172102
  • BurnBaby
    elvoleg a gamespy a patch óta közvetlenül kapcsolódik - a gyakorlatot nem tudom, nem próbáltam :) a gamespy része a bf2 telepítő csomagnak.
  • erdos
    Nemnem, jól mondod. Tk-ért mindenképp jár bünti csak így asszem 2, úgy meg 5.
  • Polemius
    Lehet, hogy én vagyok a láma, de default beállításnál a PageUp-ra bocsát meg, nem? (forgive)
    Vagyis, amikor ezt sulykoljátok, akkor magatok terjesztitek a hülyeséget és a végén egymást fogjátok szivatni akaratlanul.
    Másrészt (persze ebben is tévedhetek) ha forgive-t nyom akkor is kap büntetést a másik, csak kevesebbet.
    Javítsatok ki, ha rosszul tudom ezeket!
  • erdos
    Helyes, büntess Borg, büntess Borg :D :D :D
  • 3TOMI3
    lac coo már magában is egy flémkeltő jelenség
  • 3TOMI3
    elmondom h nem erősebbek az unlockolt fegyverek csak más tulajdonságaik vannak pl a medicnél van m16 a mecnél ak101 a chinanal ak és amit unlockolsz az csak annyiban változik(nyílván a kinézetem is)h jobb lesz a zoom
    ennyi nem lesznek erősebbek a lövések
  • Running
    Ne is tegyen mert például én már kezdek flémelni de kibaszottul!!! És ha Borg Úrtól kapok száz büntit és kirúg a csapatból is, akkor is úgy leugatom h törlik fél perc alatt a hozzászólásom és nem fogja tudni elolvasni. :)
  • 3TOMI3
    most nem azé h veszekedjek de pls ilyen unlockolt okosságokat ami a cheatel kapcsolatos pls ne tegyél ki mert megint kezdődik a flém
  • Running
    Komolyan nem értem az embereket. PONTVADÁSZAT? UNLOCK? Mi a fenének, az egész játék elveszti a lényegét. Én pl örültem mint majom a f***nak mikor meglett az első unlock fegyverem. :) Meg akkor is mikor elértem 88 pontot és megint rekord azon a pályán, mert tudom fejlődőképes vagyok. Én nem tudom értékelni azt, hogy összeszedek 200 pontot, közbe meg tudom, hogy kalap fingot se érek, mint csapatjátékos, játékos.
    A másik meg az, h ha vki csalni akar az csaljon, de minek ezt reklámozni?
  • sanyo1212
    Kösz arty! :)
  • 3TOMI3
    faq
    itt a megoldás
  • 3TOMI3
    tudod
  • Risa
    Szikasztok

This PB Requires A1310 C1.110 Error Loading pbcl
    ha ezt irja ki pb akkor mit kell csinálni?
  • TC3
    Igen, megy gond nélkül!
    Telepítésnél kiír valami böszmeséget, de gond nélkül lehet használni szervereken is!
    Ja és mielött valaki szintén beleokoskodna, én napok óta így játszom!
  • play419
    Ja meg a sprint gombot nem lehet v.hogy át állítani?
  • Starfish
    Hát de ebben így mi a fun? Igy uncsi. Játszol, de mégse. Hát ha valakinek ez bejön és csak a pontok miatt ezt csinálja akkor áldásom rája =)
  • arty
    egyenlőre a bf2.exe 32 bites windowsos verzioban létezik kliensként, szerverként ha jól olvastam van 64bites linux támogatás ...
  • szaharin
    a mostani accountomat amit tortel hasznaltam, azt tudom az eredetihez is hasznalni minden problema nelkul?:)
    jovan hulye kerdes
  • play419
    nem tudtok ajánlani egy olyan külső serverkereső progit amivel tudok kapcsolodni közvetlen a gamehoz mint mondjuk ASE?
  • Starfish
    Ez így van. Azt hiszem, hogy a nem fair játékmódot hirdető, vagy ajánlgató hozzászólásokat törlöm. Szerintem nincs szüksége az itteni társaságnak rá. Akinek meg van az magára vessen, és úgyis megkeresi magának =)
  • gergod
    Ez az army féle ranglista, a játékban pedig a tengerészet van (usmc) itt van a helyes rang táblázat, nem ugyanaz a kettő, összehasonlíthatod :)
    Rangok
  • Running
    Szerintem próbálkozz rendes játékkal elérni az unlockot és ne csalással. Hidd el sokkal jobban fogsz örülni neki.
  • szaharin
    de hiaba unlockoltam a fegyvereket ha nemtok ranked szerverre menni
  • Running
    Ez most gúnyos volt vagy nem? :)
  • szaharin
    igen igen, rajottem kozben koszi:)
  • Starfish
    Csak egz észrevétel. Hiába a gamecopy-ra mutat a link. Csalással és egyébb dolgokkal lehet nem itt kéne előhozakodni. Inkább privátba tedd szerintem. De ez csak észrevétel. Szívem szerint törölném a hozzászólást. Csak előtte szóltam. =)
  • szaharin
    jah mar ertem, koszi..
  • szaharin
    jo ezt az unlockot enis tudtam de lac coo, hogy unlockolta az osszes fegyvert?
  • sanyo1212
    Lehet hogy már felvetődött a kérdés, akkor bocs!

Támogatja a BF2 a 64 bites procit/op. rendszert?
  • Borg
    Többek között, de ezt nem ott találtam.
  • Hysteria
    nem minden masodikon . :P vmikor minden elson
  • Drachomir
    Runing uzijet ajanlanam betenni a FAQ-ba hogyan jatszunk cimu linkkel.. teleg jo iras volt!
  • erdos
    Rengeteget kell játszani és minden második szintlépésnél unlokkolsz egy fegyvert ha persze ranked szerveren játszol. Remélem tudtam segíteni...
  • Hysteria
    de nemnagyon erdemes me olvastam h ezentul ea figyeli accokat es ha nemjo a rang/unlock balansz akko torol szal ugy ertem ha van lance corporal od es 7 unlockolt fegyvered akko global ban es torli az accod nem eremes szorakazni . rengeteg embert otoltek mar emiatt

en is kivancsi wok hogyan lehet masik accommal kiprobaltam olna :))
  • Drachomir
    ha valkinek kell itt a tisztessegtelen modszerek tarhaza :

unlock,pont es egyeb dolgok ...

bar szerintem a jateknak enm ez lenne a lenyege...
  • Hysteria
    man nemlehet ea lkoltoztette a szerveret nemtudjuk a cimet :))
  • szaharin
    hogylehet unlockolni a fegyvereket?nagyon halas lennek ha elmondanad:)
  • Running
    Na tegnapi események összefoglalva (eredeti van gaméból):
    - Köszi csávók a patch felrakásának történetét, nekem is szar volt alapból.
    - Az account belépés felgyorsult, nálam 1/3 annyi idő lett.
    - A szerverkeresés is jó lett, habár nem tom miért van náhány pirossal jelölve.
    - A pingek szerintem tök szarok még most is.
    - A játék nem fagy le szerverkeresésnél, valamint nem dob ki a játékból desktopra, legalábbis egyenlőre.
    - Viszont a néha beköszönő connection problem még mindig megvan (ilyenkor fél perc szünte, aztán vagy kilép, vagy megy tovább), valamint az is érdekes hogy néha elmegy a hang. Ilyenkor meg csak a játék újraindítása segít a dolgon. Jelentem a hangoknál mediumon van, szoftveresen, ac3-am van.
    - Egyre több a ranked szerver. Ez tulajdonképpen jó, mert könnyebb feljutni, de egyre több a kezdő is. Ez még nem lenne gond, de olyan majmok, hogy tegnap és tegnap előtt is lett egy-egy kickem az ostobaságaik miatt. Legtöbbször gázolás miatt, mert vagy mögöttem állnak, vagy elém rohannak. Egyszerűen nem értem az embereket, mert ha legalább fasz és elém ugrik és hiába taposom a féket elgázolom, miért nyomja azonnal a ki***szott page up-ot. Még elnézést se tudok kérni, már benyomja. Sokat fel is élesztek mert mediccel vagyok, de akkor is benyomja. :( Tisztelet a kivételnek. Mit gondol, ha lövöm a másik tankot és hátrálok előle, majd a hátam mögé is figyelek????????? Ha lövöm a másik tankot miért rohan oda 3 ember rárakni a bombát???? Hát persze h meghalnak a köv lövéstől mire észreveszem őket, és megint én vagyok a fasz. Ezek a magányos rambó pontvadász lamer csávók a kedvenceim akik rakatra hullnak, mert géppuskával nekimegy a tanknak. Najólvan nem sajnáltatom tovább magam, csak érthetetlen számomra miért van az h valaki hülye akkor engem leminuszol. :( Hozzáteszem sokszor hibázok én is, de azt elismerem és nyomom a sorryt rögtön. És hasonló esetben ha én nem figyeltem és azért ütnek el, nem büntetem a csávót érte!!!!! :(
  • rigo28
    Melyik fórumon találtad? help please
  • Hysteria
    ja neztem h ea elkoltoztette a szerveret :)