172102
  • körömpörkölt
    köszönöm a segitséget ,kipróbáltam és tényleg müködik ,igy már sokkal jobb játszani
    most felmerült még egy kérdés ,hogy itt is müködik az "IDDQD" és az "IDKFA" ?
  • lac coo
    Ha duplán nyomok a "w"-re akkor futni fog ?
    Ezt se tudtam ....:-D
  • Borg
    Ha az introk lejátszásával van a gond, akkor codec problémád is lehet.
  • Istencsászár
    futni: 2szer w megnyomása vagy shift+w
    beszállni: e
    sniper zoom: jobb egérgomb

• Death90
    Sziasztok!
    Végre sikerült megszereznem a Bf 2-t, erre nem megy. Amikor elindítom a játékot nincs kép, csak a hangokat hallom. Elolvastam a FAQ-t, próbáltam a 4x AGP-t, meg felraktam 5.6-os drivert (Ati), de így sem megy a játék, pedig megvan a rendszerkövetelménynek megfelelő konfig. Mivel próbálkozhatnék még?
  • Punker
    csak hogy értsd a dolgot, azokat bann-oljuk akik rombolják a fórumot/közösséget.
  • CéZé
    ki-beszállás E
    snipa : jobb klikk
    futás : shift

asszem
  • körömpörkölt
    sziasztok
    hogy lehet futni a játékban és beszállni a jármüvekbe és aztán kiszállni oszt még felmerül a kérdés hogy hogy lehet közeliteni a snipával?
  • cav
    Én sosem írtam ide, de olvasgattam a fórumot, és idegesített a sok kérdés, sokszor egy oldalon belül. Lány is vagyok, nem is értek nagyon a szg-hez, de bármi gondom volt, egy kis google segített. Sosem jutott eszembe, hogy bárminemű utánakeresés nélkül, rögtön egy fórumba feltegyem az egyszerű kérdéseim. Az Sg-t nem úgy ismertem meg, mint egy segélykérő fórumot, nem is hiszem, hogy ezzel a céllal indítottátok. De ez lett belőle. Nem várhatod senkitől, hogy kizárólag azért járjon ide, hogy mindenkinek megválaszolja a kérdéseit, senkit nem kötelezhetsz erre. A flém, meg egyáltalán nem rosz dolog, építő jelleggel hat egy közösségre. A játékra szorítkozzanak csak a hozzászólások??? Megvalósíthatatlan... Lac coo nyilvánvaló flémkeltését nem jutalmaztad, pedig nyíltan vállalta is. Most már az összes olyan emerkét sikerült bannolnod, akik csináltak valamit a bf2-ért. Azt hiszem, én tovább nem olvasom az sg-t, mert nem vagyok kiváncsi arra, hogy kinek milyen problémája van a játékkal, és ki hogy segítí neki megoldani azt. Jó gondolom, nem hiányzok, eddig is néma voltam ezután is az maradok. Gondolkozz kicsit, mit szeretnél kihozni ebből a topikból, és akkor következetesen ahhoz tartsd magad, de ne felejtsd el közölni mindenkivel, ha ez itt éppen egy HELP fórumnak készül, vagy épp egy nagy FAQ-nak... Bannolhatsz nyugodtan engem is, nem fog megérinteni a dolog, csak nehogy a végén egyedül maradj.
  • lac coo
    Ha arra a nullákat egyesre írjuk verzióra gondolsz az nem jó , mert multiban dob miatta a pb .
  • DummyBoy
    Szép volt ...

@Arty: én tutira tudom, hogy megy így ugyanis ha a Primary moncsin futó alkalmazás felbontást vált, akkor a secondary moncsin futó TV proggy képe elveszik ... :)

Szóval hiába ír baromságot a setup, nekem volt hogy elfelejtettem belőni az új ACC-ot és 800*600-at írt, elleneben futott 1280*1024-ben ... bár most 1280*960-ban használom, de akkor is érdemes beszúrni ezt a sort, ugyanis a videók lejátszásakor sem váltogat frissítést ebben az esetben ...
  • haxoror
    És már sokszor válaszoltak is rá, nem lehet vele pontosan célozni, a bombázás ráérzésre megy.
    Vagy tölcs le egy célkövetős bomba csítet, neked nem okozhat problémát :)
  • Bczky
    ami a gamecopyworld-ön van unlocker azzal hogy kell
  • lac coo
    Már sokszor kérdeztem itt...

Hogy lehet a repülőgép bombavetőjével célozni ? Mikor kell kioldani a bombát , hogy kb oda essen ahová akarom ?
  • jefferson83
  • Punker
    nem egyedül csinálja.
  • Punker
    oksa
  • csuhi
    ??? nektek volt ilyen ???
  • Borg

Innentől kezdve, aki flamel, szít, piszkálódik, személyeskedik, az ki lesz rakva. Szorítkozzon mindenki a játékkal kapcsolatos hozzászólásokra. Ha valakinek nem tetsik a játékkal kapcsolatos véleménye, EGYSZERŰEN NE REAGÁLJ RÁ.

Ezenkívül mindenkinek ajánlom figyelmébe a fenti piros szöveget.

Az anarchiának ezennel vége a topikban.
  • Nauron
    min 1000pont amit rankeden tucc összegyüjteni...
  • Hysteria
    vki tud arabul?
  • Borg
    Egyszer már bannoltam őt is, plusz most is van két pontja. Az, hogy úgy érvelsz, hogy ezt direkt ignorálod, csak téged minősít.
  • lac coo
    ámen....
  • csuhi
    AZ normális h, egy "Connection to server lost", után ELVESZI A RANGOMAT, és kezdhetek mindent előről???
  • polak
    Mi minek gondolkodjunk rajta? Fel tudjuk venni:)))
    Amugy ha beléptél és ezt láttad miért nem maradtál kint? Gondoltad emeled a szinvonalat vagy csak úgy érzeted, otthon édes otthon?

Minek hozzátok fel az ellenérveiteket?
    Érvelni mindenki tud.
    A képlet tök egyszerű:
    KB30 ember nem kér a hozzászolások törléséből és kb 30 ember nem kér lac coo hülyeségeiből.
    Értitek, nem értitek, ti bajotok.
  • Hysteria
    ﴾ﯣﺼﺋﮒﯤﮐﺓﯣﻧﺷﺮﺩﺢﯚﺛﺷﻝﺯﮥﺆ

ehheh érdekes :)
  • Bczky
    hello

hogy lehet unlock-olni a fegyvereket valaki segitsen pls.
  • Nauron
  • Borg
    5 perc múlva már semmivel, max másik fórumon ha nem fejezik be.

18:30-után aki egy szót is ejt a moderálásról, a rendszerről, vagy bármiről ami nem szorosan a játékhoz kapcsolódik, az repül.
  • haxoror
    Majd ha a direkt szart keverni bejáró lac coot kiraknád és te se generálnál állandóan flémet a törölgetésekkel (ahol sztem már szinte nem is a tartalom a mérvadó hanem az hogy ki írta) akkor nem is ez menne de neked vmiért örömet okoz hogy megy a flémelés és banolhatsz egy csomó embert.
  • lac coo
    Mit is ?

(kiváncsi leszek 5 perc múlva mivel érveltek ? A klímaváltozással ? )
  • Borg
    Bocs, de ide koncentráltam az utóbbi időben, abban a topikban még sosem volt gond, ami miatt moderálni kellett volna mennem oda. Ja hogy ott nem voltatok még? Minő egybeesés...
  • Hysteria
    hát igen a bölcsességem határtalan :))
  • Borg
    Nem is tudtuk... grat, sokat tettél hozzá a topikhoz ezzel. Megint.
  • Nauron
    nem láttad mit irt a FC topikba??
  • Hysteria
    ez az én véleményem :))
  • Borg
    Ha a játékról lenne itt szó, akkor még egy része találó is lenne annak amit irtál. Csak kár hogy nem...
  • Hysteria
    ISMÉTLEM

"" lol borg kicsit meghulyult multkor irtam neki szepen normalisan de en is merges wok ra megha nem is adott shemmit

de pl multkor gta:sa topicba irtam EGY azaz EGY darab mosolygos smileyt es KETTő azaz KETTŐ büntetőpontott adott hajrá borg igy tovabb csak megutál mindenki...

ez nem moderálás hanem Istenkedés.... Mod jogoddal 100% osan visszaélszz

na ennyi

Üdv.: Hys

ui.: Nagyot csalodtunk benned Borg...."""

Üdv 2 .: Hys :))))
  • lac coo
    kérdés : hi, hogy tudom felvenni az elhagyott csomagokat ?

válasz : ha még ezt se tudod magadtól , inkább ne játsz! köszi hogy itt voltál , szevasz .

ezen kéne gondolkodnotok .........

nem másra terelni a szót mindjárt :-O
  • Borg
    Ő nem bosszanthatja a népet, te meg igen? Vagy mi?