172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Borg #24580 Tegnap kb 1 óra játék után kezdett el lagolni, kb fél percig. De akkor keményen.
Valszeg az volt a linux ds problémája, mert még a mellette futó szerveren is megérezték a témát. -
az miér van hogy minden magyar szerverre azt írja hogy: "cdkey already in use"?
vagy valami ilyesmit
már vagy 5cdkeyyel próbálkoztam
mindnél ezt írjaez lehet a patch miatt?
-
Hmm ez érdekes lesz... -
Én eddig ennek semmi jelét nem tapasztaltam. -
Na ez a vicc !!!!
Mondjuk nekem is feltűnt, hogy a patch óta pörög a vinyóm mint az állat ....
Muhaha.....
(A hotfix javítását hogy hívják ?...) -
Borg #24575 És azt is nézzük el nekik, hogy a linux ds-ben még nagyobb leak van? Biztos véletlen az is, hogy azt sem birták rendesen megcsinálni. -
hcgamer-ről :
"Az EA és a DICE heves mea kulpázások közepette kért meg minden kedves Battlefield 2 felhasználót, hogy amint lehetséges, installálják újra játékukat, ha már azlőtt magukévá tették az 1.01-es javítást, mivel e patch egy komoly memóriakezelési hibát tartalmaz. A probléma pontos mivoltát nem közölték, ám igen súlyos lehet a helyzet, hiszen a napokban várható a hotfix (azaz a javítás javítása), és közleményben kértek meg minden kedves játékost, hogy nézze el nekik eme apró kellemetlenséget, és nyomjanak gyorsan egy uninstallt. A legjobbakkal is megesik. " -
"...csak egy eredeti cdkeyt kérek..."
Ott az eredeti CDkey a játékhoz mellékelt kiskönyved hátulján!!!!
-
-
-
WWII. realism mod video -
Mi ezen az Unfair???
Gondolod majd a MEC csapatokat felszerelik M95-össel mert az jobb? Mert így több az esélyük? (Itt egy apró szösszenet erejéig visszamennék a 2. vh-ba, Sztálingrádhoz ... gondolom játszottál COD-ot vagy láttad az Ellenség a kapuknál-t ...)
Katonaságnál sem választhatsz fegyvert ... azt kapsz amit megérdemelsz ... ha esetleg magasabb rangú vagy, talán már kaphatsz jobbat, de azt is kétlem (Semmilyen katona nem voltam, főleg nem magasabb rangú :) )
Valamint legyen valami előjoga azoknak akik megvették a játékot!
Valamint Iraq-ba mindenki alap csuzlival ment .. az US Army is csak haccsereg ... -
Miért lenne unfair? Ha megvan az eredeti gamma, mint ahogy ugye azt a fejlesztők is gondolták szerintem, akkor mindneki unlockolhat cuccokat. Így nem unfair. Mindenkinek ugyan annyi esélye van unlockolni. =) Vita vége -
Ez olyan mintha elküldenének Irakba alap csuzlival, mert minek erösebb ugyis csapatba mozogsz, ha meg szembe kerülsz valakivel akinek jobb van...hát igy jártál... -
Próbáld meg most a CB servert. Lehet, h ott volt régebbi a verzió. Most befrissítettem. -
Miért? Teljesen unfair... -
Vagy itt van a két legfrissebb file:
1.
2.
Mentés máskénttel csináld. és a PB\htm könyvtárba mentsd. -
Bczky #24562 megvolt az is -
A legbiztosabb, hogy elindítod a pbweb.exe-t és automatikusan befrissül. Kb. 3-4 perc. -
Bczky #24560 Hello !
tud valaki segiteni a Punkbuster állandoan kidob speciel a CB serveréről mindent letöltöttem a PB oldalárol PBsec.htm, pbweb.exe igy is azt irja :
WARNING: REPORTS PBSERVER RUNNING OLD VERSION C1.110
elöre is köszi
-
TS Zolly #24559 Unlock vagy nem unlock! Hihetetlen hogy ezen vitáztok! Mindenkinek adott a lehetőség jobb fegyver kiváltására.
-
Nem unod még? Ha valami olyan kibaszott fontos verseny van, ahol számít az unlock/nem unlock, akkor ott valszeg le lesz szabályozva, hogy mindenki csak unlockolttal nyomhatja, vagy csak normállal. Nem kell ezen ennyit tökölni. -
TS Zolly #24557 Én nem néztem utánna, unlockoltam egyet. Sokkal jobb mint az alap. -
Ja bocs utánanéztem, tényleg baromság.. -
Ez az unlockolt fegyver miféle baromság, és mi értelme van? -
Nálam is ez a helyzet, úgyhogy ha rájöttél, vagy valaki tudja a választ, az légyen szives ossza meg velünk is. Köszi! -
Nálam is ez a helyzet, úgyhogy ha rájöttél, vagy valaki tudja a választ, az légyen szives ossza meg velünk is. Köszi! -
Thanatos #24552 nem látszik... :) -
Az ilyen tényleg idegesítő! De nekem pl. egyik ismerősöm nem azért nem lépett be squadba, mert nem akart, hanem mert nem tudta hogy kell!!! csak ment és játszott, nekem kellet elmagyarázni neki, hogy mi is az!
amúgy hogy lehet single-ben játszani a nagyobb pályákon, mert csak a 16 személyes verziókat engedi, a több zászlós nagyobbakat nem! hogy lehet őket előcsalogatni??? nagy pályákon akarunk cooperaativot játszani lan partyn! -
Polemius #24550 Most biztosan sokan utálni fognak, de leszedtem a patch-t, elindítottam, feltelepült, game fut. Pedig nem a C:\-re van telepítve, sőt még a temp könyvtáraim sem azon vannak...
Viszont találkoztam pár érdekes dologgal:
Egyrészt volt egy 800-1000 -es pingű player!! Nem tudom, modemen lépett fel??
Másik: egyszercsak elkezdett a hang valami borzalmas csúszásokat produkálni. Volt, hogy a többieket csak 1-1.5 perc késéssel hallottam. De ők engem normálisan. Aztán megjavult. Ilyen a patch előtt nem tapasztaltam...
Harmadik: a gátas pályán (Kubra Dam) tartja a squaduk a gát keleti vége felőli zászlót (egy épület tetején van maga a zászló). Éppen rendezzük sorainkat egy támadás után, amikor valami rambó odakeveredik, TK, aztán amikor nyomok egy PgDn-t, még neki áll feljebb. (Én meg kezdhettem előről a C4-ezést...)
Közben még squadba sem képes beállni. Mert akkor tudta volna, hogy oda se kell jönnie. (A Commander felé jeleztük, hogy védjük a pontot -> ha squadban lett volna, tudta volna ezt.)
Ja, ez a másik: elfoglalunk egy zászlót, tartjuk amig kitaláljuk, hogyan tovább. Erre nem ott nyüzsög fél perc múlva az összes kék? -
hogy lehet single ban unlockolni a fegyvereket??? :) ez érdekel!
-
Hali!
1280x1024-hez ezt kell a parancsikonba beilleszteni: "+szx 1280 +szy 1024"
Tehát e helyett:
"H:\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1
Ez lesz:
"H:\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024
Ja ... FAQ-ban bennevan ...
Unlock, nemunlock ... Single player indít, minden fegyver unlock, és próbáld ki, rájössz, hogy bejön vagy nem ... Pl nekem az M95 nagyon nem :) Állytólag pontossága High, Damage meg Very High, ezzel szemben SVD-vel jobban lövök ...
Mellesleg szerintem szigorúan SINGLE-ben éremes, mert így tuti nem sakkozod el a választást adott esetben ...
Uff ... -
IP: bf2.sly.hu
Pass: bf2hu -
Ja , ezt nem tudtam :-D -
Lehet, hogy sokt játszol, de mégsem vagy JÁTÉKOS!!! -
Nekem mondod :-)
Egy kis időt eltöltöttem FC-vel CB-n . -
kössz! Akkor megpróbálom most! remélem vannak fönt!
ntod, valami klánhoz nem lehet csatlakozni, nem vok egy rosz játékos, és rengeteget vagyok kép előtt(battlefild2zök) :) valami jó csapat kéne! -
ja! Az igazi játékos hozzáállás: teljesen mindegy, hogy mekkora az ellenfél, vagy milyen erős, molyen fegyvereket használ, akkor is nekiugrasz, szembeszálsz vele, nem adod fel, akkor is megmutatod neki, hogy te is vagy olyan jó! és nem nyafogsz mint egy kislány, hogy jujj, neki nagyobb...! -
Tegnap Hun előtaggal futott most csak simán tRs Battlefield 2 néven. -
Nekem írtad ?
Mert nekem tetszik :-DDDD