172102
  • Pink Tiger
    na helit csak közlekedni használni sem semmi:)) szerencsére csak mulatok rajta, és ritkán kap el az ideg:) persze ha a csapatnak nincs helise, szinte folyamatosan gazdátlanul áll a padon és egy gyalogos gyorsan zászlót akar foglalni a a vonalak mögött, sokszor ez a leggyorsabb legjobb módja..
  • Pink Tiger
    á azt azért nem :)))
  • Yan
    Ne húzd fel magad rajta!
    Nincs értelme.
  • Polemius
    Igen, ezt már én is láttam párszor. Persze sokszor a leader eléggé el van foglalva, hogysem a térképen kattintgasson. Pl ő vezeti a helit. :)
    De ez nem is feltétlen probléma, sokszor elég a voip, ha használják is, és _értelmesen_ használják. Én is néha szólok a leadernek, frissítse már a célt, mert már 2 zászlóval odébb vagyunk. Ez egyébként azért is fontos lenne, mert a commander így látja merre megy a squad.
    A kezdők részéről persze az is elég lenne, ha egy PgUp-ot nyomnának a commander parancsára. :) De ehhez meg a commandernek kellene célt kijelölni.

Meg sokszor mintha nem vennék észre, hogy ők lettek a leaderek.

Talán frissítenem kellene a guidet.
  • Snipa
    de tapasztaltam olyat is, hogy 6os squad leaderjuk kempell sinperkent egy helyen csapattagok szerteszet es semilyen utasitast nem fogad el! disband squad! :)
  • Snipa
    a jo heli pilota aranyat er :D
    van egy Henti nevu srac (ha jol emlekszem) na szerintem o kurva jo pilota sokat voltam nala lovesz Vata neven :)
    de sokat vagyok commander is! ;) (most lehet szidni :) )
    komolyan mondom ha van 3 squad 3/4 ig feltoltve es betartjak az utasitasokat, szal kovetik a leaderjeiket! akkor sima ugy gyozni...

egyebkent szvsz gyakorlasra ott a single, azokkal van baj akik beszalnak helibe elmennek 1 perc mulva lezuhannak, majd ujra es ujra kepesek elvinni...

• TDC Geronimo
    Olyanba soha sem fog :)
  • ROTI
    Hát ja Erre akkor lessz esélyem, ha megjelenik mjd EZT VEDD MEG kiadásban
  • mesor
    A balckhawkkal vezetés közben nem lehet lőni!
  • SyneT
    Én meg azt nem tudom elviselni hoyg beüll valami nagy láma a blackhawk-ba és össze vissza röpköd lőni nem tud vele, vezetni is alig bírja és közbe meg nincs zászlónk ahova újra teremjünk deh azért ő csak röpköd a blackhawkkal!

Inkább adná oda oannak aki tud is vele mitz kezdeni nem pedig csak úgy repedni vlee mert az oan jóó!

Meg a másik amit utálok, fasza magyar srác beüll blackhawkba elrepül és a következő pillanatban azt látom hogy kiugrik belőle , mert elért ahhoz a béázishoz amihez akart!! hát ez szánalmas!!!
  • Polemius
    FAQ
  • Gabe18
    Én azt nem tudom hogy a Squad Leader-ek miért nem adják meg a térképen a támadó-védekező parancsokat.Mert igy felmegyek egy nemzetközi szerverre,belépek a squad-ba,és nem tudok mást csinálni mint hogy max mindig a Leader-er pozicióján éledek újra.De különösebben nem tudom hogy mire készülünk...
    Most ha kijelölné hogy ezt vagy azt a pontot támadjuk,vagy védjük,akkor sokkal nyilvánvalóbb lenne hogy mire törekedjünk a következő percekben.
    Bár ha néha én vagyok szakaszvezető,akkor a Commanderektől se nagyon látom hogy ugyanezt megtennék,csak a tüzérséget nyomja,ha nyomja egyáltalán.
    De a legjobb az volt,amikor egyszer az egyik városi pályán az összes zászlót elfoglaltuk,és az ellenfelekből is csak egy élt már.Na de azt meg nem találtuk,ugy elbújt.Már vagy 3 perce könyörögtek a commandernek hogy scannelje le a pályát hogy merre van az az egy ember,és jelölje ki,de semmi...
  • mesor
    Kell venni egy eredetit azt nem fogja kiírni hogy "cd kulcs used"!
    ;)
  • ROTI
    Köszi,de én nem az ASE-val szoktam szervert keresni csak a saját keresővel de azt most néztem, hogy az ASE minimum 10-15 magyar szervert talált( ebből kettőn folyt meccs de nem tudtam belépni. cd kulcs used) Én még ASE-rol nem nagyon tudtam belépni sehova ha jól emlékszem, ezért is használtam a saját keresőjét.
    Majd tovább próbálkozom az ASE-val. Csak furcsálom, hogy pár nap alatt eltüntek, legalábbis előlem, a szerverek.
  • Pink Tiger
    szánalmas, na ezt a lámaságot nehezen viselem... ne haragudj de ennél nagyobb köcsögség ritkán van a szervereken áááááááááá

• mohus
    "mivel vetted fel mpegbe??
    naon jó"

a jel útja
    Számgép videókari A/V OUT -> Külső SVIDEO Digitalizáló A/V IN -> Külső USB 2.0 Cable Digitalizáló A/V OUT -> Számgép USB 2.0 Port A/V IN
  • Polemius
    Hát, én párszor próbáltam repülni (egér/bill), de nem jutottam messzire. :(
    Viszont pont ezért nem is akarom mások elől elvenni a lehetőséget. Gyakorlásra ott a single meg mindig van teljesen vagy majdnem üres szerver (a magyarok közt is).

A blackhawkot viszont kimondottan szeretem, ha van aki elvigyen. :)
    Szerintem a legjobb megoldás rá, hogy egy squadot elvigyen ahova kell. És kevésbe sebezhetők az emberek mintha gyalog vagy más járművel közekítenék meg a zászlót.
    Az egyetlen bajom, hogy ritkán jön így össze. (Megfelelő squad pilótával + heli)
  • Promi #27090
  • vilmoska
    mi a gondod?
  • SyneT
    Nem tod véletlen a srác nevét :D
    Mert én is 1 sráccal kb 60-70 pontot szereztünk harci helivel úgy hogy ő volt a lövész és én vezettem :D
  • mesor
    ASE filtert frissítsd!
  • mesor
    Grat.!
  • TDC Geronimo
    Nem vagyok én az :)
  • Promi #27084
    Nelegy ijen szigoru.
  • TDC Geronimo
    Erre büszke lehetsz
  • Promi #27082
    Koszi ezt meg nem neztem.
  • ROTI
    Sziasztok! Egyre kevesebb magyar szervert talál a BF2 saját keresője. Kb 2-3 napja felraktam a javított patch-t és az óta még kevesebbet. Most pl egyet sem. Most akkor mi van. Nem használják a tapaszt, vagy mod-ok kellenének? ( ja amúgy biztonsági másollattal játszom:) )
  • Poggyász
    Caps Lock, Manage gomb. Abban a listában azt hiszem nem látszik hogy ki van squad-ban, egyenként meg szerintem senki sem fogja összenézegetni a másik listával. Csak bepipálják az összes játékost aztán invite. Aki akar átjön.

Egyébként szerintem érdemes megpróbálkozni az invitálással, én is sokszor vagyok úgy hogy formálisan bent vagyok egy csapatban, de mindenki össze-vissza lófrál. Ha ilyenkor kapok egy invite-ot, örömmel átmegyek mert ha egy squad leader áthív, az valószinüleg akar is csinálni valamit.
  • Promi #27079
    Nekem is borult volna az agyam, ha allandoan benazna.
    Mas
    Tegnap 1 faszi avval szorakozott, hogy a repcsi respawn ponton az onkentes pilotakat probalta kiloni a gepbol.
    1 ido utan beborult az agyam, felszalltam a helivel vissza a faszira, kuldtem neki par raketa csomagot.:)
    Azutan mar nem szorakozott.:)
  • Yan
    katt ide
    vagy a banner alá: Commander, Squad & Teamwork FAQ
  • Pink Tiger
    csökkentett módban telepítsd az új patchet vszeg nem lesz így gond
  • Col Andrew
    hát ez nem volt szép dolog tőled... föleg ha lány volt
  • Pink Tiger
    loller tteeee, nem kellmindig újra telepíteni key problem miatt:))) FAQ
  • ddt500
    Múltkor egy pacákkal 5 perc alatt csináltunk 60 pontot. Ő volt a pilóta Én a lövész. Tök jó volt. Aztán a másik pályán egy idiótával HATSZOR száltunk fel és egy pontot tudtam összekaparni. Egy katasztrófa volt a srác (lány). Úgyhogy hetedszerre megpakoltam a helit c4-gyel megvártam hogy felszálljon és BUMMM!!!
    Azon a mappon a volt a legjobb élményem(sajnos).
  • Zsoldos
    Nyaralni voltam, igy lemaradtam egysmasrol, lattam van patch, feltettem, de most meg magyar server nuku, "newer version than the server"..
  • gergod
    Nem dehogy teljesen fair volt. Az első is velünk volt. Ő volt a blackhawk minigunjánál, a 2. volt a pilóta (kurva jól vezetett), mi meg javítgatuk a helit, meg osztottuk az áldást föntről :) Fullos volt a BH, csak a squadunk volt benne, mindenki oda respawnolt, és ownoltuk a terepet.
  • Zsoldos
    Ha amugy az fps-ed jo, csak neha ugrik meg a kep, az nem vga tema, inkabb ram. Ennek a jateknak abbol semmi sem eleg.
  • Promi #27070
    Azt nem ertem, hogy mikor benne vagyok 1 squadba akkor miert hivnak at folyamatosan 1 masikba mikor lathatjak, hogy benne vagyok 1 be.
    A masik kerdesem, hogyan tudok valakit meghivni a sqadomba.
  • Promi #27069
    Valamejik nap meglepodtem, squad parancsnok voltam, 4 en voltak a csapatomba, mindeg mellettem spawnoltak, jottek utannam allandoan, mentek a jijelolt ponhoz mindeg, megvartuk 1 mast a jarmuveknel stb. stb. Nagyon elvezetes volt igy a game.
  • Poggyász
    Nem ellopásról van szó, szerintem naponta kitakarítják azokat a kulcsokat amelyek nincsenek bent a EA listájában mint kiadott kódok.
    Egy esetben lehetne gond, ha valaki egy olyan kulcsot találna el ami benne lapul egy még polcon levő játék dobozában. Erre meg kicsi az esély egy 25 jegyü kód esetén.