172102
  • ZaJanga
    jó lenne!
    thx ha sikerül!
  • BurnBaby
    ismétlem, folyamtban van 2 db 32 fős magyar ranked szerver intézése. jelenleg a szerződésre várunk

nem tom hogyan mondjam el, hogy érthető legyen...
  • ZaJanga
    a tankelhárító arc-nál unlock-olta a "bazi_nagy_henger alakú tárral szerelt" sörétes fegyvert.Közelre jó de amúgy nem!
    tizedesi rangig elég hosszúnak tűnik az út!
  • Me0w
    Egy rohadt szot nem szoltam hogy fagy vagy nem megy. Szerintem el vagy tevedve nagyon.
  • Nagydög
    "Ezen kár rágódni. A lényeg, hogy ha vmi tetszik, akkor érdemesebb megvenni, mint azt kérdezgetni, hogy miért nem megy, miért dob ki, miért ez+az."

Ez akkor lenne igaz, ha a torttel lennenek gondok, mig az eredetivel nem. De a mostansag divatos "sporold meg a tesztelest, add ki ma, keszits patch-et kesobb" hozzaallas miatt nem igazan erdemes friss jatekot megvenni. Folyvast szenvedek a SanAndreassal is, mert fagy. Mar megvettem, volna az erdetit, ha nem panaszkodnanak sokan ugyanilyen problemara eredeti jatekkal.
    A BF-hez pillanatnyilag meg a hardverem is keves, igy megvarom mig lesz hozza vasam, es elvezhetore patchelik. Maj akkor megveszem, ha erdekel. Mondjuk addig a torttel se jatszok.
  • Lordred
    Hát barátom, most darázs fészekbe nyúltál :D
  • mila69en
    de van mini image
  • Lordred
    A törés órákkal patch kiadása után kint van.
    Amúgy van sansz, hogy megveszem, a BF2 tőt pl ha elindulunk CB-N
    De addig nem.
  • scorpeeon
    aha. ha lesz 1.01 crack pls tegyétek ki a ban alá a linkjét, de legalább a FAQ ba
  • nortsen
    Ezen kár rágódni. A lényeg, hogy ha vmi tetszik, akkor érdemesebb megvenni, mint azt kérdezgetni, hogy miért nem megy, miért dob ki, miért ez+az.
    ©Balu8742, és mi a hozzáállás ranked témában az EA-nál?
  • nortsen
    Mellesleg a BF volt az a játék (és ahogy elnézem BF2 is az lesz), amihez egy halom patchet adtak ki, és minden patch egy törés volt...
    Akinek ez megéri...
  • Balu8742
    Már bocs , de akkor mit keresel itt ?
    Mert azt látom , hogy érdekel a téma....
    Minden esetre sajnálom, hogy ez a véleményed!!!!!
  • Me0w
    Nem errol volt szo. Arrol hogy le lett izombol fikkantva az, aki nem rohant el kiadas napjan megvenni 1 jatekot, amit TE meg tudtal venni. Kit erdekel szerinted? Jobb ember vagy tole? Semmibe ne mtelne elmenni a boltba es megvenni de egyelore a ranked szerver engem spec. nem erdekel, jon a holiday, 2 hetre elmegyunk a felesegemmel nyaralni ami kicsit tobbe lesz mint a bf2, es semmi ertelme hogy ott alljon a polcon. Ahogy visszajottunk es lesz ertelme megvenni, hidd el meg fogom venni. De addig is szerintem kar erre verni magad hogy kiadtal 14 ezer forintot. Sosam az tesz kulonbseget 2 ember koztt hogy mire van es mire nincs penze.
  • Lordred
    Majd Vki lektoráljon :D
  • Balu8742
    ÉN voltam !!
    És vagy így vagy úgy de lessz...
    Érték rendről meg csak annyit , tényleg baj hogy ennyi az átlag fizetés, de erről nem a kiadó fejlesztő tehet...
  • Lordred
    Rendben Te jó fiu fiu vagy én nem.
  • And5
    Másoltatja nagyba a gyerek a játékokat meg menőzik, hogy 90 FT azt ló**** -t nem tud a tört játékokról.
  • And5
    Mert nincs crack az 1.1-hez Ilyen ****** ***** *** **** **** kérdést.
  • nortsen
    Ez a halom tört szerver is a ranked szerverek terjedését gátolja itthon.
    Csoda, hogy nehezen tudunk kifacsarni legalább 1-et?
  • Lordred
    Figy nem tudsz olvasni.
    A játékok 90% hulladék.

A BF" csak szimplán nem éri meg az árárt
  • scorpeeon
    na tudja már vki h miután feltettem a patch-et a crack-elt verzámhoz, MIÉRT NEM INDULT EL UTÁNA A JÁTÉK?
  • Balu8742
    Bocs de szerintem az a senki aki nem tud összehoznia 1 játékra való pénzt. Van cs-s szerverünk is ott is az volt az első amire törekedtünk , hogy csak az jöjjön fel ekinek eredeti van...
    Számomra továbra is ez a cél.
    Végül is tényleg senki lehetek , ha meg tok venni valamit, és nem lopok....
  • nortsen
    Egyelőre én még nem faggadtam az EA Magyarországot, de már mások próbálkoznak. Jelenleg nem sok reményt fűzök hozzá:)
  • And5
    ja de mondjuk amikor connectel az account serverhez kb 10 mp nem 60
  • Me0w
    Nekem is az osszes olyan jatek megvan amivel ertelmesen lehetett multizni, van otthon egy Everquest osszes kiegeszitojevel, Half Life, Bf1942, Unreal tournament, meg meg par ilyen. De senem erzem magam nyomoreknak sem fasznak, hogy egyelore nincs meg az eredeti. Majd megveszem szeptemberben amikor elindul rendesen a CB ladder. Attol meg hogy megvettel 1 jatekot ugyanaz a senki maradsz mint voltal.
  • Balu8742
    1 ként akartam kérdezni , hogy a te szervered , RANK -os ?
    Mert én azt akarok össze hozni, csak nehezen megy....
    De VAN REMÉNY !!
  • Myron
    Valaki tegye fel valahova az eredeti 1.0-ás bf2.exe -t plíz mert nekem már nics meg és nem tudom felpeccselni. köszi!
  • nortsen
    Ha hulladék, akkor meg mit keresel itt?
  • nortsen
    Wow üresek?
    Haha.. Látom képben vagy.
  • nortsen
    Leírom, hogy is volt ez a counter-strikénél.
    Először minden szerver tört volt, aztán már csak pár db, azután meg jó ha találsz 1et.
  • Lordred
    Igen Jó Bocsánat :D az üresek eredetiek :P
  • geri15

• Balu8742
    Lehet , hogy egyoldalúan nézem a dolgot , de szerintem te se örülsz mikor tőled lopnak.....
    Tény és való a friss játékok drágák, de azért van mögöttük munka is, ha meg nem tetszik valami miatt nem kell meg venni , ezért adják ki a DEMO-t.
  • And5
    Tényleg több az fps vagy csak én látom úgy ?
  • Lordred
    Amúgy Játékok 90% hulladék. és játszok vele 2 órát, azt kuka.

A BF1942 Meg vettem mert kellet plusz mert megérte. a BF2 ről ugyan ez nem mondható el
  • Col Andrew
    na ne mond, hogy csak eredeti játékkal nyomtad eddig. Ami nagyon jó és sokáig nyomod azt érdemes megvenni, de a legtöbb játék egyértelmüen másolva a jobb és nem azért mert nem tudja megvenni esetleg az ember, hanem mert minek venné meg..
  • nortsen
    Minden? Esetleg gyere fel a 80.98.59.19-re...
    Ha be tudsz jönni tört játékkal, akkor odadom az én eredetim.
  • Lordred
    Bocs De minden magyar server tört ébredj fel :P
  • Balu8742
    Másold le 90 Ft-ért és nem játszol vele csak Singel-be!
    Végülis van értelme, mondjuk én jobban örültem volna pont ezért , hogy ONLINE legyen és nincs ilyen gond ,de ez van ...
  • Lordred
    Rendben Tedd azt