172102
  • démonigyerek
    a magyar szreverek nincsenek frissítve, szentem ezé nem jelenik meg
    és peccsel addig jáccani sem lehet rajtuk :(((((((((((((
  • démonigyerek
    nekem mikor beírom az ip címüket a magyar szervereknek ezt írja ki:
    you have the newer version than the server

ez azt jelenti hogy még nem frissítették a pecsel a szervert?
    a kereső sem találja meg a magyar szervereket
    a miénket sem, de arra ip alapján feltuttam menni

• Looserke
    nincs valami mód a magyar szerverek megjelenítésére?
  • m1c1mack0
    gecó en szarok a rang raugyse az donti el ki milyen jo
    ,amugy meg nekem nagyon hianyzik hog most nincs magyar 64 fos szerver
    az az igazi a husdaralas
  • Zsolo007
    Nem... :(
  • Zsolo007
    Hát jah, csak az "überskilleseknek" megy ez olyan gyorsan. Gondolom ők a nap 24 órájából 25-öt töltenek BF2zéssel :)
  • démonigyerek
  • And5
    Tegnap kapták meg a 2012-es olimpiát, meg tegnap volt a G8-as ügy.
  • And5
    Nekem is az ilyen ejelentek jönnek be legjobban 64 playeres Strike At Karkand vagy Gulf Of Oman-on amikor mindenki a partra tömörül.
  • ZaJanga

Eredmények :-D
  • Starfish
    köszi. Bár most sem megy... =( Hát ez van.....
  • CS4B1KA
    Hát ezzel a tempóval sosem fogjuk elérni a tábornoki rangot. Nembaj, az úgysem a magunk fajta kutyaütőknek való. Azt csak hagyjuk meg az "überskilles" csodajátékosoknak.
  • haxoror
    Szerintem meg pont a medic A harcos :)
  • Thanatos
    6667
  • Starfish
    Megint láma kérdés. Mi a port az IRC szerverhez? =)
  • szaharin
    hello joe4 :)nem.
  • 3TOMI3
  • démonigyerek
    valakinek megy valamelyik ranked szerver tört verzióval?
  • szaharin
    nah mivan a kepekkel nemjon bea bf2stats
  • szaharin
    te tobbet jaccotal:)
  • Starfish
    Itt sem kapok választ a kérdésre :D
  • szaharin

enis csak ranked szervereken nyomultam, egeszen a tegnapi napig.
  • Starfish
    köszi =)
  • YOsh
    google mindent megmond, beírod hogy irc faq
    http://portal.fsn.hu/modules.php?name=FAQ&myfaq=yes&id_cat=3&categories=iRC+FAQ
  • Zsolo007
    Megtaláltam, íme ennyit sikerül elérni, még Demoban kreált accounttal egészen a tegnapi napig, csak ranked szervereken nyomultam:

És a teljes statom, ha valakit izgat :))
  • Pharaoh
    http://bf2stats.ausgamers.com
  • Starfish
    Valaki IRC guruk, bárki. Segítsetek már kicsit =). Valamit nem értek IRC-n. Megadom a user nevem, meg minden, de aszondja nem jó a user nevem. Változtatgatom ,de semmi se jó neki =). Így hogy megyek BF irc-re fel? :D:D:D

komolyabban mondva. Ha valaki tud pls. segítsen. Köszi
  • Running
    Hát öreg én nem a max pontról beszélek, mert nekem is volt már egyszer olyan h dragon valley középső szigetén lévő dombokról vagy 25 embert lőttem le a légelhárítós tankkal mire kiszedtek. Aztán már jobban figyeltek mindenesetre 100 pont fölött végeztem, de ezek ritka dolgok, főleg most mikor egyre jobb a nép. :)
    A legtöbb eredményt így is mediccel+soksok zászlófoglalással lehet gyűjteni. Habár pályától is függ. Városi harcoknál jóval magasabbak az eredmények mert ott minden közel vagy egymáshoz és megy a hentesmunka. Ott mediccel gond nélkül szoktam első lenni, mert rengeteg a sebesült.
    Tegnap így kaptam egy aranyat. Egy 6-os osztag beleszaladt 2 gránátba, felgyógyítottam őket, erre puff megint kapta, erre megint, ott helybe szereztem vagy 25 pontot.
    A gond viszont az h egyre több a medic a pályán, főleg ha sok a hulla, ezzel ellentétben viszont mégsebezhetőbb a csapat, mivel a medic azért nem egy nagy harcos. Többször vesztettünk emiatt. Elsőnek voltunk vagy 3-an medic, aztán vagy 20-an. Mikor beindult az ellenfél ledaráltak minket mint a szart, mert a sok medic csak hasalt és gyógyított. :)
  • Zsolo007
    Ezt a táblázatot mivel csináltad? Szeretném én is berakni, meg az érmeimet is, rankeden már úgysem fogok nyomulni :(
  • CS4B1KA
    Hát nekem 15 óra játékkal jött össze 1366 pont, ilyen tempóban 24k ponthoz 263 órát kellett volna játszanom. Ez ha jól számolom napi kb 20 óra játékot jelent a megjelenés óta. Persze ők nyilván teljesen más dimenzióban játszanak mint én, nekik ehhez biztos sokkal kevesebb is elég volt.
  • Looserke
    én be tudtam lépni valami KD nevű szerverre a Clone-os werzióval...
    Csak az a rohadt kereső nem látja a magyar szervereket...
  • szaharin
    Gaboca, te ugy regelted a neved az ea.comon hogy elote van a klanneved?vagy valahogy meglehet valtoztatni ajatekban?
  • 3TOMI3
    C'est la vie :P
  • xj700t
    Én személy szerint egy 64 fős francia szerverre szoktam járni játszani, ott már sejteni kell valamit 60-80, néha 90 (de ez már viszonylag ritka) ponthoz. Álltalában a középmezőnyt erősítem, de ha profi squadot találok akkor akár a dobogós hely sem kizárt.

Akkor lehet sok pontot összehozni, ha sokat cserélődnek a zászlók ez pedig 64 főnél elég ritka. Tegnap este már egészen az első világháborúhoz kezdett hasonlítani. :)

• ACE
    Nekem magyarra (..CB..) belépett, csak nem volt bent senki... Ranked-ekre nem lehet majd belépni úgytűnik, de no cdkey-es serverekre igen, ahogy eddig is megszokhattuk bf42-ben.
  • 3TOMI3
    nemhiszem 64 fős szerveren 600 ticket nekem a legtöbb 146 pont volt
  • Borg
    Mármint ranked szerverre, ugye. Minden másra, ahol megoldották, oda igen.
  • Me0w
    Nehogymar felhaborodj hogy a letoltott jatekod nem jo hivatalos szerverre ember ;D
  • ZaJanga
    háát azért kaptam már 140 pontot egy pályán de az igen ritka inkább valóban te álltalad írt 30-50 -es érték a valós
  • Running
    Ha 50-60 pontot elérek, akkor már általában első vagyok, vagy az első 3-ban. Kevésszer van olyan, hogy valaki 60-90 pont között teljesít.