172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
A dzsunka, mi? :P -
drága feleim, kérem, hogy átmenetileg pihentessétek a billentyűzeteket. vannak dolgok amit széllel szemben nem lehet, ugye, ezért ostobaság odaállni a ventillátor elé, és próbálkozni... holnap reggel hátha szebb napra ébred mindenki. elkerülendő, hogy átrakják a "deviáns" topikot valami szégyenletes, érdemtelen helyre, kérem a kölcsönös tűzszünetet fórum szinten és inkább játékra használjátok az így felszabadult időt :) -
a vietnam is egy nagy bughalmaz volt az első patch kiadása előtt(de sajna a többi patch után is bugos maradt) -
Borg #23146 Így van, mondjuk az DICE-t kicsit jobban is motiválhatnák a dolgok :) -
Tudjátok ma is tanultam valamit ha nem lenne olyan fél aki lefikázza a bf2 sose kapnának rendes kiegészítőt patcheket meg javításokat viszont ha senki se dícsérne nem kapnánk 3-ik részt. -
Borg #23143 Ilyen mértékű értetlenkedés után nincs különösebben más módszer az ellen, hogy flamebe fulladjon a topik.
Itt bármikor bármi moderálva van, rögtön jön 5-6 csahos aki nekiáll akadékoskodni a topikban. Meg kell húzni a határt valahol. -
Nem kellene külön topik. Lehetne moderálni, de azt is leheten kicsit másképp. Nem kellene az első rosszabb hangvételű hozzászólásra ugrani és törölni. De ez csak az én véleményem. =) -
Na igen. De tök kultúráltan lerendeztük a dolgot =) Csak arra akartam utalni, hogy így is le lehet rendezni dolgokat, és nem csak ezzel a tömeges törlési mizériával. Nem értem, hogy amiket én írtam, nem volt benne bántó dolog, nem volt kultúrálatlan se, mégis törölve lett, és hogy miért. Bár sejtem. Mert olyanra volt reakció ami feszültséget ketett, és hogy ne ragozzuk tovább. Így érthető. Optimistánnézve ez még ok. De mi van ha valaki nem nézi optimista szemekkel? Akkor megintcsak jön a vita és a vita. És ezt is lehet törölni nyugodtan, de a véleményem akkor is leírom. =) Jah és kultúráltan. =) -
Borg #23134 Figy, itt senki nem fikázta magát a játékot. Egyszerűen azon véleményének adott hangot egykét ember, hogy a grafikai színvonal enyhén szólva is el van maradva más játékoktól. Ráadásul ezen véleményt elsőre mindenki normálisan tette be ide.
Az egész flame abból robbant ki, hogy egyesek alpári hangnemben elküldték a faszba azt, aki szólni mert a játék grafikája ellen. Már bocs, de EZ senkinek nem lesz megengedve. Őket, és a rájuk érkező reakciókat töröltem. Aztán aki nem birta befejezni az értetlenkedést, az pontot is kapott.
Szal egyátalán senki sem szólt le olyanokat, akiknek tetszik a BF2 mint játék. Egyes egyedül olyanok lettek leszólva itt, akiknek nem tetszik. -
az más eset volt :) -
jah tényleg.
kérek mindenkit, aki a szombati lanon készített képeket ossza meg velem a képek elérhetőségét, és közkinccsé tesszük a bf.hu galériájába. emilben keressetek meg pls a [email protected] címen. köszönöm. -
Ezt szebben nem is mondhattad volna:) -
őőőő. Én elsírom magam. Vaz. Én mindennek ellenére imádom a BF2-t. Olyan játékkal akarok játszani aminek jó a grafja, nem szaggat akkor BF2 mellett keresek olyat. Én fullra megvagyok BF2vel, és nem érdekel ki mit mond róla. Én is költöttem rá, hogy mediumon menjen a cucc legalább, és nem is baj ha nem fog magasabb beállításokon menni. Így jó ahogy van. Az meg hogy a moderálásról ez a véleményed az ok, csak most nem én törölgetek, de tudom, hogy ugyan így az én felelőségem is, mert én lettem a házigazda. Ezt a kört Ahojjal tegnap lefutottuk és még jól is sült el a dolog =). őőő. Ha ezt a hozzászólást is törli Borg ám legyen. Ő dolga. Ha neki szúrja a szemét akkor ez van. Pattogni akkor sem fogok. Értelmetlen. -
Így van,jól beszélsz!
Jut eszembe rólad te leányzó!:Nem tudsz valamit a LANos képekröl? -
tubifex #23123
-
Borg #23122 Még egyszer leírom.
A moderálásra itt nem reagál senki.
Ha valakinek nem tetszik a véleménye, nem reagálsz rá.
Ha reagálsz rá, akkor kultúráltan teszed.
Ez alapján nem lesz semmi kitörölve akkor.
Ugyanígy viszon, ha olyasmire reagálsz ami nem ide való, akkor az is törölve lesz. -
mi lett ebbol a topikbol .... -
akkor én most megint belebeszélek
a játék motorja valóban gépigényes. ettől mi még szeretjük. nekünk is ugyanúgy kell alá az atomerőmű (nekem személy szerint 100K beruházás kellett, h egyáltalán elinduljon). ettől még nem szidom, ugyanis az itteni felhasználók egyike sem tud tenni semmit ennek érdekében (hacsak vki nem megy el a dicehoz programozónak).
jelenleg kicsit olyan érzésem van, hogy itt most csak a negatív kritika az elfogadott, és aki azt mondja, h neki így is jó a játék, arra felhoztok egy csomó példát, h mi szebb grafikában. ez nyilván mind így van, de mi akkor is bf2-zni szeretnénk, és teljesen tehetetlenek vagyunk a gépigénnyel szemben. egyet tehetünk, igyekszünk a többi játékos számára is elérhetővé tenni a megoldásokat, hogy ott is a körülményekhez képest legjobban fusson.
és engedtessék már meg azoknak, akiknek tetszik a játék, hogy a hibái, gyengeségei, egyebei ellenére is tetszen. nem akadékoskodunk, egyszerűen örülünk, h végre kijött, jól játszható csapatban, és ezért cserébe hajlandóak vagyunk lemondani a grafikai minőségről, ugyanis nincs választásunk. fikázhatjuk itt orrba-szájba, de akkor is ez jutott. én - és még sokezer játékos világszerte - úgy döntöttem, hogy játszom vele, tudomásul véve a gyengeségeit is éppúgy, mint az előnyeit. van akinek a cs/cod/stb jön be, játszon olyat. tényleg. én is próbáltam őket, de nekem nem adja azt az érzést, amire vágyom. a bf sorozat áll hozzá legközelebb. ettől még nem járok át a más fórumokba panaszkodni, hogy ez a játék nem az, amit én akarok. egyszerűen nem játszom vele.
ugyanígy, akinek túl nagy áldozat a közepes grafika az amúgy remek játékmenetért, az játszon far cry-t meg nem tudom miket, amiket itt felsoroltatok. de könyörgöm, hagyjuk már, hogy milyen motorra kellett volna fejleszteni, meg miért ilyen gép kell alá - nem változik tőle semmi, max a játékosok kedve megy el attól, hogy látogassák a játék fórumát, mert úgy tünik jelenleg csak a játékmotor szidása felel meg a moderátori elvárásoknak... -
Köcsögözni szerinted milyen dolog? Mind1. -
Amennyiben mindent elolvastál a faq-ban és még így sem megy (ami fura), akkor passz. :) -
Na ezt mostmár én sem értem. Legyek büdösbogár, de ezt nem értem =)=)=)=) -
Akkor légyszíves idézz valamit tőlem ami nem volt emberi ! :-DDDD -
és nekem mi közöm ehhez? :D -
Borg #23103 Aki továbbra sem bírja befejezni a moderálással kapcsolatos témát, azt mostmár egyből kirakom egy hétre. -
az alapján csináltam... -
Én nem akartam senkit támadni, és nem mondtam ki mit csinált. De itt valaki akkor is az FCvel hozakodott fel, a másik fél meg megmondta a véleményét. És ismét jött az ellenreakció és így tovább. És kellett ez? Kellett hogy vita legyen? Meg lehetett volna oldani emberibb módon is mindkét félről? Szerintem igen. Az meg hogy Borg moderálta a dolgokat, az azért van mert ezt érezte jogosnak. Nem akarok senkit se támadni se védeni. Mindegyik félt meg lehet érteni és ugyan úgy nem lehet egyiket sem megérteni. Értem? :D:D:D Van egy jó kis szavacska. Kompromisszum. =) Bár nem tudom ér e valamit ebben a helyzetben. -
Borg #23098 Egyetlen olyan ellenvélemény sem lett törölve, amelyik kultúrált hangnemben íródott. -
Jaja,lehet,hogy az ö hozzászólásait kéne törölni csípöböl,oszt le lenne tudva a gond.Most úgy néz ki a szitu,hogy ö azt ír amit akar,és nekünk ne legyen véleményünk.
Na de én már nem is írok semmit,mert mindjár kapom a büntit(lehet hogy épp most kapom
-
Bneten voltak ilyenek ha nem tetszett nekik, hogy az egyik karaktered mér ilyen meg olyan fegyver vagy pácél van jöttek 5en azt közösen lefikáztak biztos rossz gyerekkoruk volt ... -
Van nekünk egy szép kis FAQ-unk, ha meg onnan nem megy akkor marad a tökönszúrás ;) -
Olvasd el a fenti Bannerben a F.A.Q-ot. -
valaki tud valami megoldást vagy szurjam tökön magam? -
Inkább mindenki fusson 10 kört a háztömb körül, megállás nélkül =) -
Borg #23089 További akadékoskodókat, értetlenkedőket ki fogom rakni. A szabályok egyértelműek (fent pirossal) Aztán lázadhattok másik fórumon. -
hmm gondoltam megnézem a demot, elinditottam a lejátszó progit "rendeltetés szerint", az intro után viszont kivág a deszkre
-
Uram atyám. Mi van már itt......... Könyörgöm. Most ne a moderáláson és a törölgetésen, ne a melyik játék a jobb szebb stb, menjen a vita. Elmondta a véleményét arról, hogy FC jól néz ki és nem szaggat, stb. Ez az ő véleménye. Annyitt kellett volna reagálni rá, hogy ha így gondolja akkor maradjon az FC-nél. Minden gammának megvan a maga topicja. Beírhatnánk télleg az FCbe, hogy milyen isten a BF2 multi része, mivel eléggé eltalálták és nem csak céltalan hent van. Na de ennek mi értelme, hogy elküldjük melegebb éghajlatra az illetőt? Fenéket. Egyszerűen csak tanácsolni kell neki hogy ezt tegye meg az FC topicjában, mert itt nincs az érdeklődési körben benne az FC. Ennyi. Lehet szépen is csinálni ezt. -
Király, Lac coo visszajön a büntiből és egyből áll a bál. :)
(Közösség elleni izgatás rulz)
-
Összetartást ismerem :
valaki beírja hogy ez vagy nem tetszik neki ....
Ti összetartók lehordjátok mindennek közös erővel...
Ha szerencsétlen védekezni próbál tovább alázzátok .....
Ha régóta megy ti behúzzátok a féket mondván hogy flémel a szerencsétlen ő meg ott marad a szarban mert nem hagyta magát.....
....vége.... -
Azt hiszem egy hasonlat arra való hogy mindenki kénye szerint értelmezhesse. Nem fenyegettem és nem sértettem meg embereket. Ha nem bíród elviselni ezt a stresszes területet menj pihenj kicsit
-
azaz! :D