172102
  • Polemius
    Az infrás dolgok bizonyhogy bemérik az olajkút tetejét!
    És is csak néztem. Szerintem kimondottan jó poén.
  • vsly
    Az direkt van,Ált.repetereknél ég egy fáklya,hogy elterelje a hökövetöt az épp felszálló gépröl.Nem rossz ötlet,bár könnyen kikerülhetö.Egyszerüen más szögböl kell rárepülni a reptérre.Szal így inkább csak nem rossz próbálkozás a fejlesztök részéröl...
  • gergod
    Velem olyan fordult elő rankeden, hogy repülök nagyba, irtom az ellent rendesen, erre egyik buzi csapattársam beáll a leszállópálya végébe tankkal, és mikor mennék reloadolni kilő a repcsiből. Hát gondolom a kurva anyádat, respawn, várom a gépet, de ő vitte el. Beírom chatbe, hogy rúgjuk már ki ezt a parasztot, mert ez+ez történt, hááát. Azonnal ki lett vágva
  • And5
    Ilyen velem is volt hátba lőtt valki én meg reflexből fordultam meg azt sz*rrá lőttem kiderült, hogy egy társam volt aki szórakozásból belémengedett egy sorozatott természetesen nyomta a TK mert, hogy milyen dolog ez
  • And5
    Meg az, hogy az olajkutakat is beméri célnak, hogy minek vagy én vok a barom aki nem tud valamiről ? :)
  • vsly
    Nem tudom,honnan szeded ezeket,de ez BFV.MOD......
  • DummyBoy
    Jaja ... pont ezt akartam kérdezni ... "Ez tiszta Vietnam ..." ráadásul ez az a pálya (fejből nem vágom a nevét ...), ahol az amcsik egy kisebb szigetről indulnak és az egyik vietkong bázis pedig egy híd után van ...

A TK rendszeren télleg van mit javítani ... múltkor lámáskodok valamelyik szerveren, kanyarosok be egy sarkon aztán beleszaladtam egy srácba, aztán reflexből lelőttem, ment vagy 4 sorry, jelezte is hogy not problem úgyis belénkcsapott az Artillery ...

2 pályával később meg kicked lettem túl sok teamkill miatt ... úgy hogy csak ez az egy incidens történt, járművet pedig nem vezettem ... érdekes :)

Egy kicsit off ... vagy ez lesz az on? :)
    Tegnap eszeveszett jót játszottam egy ranked szerveren, voltunk vagy 16-an össz ... Kubra DAM, amcsi oldal (nem szeressem :( ) medic (Ezt viszont igen :) ) ...

Egyszer kiszedtünk 2-en egy support-os sráccal egy apc-t, majd elfoglaltunk egy zászlót úgy, hogy a hídról ledobáltuk paradicsommal :) szóval én dobáltam a medikitet, a srác a supportot, és elkezdtük szórni gránáttal ... amikor a srác meghalt felélesztettem, amikor én haltam meg, odajött , felvette a kitemet, felélesztett és szerepcsere :) Meg beragadtam egy épületbe úgy hogy kint egy Anti Air bigyó észrevett, és elkezdte lőni az épületet ... medic-ként nem sok mindent tudtam vele kezdeni, de védeni kellett a zászlót ... teledobáltam medikittel a földszintet, aztán kértem supportot .. és JÖTT!!! Bár igaz, hogy egy sniper, de amíg ő elvonta az Anti Air figyelmét, addig én kifutottam, és kiszedtem a kint álló telepített ágyúval :) Nagy game volt!
  • vsly
    Hát én már akkor tudtam elöre,hogy ez lesz amikor még meg sem jelent a játék,csak a pontrendszert közölték.
    Ha csak repülök egész körben,akkor qrva ritka,hogy az assistpontjaim ne minuszban legyenek.Hála a sok kedves direktpunisholó baromnak.
    A kedvenc "repülösBUG"om:Van,hogy saját célpontot ellenségnek mér be,azaz nincs kereszttel áthúzva...imádom!
  • vsly
    Rakjál RAMot a gépedbe,ne a játékod ócsárold már megint.....
  • And5
    Honnan nézed ezeket a modokat ?
  • lac coo
    Ez most mi ? Mert nekem vietnámosnak tűnik ....
  • lac coo
  • lac coo
  • Blave
    De nekem nem tünik el a párbeszédablak és nem jelenik meg hogy az összeköttetés a serverrel megszakadt:(
  • And5
    Hülye kérdés volt ...
  • And5
    Lehet ezzel a patchel az volt a céljuk, hogy leszerződtek valamelyik memóriagyártóval most jól szétb*sszák a memóriákat azt újakat kell venni a játékosoknak.
  • Polemius
    Inkább köszönd meg szépen te is a másiknak, hiszen magad is terjeszted a hülyeséget. Lehet, hogy a te beállításod szerint a PgDn a "forgive", vagyis megbocsátás.

De ALAPBEÁLLÍTÁSKÉNT A PgDn A BÜNTETÉS!!!!!!!
    JEGYEZZÉTEK MÁR MEG! PgUp - FORGIVE PgDn - PUNISH!!!!!!

Meg a szerver beállításától föggően büntet vagy nem ha nem nyomsz semmit, tehát akkor is büntetheted / büntethet téged.

• Blave
    de ez mindegyik ilyen jellegű bajra müködik?
  • Borg
  • Borg
    Nekem már az 1.0 óta menetrendszerű, hogy mikor rányomok egy szerverre hogy join, akkor elhalkul a zene, és csak az a kis párbeszédablak van középen. Na az ott dekkol 20mp-ig kb, aztán kiirja, hogy "Connection to server lost".
    Aztán rányomok újra, hogy join, és akkor minden gond nélkül belép, és játszok...
  • jefferson83
    Képes voltam elolvasni azt a kilencvenegynéhány új hozzászólást, de abból ha egy-két értelmes volt. A többi unlock nem unlock témát dolgozza fel elég alaposan. Ez azért elég nevetséges. Mindketten egy-egy mondatban leírhattátok volna, hogy nekem nem tetszik mert... Nekem tetszik mert... azt annyi, és most nem kellet volna átbogarászni ennyi hozzászólást. Kövessétek a példámat, egyszer leírom mit gondolok és kész. Szerintem az unlockolt fegyverekkel semmi baj sincs. Sajnos az élet sohasem igazságos. A jobb fegyverrel rendelkező játékosokat is ki lehet nyírni csak esetleg egy kicsit több ész kell hozzá :P
  • Polemius
    Én ugyan nem játszom rankeden, de ha a reptéren járok, rutinból feldobok egy-két C4-et egy-egy gépre. Sose lehet tudni. És úgy vettem észre, fegyelmezőleg hat.
    (Mielőtt valaki meg akarna kövezni: ritka, hogy el is sütném, és alapvetően azért teszem, hogy ha az ellen elvinné, ne jusson messzre.
  • Borg
    www.punkbuster.com, manuális frissítés követ, kész, megy, örül.
  • Blave
    Nekem azt irja ki hogy nézzem meg az internet kapcsolatot mikor föl akarok menni egy szerverre!!!
  • Kistaska72
    nekem is az a problémám mint Bczky -nek. már mindent próbáltam és mindig kidob a punkbuster
  • Crokin
    Amikor a legelején bejelentkezel az account szerverre, az szerinted a saját géped?
  • 0Fritz0
    Tegnap már nem válaszoltam: akkor egyszerüen kilépsz a szerverről. :)
  • And5
    Én akkor szoktam page down t nyomni ha valaki szándékosan lelő néhány napja valaki a csaptomból 3 x lelőtt zsinorba hát tőlem -12 pontot kapott mert az ilyet nem díjjazom de volt már olyan is, hogy mentünk swuadba feltűnt egy két enemy és véletlen valaki hátulról belém eresztett egyet na neki se fogok page downt nyomni! Kb egy fél órája meg olyan esett volt hogy beültünk csónakba én vezetten ejött egy ellenséges csónak és valaki átküldött egy rakétát felrobbantunk azt én voltam a Teamkiller na mondom LOL
  • Drachomir
    remelem ez a team kill hamarosan lejatszott dolog lesz mert ez b***sag amit csinalnak egyesek.. vagy csak en vagyok tul jo hiszemu h nem nyomom a pageup-ot ha lebombaznak vagy elutnek vagy csak siman a sok lama hatba lo???]
  • And5
    Na szép amúgy ha format c-zek akkor az accountom statjai azok a gépemen vagy egy távoli vinyón vannak lementve ?
  • And5
    Itt a magyarázat arra, hogy miért kapcsol ki a monitro játék közben meg mér lép ki a windowsba, hogy a grafikus kártyát vissza kellett zúzni alaphelyzetbe.
  • Deqwator
    Ezért kéne 1 magyar ranked server ami jelszavas lenne.
  • And5
    Na emberek eddig tartott a jó a ranked servereken ugyanis az emberek közkedvelt új szokása hogyha elviszed a repülőt és ez nem tetszik neki szépen beáll a repcsi elé és megbüntet teamkillért ... hát nem semmi :)
  • lac coo
    Én tegnap óta -amióta felraktam a patch-et- folyamatosan töltöget a vinyó és szabályos ütemben egy pillanatra megtorpan a kép. Eddig nem volt ilyen.
    Szvsz ebből soha nem lesz tökéletes program , már eleve rossz úgy ahogy van .
  • Deqwator
    Xar a logód!
  • Pharaoh
    Kéri indításkor a lemezt.
  • rage
    Kéri a DVD-t
    De ha a mini image-et használod, Dameonnal, akkor nem kéri.
  • rage
    Vagy mert mind az 5 CDkey "already in use" :-)
  • Drachomir
    Sracok Fontos kerdes!!! Az aki eredetit hasznal a jatekinditaskor keri a dvd-t vagy sem? mert ha nem es eleg egy eredeti cd-key akkor lassan lesz egy plus elado cdkeyem 5 rugoert... ha erdekel valakit...
  • TS Zolly
    Mi ebben az unfair?

Ahogy irtam, mindenkinek megadatott a lehetőség kiváltani jobb fegyvereket.