172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
körömpörkölt #24954 köszönöm a segitséget ,kipróbáltam és tényleg müködik ,igy már sokkal jobb játszani
most felmerült még egy kérdés ,hogy itt is müködik az "IDDQD" és az "IDKFA" ? -
Ha duplán nyomok a "w"-re akkor futni fog ?
Ezt se tudtam ....:-D -
Borg #24952 Ha az introk lejátszásával van a gond, akkor codec problémád is lehet. -
futni: 2szer w megnyomása vagy shift+w
beszállni: e
sniper zoom: jobb egérgomb

-
Death90 #24949 Sziasztok!
Végre sikerült megszereznem a Bf 2-t, erre nem megy. Amikor elindítom a játékot nincs kép, csak a hangokat hallom. Elolvastam a FAQ-t, próbáltam a 4x AGP-t, meg felraktam 5.6-os drivert (Ati), de így sem megy a játék, pedig megvan a rendszerkövetelménynek megfelelő konfig. Mivel próbálkozhatnék még? -
csak hogy értsd a dolgot, azokat bann-oljuk akik rombolják a fórumot/közösséget. -
CéZé #24947 ki-beszállás E
snipa : jobb klikk
futás : shift
asszem -
körömpörkölt #24945 sziasztok
hogy lehet futni a játékban és beszállni a jármüvekbe és aztán kiszállni oszt még felmerül a kérdés hogy hogy lehet közeliteni a snipával? -
cav #24944 Én sosem írtam ide, de olvasgattam a fórumot, és idegesített a sok kérdés, sokszor egy oldalon belül. Lány is vagyok, nem is értek nagyon a szg-hez, de bármi gondom volt, egy kis google segített. Sosem jutott eszembe, hogy bárminemű utánakeresés nélkül, rögtön egy fórumba feltegyem az egyszerű kérdéseim. Az Sg-t nem úgy ismertem meg, mint egy segélykérő fórumot, nem is hiszem, hogy ezzel a céllal indítottátok. De ez lett belőle. Nem várhatod senkitől, hogy kizárólag azért járjon ide, hogy mindenkinek megválaszolja a kérdéseit, senkit nem kötelezhetsz erre. A flém, meg egyáltalán nem rosz dolog, építő jelleggel hat egy közösségre. A játékra szorítkozzanak csak a hozzászólások??? Megvalósíthatatlan... Lac coo nyilvánvaló flémkeltését nem jutalmaztad, pedig nyíltan vállalta is. Most már az összes olyan emerkét sikerült bannolnod, akik csináltak valamit a bf2-ért. Azt hiszem, én tovább nem olvasom az sg-t, mert nem vagyok kiváncsi arra, hogy kinek milyen problémája van a játékkal, és ki hogy segítí neki megoldani azt. Jó gondolom, nem hiányzok, eddig is néma voltam ezután is az maradok. Gondolkozz kicsit, mit szeretnél kihozni ebből a topikból, és akkor következetesen ahhoz tartsd magad, de ne felejtsd el közölni mindenkivel, ha ez itt éppen egy HELP fórumnak készül, vagy épp egy nagy FAQ-nak... Bannolhatsz nyugodtan engem is, nem fog megérinteni a dolog, csak nehogy a végén egyedül maradj. -
Ha arra a nullákat egyesre írjuk verzióra gondolsz az nem jó , mert multiban dob miatta a pb . -
Szép volt ...
@Arty: én tutira tudom, hogy megy így ugyanis ha a Primary moncsin futó alkalmazás felbontást vált, akkor a secondary moncsin futó TV proggy képe elveszik ... :)
Szóval hiába ír baromságot a setup, nekem volt hogy elfelejtettem belőni az új ACC-ot és 800*600-at írt, elleneben futott 1280*1024-ben ... bár most 1280*960-ban használom, de akkor is érdemes beszúrni ezt a sort, ugyanis a videók lejátszásakor sem váltogat frissítést ebben az esetben ... -
haxoror #24938 És már sokszor válaszoltak is rá, nem lehet vele pontosan célozni, a bombázás ráérzésre megy.
Vagy tölcs le egy célkövetős bomba csítet, neked nem okozhat problémát :) -
Bczky #24935 ami a gamecopyworld-ön van unlocker azzal hogy kell -
Már sokszor kérdeztem itt...
Hogy lehet a repülőgép bombavetőjével célozni ? Mikor kell kioldani a bombát , hogy kb oda essen ahová akarom ? -
jefferson83 #24933
-
nem egyedül csinálja. -
oksa -
??? nektek volt ilyen ??? -
Borg #24926
Innentől kezdve, aki flamel, szít, piszkálódik, személyeskedik, az ki lesz rakva. Szorítkozzon mindenki a játékkal kapcsolatos hozzászólásokra. Ha valakinek nem tetsik a játékkal kapcsolatos véleménye, EGYSZERŰEN NE REAGÁLJ RÁ.
Ezenkívül mindenkinek ajánlom figyelmébe a fenti piros szöveget.
Az anarchiának ezennel vége a topikban. -
Nauron #24925 min 1000pont amit rankeden tucc összegyüjteni... -
vki tud arabul? -
Borg #24923 Egyszer már bannoltam őt is, plusz most is van két pontja. Az, hogy úgy érvelsz, hogy ezt direkt ignorálod, csak téged minősít. -
ámen.... -
AZ normális h, egy "Connection to server lost", után ELVESZI A RANGOMAT, és kezdhetek mindent előről??? -
Mi minek gondolkodjunk rajta? Fel tudjuk venni:)))
Amugy ha beléptél és ezt láttad miért nem maradtál kint? Gondoltad emeled a szinvonalat vagy csak úgy érzeted, otthon édes otthon?
Minek hozzátok fel az ellenérveiteket?
Érvelni mindenki tud.
A képlet tök egyszerű:
KB30 ember nem kér a hozzászolások törléséből és kb 30 ember nem kér lac coo hülyeségeiből.
Értitek, nem értitek, ti bajotok. -
﴾ﯣﺼﺋﮒﯤﮐﺓﯣﻧﺷﺮﺩﺢﯚﺛﺷﻝﺯﮥﺆ
ehheh érdekes :) -
Bczky #24918 hello
hogy lehet unlock-olni a fegyvereket valaki segitsen pls.
-
Nauron #24917 -
Borg #24916 5 perc múlva már semmivel, max másik fórumon ha nem fejezik be.
18:30-után aki egy szót is ejt a moderálásról, a rendszerről, vagy bármiről ami nem szorosan a játékhoz kapcsolódik, az repül. -
haxoror #24915 Majd ha a direkt szart keverni bejáró lac coot kiraknád és te se generálnál állandóan flémet a törölgetésekkel (ahol sztem már szinte nem is a tartalom a mérvadó hanem az hogy ki írta) akkor nem is ez menne de neked vmiért örömet okoz hogy megy a flémelés és banolhatsz egy csomó embert. -
Mit is ?
(kiváncsi leszek 5 perc múlva mivel érveltek ? A klímaváltozással ? ) -
Borg #24913 Bocs, de ide koncentráltam az utóbbi időben, abban a topikban még sosem volt gond, ami miatt moderálni kellett volna mennem oda. Ja hogy ott nem voltatok még? Minő egybeesés... -
hát igen a bölcsességem határtalan :)) -
Borg #24911 Nem is tudtuk... grat, sokat tettél hozzá a topikhoz ezzel. Megint. -
Nauron #24910 nem láttad mit irt a FC topikba?? -
ez az én véleményem :)) -
Borg #24908 Ha a játékról lenne itt szó, akkor még egy része találó is lenne annak amit irtál. Csak kár hogy nem... -
ISMÉTLEM
"" lol borg kicsit meghulyult multkor irtam neki szepen normalisan de en is merges wok ra megha nem is adott shemmit
de pl multkor gta:sa topicba irtam EGY azaz EGY darab mosolygos smileyt es KETTő azaz KETTŐ büntetőpontott adott hajrá borg igy tovabb csak megutál mindenki...
ez nem moderálás hanem Istenkedés.... Mod jogoddal 100% osan visszaélszz
na ennyi
Üdv.: Hys
ui.: Nagyot csalodtunk benned Borg...."""
Üdv 2 .: Hys :)))) -
kérdés : hi, hogy tudom felvenni az elhagyott csomagokat ?
válasz : ha még ezt se tudod magadtól , inkább ne játsz! köszi hogy itt voltál , szevasz .
ezen kéne gondolkodnotok .........
nem másra terelni a szót mindjárt :-O -
Borg #24905 Ő nem bosszanthatja a népet, te meg igen? Vagy mi?