172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Csapatmunka
-
Valaki megnézné nekem,hogy 512/96k-s adsl-ről ketten hogy megy a game!
Előre is köszi! -
Azért mert 1060 ponttól van meg.... -
Az ötlet szerintem nagyoin süti,befóótozhatnák végre a bf2-t és akkor tényleg minden süti lenne. :) -
Battlefield 2: Special Forces First Details
Thu 14 Jul 2005, 8:20 AM | DMC | 70 Comments
The folks at IGN have posted a very interesting article regarding an upcoming expansion for Battlefield 2.
Even before the game shot out of stores and into homes across the world, it was pretty much a forgone conclusion that there would be a series of expansions to increase the content and hopefully increase the fun. The question was more about what DICE and EA would choose to focus on in each of the add-ons. After talking to representatives of DICE Canada and EA on the phone, it's clear that the first expansion will focus the experience more into areas that will beg players to get out of their tanks and live the glory of squad-based infantry combat. Battlefield 2: Special Forces, as the name implies, pits two of six new Special Forces groups against each other (not the three army battle we thought might be added) in more concentrated environments than we've seen in the parent Battlefield 2 game.
Itt a link!!!!! -
Running féle reggeli élménybeszámoló:
Jelentem kifagyás nélkül is van olyan nem kapsz érmet, vagy pontot. Nem akarom elkiabálni de a 8körül szerzett ezüstömet és lehet pontomat se kaptam meg. Főleg azért h 12 körüli aranyam+kitüntetésem már szerepel a listán. :( A játéknak semmi baja nem volt, nem volt még connection problem sem. Szóval ez van mind1, csak mondtam, ne legyen meglepetés ha másnak is előfordul.
Szokásos EA UK Official #9 szerver. Na bazz ilyen láma brigádot ami 9 körül volt fent kb 11-ig még nem láttam egy csapatban. A legyeknél jobban és gyorsabban hullottunk. Semmi csapatmunka (ez csak amcsi oldal), 4 squad 1-2 taggal, NEM VOLT COMMANDER!!!!, pilóták alig, a sofőrök tehetségéről nem is beszélek. Aztán beállt egy csávó parancsnoknak, akit vagy 3x élesztettem fel, mivel aszitte a gépfegyver jó a tank ellen. Na hagyjuk.
A térképek története röviden. Kb 10 perc és maradt egy bázis, ami úgy védtünk h ugye a parancsnok semmit nem csinált, az emberek se, viszont folyamatos légibombázás és artitűz alatt álltunk. Szóval az emberek száma olyan 50-230 volt a javukra. :) Mindenki kb 20x halt meg, én is kb annyiszor mert akárhol voltam, lelőttek, lebombáztak, leartiztak, ha tankba szálltam azonnal szétlőttek a helisek, akik a bázis körül portyáztak és lőtték a lámákat. Szóval katasztrófa volt egészen 11-ig kb, amikor is a csapat nagy része lecserélődött és lett egy jó commanderünk. Ekkor már néha győztünk is, de még mindig csak olyan erős közepesen élvezhető maradt a játék.
A nap fénypontja mikor meghívtak egy quadba és a helikopterral toltuk folyamatosan a operation pályán, amit gyűlölök. Két enginer folyamatosan szerelt, volt egy király pilóta, meg a két medic tüzér, az egyik én. Egy másik csapattag a vadászgépbe szállt és fedezte a helikoptert (ilyet se láttam még). Nagyon király volt, meg is köszöntem nekik az aranyérmem, nagyon profik voltak, remélem találkozom még velük. -
Torry #26222 Ranked server, pontgyűjtés.
Ez ok, de nekem még egyszer sem sikerült, hogy egy jó squad-ba jó commanderrel kerültem volna.
Sose éreztem azt, ami a játék lényege lenne, a csapatmunka.
-
Xian #26221 Azt nem tudjátok miért van hogy 1038 pont ellenére
nem adta meg a Lance Corporal t?
-
Miért ? Mert nem ugrik a moksó helyből 1.5 métert ? :-DD -
Lifeforce #26219 Igen az ugrást elcsesztük...
Az holnap visszaállításra kerül.
Amúgy független a sorbafoglalós modtól.
Az még a real weaponban van benne. -
htxvm -
rakd fel újra a játékot, patch nélkül
és akkor beírod a filterbe, hogy EA EU, vagy EA Us és akkor bármelyikre ami nincs tele felmehetsz rá.
ja és a rankedot pipáld be -
'ha leszeded a patchet a gameről'
??? -
mit bővebben? -
he?
bővebben plshtx
... -
ha leszeded a patchet a gameről
akkor be tudsz menni az összes rankedre, ami EA us offical, és EA eu officallal kezdődik
és én ezeken gammolok -
sehogy -
#26210 -
ok, de hogyan tudtál ranked szerverre felmenni?
tudtommal tört verzióval játszol :\ -
-
amikor eléred az 1050pontot kapsz 1 fegyver unlockot
10050(?)nl még1et -
ranked szerveren összegyűjtöttem az 1000pontot, és unloockoltam -
viccet félretéve kérdeztem -
Jahát igen. Azért nem megyek oda játszani :/ -
mi az az unlock?
-
nah ,voltam ezen a "sorban foglalos" szerveren...nem rossz.
Viszont az mg olyan erős hogy egy negyed sorozattal fellehet robbantani egy kocsit. Ez kicsit túl táp.
A másik dolog az hogy sehova nem lehet felugrani.
Az egyik mapon 2 ház között egy pallon lehet atmenni, és arra sem lehet felugrani. Még a legkisebb fém kerítést sem lehet futva átugrani. -
őő, izé
hogyan unlockoltad? :))))))))))))))))))))))) -
azt is megcsináltam, ezzel együtt nemjó -
már a medicet unlockoltam, ésteljesen meg vagyok vele elégedve -
http://bfhelp.atw.hu/bf2help.htm , a bűvös faq, ki mindenkinek segít... ;) -
Szerintem a Snipert vagy a Special Forces-t unlockold.
Én a medic-et választottam, de rájötttem h £basztam mer nemvalamijo csuzli aztán gyüjtök a 10000 pontra -
mini image -
.A. -
nemtud senki segíteni? -
:DDDDD
nem is tudom, dobjunk fel egy pénzérmét.... és igen, és igen, és igen!!! szerintem legyen a medic ,) -
penge17 #26193 http://mods.moddb.com/?search=t&game=109 -
... -
van egy kis bibi
felpecseltem a 2. battlefield 2-t, és mikor lépnék be, akkor csak fekete kép, és kidob az asztalra -
medic vagyok mindíg
tesóm rá akart beszélni a snipert unlockoljam -
melyik kaszttal játszol a legtöbbet?