172102
  • And5
    Itt valami ***** nagy félreértés van :)
  • Running
    Lehet h van a tankon is egy ugyanolyan szellőzőnyílás mint a halálcsillagon, ahova Luke-nak kellett a rakétát belelőnie?????????
    Akkor mondja el valaki a titkot, mert unom h ha tank-tank ellen küzdök mindig alul maradok, még 2x annyiszor is találom el PONTOSAN!
  • erdos
    Az kifejezetten érdekes ugyanis gabának olyan cirka 4000 pontja lehet jelenleg. Ezek szerint volt rangja csak nem jelezte ki a szerver. Mellesleg vannak olyan érdekességek is csak így mellékesen hogy pl End hiába kapja meg sorra a kitüntetéseit meg a pontjait, nem írja jóvá neki a bf stat. És akkor most lassabban hogy hátha neked is leesik. Hiába csinálsz több accot, ha kivág a pb akkor a serialoddal együtt vág ki, ergó irány a boltba játékot venni újra. Szóval mielőtt nekiálsz csíterezni járd körül ezt a témát mert klánt nem érhet nagyobb szégyen mint hogy csaláson érik. De nincs annál szarabb sem mikor kiderül hogy az állítás nem állja meg a helyét. Tudod, a kritika kétélű penge, megvághatja a gazdáját is. Mellesleg gaba az itt jelenlevő csapatok közül pl a trs-ben is játszott ha jóltudom. Azt hiszem megerősítenek benne hogy egy nagyon korrekt, rendes és csendes óriás.. :D
  • And5
    Felrobbant a jeep a teherautó meg a körülötte állok én még akkor is írtom a népet ha halott vagyok :)
  • And5
    ÁÁÁ Ezt nem hiszem el, ezt valahogy felkellett volna venni! Ilyet se látok többet. Pálya: Mashur City Players: 50 Side: Mec Kit: Medic
    Na szóval beszállok egy ilyen teherautóba vagy mibe elindulok az egyetlen amerikai zázsló felé erre egy jeep jön velem szembe pár méterre megáll előttem gyorsan F2 a szembe lévő játékos is ezt teszi lőjük egymást kilövöm a jeepjéből majd vagy 5 amcsi feltűnik és valaki hátulról leszed egy lövéssel a teherkocimból egy gránát előre repül de addigra valaki már az amcsik közül beszállt a jeepbe meg a teherautóba is a gránát berobban a jeep kigyullad és elindulnak egymás felé azt bumm az összes amcsi meghalt :)
  • Polemius
    Ugyan én sem vagyok "régi bf-es" meg különben is mit ütöm bele az orrom, mikor ott sem voltam. Meg az is lehet, hogy _akkor_ más volt a beállítás.

De ha valaki vette volna a fáradtságot, hogy indít egy ASE-t és megnézi az láthatná, hogy az RDHA szerver (most, ebben a pillanatban legalábbis) global unlock-kal fut.
    Vagyis mindkét félnek igaza lehet. A JCSR klán tagjai valóban nem használhatták volna az unlockolt fegyvereiket, mert nem ranked szerveren voltatok (ha jól értem, az csak ott lenne lehetséges). Viszont valószínűleg nem is figyeltek erre túlzottan, csak rányomtak a szokásos - unlockolt - fegyverre.

Vagyis ők csupán éltek azzal a lehetőséggel, ami mindenkinek rendelkezésére állt azon a szerveren.
  • BurnBaby
    én viszont kaptam már szemből (!) olyat, h rögtön elszállt a full életes tankom. ettől még nem kiabálok csítet, mert sajnos ex-pt fisher szanaszét lőtt minden esetben, ha tankcsatába kerültünk, ergo ő érti hova lő, micsinál, szemben velem, aki csak megyek előre ostobán :))))
  • Nagydög
    Allitolag egy loves is eleg a tanknak, ha megfelelo helyen talalod el. Nekem meg sosem jott ossze.
  • Running
    NA MOST FIGYELTEM! EGY LÖVÉS VOLTAM EGY ANTI-TANKOSNAK. TANKKAL MENTEM, FULLON VOLT. KIS BUG?
    Ja és miért van az hogy az APC-vel izzásig lövöm 5 méteről a kibebaszott helikoptert és baszik felrobbanni??????? Mivel lövök kenyérgalacsinnal, szabályozni kéne már a sebzéseket hogy zabálna meg egy kalap szart a dice.
  • Running
    Pénteken jáccottam és gondoltam leírom a sztorit, habár úgyse érdekel senkit, mert nem fiokázok vele senkit. :)
    Na Dragon valley sziget, domb teteje. Megyek fel a csapattal, hatalmas kavarodás, mindenki lő mindenkit, de úgy hogy ellenfél saját keveredve, tiszta buli volt, mediccel taroltam a pontot mint állat. :) Mikor nem volt élesztenivaló (tészta:) ) elkezdtem én is lőni. Látom lő egy csávó mellettem térdelve hát térdelek én is lövök. Vagy 10 másodperc után feltűnik, hú bazz de furcsa ruhája van, meg sárga színe. Ja mondom ez ellenfél. Vagy két méterre voltunk egymástól. :) Hát leszedtem. Biztos nem örült mert olyan jól elvoltunk. Még cigit is adtam volna neki, ha tudom nem lő rám.:)

Kérdés, lehet már vagy ezerszer letisztáztuk, meg én is, de mindig elfelejtem. Érmet csak az utolsó kör eredményei alapján ad, vagy az össz eredmény számít?
  • joebacsi
    lehet, hogy valami szerverbeállítás nem stimmelt...szerverünk erősen teszt állapotban, még a tapasztalatokat gyűjtjük mindannyian, mertugye egy közelsem tökéletes játékkal van dolgunk...
    szóval sztem elég elhamarkodott volt csítriadót fújni, ha még nem is ismered őket, akkor is...
  • BurnBaby
    ha bent vagy a játékban, akkor a multiplayer - ip-s csatlakozásnál az ip helyére annyit kell írnod h "bf2" és az ase-ból megjegyzett ip címre csatlakozik. tehát nem tudom hol tárolja, de nem vágólapon.
  • Borg
    Kis infó azoknak, akik még nem tudják, és érinti őket.

Tegnap ultimátumot tettem Ahhoj közbenjárására a "BF scene" felé, amelyet Joebácsi IDE ki is tett. Eddig a legtöbben elfogadták ezt, mint kompromisszumot a normális fórumozás érdekében.
    Kérem, hogy aki eddig nem látta még, az is olvassa el, és döntse el, hogy elfogadja-e vagy sem. Ha nem, akkor felesleges is visszatérnie bármilyen formában, de főleg nem újreggel, ami ugye a fórum büntetőpont rendszerének megkerülését, és újra bannolást jelent (akár véglegesen, IP alapján is - szól ez többek között vslynak, és nauronnak akik az éjjel ugye már megtették ezt).
    Aki viszont visszatér a bannolás lejártakor, vagy nincs bannolva és ezután tovább ír ide, az ezzel automatikusan kijelenti, hogy elfogadta, és tartja magát ezekhez a pontokhoz.

Társadalmi célú hirdetésünket látták :) (vélemény->PÜ)
  • FlatlineHun
    Erdos: én kis látatlanban csítező aranybogár jegyzem meg, nem volt egyetlen rangos ember sem a szerveren! És minden lelőtt JCSR tagnál unlockolt fegyver volt. És ha olvastad volna, én is így tudtam meg, hogy ilyen fegyverrel játszanak, hogy felvettem amit ők eldobtak. Neveket sajnos nem tudok mondani, egy rémlik valami JCSR|Gabi vagy ilyesmi. Mellesleg miért is nem lehet egy embernek több acc-a egyszerre? Ez látod titok egyelőre...
    És akkor most fuss neki újra: nincs rangos ember a szerveren, minden JCSR tag unlockolt fegyverrel játszik. Magyarázat?
  • erdos
    Mellesleg sokat segítene ha mondanál neveket is, kiket vádolsz közülünk csalással.
  • erdos
    szombaton játszottam én is, csak nem emlékszem hol... :D
    1200 pont kell az első csúzlihoz, én már csak tudom :D
  • erdos
    Noakkor:
    Először is a most játszó tagjaink egykét ember kivételével mind rangosak, mivel minden este nyomjuk. Halkan jegyzem meg dagadó mellkassal hogy hatalmas csapatbeli szurkolások közepette még nekem is meglett pénteken az első csúzlim, fasza kis dzsekhemmer.. :D
    Mivel accot nem lehet változtatni csak úgy hogy eldobod az eredményeidet így már mindenki jcsr-es accal nyitott.
    Az első unlokkot igen hamar sikerül összekalapálni, hiszen még nekem is sikerült.
    A másik titok, csak neked te látatlanban csíterező aranybogár hogy a legelső dolog hogy ha lehetőséged engedi és nincs az adott kasztban unlokkolt csúzlid akkor felveszed az elhunytét. (G gomb)
    No mindegy, játszottunk már számtalan meccset jónéhány ellenféllel, és bár elpicsáztak egy páran, nyertünk is egynéhányat, ez a vád még soha sem ért bennünket. Nem tudok mást mondani, gyakorolj eleget hogy mi is csíterezhessünk téged, ennyi.
  • ssc-suni-hu
    Valaki irta regebben hogy a nem jelszavas szerverekhez lehet csatlakozni az ASE-bol. Szivatas volt vagy ha megse akkor hogyan?

Vagy van ez a BF2_Connector.v1.0 az ASEhoz
    De azt hogy kell hasznalni?
    Vagyis oadig megvan, hogy elinditja a BF2t ha rakattintok valamelyik szerverre aztan ha jol sejtem elvileg a vagolapora teszi a szerver IPcimet.
    No de nekem mintha nem ezt csinalna. (Egyebkent ezt kellene neki?)
  • Mr Manson
    vicc amit ezek csinalnak, ugy szar ahogy van
  • Beers
    Az első unlock 1000 pontnál van,és úgy tudom csak rangos szerveren tudod használni (ott sem mindegyiken)!
  • BurnBaby
    nekem mókásan hangzik, hogy a jcsr csal - de ugye együtt játszunk velük kb 2 éve, szóval van bennem némi pozitív előitélet :) azt nem tudom neked megmondani, hogy mi van az rdha szerveren, de a jcsr tagok eredményeit megnézheted a bf2stat oldalon. ha jól emléxem 500 ranking point után adja az első unlockolható fegyvert a játék. innentől kezdve számomra úgy logikus, hogy ha az az account amivel láttad őket játszani (?) nem ad erre lehetőséget, amivel voltak, akkor csak a szerver adhat (ez esetben viszont mindenkinek). na de majd a jcsr-ek elmesélik, mostmár engem is érdekel :)
    (hozzáteszem eddig kevés a játéktapasztalatom, kb 3 óra, abból is max 20 perc rangos szerveren) :)
  • FlatlineHun
    Jé, és én is ott voltam! :))
  • Beers
    Már látom mi lesz ennek a következménye !
  • FlatlineHun
    Engedjétek meg, hogy új fórumtagként megosszam veletek a lelkemet nyomó terheket. Először a sztori: Szombaton játszottunk az RDHA szerveren, és jött 5 JCSR klántag is játszani. Egyszer kasztot akartam váltani, felvettem az egyik lelőtt srác kitjét, és unlockolt fegyvere volt. A játékoslistában látszott, hogy nincs rangjuk. Amikor rákérdeztem eme helyzet furcsa ellentmondásosságára, azt a választ kaptam, hogy a szerver nem jelzi a rangjukat, de azért van nekik, innen vannak az unlockolt fegyverek (kb mindegyiknél az volt). Vasárnap azonban ugyanazon a szerveren összefutottam kicsirigóval, meg JCSR-Odin-nal és nekik mutatta a szerver a rangjukat, így az előző magyarázat erősen vesztett a hihetőségéből. Amikor Odin-nál rákérdeztem, azt válaszolta, hogy igenis van rangjuk. Biztosan állíthatom, hogy annak az accountnak, amivel bejöttek nem volt rangja.
    Tény: rang nélküli JCSR klántagok unlockolt fegyverekkel játszottak az RDHA szerveren.
    Feltételezés: szerintem cheateltek, és azért jöttek más account-tal, hogy ha netán bannolják őket, ne az igazi acc-ukat bannolják. Nem tudom, hogy mi célből csinálták, talán végig akarták próbálni a fegyvereket, hogy az igazi acc-ukkal mit érdemes unlockolni.
    Szeretném elmondani, hogy nem melldöngetésről szól ez a sztori, mert nyugodt lelkiismerettel kijelenthetem, hogy nálam jobban játszottak. Azonban nem tisztességesen.
    Amennyiben van egyéb logikus magyarázat, akkor nagyon elnézést kérek a klántól, azonban ha nincs, számomra ők már csak a JóCsítRulez klán marad. (függetlenül attól, hogy pld Odin nem cheatelt) Nem mintha a véleményem számítana bármit is, de ha velük játszotok, nyissátok ki a szemeteket. Ha jól láttam, joe04 szokott ide írni, ő tanúja volt az eseményeknek.

Üdv.
  • xj700t
    Azt írták több helyen, hogy memóriakezelési gondokat okoz a patch.

Bővebben
  • Lantee
    Na végre! Kicsit sikerült abbahagynom a San Andreast, így ki tudtam próbálni eme remekművet is. Kicsit féltem tőle, mert a BF1942 sokáig magába szippantott, így elég nagy elvárásaim voltak a BF2-vel szemben. Most, úgy 2-2,5 órányi single játék után azonnal megrendeltem, és holnap rohanok is a boltba megvenni...aztán lesz nemulass!

Kérdés: Alakultak már BF2 klánok? Vagy esetleg a BF1942-es klánok vannak itt is?
  • ZeDapo
    plz Privatba írjon valaki aki konkrétat is tud nagyon megköszönném!!!
  • ZeDapo
    Hi azt szeretném mneg kérdezni hogy miért van az hogy bemegyek egy serverre és pár perc után kidob ezzekkel az üzikkel:
    You have lost connection to the server
    There are problems with your connection
    Megvan patchelve a játék!
    Plz help
  • Pharaoh
    Ez a Dragon Valley
  • BurnBaby
    mint már említettük faq. eredeti bf2 exe visszarakása? kiolvashatom belőle neked a megoldást, de egyszerűbb, ha te teszed.
  • Pharaoh
    Dehogy nincs
  • fr3ddy14
    ez a pálya hol van?
    ilyen nincs is a gameben!!!!!!!!

• jefferson83
    Nekem még a patch előtt sikerült orvosolnom a helyzetet :) Azóta viszont leszedtem a patchet, érdekes még a kijött hír előtt (bugos patch :). Engem az zavart,hogy a magyar szervereken (1.01-esen) 1-2 ember bóklászott csak mindig.
  • Seth
    én meg felraktam a patchet és megszűnt a kidobálósdi.....
  • Laky
    most hirtelen jó lett :DDDDDD
  • jefferson83
    Képzeld engem játék közben mindig kivágott a desktopra. Valamikor 2 perc után és van amikor 15 percet is tudtam játszani de a végén kitett. 2 napba tellett még az egyik fórumon (nem itt) valaki felvilágosított, hogy a HT kapcsoljam ki (akkor még itt a faq-ban sem volt benne). Nálam ez bevált azóta semmi gondom a játékkal. Most már csak én rakom ki magamat ha már vörösre játszottam a szemem
  • APOKALYPSE
    A Hypertrding kikapcsolása semmit nem számít, csak lassíthat! :)
  • APOKALYPSE
    windows tűzfal?
  • xj700t
    LOL :)
  • mohus
    zsíííííííír:)