172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-

-
Sértődésen kívül ne sokat várj Runningtól.Annál ő nagyobb király, hogy csak úgy osztogassa az ingyenbocsánatot :) -
Ezért kell értelmes public szerverekre menni...Engem előbb bannolnak a szerverekről, minthogy csíterrel találkozzak.Viszont van egy-kettő értelmes public szerver ahol jót lehet játszani, mert olyan képességű játékosok vannak rajta, akikkel lehet játszani csapatban.Ezért én ha publicozom akkor csak egy szerverre megyek, így el van kerülve az a probléma, hogy csíterrel találkozzak, mert az a szerver rendesen van adminolva és még faszlámák sincsenek rajta sokan...
Amúgy meg felesleges túlozni, mert erősen kétlem, hogy 200 commander hacket láttál volna.Nem azt mondom, hogy a hitbox miatt van én csak azt mondom, hogy az van a hitbox miatt, hogy nem tudod lelőni.Szóval ne forgassad ki a szavaimat, de ha még mindig nem értitek egyszerűen össefoglalom a dolgot, azoknak akik lehasalnak, lőnek, nemölikmegazellenfelet, de meghalnak egylövéstől, miközben az ellenfél villásreggelizik és ezt furcsának találják:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!BÉNÁK VAGYTOK EHHEZ A JÁTÉKHOZ ÉS MIVEL EZZEL JÁTSZOTOK EGYEDÜL MÁR NÉGY ÉVE, MERT SZELLEMILEG VISSZAMARADOTTAK VAGYTOK MÁS JÁTÉKOK KIPRÓBÁLÁSÁHOZ, MÉG KÉT ÉV MÚLVA IS A CSÍTEREKEN FOGTOK SÍRNI, PEDIG EGYSZERŰEN CSAK FASZLÁMÁK VAGYTOK AKIK NEM TUDNAK CÉLOZNI ÉS MINDENFÉLE KIFOGÁSOKAT KERESNEK, MERT NEM TUDJÁTOK AZT ELFOGADNI A HATALMAS EGÓTOKKAL, HOGY MINDEN MÁSODIK EMBER JOBBAN JÁTSZIK NÁLATOK ÉS A 4-5 EMBERES SQUADOTOKAT AZÉRT SZEDIK KI A FEDEZÉK MÖGÜL, MERT TI CSAK HASALTOK ÉS LŐTTÖK A PKMMEL/VAGY VALAMI UNLOCKKAL AMIK ALAPVETŐEN A LEGBÉNÁBB FEGYVEREK A JÁTÉKBAN, ÉS MEDICCÉNT IS LEHASALSZ, LŐSZ ÉS MEGHALSZ, ÉLESZTÉS HELYETT...NINCSENEK CSÍTEREK MINDENHOL CSAK TI VAGYTOK HIHETETLENÜL BÉNÁK... -
Bala10 #157219
akkormeg...
-
amúgy frankón megmondom mindenkinek : PINA -
Neeemisssss...
-
szerencsére miskolc elég messze van nekik
-
Ennyit tudsz meg a nevedet
-
Bala10 #157214 de majd akkor amikor alszol:D -
nehezen,mer:
a hatvanat 8 másodpercen belül futom,a néccázat egytizen belül,messzebb meg nem parkolok a zsigulival.
-
Bf2-höz itt senki sem ért, mindenki láma, kivéve a McKenny, Fuji, KTC, meg akik még körbe-körbe karikába egymás faszát szorongatja.
-
Vigyázzá te mer felcénégyeznek téged is...
-
speciel én sima ranked szervereken is látom...kb.minden ötödik szerveren,amire belépek,úgyhogy ez most nem jött össze. -
Mi a faxért hagynák abba? Ha még jól érzik magukat war közbe ,mert régi haverokkal legalább ilyenkor beszélhetnek, akkor csinálják.
De akkor is
-

-
Várjá még, DonC még nem jelent meg, ő még nem fejtette meg a tutit. Napok óta várom, h bekapcsolódjon, de semmi...
-
Szerintem ha valaki még szeretne valami okosat mondani a Hordáról, akkor gyorsan essünk túl rajta, hogy aztán végre mindenki nyugodtan nézhesse tovább Kenny screenshotjait
-
Jaj annyira bénán leült a téma. Valaki anyázzon már, vagy valami... -
Bala10 #157204 "A mindentudó technosámánkirályistencsászár" -
Te meg fi a faszom vagy?! Hirtelen milyen kibaszott okos lett itt mindenki...
-
Private ranked szerverek nem mérvadóak
-
csak commander hack-et legalább 200-szor láttam public szerveren vagy az is a hitbox miatt van, te biztos más BF2-vel játszol -
bigface #157200 Mondjuk igaza van Runningnak. Tényleg itt az ideje, hogy abbahagyja a Horda a kompetitív játékot, ha már egy vereség után mindenféle sírás és az ellenfél lecsalózása jön... -
nem, de aixozni se szoktam -
Te szoktál AIX-ozni Kenny_Sniper néven? -
pedig én ma 6 körön keresztül próbálgattam ,eccer nem sikerült akkor biztos megint nálam a hiba -
"Még én se vagyok akkora láma " idézet fujitól
Kiemelném a első szót "Még"
azóta sokat feljődtek a különböző regek te lámpi
-
nem én automata macro hax minden egér klickelés után csinál kettőt
-
amúgy te minden killedről csinálsz screenshotot?
-
életembennemhallottamróla -
igen pistolal elég ritka a hs
ezt most játszottam, az a hülye rosmondival:D
fuji te gondolom vágod ki az:D (észak-európai válogatottba benne van:D pedig kurva sok jó svéd<norvég<finn<norvég van)
mindenkinek van rosz napja ....... -
-
nincs unalmasabb mint amikor egy topikban a topik témájáról flémelnek ahelyett hogy rendes dolgokról diskurálnának a fórumozók ...
-
UGyan az mint a c4 dobás.Ha jó időpontban nyomod meg, ugrás közben is lehet csinálni... -
bocsánat a fogalmazásért, kisül vagy kiüt ahogy teszik -
"elsül"
túl sokat verted ma is. -
na megint ugrás közben támadás , ez csak kérdés , a shockpedál elsül ugrás közben is ?? mert 2:20 nál olyan szépen le szedi vele az ürgét a tetőről -
Pedig Spawnblokkolás közben nemigen szokott az ember megsérülni.Még én se vagyok akkora láma :) -
tuti nem full hpd volt:D
ahogy láttam csöcsön lőtt és addig nem lóg le a fejed bárhogy nézem -
raven - ma is játszottam vele 2 kört jalán mi nyertünk:D