172102
  • ACE
    jogos, vagy épp egy Spec-ops C4-ezett...
  • Starfish
    Én is aláírom, hogy 1 rakettával is ki lehet szedni egy tankot. Passz hogy hol kell eltalálni, de lehetséges. Egyetlen egyszer nekem is sikerült. Azóta se =)
  • Borg
    Ezt most irta egy srác hwsw fórumon:

Ezt tesztelgettem a múlt héten, mivel volt pár gyanús halálesetem 1 lövéstől 100%-os páncéllal rendelkező tankban. Antitankkal meglőve a tankot előlről-oldalról 4,5 egységet sebez (20 a teljes), hátulról duplát, 9 egységet. Ha nagyjából a torony és az alváz között lövöd meg pl. oldalról akkor 6 egység a sebzés. Gondolom egy másik tank által okozott sérülések is hasonlóan oszlanak el.
  • erdos
    Onnan tudtam hogy Dice-os kieg volt a neve mellett. A fenevigye Beersnek megen igaza van... :D
  • Borg
    Vagy volt egy C4 is a tankon ott, ahova a rakéta ment :D
  • Running
    Hát ezért vártam két hetet, mert nem volt sose tiszta a helyzet. De akkor tiszta volt az tutti.
  • ACE
    Arra nem gondoltatok még, hogy egy időben lehet kaptatok két rakétát is, csak mivel egyszerre csapódott, egynek látszott? Vagy egyszerűen csak az egyiket láttad, mert épp az volt látómezőben? Erre nem gondoltatok még?
  • Beers
    Válogasd meg hogy kit lősz le !
  • Running
    Honnan tudod h dice-os? Nevéből? Mond meg én is akarok rájuk vadászni. Gondolom ott mindenki őt hajkurászta.
  • DannyL
    Kijött az 1.01, azon mennek a serverek.
  • erdos
    Igazad van, the case is closed.
  • erdos
    Látod ezt nemtudom, könnyen lehet. Bár a múltkor összeakadtam egy Dice-ossal egy ranked szerveren, talán nem kellett volna lelőni :D

Pepti:

Beers meg kapcsoljaki! :-)
  • Polemius
    Megintcsak beleszólok:
    Ha mindkét oldal tévedt, szerintem kár tovább vitatkoznotok. Az egyik oldal nem csalt, a másik oldal meg nem hazudozott.
  • Crokin
    Hali! Engem is megtalálsz itt :)
  • Romel
    Sziasztok! Miért lehet az, hogy hét elején még elindult a játék, most viszont kivág az asztalra? Fekete képernyő és nem tovább. Légyszi ne mondjátok, hogy olvassam el a GYIK-ot, mert már megtettem de semmi használható dolgot nem tudtam kioperálni belőle amivel működne is. Támpont: ATI kártyám van.
    5.6-os driverrel. Se a refreshrate átállítás, se a többi módszer nem segített. Légyszíves valaki segítsen.
    Köszi!
  • erdos
    Persze hogy joga van, sőt szóljon is ha valamivel alá is tudja támasztani. Nade ez még vagdalkozásnak is kevés.
    - Volt rá példa hogy másnak sem írta ki a rankokat.
    - Engedélyezve volt a global unlock. (ez azt jelenti hogy lehet használni a megszerzett csúzlikat, nem? )
    - Nincs értelme az új álneveknek, mert a pb a serialoddal együtt tilt le, nem a nikkedel. (jól tudom? a réginél asszem így volt)
    - az említett csapattag bizonyíthatóan többezer pontnál jár.

Szal nyugodtan kérjél csak szépen bocsánatot a szemétkedő megjegyzéseidért hogy ne maradj senki szemében egy hiteltelen rágalmazó.
    Mindezt azért veszem ilyen komolyan mert, mintahogy itt jópáran, szeretnénk továbbra is klánmeccseken, kupákon résztvenni a gyanú legkissebb árnyéka nélkül.
    Jah, valamelyik csapatnak csütörtök magasságában nincs kedve egy jó kis fungyakhoz?
  • neménvoltam
    Pentium 4 2,2GHz, 512 DDR , Inno3D GeForce 6600 128MB
  • joebacsi
    ok, np
    ha-t nemláttam :)
  • Running
    Hát árnyék, fények mehet le, anti kikapcs, többi medium, aztán próbálkozz.
  • And5
    Vicceltem, befejztem .
  • And5
    Ott van a HA . Igazad vanbocásnat !
  • Borg
    Nem lehet, hogy játékidőhöz is van kötve?
  • Pepti
    Ez így van, tanúsítom, hogy gaba értelmes játékos.
  • DannyL
    Klatty és értelmez! :)
  • Borg
    A dynamic lightningot meg a textura qualityt hagyd lent, a többit talán elviszi mediumon. Milyen gép amúgy?
  • Beers
    Ezt mondtam én is!
    Te meg csak 1200-nál érdemelted meg ;) !
  • neménvoltam
    Hi! a configom a besorolások szerint pont középkategóriás. Namármost a játékban a videobeállításoknál minden alacsonyra van véve, ezért elég csúnya a kép. Ha mindent felteszek közepesre, akkor viszont már elég csúnyán beszaggat. szerintetek mit érdemes alacsonyan hagyni és mit érdemes feljebbhúzni hogy normálisabb legyen a minőség? előre is thx!
  • joebacsi
    egyszerű: csíter az isten
  • erdos
    Nekem meg 1118 volt vagy két napig és nem adta meg. El kellett érni az 1200-t.
  • BannedbyBorg
    Vannak olyan szerverek, ahol nem jelzi ki a rangot nekem se.
  • joebacsi
    most fejezd be
    htxvm
  • joebacsi
    1. nem cheatelnek
    2. joga van leírni a véleményét, még akkor is esetleg, ha később kiderül, hogy nem állja meg a helyét
  • And5
    És mi lesz a régi tahó stílusú megjegyzésekre azért azokon jót lehet nevetni :D
  • DannyL
    Óriás? :) A rendes, csendes még megvan... Abban egyébként én is biztos vagyok, hogy ő nem foglalkozik cheatekkel mert nem szorul rá, meg amúgy sem az a fajta. ;)
  • And5
    Én kiléptem egy gémből és 1005 pontom volt amikor legközelebb elindítottam a bf2-exe t már lehetett unlockolni meg új rang is volt és még mindig 1005 pontom volt tehát később se íródott hozzá. Tanum rá az Isten
  • And5
    És ha cheatlenek akkor mi van? Itt akarod jobbá tenni a világot ?
  • Borg
    Szvsz legközelebb screenshottal, videoval fuss neki az ilyesminek, mert ilyen formában csak a parttalan vita lesz itt belőle. Így egyik fél sem tud igazán bizonyítani semmit, szal csak a találgatás megy.
  • erdos
    nekem 1200- nál adta, tanúm az egész csapatom :D
  • And5
    1000 !!!!!!!!
  • Borg
    BB, ez esetleg mehetne a FAQ-ba:

Kidobál a Punkbuster, miután a szerverre belépéskor a "Server is running old PB version"-hoz hasonló hibaüzenetet látok a chatben.

A probléma ott van, hogy bizonyos szervereken a PB egy bug miatt nem hagyja magát még manuálisan sem frissíteni, ezért régebbi, mint az emberek kliense. Ez mind EA ranked, mind mezei szervereket (többek között az SG szerverét) is érinti.
    A hibaüzenet után valamilyen rejtélyes okból NEM mindenkit dobál ki, de akit igen, az a következőt teheti rögtön miután belépett a szerverre (a PB úgysem kickel egyből):
    1) Console lehívása (~)
    2) Beir: "pb_security 0" - Persze idézőjelek nélkül.
    Ezáltal a PB kliensnek (amelyben benne vannak a régebbiek is mindenkinél) engedélyezi a szerver, hogy a régebbi verzióval kapcsolódjon, amit a szerver is futtat. A PB tehát működni fog, csak nem dobálja ki onnantól.

Erre sajnos minaddig szükség lesz, amíg épkézláb PB update nem érkezik.