172102
  • tubifex
    egyszeru. van sajat ranked szervered, felviszel ra egy klienst ellenfelnek, meg felmesz ra te is. jatek alatt kinyirod parszazszor, ezt megszorzod 2-vel annyi pontod lesz. pillanatok alatt lehet tobbezer pontot gyujteni.
    persze az ilyeneket fellogatnam sajat zsigereiknel fogva...
  • Borg
    Ja, sajnos sok van. Van akinek többmillió pontja van már, meg persze van akit már bannoltak is ezért...
  • szaharin
    csiterek?
  • szaharin
    az meg hogy lehet?:D
  • Running
    Nem is azokkal van a gond akik naponként 10 órákat nyomják meg többet, hanem ha megnézed a első 100 statlapját kiderül, hogy a teljes rankedes játék ideje 2 óra és mégis 30000 pontja van. Sőt az összes többinek is kevés az ideje a pontjához viszonyítva. :) Na ez a fő gond.
  • alma2
    ja es a hardweres gyorsitas az maradt !!!
    nforce2 chipen
  • alma2
    igen, nekem is az EAX kikapcsolasa oldotta meg a nem kivantos hangok meghallasat.
  • Tibor
    milyen fegyvert lehet unlockolni leghamarabb és hány pontod van?
  • Borg
    Milyen hangkártyád van? Bár egyiken sem ajánlott hardveresre tenni, a fórumok szerint. Sőt, az EAX csak még több gondot okozz.
  • alma2
    Minden szerveren irkaljatok, hogy lepjunk squadba stb.
    az eddigi tapasztalak alapjan, ha en belepek /ez kb 2 % esely valakihez, kovetem ,mint hu gazdam, de le se tojja a fejem.
    Altalaban egybol csinalok egy squadot, ritkan lepnek be hozzam, akkor is a palya masik felen rohangalnak, szoval tok felesleges, kickelni meg oket a squadbol meg nem tudom, hogy lehet, ha lehet egyaltalan :)
    plusz sokat repulozok, meg helizek a repulosnek meg nincs ertelme nagy squadban lenni szerintem,Helisbe is eleg 2 ember, aki meg tud jelenni nalad plusz ott van a commander magyaraz az eleg hulyeseget neked :)
    na meg amig az egyszemelyes squadomnak tobb pontja van mint az 5/6-oknak, persze van sok kivetel is ! Felmentem amcsi ranked serverre, de ott annyira sutak voltak bent, hogy az osszes heli es repulo a foldon volt, es meg ott squadoljak :)
    matol megvaltozik a vilag vegre egy adakozo ad egy eredeti kulcsot, remelem vert fogok izzadni, az europai csatamezon :)

Ha 7-8 or alatt ossze lehet szedni 1000 pontot/magambol kiindulva/, akkor miert ne lehetne masnak 30000 ? szerintem semmi furcsa nincs benne.mar boven kint van annyi ideje a jatek.
    A Grafikaja en abba a taborba tarotozom akik azt mondjak, hogy gyonyoru, meg egy jatekban ahol ekkroa ter volt nem tapasztaltam ilyen jol mukodo arnyekokat, amit az emberek es a targyak vetnek.Bar ez sem tokeletes de messze az atlagon felul van.Tenyleg hasznalhatoak arra, hogy lasd ha a heli feletted van es melyik irnybol jon stb.

• And5
    Szerintem te vmi óriási BUG-ot unlockoltál :D
  • And5
    Emberek miért nem tudom Hardware venni a Soundot ill ha arra veszem mindenhonnan jönnek a hangok a pálya másik felében lévő tankot is hallom meg így összevissza mindent . Valaky tapasztalt már ilyet ?
  • Drachomir
    Szisztok az alabbi oldalon csak en nem latom az igazolo kodot a regisztracional??

bf 2 hq hu
  • Running
    Még nincs helyzet, addig nem adják ki amíg nem zsúfolnak össze bele minden hibát. :)
  • Picador
    Hotfix-szel kapcsolatban mi a helyzet? Tud valaki valami érdemit?
  • Running
    GameSpy Under Attack?

--------------------------------------------------------------------------------

Boomtown reports the recent downtime of account servers (that we have all experienced) can be attributed to a denial of service attack launched against GameSpy.
    Many gamers are currently experiencing problems when trying to login to their Battlefield 2 accounts. The problems are caused by a denial of service attack on GameSpy, who're running the account servers.

This means that all of GSI services are unavailable at the moment, leaving many with having to deal with real life for the time being (scary stuff, we know). As with so many other things regarding Battlefield 2, a fix is being worked on. Supposedly, this affects other games too, but as all I’m playing for now is Battlefield 2, I haven't checked.
    Unfortunately we cannot confirm these happenings at this time.
    Read the whole article here.

Nem ez volt a gond tegnap?
  • CAD
    A BF2 tenyleg messze van a szeptol. Sajnos eleg szogletes meg mindig, eleg mosottak a texturak is... lattunk mar szebbet / jobbat is. Nem kell lepten nyomon bebizonyitani hogy a BF2 a legjobb jatek, eleg ha jatszunk vele es jolerezzuk magunkat...
  • DAVEX
    Én mar nemtudok belépni, szerver full. :(
  • Max Damage
    Ezt sz'tem is irc-en kellene inkább vagy pm-be, vagy inkább mondjuk úgy az utolsót hogy privát üzenet ha magyarul így jobban érthető :)
  • fr3ddy14
    zsolo, erre gyere:
    159.153.157.133
  • Max Damage
    Köszönöm szépen.
  • And5
    Reklámozom a Squadba állást hisz én is abban vagyok :)
  • And5

• And5
    Okés a nap folyaman jelentkezek velük.
  • Me0w
    Ismered az IRC nevu csodas talalmanyt. Na ez a gyere-be-ide-meg-ide-mert-itt-jatszom cucc oda valo, nem ide. Egyebkent meg senki nem kerdezett, de ez kurvara nem idevalo.
  • Zsolo007
    Megyek!
  • Borg
    Ezt még 37x meg fogod kérdezni?
    Főleg miután kb 48x már le is lett írva..
  • fr3ddy14
    megyek
  • Zsolo007
    ~1060
  • fr3ddy14
    nekem [SG]fr3ddy14
  • DAVEX
    159.153.194.142 Gyertek be ide sokan!
  • fr3ddy14
    na, már gyűlünk
    egyébként megvan az első rangom, és 7 kitűntetés, vagy medál. nemtom mos meik.
    hány pont után lehet fegyvert unlockolni?
  • Zsolo007
    megyek én is, monddd hova!

UI.: Mi a játékbeli nevetek? :) Nekem Zsolo001 :)
  • fr3ddy14
    adj egy ip-t , ahová mennyek, és akkor megyek
  • DAVEX
    Én ott voltam de senki nem válaszolt.
    Gémeljünk Rankolt szerveren, még ki jön?
  • Max Damage
    Még spawn előtt. Közvetlenül mikor beérsz 1 pályára akkor bejön a spawnképernyő, itt nem jelölsz ki pontot, és alul Close. :) Ekkora kijön egy álló kamerakép, na erről kellenének jó minőségű képek. Sajnos nekem teljesen minimumban nagyon rondák, márpedig ezekből lenne majd a "következő mérkőzés"-nél a kis képek hogy melyik pályán lesz majd a csata. :) Ha megcsinálnák a képeket, nagyon hálás lennék. És kösz még1x
  • fr3ddy14
    téged nem kérdezett senki ha jól látom
    éncsak mondtam, ha valakinek van kedve, az jöhetne oda játszani, hogy ne egyedüli magyar legyek
  • And5
    Amúgy nálam csak 10 pálya van ...
  • And5
    Milyen fegyverrel vagy, hogy az első spawn ?
  • And5
    na majd én