172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Külföldön is szokot jó csapatjáték lenni. Egyébként ugyanígy Mo serveren is megtelálhatók a direkt TK-zós vadbarmok! -
Borg #26427 Simán ki kell cseréljék.
A BF2 elég intenzíven használja a shadereket, ez egy különösen nagy terhelés a kártyáknak. Épp ezért lehet, hogy máshol nem is jön elő a gond. -
DAVEX #26426 Ha véleteln mégse cserélnék ki, adnék érte egy kis pénzt!
-
DAVEX #26425 Nem fogják? Na ne már, nem rosz a kártya hanem hibás, olyan nincs hogy nem cserélik ki! -
Esetleg futtasd le többször egymás után a 3DMark05 tesztjét, ha ott is kijön textúrahiba, akkor valóban rossz a kártya. Sajnos így, hogy csak BF2 alatt rossz a kép, nem fogják kicserélni. -
neménvoltam #26423 Igazából az a fura hogy csak ennél a játéknál csinálja, csináltam Direct3D és Direct Draw tesztet, ott semmi probléma -
neménvoltam #26422 thx az ötleteket, megpróbálom
-
Borg #26421 Nekem is 77.30 van fent, 6600GT-vel, és abszolút semmi gond nincs.
Szvsz nálad rossz a kártya, főleg ha múlthéten vetted. Vidd vissza garba. Más miatt nem csíkozhat. -
:)
Nem dulpaannyi? (Bár én próbáltam mindent és semmi változást nem tapasztaltam ...)
Mellesleg van már 80.40-es is a guru3d.com-on ... próbáld ki a 77.50-est és a 80.40-es Forceware-t ... hátha ...
Valamint nézd meg tényleg a hűtést ... nincs túlhúzva a kari? Attól is lehet ... próbáld meg csökkenteni az órjaeleket ... -
Arra azt mondják, hogy legyen feleannyi, mint a vga-d memóriája. Nálam mondjuk ugyanannyi és semmi gondom vele.
Szerk: Én túlmelegedésre tippelek. -
neménvoltam #26418 a kártyát múlt héten vettem, más játékoknál nem vót gond. ha leveszek mindent minimumra akkor is csinálja. Szaggatni nem szaggat sehogy, de elég csúnya. A directX reinstallal még nem próbálkoztam. Esetleg az AGP Aperture átállítása segíthet vmit? -
SyneT #26417 újabb driver/régebbi driver?
directX reinstall
másik játékoknál nem volt gondod VGA-ddal?
minimum grafikán megy a game? (lehet hogy lejebb kéne ragd grafikát mrt nem bírja VGA-d) -
neménvoltam #26416 hi! GeForce 6600-am van, 77.30-as driverrel. A probléma: a képernyő teli van csíkokkal és elég sok helyen a textúra... fogalmazzunk úgy lyukas. Vmi tanács? A faq-ban nem találtam semmi erre vonatkozót... -
SyneT #26415 Van ez így : ) -
rigo28 #26414 Köszi, de majd csak meló után, nekem nincs nyáriszünet :( -
SyneT #26413 a másik meg a ..::CB::.. HUN http://frontline.hungs.hu/|42ms|84.21.4.49:16567
amihez peccs kell :)
deh csinálnak modot hozzá ami elvileg elég állat lesz!(én még nem próbáltam ki)
Szal mennyetek tesztelni -
SyneT #26412 [dF]&sly.hu HUN jelszo:bf2hu|27ms|193.225.82.68:16567
mostanában itt nyomulok elég soat és nekem nagyon bejön! -
Gondolom, hogy azért tolja ilyen beállításokkal, mert menne ám 80x szebben is, csak vicceskedik...
-
rigo28 #26410 Mondanál egy két ilyen címet, nevet ahol jó csapatjáték van, thanx! -
SyneT #26409 magyar servereken tolom és ott ha ügyes vagy a csapatmunkát nagyon össze lehet kapni!
Sőt ha a squad leader vagy és van mikrofonod és a commandernek is akkor nagyon lehet összedolgozni! (tapasztalat) -
SyneT #26408 hát kb -
Nagydög #26407 "másik csapattárs beszáll elindul barátunk előrohan majd detonátor piros gomb pukk, ekkora tetű gyerekek vannak, ha ilyen a csapattárs nem is kell ellenség!"
Most me'? Van nala egy csomo C4, valahova csak kell raknia. A part messze van, a helikopterekkel nem lehet repulni. Mit csinaljon igy szegegy gyerek, ha a napi matyizasaval mar vegzett, es meg kapott egy BF2-t is? -
Sajnos en is hasonloakat tapasztaltam.:(
Nembaj gyurok meg par kituntetesre.:) -
phhhhhfff No comment ... -
jovan látom gef4 el nem is megy a game.. gg EA! -
rigo28 #26403 Tegnap toltam egy-két külföldi szerveren, hát nem semmi dolgokat tapasztaltam:
teamplay: zéró
fairplay: zéró
pl: amcsi oldal, anyahajó: beszállok a vadászgépbe elindulok majd pukk gameover, visszalépek erre látom a kolléga bőszen pakolja a C4-et a másik gépre majd elszalad, másik csapattárs beszáll elindul barátunk előrohan majd detonátor piros gomb pukk, ekkora tetű gyerekek vannak, ha ilyen a csapattárs nem is kell ellenség! :)
másik élmény: amcsi hangár megyek a géphez erre ott lövik egymást a csapattársak, hogy ki száljon be a gépbe, odaérek egyik elhúz a géppel a másik meg elkezd körüllövöldözni mondván húzzak innen, na nyomtam is a disconnectet nesze neked csapatmunka!
-
Lassan már ez is flame, annyiszor szerepel, de a FAQ-ban írtakad megnézted???
Ott van fekete képernyőre tipp ... -
SyneT #26401 videó karid miatt nem lehet? -
SyneT #26400 én szerencsétlen a hülye reloded verziót kaptam leh úgyhogy most szedhetem a Clone DVd-t :'(
Utálom a patcheket :D -
feltettem a bf2 -t elakarom inditani de csak bejön egy feka képernyő 3 mp re azt kilép az egészből.. már próbálgattam iyen fixed image-t oyan izét amoyan nointro fixet meg mindent de uez.. mi a hiba? -
Egyedül a Gulf of Oman-on tudsz 32player map-on játszani jelenleg, azt is csak úgy, hogy le kell tölteni a netről azt a server.zip-et, amit okos emberek meghekkeltek ...
Jelenleg is gyúrnak rajta, de negy meló, mivel amíg nincs SDK addig nem tudnak az AI-nek waypointokat adni, ezért csak ott tudnak a botok mozogni, ahol a 16 playeresen tudtak ...
Ráadásul még ha ki is cseréled, akkor is van rá esély, hogy kidobál majd desktopra ... ugyanis engem 10-ből 8-szor kidob ... meg bugos is, de ökörködni jó ...
Ráadásul azt is megcsinálták, hogy buggy-k helyett kopterek és Harrierek spawnoljanak :)
Keress rá, Gamespy BF2-es fórumából szereztem én is ... 5 MB körül van ...
Másról nem tudok ... -
átmenetileg áll a sly.hu, de fog menni azt mondta :) -
Na, próbáljuk meg mégegyszer!
Van valakinek ötlete? -
Borg #26395 29910 port letilt, ennyi. -
muhahaha milyet jatszottam bazz:))) 32 bol elso lettem es csak helikoptereztem:) kaptam par medalt megenn.. es minden szarnal benne volt a nevem,,, (driver, assist meg mittom meg mik voltka:) muhahaha -
a hasznos infó szerveradminokban nincs benne?
nekem nem jön be a link -
Seat #26392 akkor a kulcsszó neked:
borg.
-
Akkor megvárod Borgot azt majd ő segít -
a cdkulcs az jó
bármeik szerverre be lehet menni, csak a sajátra nem
szal van egy ien progi, valamit borg is mondott, amire a nem eredeti játékost beengei
és ne jöjjetek a faqval, mert ott nincs leírva, csak a cdkulcs, ami már rég megvan -
ha legalább elötte vedted volna a fáradságot, hogy megnézed a faqban, és max arra hivatkozol, hogy az idevonatkozo link nem működik, akkor talán utánna nézek neked (bár alapból nemsok értelme van ennek a maszek szerverinditósdinak), de ekkora arccal ne is álmodj róla...