172102
  • CéZé
    nézd meg Hattori miért kapott büntit?
  • joebacsi
    oké...és mi köze van az sgnek egy multicéghez?
  • lac coo
    Ebben mi a büntetni való ?
    Mindenki röhög a ti hisztiteken az sg-n :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
  • CéZé
    ezen kívűl ismersz még más szervereket is?
  • DummyBoy
    Mekkora a max betűméret? Lehetne olyan hogy mondjuk Valami ARIAL BOLD 172-essel kiírni hogy F.A.Q. aztán folytatni hogy BF2? :)
  • APOKALYPSE
    mi lenne, ha most mindenki elmenne játszani, az SG.HU server pang az ürességtől! egy kis levezetés nem ár! :)
    és ha nem tetszik a másik, akkor ott nyugodtan lelőheted!! :)))
  • DummyBoy
    Na ja a bann ... hááát mit mondjak .. valszeg azért vagyok megértő mert multicégnél dolgozom ... ott is ugyanez megy csak durvábban ... és a "bann" is komolyabb ...

Ez sajnos olyan dolog, hogy a főnöknek mindig igaza van ... ha olyan vagy hogy normális hangnemben el tudod magyarázni a "főnöknek" akkor az jó ... neked ... ha a főnök meg is éri az már mindkettőtöknek jó, ha pedig figyelembe is veszi amit mondasz az lehet hogy mindenkinek, lehet hogy senkinek :)

De ha nem megfelelő a hangnem akkor helló ... ha nem a fikázás menne azonnal, hanem mondjuk észérvek akkor ok ...

Az az igazi gáz, hogy nem ismerem a full szitut sem és a postokat sem ... ha ismerném lehet hogy mást mondanék ... :) PÍSZ :)
  • joebacsi
    azért való igaz hogy jobblenne egy kissé lámakompatibilisabb banner :)
    dolgozom rajta...:)
  • Running
    Jelentem egyre gázabb a játék a rankedeken is. Tegna a strike pályán az amcsikkal voltam. Az első házsoroknál volt a nagy küzdelem, hullottak az emberek rakatra, a sajátjaim főleg, mivel bénábbak voltunk. Szóval látom szorulnak vissza az arty mellé, ezért felkaptam az apc-t mentem tisztogatni. Lelőttem akit tudtam, így visszaszorultak, de sajna a sarkon találkoztam egy rakétással aki folyamatosan lőtt. Giri-guri sarok mőgé ha lőtt mert nem láttam honnan lő pontosan. A sajátjaim meg ugye nyomultak mögöttem. Erre mit látok, 3 embert agyontapostam a vezetővel együtt. Azonnal nyomtam sorry-t de mind megbüntetett, szeva -15 PONT, vissza is estem az első helyről a 8. helyre. Gratula anyátoknak aki megszült. Az ember segít nekik erre...emiatt már sírt a szám, hagyjuk.
    Beléptem csapatba. Nem kellett volna. A 6 ember 6 különböző helyen 2 óra alatt 1 parancsot kaptunk, és a vezető akkora fos volt h hihetetlen. Hátul zabálta a sszendvicsét, miközbe a csapat nagy része küzdött mint állat. Szevesz nekik.
    Egyébként pedig esküdni mernék rá, hogy sokszor azért nyomják a büntetést, hogy hátrányba kerülj a minusz miatt és ne legyél első 3-ba. Majd figyeljétek meg, sokan küzdenek eszetlenül az érmekért. :)
  • joebacsi
    ha ezt poénnak szántad akkor kissé félreérthető, ha nem, akkor sztem ne írj nagyon ide a közeljövőben
  • Rusid
    Arra van kitalálva a FAQ. Semmi kedvem nincs ahoz hogy oldalakon keresztül olvassam a hülye kérdéseket. Szvsz nem olyan bonyolult játék, hogy ne lehetne benne egy hét játék után tökéletesen eligazodni benne.
  • TS Zolly
    Az a helyzet, hogy akik itt segítenek, vagy segíthetnének, elötte már ezerszer leirták, ráadásul ott a faq. Ezek az emberek is egyszer már belefáradnak a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokkal. Semmi gond az ujjoncokkal, de a bannert ha valaki megnézi bejelentkezéskor, akkor látja öles betükkel a F.A.Q kiirást.
  • polak
    hát mikor kiirja hogy globál bann-t kaptál akkor mondhatod neki hogy OK
  • haxoror
    A kevésbé hozzáértő emberek majd elolvassák a FAQ-ot vagy használják a keresőt, a leordítás meg azért van mert a lustaságot senki sem tolerálja.
  • vsly
    Jajj,emlékszem még amikor anno elkezdtem a BF42vel játszani.Rádroppoltam az ellenséges anyahajóra,és teleszórtam aknával az ágyúk elötti bejáratot.Kellett egy kis idö,mire leesett,hogy gyalogság ellen nem használ
  • APOKALYPSE
    most már ennek a topiknak a szinvonalát is sikerült lehúzni!
    gratula!!! :(
  • CéZé
    öööö bocsi hogy lehet a punkbasterrel dumálni?
  • joebacsi
    a keresőnek nemszámítanak a "hülyeségek" szal ne másokat okolj a lustaságod miatt...
  • Guest
    Jah, múltkor Nauron lámázott le, mert egy map alatt vagy négyszer csapódtam bele a helikopterébe, pedig direkt én sem csinálok ilyet (hiába, nem az én napom volt :))

Én is utáltam pl. 42-ben azokat, akinek az össz repülőtudása abból állt, hogy próbált beléd fordulni. Mmondjuk az olyanokon csak mosolyogni lehetett, akik győzelmnek értékelték, hogy sikerült a fullos Zero-jukkal lekamikázézni a füstölő Corsair-emet... :))
  • TS Zolly
    PunkBuster egy anticheat progi. Semmi köze a chat-hez.
  • TS Zolly
    Jujujujjjjj! DC topicba mik voltak!!! Emberek szájából szinte kinött a kapanyél. Szinte hét nem mult el anyázás nélkül. Ha meg több napig nem volt, akkor már hiányoltuk.
  • jefferson83
    Punkbaster nem arra való.
  • Rusid
    Figy szerintem hagyjuk a fenébe ezt a topicot, ott a bf.hu. Nem tudod meggyőzni ergó felesleges ide irogatni. Valamiért nagyon utálja a bfeseket, hogy őszinte legyek nem is érdekel miért. Én személy szerint utálom ha kitörölnek valamit mégha oltári nagy faszság is. Kiváncsi lennék milyen érdemi infókra vár itt egy két ember, mert nekem ötletem sincs.
  • jefferson83
    Most nem veszem a fáradtságot,hogy én is megfogalmazzam úgyhogy egyetértek veled. Dumcsizni akartok menjetek a chatre. Ennek a fórumnak az lenne a lényege hogy a kevésbé hozzáértő embereket segítse. És a játékról az infókat megosztjuk egymás között nem pedig a hülyeségeket olvassam 5 oldalon keresztül. És ha valamit beírok, hogy érdeklődöm akkor meg leordítják az embert, hogy olvass vissza. Én nem vagyok arra hajlandó, hogy más hülyeségeit olvassam. és az ilyen hozzászólásokat mint többek között ezt is (ami felesleges) igenis TÖRÖLJÉK. Inkább megyek játszom egy kicsit...
  • APOKALYPSE
    szerinted mire való a punkbuster,ha nem arra, hogy játék közben dumáljatok? :)
    és néha tényleg nem árt egy kis moderálás!!! >:
  • haxoror
    Nem meglepő hogy nincs szinte semmi érdemi a topicban hiszen a scene fele banon van a másik meg inkább ide se jön amíg tart a telihold.
  • 3TOMI3
    és a bann???
  • polak
    Előferdűl, mi is veszekedtünk eleget a tRs-el.
    Néha szükség van rá
  • TS Zolly
    Szivesen. Anno még a régi BF-ben én sem mertem rágyalogolni az aknákra.
  • Robogo
    Ja emlékszem én is olyan nagy flémet csináltam amiért már simán bannt is kaphatam volna,de még egy figyelmeztetést se kaptam,de azt hozzá kell tennem,hogy akkor még nem tudtam,hogy mi az a flém és nem tudtam,hogy ha leírom azt a 10 soros szöveget akkor ilyen nagy vitta lesz(Ez még 1 évvel ezelött volt,de szerintem még most is a topikba van az írás).:)
  • DummyBoy
    @3TOMI3 és @TS Zolly ... köszi ...

/me :lama:
  • CéZé
    Far Cry topik
    Kukacoskodás?? szerinted !
    egy példa arra, hogy mások máshol mindent megtehetnek itt meg egyből bann jár mindenért
  • TS Zolly
    Egy másik fórumról való, olyan irta, aki a kezdetektől jelen van a BF-be. Idézet!!!!!!

,,az a gond, h bár borg is bfezik ezer éve, elfelejti, hogy a játék alkalmatlan az ingame chat-re a folyamatos újjászületések miatt. emiatt a közösség nem a játékban, hanem fórumokon kommunikál, kovácsolódik, miazmás...,,
  • haxoror
    Kicsirigo bant kapott, úgyhogy most büntesd meg Wolwarinet is flémelésért hogy legalább úgy tűnjön hogy pártatlan vagy és következetes

EZ a gond, mindenki látja hogy kettős mércével osztod az észt...
  • DummyBoy
    F@sza ... meló közben lemarad az ember a lényegről ...

Nemértem mit sírtok mint a fürdőskurvák ... ti melyik világban éltek? Hiszti a hsztörlések miatt? ÁÁÁÁ ... Nem hiszem el ...

Ahelyett hogy érdemi "munka" folyna ... Bár nem tudom milyen hozzászólások törlődtek, nem eccerűbb átfogalmazni mint hisztizni???

Én abszolút új tagja vagyok mind a BF2 társadalomnak (DE TI SEM LEHETTEK ÖREGEBBEK NÁLLAM!!!) valamint valósan új tagja az SG-nek ... ezen a topicon kívül szinte nem is írtam msáhova ... olvasom minden nap ... és nekem nem tűnnek fel annyira hogy lenének hiányzó postok ... sőt, rengeteg olyan van amit még nyugodtan lehetne törölni, és rengeted érdemi hozzászólás hiányzik, de nem azért mert törölték, hanem azért mert még meg sem született ... helyette mi megy? CD kulcs meg GF4 ... király.
  • polak
    Semmit se kell itthagynod, csak ne törölgess... Annó mi vietnamban nagyokat veszekedtünk de semmi gáz nem volt... szerintem a bf42-ős csapattal se volt...
    Megvagyunk moderálás nélkűl.
    Néha van flém de ez benne van.
    Nem kell se személyeskedésnek se sértegetésnek venni a feléd irányúlt támadásokat, csak el akartuk érni hogy ne moderálj. (Hangsulyozom nem kell moderálás)
    No és akkor külön megköszönöm ha úgy döntesz hogy nem moderálsz.
    Ha mégis folytatod, szerintem mindenki folytatja a kötöszködést. (nem fenyegetés)
  • TS Zolly
    Asszem már nem egyszer kaptál építő jellegü kritikát. De sebaj. Ez van.
  • TS Zolly
    Nem
  • Borg
    Miután pusztán kukacoskodásból szúrta be azt, fogalmam sincs melyik topikban történt. És nem is fogom most csak ezért a 350 aktív játékos topikot átböngészni.
    Szal ha valaki építő jellegű kritikára lenne képes, akkor lépnének előbbre is a dolgok. De eddig csak a fikázás ment, semmi más.
  • 3TOMI3
    nem robban