172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Borg #24254 10-55 ;) -
Borg a topicban: 10-33 :D
Borg nehogy megsertodj :)) -
10-0 noob; faq nem olvasó ALERT!!! -
Kampány az akkor van amikor indítasz egy szavazást , pl. kick player ,vagy amikor a kommandert le akarod váltani . -
Gondoltam :) Amúgy épp töprengtem, hogy honnan jöhetett ez a 10-4, erre te belinkeled
-
Nekem 20-25 percenkent van, 10 mp szunet majd megy tovabb... -
LOL :D:D:D:D:D -
Braveheart #24247 Ez tetszik: félóránként bejön a there is a problem with your conenction szöveg, és onnan se kép se hang, lehet resetelni. Ilyen szép patchet már rég láttam. -
LOL
SG Bf2 topic: 10-54 -
Borg #24245 Próbáltam, nem lehet. Sajnos nincs squadmember object, csak squadleader, és commander, amire ellenőrizni lehet. -
Más is bénázik a helikopterezéssel?a kampány hol van a játékban? -
Ezt meg akkor amikor vagy a Buggykkal, vagy a tankokkal "szaguldunk" egymás mellett: 10-94 - drag racing -
10-50 soldier down :) -
Hát eskü ezt fogom ordítani amikor C4-el ki akarnak szedni:
10-89 - bomb threat :D
10-90 bank alarm at... Ezt meg akkor maikor a havi vizum vészesen közelíti a nullát költekezés után :D
-
A jatekban eddig csak a tiznegyet lattam :) Forditoknak lett belinkelve hogy a ten-four-t ne tiz-negynek forditsak :P -
Gyere föl TS-re te
-
Hát ha minden kötél szakad, szerezzé valakitől teljes PB könyvtárat. Persze olyantól akinek megy =) -
Ménem vagy most emberszabású? Én full úgy emlékszem hogy ignecsak az vagy. sőőőőőt. =) Nah de ez a kicsikre már nem tartozik :D ROFL úgyis félreértik. Azóta is áldalak ám titeket, hogy az SW2-t kiírtátok nekem =) -
Lol van vagy 80 ki tartja ezt észben? 
Na jó költői kérdés volt :D -
DonManó #24235 óóóóó
SORRY nem láttam.....
1000 bocs! -
ten-codes aki esetleg telleg forditani akar :P -
el kell indítani :P
mi nem megy? -
Ha a pbweb.exe filére gondolsz akkor igen. NEM MEGY EZ A SZAR! mit lehet még csinálni? -
benne van. tény, h csak egy link, és kattintani kell hozzá, nem megy le magától az érdeklődők gépére :))) -
javaslom inkább a Private Gold megtekintését, ott több számítástechnikai tapasztalatot véltem felfedezni :DD -
DonManó #24229 a faq-ba berakhatnátok az eredeti exe-t -
:) -
Még nem láttam egy műsorukat sem de multkor olvastam itt, hogy elég épületes és szakképzet kritikákat készítenek 15 perc mulva keződik a műsoruk hát most megnézem. Hopsz lehet engem is így próbálnask a képernyők elé csalogatni mind1 max röhögök egyet -
star, cca 1+ hete fennvan a gépemen. játszani továbbra se nagyon van időm, de olyan 2 hét múlva már emberszabású leszek :))) -
Rofl, ne viccelj :D telleg? -
és azt a kis pb-s exe file-t is futtattad ugye? =) -
jaja oda kell -
Vááááááháháháháhá.... Eskü ha egy forumról kiszemeznek 2-3 embert akkor is jobban járnának, mint ezekkel a műsorvezetőkkel :D -
Na jóvan lehet, hogy láma vagyok, de végignyomtam a FAQ-t, és letöltöttem a html filét, és pbwebet, és százszor frissítettem meg minden, de szar a egész. Jó helyre másoltam a html filét? (pb gyökérkönyvtár oszt kész?) sorry, de help. ledob azzal az üzenettel, amivel ilyenkor le szokott dobni -
A FIX TV újabb támadása
Műsorvezető: Domingo és Szalu
Game Over - "...ahol a játék elkezdődik..."
Műsorunk egyedülálló a magyar médiában. Műsorvezetőink profi "gamerek", játékosok mutatnak be élőben, interaktívan PC-re és különböző konzolokra készült játékokat. A játékvilág gurui és kezdő játékosai a képernyőre tapadnak és kíváncsian figyelik adásunkat, ugyanis hetente más-más kiadó legújabb megjelenéseit, újdonságait mutatjuk be. Elsőként, profin, élőben és interaktívan. -
HUmanHunter #24219 és ki találta ki azt hogy a ten four=tiz negy? :D -
rörölgetem...lol. törölgetem. =) -
Inkább rörölgetem a levesestányérkám alját a fincsi kis kenyérkével =).
Kicsit más. Érint BF2-t ezért gondoltam megosztom veletek. Júli végére jön az ATI R520-as karesza. Legalábbis akkor debütál elvileg. Apán az, hogy az új generációs csip is már a végső fázisban van, és 2005 végén, 2006 legelején debütálni is fog az R580. Azt hogy mit lehet várni tőle egyenlpre titokként kezeli az ati. De majd meglássuk mit hoz az 520. Jah és mégvalami. Jövő év közepéig valszeg még AGP marad az uralkodó csatolófelület, de a PCIex kareszek ára drasztikusan esni fog, elősegítve az átállást. Jöcő év közepétől szinte csak PCIex kareszeket fog gyártani mind2 cég, low end és irodai munkára marad az AGP. =) -
Snipa #24216 nyugodtan jusson eszedbe rola konzervkaja... :)
siman kiadtak reggelinel a ebedre valo konzervet laktanyaban is :-)
hadgyakorlatrol nem beszelve ahol a pampán siman csak azt toltuk arcunkba ;)
nem is tod milyen siraly konzervkajat tuzbe bevagni, 10 perc utan konzervbol kikanalazni kenyerrel konzervet kitorolni... :-D -
Commander e vagy??? :P