172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Picador #27027 Ha van mar ASE telepitve, akkor a menuben a file-t megnyitva lehet updatelni:
Update eye
Update filters
Ha igy sem latod akkor: vagy nagyon regi az ase-d, vagy nem latja a progi a bf2 regisztraciojat regisztracios faban.
-
AvRs Wolfguy #27026 #26955 számú írkálásomra választ szeretnék!! PLÍZ!! -
Picador #27025 Szerintem rosszul latod. Ha nem tudsz helit vezetni, jogod van single playerben megtanulni es utana multiban repulni. Amikor a lamak nekiallnak helizni, gyengul a csapat. Ez pedig egy csapatjatek ugyanbar, mint te is emlitetted. De tovabbmennek. A csapat erdekeben pont a lamaknak kellene feladniuk a helis es repulos probalkozasaikat.... -
Dtomka #27024 1etértek veled! -
jefferson83 #27023 Én nem tudok helit vezetni, de ugyanolyan jogom van lezuhanni vele mint másnak és én nem sírom rojtosra a számat ha egy mapon csak 15 pontot tudok összeszedni. Felhívnám az emberek figyelmét,hogy ez egy össznépi játék. Aki nem bírja elviselni, hogy a másik is szeretne játszani annak ott van a single player. Ott azt kedvére öldökölheti a csapattársait. A magát komolyabnak tituláló játékosoknak meg kitalálták a klánokat azt ott be lehet osztani egymás között,hogy ki mit akar művelni
-
Rafia #27022 Remélem leszálltatok a földre zászlót foglalni, és nem csak lebegésből, amolyan arcade-buguser módon szűrkítgettetek... -
Pedig jó móka gatlingal szórni a népet. Csak az a kellemetlen, ha egy tömött blackhawk-ot leszednek. Főleg ha egy zászló fölött lebeg, akkor nagyon sebezhető. A legjobb szerintem az, hogy ledobja az embereket, ők elfoglalják a zászlót. A blackhawk addig mozgásban van. A 2 gatling meg fedezi a szárazföldni csapatokat. -
Dtomka #27020 nem értem h minek remegnek azért a q.a heliért itt ebben a játékban kempelni ugysem lehet akkorát mint a remek elödben a BFVben:)!Én a bfvben 1 igen jo heli pilota voltam,a Bf2ben meg akkor helizek ha véletlenül találok 1 szabad helit!Általában assault vok és grenade launcherre irtom az ellent:)!
Viszont lenne 1 kérdésem!
Hogyan lehet a c4et messzire eldobni?Nekem mindig a lába elé dobja,látok viszont olyan aki egész messzire el tudja hajítani?Hogyan csinálja?
-
csabito #27019 Sajna ez csak a vadászhelikre érvényes. A blackhawk meg hasonló jószágokkal könyörögni kell az embereknek hogy szálljanak be :) Pedig zászlófoglalásra legjobb. 6 ember egy heliben seperc alatt befoglalja a pontot. -
Dtomka #27018 mért lesz olyan mint a bfvben(sa7?)? -
Dtomka #27017 Szánalmas játékosok
szánalmas adminok
szánalmas szerverek
mindig is lesznek!
Szerintem!!!
-
Emiatt várom már a vállról indítható hőkövető rakétát :) -
Nos a hétvége eredményei: Kb 10 órát nyomtam és egyre érdekesebb hogy tényleg ölnek az emberek a heliért. Itt is olvasom, és a gyakorlat is ezt mutatja. Sajnos ez azért van, mert egy jó helis csapat képes pályánként átlag 100-120 pontot összeszedni, ami ugye gyalogosan vagy földi járművel lehetetlen. Ezért a pontvadász emberkék, illete magát überpilótának nevezett egyének versenyt futnak a heliért és ebből (MOSTANÁBAN) hatalmas veszekedések, kirúgások alakulnak ki, ami egyrést ízléstelen, másrészt elkerülhető lenne.
Tapasztalat: kezdem az értelmesebb helis squadokkal, akikkel én is szívesen játszok (ált gunner vagyok) és nem pilótáskodom. Ők megvárják az újabb gépet, ha elorrozták előlük. Rosszabb esetben ha a csapat egyik tagja nem fért be, mert más beült helyette, akkor távozásra szóliítják fel, majd ha nem reagál ráhagyják.
A nem értelmesebbek, ua szituba kilövik a nem csapattagokat a heliből, körberakják c4-el, lelövik egymást a helipadon, lőnek a helire felszálláskor és más hasonló dolgok.
Mindezt ezért a kúrva pontokért. Pedig a legtöbbje tehetségtelen, mert hiába jó a pilóta, ha nem szerelik a gépet, vagy nincs legalább egy medic a helin. Vagy hiába a szerelő csapat, ha nem jó a pilóta és hiába tud repülni, ha rosszul fordul, bizonytalan a gép kezelése, túl magasan, v alacsonyan száll..stb. Szóval az esetek 10%-ban jön össze egy jó helis squad. Nekem sikerül kettőt találnom a hétvégén, mert a helizésen kívül is jó eredményeim voltak és invitáltak a csapatukba. Ott volt 1 supportos, 2 medic az ágyúknál és 3 szerelő. Hacsak nem volt pech sose lőtték le a helit és mi is 120-140 pontokat kaptunk. -
Ez tény, győzzön a csapat. De honnan tudhatja az ember, hogy aki be akar szálni az nem jobb pilóta nála? Ha meg sem kapja a lehetőséget, hogy bizonyítson..... Én is tudok repülni, de általában maradok a földön, ha tudom, hogy vannak jobb pilóták nálam. Meg nagyonbb biztonságban érzem magam, ha egy harckocsit vezetek :) -
Na mondjuk ott a pont :) -
Vannak geci adminok de vannak teljesen normális jó fejek is.
Nekem igazából az nem tetszet hogy egy hülye gyerek faszsága miatt le buzigecizett minden admint! -
Ez azért annyira nem igaz ... publikon is, officialon is az a lényeg, hogy a csapat győzzön! Ha pistike kopterezni akar, akkor keressen szabad koptert vagy menjen gyalog ... én se szállok be se helibe se repcsiba, ha tudom, hogy van fent jobb pilóta ... tegnap nyomtam valamelyik serveren, és volt egy srác aki kopterezett, én voltam a gunner ...
Szeretek is koptert vezetni, tudok is, de mikor nekem sikerült szerezni akkor megkerestem hol van, és átadtam neki a koptert, én meg gunnereztem továbbb ... ennyi ...
CSOCSO: Nem lehet esetleg hogy a srác saját klánservere volt? Bár akkor is kocsogség :) -
Akinek nem inge ne vegye magára :) De sajnos nagyon jellemző jelenség... -
FlatlineHun #27009 Tegnap ranked szerveren nyomtam a Kubra Dam-on egy 80 pontos első helyet, 200 kill, 1 halál... Ha meglesz a 10.000 pont megyek vissza magyar szerverekre... -
Imádom ezeket az általánosításokat! -
Hát igen, ezért nem szeretem a repülős map-okat. Mindenki csak repkedni akar... és fel van háborodva, hogy nem ő szálhat be a gépbe.. Ha public szerveren játszol kit érdekel, hogy te vagy vele a legjobb? A másik srácnak ugyanolyan joga van elvinni azt a vacak koptert. Lehet, hogy ő még jobb nálad. :) -
sztem azt kevesen fogják elfogadni neked vagy bkinek hogy jobb vagyok nálad úgyhogy játszál vmi mást...:))) ez sohasem volt másképp semmilyen játékban..
gondolom te se örülnél neki fordítva, másrészt ha heliztek gondolom az nem csak egy pályára szól hanem amíg játszotok, akár több mapon át is, azt is gondolom hogy nyilván mindegyiken azt gondoljátok hogy ti vagytok a legjobbak (az lényegtelen hogy így van e vagy sem) és ezért ha fellépsz egy szerverre gunnereddel akkor más ugye nem helizhet...logikus:)) de nem így működik
te mit gondolsz?:)
-
az élet kegyetlen :) -
valaki meg tudna lesni azt a cimet nekem hogy az official szerver?? de legfontosabb lenne ha elkernetek a forumcimet.. PLS.. valaki tegye meg! -
persze
de csak officialon -
rohadt alma #27002 Köszönöm!
-
lopsz? ;) -
jah és ték :) -
néha hibásan jelzi ki a rangokat, és ez félreértésre adhat okot, ezért lettek átmenetileg kikapcsolva -
CUCLI #26998 ezmár 1.2?
nekem csak a tök alap 1.0vanmeg.persze tört.
-
HAHO valaki PLS tegye meg hogy az alabbi ip cimre menjen fel es kerje el vkitol a szerver forumanak a cimet mert nemtok felmeni termeszetesen... PLS!!! -
nem... fogalmam sincs mi volt.. itt az ip cime:
70.86.26.67
megprobalok ocsem geperol felmenni.. elkerni a forumok cimet es jol szetirkalom k.anyazasokkal... -
ja amugy ha kickelnek vagy bannolnak attol meg megkapom apontjaimat meg mindent ugye???? -
CUCLI #26994 ez magyar serveren volt? gondolom nem.. -
BAZMEG ez ennyira NEVETSEGES es GUSZTUSTALAN amit a BUZEGECi ADMINok muvelnek hogy az NEMIGAZ!!!!!! haverral allandoan helikopterezunk mert.. mert KURVAJOl nyomjuk... most is bementunk egy teletomott szerverre.. mar a masodik palyan voltunk VERHETETLENEK a csapatunknak 140 pontja volt a tobbi csapat meg sehol nem voltak a 60 hoz.. es ettol fuggetlenul az egesz szerveren mi voltunk ketten a LEGESLEGJOBB jatekozok.. magasan 20 pontokkal vezettunk MINDENKI elott es egy kis szarjanko [WS] Lags vagy kijatokom meg oda all 10 szer a helikopter ele hogy most o vinne..szepen megkerem ra hogy felejtse mar el mert amig nekem 70 neki meg 20 pontja van addig a jobbikat engedje mar helizni merthat a lenyeg hogy nyerjunk... erre a kis pocs beugatott sztan minket kickeltek... a LOLLLER az hogy csapatban voltunk a haverral. MINDEN szaros utasitast gyonyoruen veghevittunk es romma voltunk pontozva es MINKET basznak ki es nem a kis fasszopo ws lags gyereket.... GRATULA HULYEPOCSOK.. ja es pontositas kedveert bannoltak.. rohad*************** -
Most nem azért, de nálam 3-5-ig sohasem jön be az oldal.... Nálatok? -
Szia!
Nagyon királyok a videók, még, még!
Viszont kéne nekem az a mephisto-s szám, mert már vadásztam rá egy párszor... :)
Fel tudod tölteni? -
Polemius #26990 Biztos, hogy a Bf okozza? Próbáltad más, erőforrásigényes játék közben csinálja-e ugyanezt? Esetleg vga driver hiba? Rakd fel a legfrisebbet.
Esetleg túlmelegedés? -
mivel vetted fel mpegbe??
naon jó -
HELP !!! Valaki tudna segíteni tegnap óta (nem tudom összefüggésben van e a pacthel) de non-stop azt cisnalja a battlefieldem, hogy megy meg minden tök jó és egyszer csk POWER SAVING üzemmódba rakja magát a monitor és könnyedén egy kis vibráló hanggal megfagy az egész ...