon, ezt is csak onann tudom , hogy hivatásos voltam.
Egyébként meg mind 1 szerintem csak játszani kéne RANK-os kliensel Magyarországon....
Szerintem! -
Balu8742 #22507 Egyet értek emberkével...
Ezt szeretnénk DROP-al el érni , ezért akrtunk saját Public szervert, mert sajnos a klánozássból is rossz tapasztalatunk született!
Egyszerűen játszani szertnénk , a TELJES verzióval , nem vitázni veszekedni , szórakozni , szerintem mindenki ezt szertené !
Vagy még se ???
-
A legjobb fordítás a szakasz.
Szótári fordításban is passzol és az életben is a kb. 4-20 emberből álló egységeket hívják szakasznak. -
Polemius #22505 Akkor az én szavazatom: squad -> osztag -
emberke #22504 Igen van egy két fura alak de ugyanúgy ki lehet fogni normális társaságot magyar szerveren mint ranked szervereken és ez fordítva is igaz. Egyébként a csapatársakat lelövöldöző vérpistikéket könnyen ki lehet szűrni a szerverekről, szerverbeállítás/admin kérdése az egész. -
Realtibi #22503 kösz -
Az semmi, a mi állományunk papíron dandárként szerepelt aztán összesen (mindhárom vonulás) voltunk vagy 80-an. :) -
Jó ötlet. Erre kéne először szavazni.. -
BF2HU -
Realtibi #22499 mi az sg szervernek a jelszava? -
pontvadászat de ot legaláb van miért küzdeni it miért küzdenek az emberek azért hogy ki üljön be a repülöbe -
Balu8742 #22497 Egyet értek DROP!!!
CSak az a gáz hogy vagy tele van a RANKED szerver vagy simán ki raknak ....
valahol meg is értem
-
hát nem tudom te hol játszol de én már kaptam olyan kitüntetést is hogy legjóbb szakaszparancsnok meg hasonlok sajnálom hogy neked negativ tapasztalatod van de szerintem mindenesetre szinvonalasab játék megy mint akkármelyik magyar szerveren -
Balu8742 #22495 RE..
Igaza van DROP -nak tényleg ez megy..
Agya mentek a magyar szervern a játékosok nagy része.
Most jöhetne aza duma , hogy ban meg stb a retoziók miatt aha valaki tk.-zik, RANKOS szerveren ilyen nincs kemény büntetések vannak ....
Szerintem ennek lenn értelme itthon is...
Nem baj törődjünk bele nem számít, végülis mi senkik vagyunk elázzuk egmást tovább , vitatkozzunk mások közben meg gazdagondak rajtunk....
Sajnálatos az egész! -
emberke #22494 A ranked szervereken meg megy a pontvádaszat igen az sokkal jobb… arról nem is beszélve hogy „nagyszerű” pingek mellett „no lag” mellett lehet játszani az általad említett csodaszerveken. -
Nálunk meg a század vol 28 fő :D ! -
kovsol #22492 64 bites tapasztalata van valakinek ?
hogy szuperál a game 64 biten ? főleg NVIDIA ás tapasztalatok érdekelnek -
Thanatos #22491 és ezen mit kell meglepődni? ea-nak a pénz számit semmi más, ez van..., tetszik nem tetszik az egész világ igy müködik :/ -
haxoror #22490 Bazzeg miért van az hogy valahányszor felmegyek szerverre mindig a hulladék kinai mappok mennek?
Új bug, azon a folyós gátas szaros pályán simán beszorultam a stingerbe, vagy öt percet kellett várnom hogy végre jöjjön vki és lelőjön... -
csá tudod ez se jó hogy mindenki fikáz mindent csak tudod idegesitö az hogy
valaki veszi a fáradságot és nem anyagi javak miat valamit akkar it a példa hogy balu rankos szervert akkor falnak ütközik az a szarság hogy it adig nem törödnek senkivel mig mig nam tud lovét viritani
mert tudod ami magyar bf2 szerveren megy az vicc
már bocs de letékáznak a repülö miat mert kit érdekel nem számit adig senkise akkarjon szinvonalas csapatmunkát
ja nézd meg a rankos szervert ot nincs tk na de mindegy csak enyit akkartam
-
Polemius #22488 Ez azért nem szentírás. :)
Katona koromban pl. a mi szakaszunk olyan 40-60 fő közt mozgott, és 2 raj alkotta + néhány nem a rajokba tartozó ember. Mondjuk ennél tipikusan kisebb egy raj.
A századunk pedig kb 450-600 fő közt mozgott. Bőven több, mint 3 szakassza. ;)
Ezért is írtam előző hozzászólásaimban, hogy szvsz nem szakasz, hanem osztag, esetleg raj.
Esetleg meg lehet szavaztatni, melyik a legszimpatikusabb a népeknek. -
DonManó #22487 az mitől van hogy minden szerverről egy bizonyos idő után kidob??
/pb frissítve van/ -
Rafia #22486 squad = raj ~ 6-10 ember
4 raj egy szakasz kb. 40 ember
2-3 szakasz egy szazad, 5 szazad egy zaszloalj, 2-3 zaszloalj egy ezred, 10 ezred egy hadosztaly stb. valahol le vannak ezek irva