172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ok, imádok Stukával Spit I-esekre vadászni. :)
(Off vége) -
csabito #27467 Ha nem nyomják folyamtosan a gázt, akkor lelassul a gép. Akár le is lehet szállni vele :)
Ilyen levegőben lassítás után viszont még időben kell rágyorsítani ha nem akar a pilóta földhöz vágódni. Ebben meg segít az utánégető ;) -

ET-ben lehetet aknát telepíteni :) -
Deqwator #27465 jó neked 
De magyarországon nem szokás ,szerintem az lenne a legjobb mielött valaki cselekszik az elöbb gondolkodjon hogy mit csinál! -
Lifeforce #27464 Ha realisztikusságot építenének bele, akkor úgy is meg lehetne oldani, hogy az ellenség számára láthatatlan aknákkal lehetne teli az el nem foglalható bázis környéke. :)
Az elég realisztikus :D -
Nem tom ..Én szoktam élvezni ezeket a nehéz helyzeteket :-DDDD -
Lifeforce #27462 Viszont a bázisfoglalásoknál okozhat gondot... -
Deqwator #27461 Külföldön használják de szerintem szar is ott a móka! -
na nem OFF-olok tovább, Fritz este ha tudsz gyere röpködni :) -
ja tényleg realisztikus :) -
Lifeforce #27458 Elég lenne csak a spawn protect.
Sok játékban meg lehet határozni, hogy újraszületés után, hány másodpercig halhatatlan az ember.
Ez egy nagyon jó megoldás. -
sz@rjál rá, gyere WWII-őzni ma indul az új hadjárat, megyek stukával osztani az áldást az AB-kre :) -
Itt sajnos nincs romboló. :) -
Hát ha nem mondjátok neki honnan tudná ?
Egyébként külföldi szervereken mindenki használja, én is kerültem már ilyen kutyaszorítóba , de szerintem nem gáz mert elég könnyű kitörni belőle....
Párszor meghalok igaz, de utána tiszta a terep... -
Gabe18 #27454 Most egyszer kirakták,összedőlet a világ?
Láthatóan érezte ő hogy miért kapta a bann-t,ha nem hülye gyerek és felfogja,akkor 10 perc mulva visszamegy,nem csinálja többet és nincs semmi gond.Gondolom nem 5 hónapos kitiltást kapott egyből.
-
A peccs óta elég gyakran kifagy a gém, ha képet vagy múvit akarok felvenni.
Olyan képet ad, mintha a vidikártya túlmelegedett volna.
Ez így teljesen full extrás: fagyás gombnyomásra. :) -
miért? komolyan nem értem az ilyen "iratlan szabályokat" háborúsdit játszotok nem? akkor meg? egyértelmű hogy az ilyen helyeket kell belőni tüzérséggel stb :) -
Deqwator #27451 De szerintem aki Battlefield-el játszik az tudja hogy főbázisra nem szokás menni! -
Igaz..
De épp kicsivel lejjebb olvastam , hogy valaki bement a főbase-ra kempelni mert nem tudta , hogy azt nem szokás erre figyelmeztetés nélkül bannolták a szerverről!
Hát nehéz beírni neki ,hogy ez nem szokás ?Nem hülye gyerek , biztos felfogná.
Ezekkel a hülye szavazásokkal túl nagy hatalmat adtak a játékosok kezébe , ebből mindíg is vita és visszaélés lesz , szerintem. -
Jajj jajj. Ez a Catalyst 5.7.... szivatott a szentem. Kicsit szar. Hiába van benne memória kezelési javítás meg minden, elbassza BF2-t :D gyönyörű textúra hibás képet ad :D Csak gondoltam szólok ha valaki leszedi és ilyet tapasztal =) De tuti hogy ez is kártya és gépfüggő. -
Borg #27448 Mondvacsinált szabályokkal nem lehet kezdőket szabályozni, ennyi.
Ha a játékban rendesen meglenne a beépített lehetőség az ilyesmi korlátozására, akkor semmi probléma nem lenne. (ellenség számára megközelíthetetlen főbázis, spawn protection stb...) -
mobal #27447 használj 1.9 es frapsot az free. -
És ez a játék erről szól? -
:-DDD
Sajnos sok ilyent látok:-DDD
Olyant nem láttam még , hogy egy játék erről szóljon.....

-
örülj neki... -
Ez miért lett ilyen játék ?
Mást se hallok mint hogy ki kit rúgott ki , kit bannoltak a szerverről, ki ellen volt szavazás...
Viccet félre téve: én még ilyent nem láttam....
-
TS Zolly #27442 És még mindig vannak....
Gyik, avagy a F.A.Q hatalma! -
Emberek GF4Ti4200 még mindig nem megy a játék? -
Sajnos ez a screenshot dolog nálam is szar! -
Mail ment! -
Tegnap én is jártam a chaos-on, a magyar rankeden. Ez meg a többi mikor lesz olyan állapotban, hogy rendesen működnek? Pontokat küldi már, vagy szar?
Tök jó h vannak ilyen lelkes magyarok akik termelnek magyar ranked szervert, legalább nem a külföldin kell törni az angolt és egyből a fórumon le is ugathatnak, ha valami butaságot csináltam.:)
Más: Tegnap kicsit kiborultam, mivel a gép mostanában úgy dönt, hogy játék közben leresetál. Teszek +hűtést gépbe, ha nem segít a dolgon, akkor a játék hibázik. :( Aztán megint elindítani, feljutni szerverre+usa-hoz kerülni elég körülményes.
Másik tök jó dolog, folyamatosan csapatba voltam és HÁROMSZOR vágott át a másik csapatba, ekkor se voltam ideges, pedig voltak rambók is, szóval nem kímél senkit se a hajigálógép, h patkolna el a majom szerver.
Bann: Ismerős a kick dolog, szereztem megint egyet, beugrok a helibe, jönnek a többiek, épp emelkedek fel, amikor egy droid belerohan buggy-val a helibe, felrobbanunk és már ki is rúgtak. Csak néztem mint a moziba, mert kb 2 másodperc alatt történt minden. Mindenesetre ügyesen megoldották. Csak hogy fokozzam a dolgot, másik squadból egy paraszt azért rúgott ki, mert oda akartam vinni nekik a helit, erre mikor a leszállópálya felé haladok,egy gép belém ront és felrobbanunk. Elég érdekes volt a szituáció. Na mind1.
Nagyjából ennyi érdekesség volt tegnap.
Miért van az h 0 kbyte-os fájlokat csinálok ha nyomom screenshot-ot?
-
jaj, bocs :D
azt hittem, hogy az index-et nem tudod letölteni
gondoltam a link majd jó lesz :D
[nem ért hozzá]
tess. :))))
még csak 60%-os van... -
te ennyire nem lehetsz ***e:))
MONDOM nem jon be a dox.hu szerver.. semmit nem latok ami dox.hu rol van.. valakinek at kene toltenie vhova.. vagy ha nem nagy file akkor [email protected]
kofke elore is:) -
link -
en a kamikazekat ruhellem!!! alt. levegoben vagyok... es ha szanaszet lovok egy helit akkor az esetek majdnem 30% ban ugyis nekemjonnek a pancserok mert misem konyebb ennel..nah meg hanyszor esik meg az hogy egy rohadt vadaszgep jon belem mert nem bir leloni 10 fordulas utan se...
JA ES MONDJA MAR EL VALAKI nekem hogy hogy a picsaba csinaljak azt a vadaszgepesek hogy HALAL lassan araszolnak es lonek hatulrol mikozben en lassan megyek a helivel???????? mert ezt en nem fogom fel!!!!
nem arra gondolok hogy a harrierrel jonnek es lebegnek hanem a sima japcsi meg egyebb szarokkal amikkel nem lehet fuggolegesen felszallni.. nah azokkal jonnek es bazze 3 mp-ig csak lonek a rohadt gepagyuval..... mikozben en a gyorsitas nelkul kb 3 mp alatt repulom at a fel palyat:((((((((( -
milyen a magyarositas?? erdemes letolteni? mert mondjuknekem tok jo a jatek igy ahogy van.. mondjuk szivesen meglesnem magyarul.. PLS segijjen' nekem valaki mert a DOX os oldalt nemtom lehivni amcsibol:(((( vki fel tudja nekem rakni vhova mashova a magyaritast? pls! thx elore is -
ez jó ötlet sztem is -
Gero nincs ott valami ami hiányzik a géped melöl? :D -
off
Tegnapi vitához 1 ma reggeli élmény.
Bentvoltam egy klánszerveren és a klántagoknak egy mapon borzalmasan tetszett, hogy beszorítottak minket a bázisra és sz@rrá BaseCamp-alték magukat...
Volt anyázás stb...
Köv. map!:) Fordúlt a kocka és nekem sikerült elsőnek lopni egy tankot amivel nem hagytam őket kibontakozni!:DDDD
A végén szoltak, hogy NE legyen BASECAMP ok?:DDDDDDDD
-
Akkor meg ne panaszkodj!