172102
  • mesor
    Külföldön is szokot jó csapatjáték lenni. Egyébként ugyanígy Mo serveren is megtelálhatók a direkt TK-zós vadbarmok!
  • Borg
    Simán ki kell cseréljék.
    A BF2 elég intenzíven használja a shadereket, ez egy különösen nagy terhelés a kártyáknak. Épp ezért lehet, hogy máshol nem is jön elő a gond.
  • DAVEX
    Ha véleteln mégse cserélnék ki, adnék érte egy kis pénzt!
  • DAVEX
    Nem fogják? Na ne már, nem rosz a kártya hanem hibás, olyan nincs hogy nem cserélik ki!
  • Cobra.
    Esetleg futtasd le többször egymás után a 3DMark05 tesztjét, ha ott is kijön textúrahiba, akkor valóban rossz a kártya. Sajnos így, hogy csak BF2 alatt rossz a kép, nem fogják kicserélni.
  • neménvoltam
    Igazából az a fura hogy csak ennél a játéknál csinálja, csináltam Direct3D és Direct Draw tesztet, ott semmi probléma
  • neménvoltam
    thx az ötleteket, megpróbálom
  • Borg
    Nekem is 77.30 van fent, 6600GT-vel, és abszolút semmi gond nincs.

Szvsz nálad rossz a kártya, főleg ha múlthéten vetted. Vidd vissza garba. Más miatt nem csíkozhat.
  • DummyBoy
    :)

Nem dulpaannyi? (Bár én próbáltam mindent és semmi változást nem tapasztaltam ...)

Mellesleg van már 80.40-es is a guru3d.com-on ... próbáld ki a 77.50-est és a 80.40-es Forceware-t ... hátha ...

Valamint nézd meg tényleg a hűtést ... nincs túlhúzva a kari? Attól is lehet ... próbáld meg csökkenteni az órjaeleket ...
  • Crokin
    Arra azt mondják, hogy legyen feleannyi, mint a vga-d memóriája. Nálam mondjuk ugyanannyi és semmi gondom vele.

Szerk: Én túlmelegedésre tippelek.
  • neménvoltam
    a kártyát múlt héten vettem, más játékoknál nem vót gond. ha leveszek mindent minimumra akkor is csinálja. Szaggatni nem szaggat sehogy, de elég csúnya. A directX reinstallal még nem próbálkoztam. Esetleg az AGP Aperture átállítása segíthet vmit?
  • SyneT
    újabb driver/régebbi driver?

directX reinstall

másik játékoknál nem volt gondod VGA-ddal?

minimum grafikán megy a game? (lehet hogy lejebb kéne ragd grafikát mrt nem bírja VGA-d)
  • neménvoltam
    hi! GeForce 6600-am van, 77.30-as driverrel. A probléma: a képernyő teli van csíkokkal és elég sok helyen a textúra... fogalmazzunk úgy lyukas. Vmi tanács? A faq-ban nem találtam semmi erre vonatkozót...
  • SyneT
    Van ez így : )
  • rigo28
    Köszi, de majd csak meló után, nekem nincs nyáriszünet :(
  • SyneT
    a másik meg a ..::CB::.. HUN http://frontline.hungs.hu/|42ms|84.21.4.49:16567
    amihez peccs kell :)

deh csinálnak modot hozzá ami elvileg elég állat lesz!(én még nem próbáltam ki)

Szal mennyetek tesztelni
  • SyneT
    [dF]&sly.hu HUN jelszo:bf2hu|27ms|193.225.82.68:16567

mostanában itt nyomulok elég soat és nekem nagyon bejön!
  • Snomag
    Gondolom, hogy azért tolja ilyen beállításokkal, mert menne ám 80x szebben is, csak vicceskedik...
  • rigo28
    Mondanál egy két ilyen címet, nevet ahol jó csapatjáték van, thanx!
  • SyneT
    magyar servereken tolom és ott ha ügyes vagy a csapatmunkát nagyon össze lehet kapni!

Sőt ha a squad leader vagy és van mikrofonod és a commandernek is akkor nagyon lehet összedolgozni! (tapasztalat)
  • SyneT
    hát kb
  • Nagydög
    "másik csapattárs beszáll elindul barátunk előrohan majd detonátor piros gomb pukk, ekkora tetű gyerekek vannak, ha ilyen a csapattárs nem is kell ellenség!"

Most me'? Van nala egy csomo C4, valahova csak kell raknia. A part messze van, a helikopterekkel nem lehet repulni. Mit csinaljon igy szegegy gyerek, ha a napi matyizasaval mar vegzett, es meg kapott egy BF2-t is?
  • Promi #26406
    Sajnos en is hasonloakat tapasztaltam.:(
    Nembaj gyurok meg par kituntetesre.:)
  • DummyBoy
    phhhhhfff No comment ...
  • BlackShadow
    jovan látom gef4 el nem is megy a game.. gg EA!
  • rigo28
    Tegnap toltam egy-két külföldi szerveren, hát nem semmi dolgokat tapasztaltam:
    teamplay: zéró
    fairplay: zéró
    pl: amcsi oldal, anyahajó: beszállok a vadászgépbe elindulok majd pukk gameover, visszalépek erre látom a kolléga bőszen pakolja a C4-et a másik gépre majd elszalad, másik csapattárs beszáll elindul barátunk előrohan majd detonátor piros gomb pukk, ekkora tetű gyerekek vannak, ha ilyen a csapattárs nem is kell ellenség! :)
    másik élmény: amcsi hangár megyek a géphez erre ott lövik egymást a csapattársak, hogy ki száljon be a gépbe, odaérek egyik elhúz a géppel a másik meg elkezd körüllövöldözni mondván húzzak innen, na nyomtam is a disconnectet nesze neked csapatmunka!
  • DummyBoy
    Lassan már ez is flame, annyiszor szerepel, de a FAQ-ban írtakad megnézted???

Ott van fekete képernyőre tipp ...
  • SyneT
    videó karid miatt nem lehet?
  • SyneT
    én szerencsétlen a hülye reloded verziót kaptam leh úgyhogy most szedhetem a Clone DVd-t :'(

Utálom a patcheket :D
  • BlackShadow
    feltettem a bf2 -t elakarom inditani de csak bejön egy feka képernyő 3 mp re azt kilép az egészből.. már próbálgattam iyen fixed image-t oyan izét amoyan nointro fixet meg mindent de uez.. mi a hiba?
  • DummyBoy
    Egyedül a Gulf of Oman-on tudsz 32player map-on játszani jelenleg, azt is csak úgy, hogy le kell tölteni a netről azt a server.zip-et, amit okos emberek meghekkeltek ...

Jelenleg is gyúrnak rajta, de negy meló, mivel amíg nincs SDK addig nem tudnak az AI-nek waypointokat adni, ezért csak ott tudnak a botok mozogni, ahol a 16 playeresen tudtak ...

Ráadásul még ha ki is cseréled, akkor is van rá esély, hogy kidobál majd desktopra ... ugyanis engem 10-ből 8-szor kidob ... meg bugos is, de ökörködni jó ...

Ráadásul azt is megcsinálták, hogy buggy-k helyett kopterek és Harrierek spawnoljanak :)

Keress rá, Gamespy BF2-es fórumából szereztem én is ... 5 MB körül van ...

Másról nem tudok ...
  • BurnBaby
    átmenetileg áll a sly.hu, de fog menni azt mondta :)
  • ev1l FlOwEr
    Na, próbáljuk meg mégegyszer!

Van valakinek ötlete?
  • Borg
    29910 port letilt, ennyi.
  • CSOCSO
    muhahaha milyet jatszottam bazz:))) 32 bol elso lettem es csak helikoptereztem:) kaptam par medalt megenn.. es minden szarnal benne volt a nevem,,, (driver, assist meg mittom meg mik voltka:) muhahaha
  • fr3ddy14
    a hasznos infó szerveradminokban nincs benne?
    nekem nem jön be a link
  • Seat
    akkor a kulcsszó neked:
    borg.
  • TDC Geronimo
    Akkor megvárod Borgot azt majd ő segít
  • fr3ddy14
    a cdkulcs az jó
    bármeik szerverre be lehet menni, csak a sajátra nem
    szal van egy ien progi, valamit borg is mondott, amire a nem eredeti játékost beengei
    és ne jöjjetek a faqval, mert ott nincs leírva, csak a cdkulcs, ami már rég megvan
  • joebacsi
    ha legalább elötte vedted volna a fáradságot, hogy megnézed a faqban, és max arra hivatkozol, hogy az idevonatkozo link nem működik, akkor talán utánna nézek neked (bár alapból nemsok értelme van ennek a maszek szerverinditósdinak), de ekkora arccal ne is álmodj róla...