172102
  • Col Andrew
    ha commander vagyok akkor általában engineer és ha felrobbantják a cuccaimat akkor kinyírom őket, aztán javítgatok itt ott..
  • Polemius
    Az, hogy ketten vagy hárman bemegyünk C4-ezni, az hasznosabb tud lenni, mint amennyire közben máshonnan hiányzunk. Persze ez attól is függ, mennyire aktív a másik oldal commandere. Már ha van.
  • Dtomka
    igen akkor biztosan nem kapok bant,de igy ...........
  • Dtomka
    Pontosan!miért nem spawnoltatja a z embereket a házba?miért van kb 3-4 respawn pont?csinálták volna több respawn helyet és akkor az emberek nem tudnák megjegyezni h hova fog születni az ember!
  • Borg
    Minden elítélendő amivel ártasz nekik! :DD
    Miután benyomtátok őket a báziuskra, hagynotok kell hogy kitörjenek, és ők nyerjenek :D
  • alma2
    A respawn protecionnel meg az a baj, az ellen nem tudja pontosan mikor mulik el a masikrol, igy o sokkla nagyobb esellyel fog elpusztulni, szerintem nagyon rossz talalmany !!!
    Az lenne a megoldas, eleg nagy egy bazis, szinte minden bazison van meg haziko is, hogy minel messzebb szulessen ujra az emberke az ellentol, vayg fedett helyen ha olyan jellegu a tamadas. legtobb esetben erre biztos van mod. megis szarik ra es a kepebe tesz altalaban a masiknak :)
    Akkor azon a klan serveren az is elitelendo, ha csak a bazisuk van meg, hogy egyaltalan bombat ledobjak a repcsivel ? pedig jo erzes a nepirtas :)

• alma2
    En is feltettem az uj NGo ati 5.7-en alapulo drivert, igertek mindenfele hatalmas sebesseg novekedest stb.AMit eszrevettem, megha elsore nehez is elhinni, ezzel a driverrel sokkal kevesbe birta a kartyam a tulhuzast, nekem is egybol szemetelt a bf. normal frekin viszont ment, de most, hogy mondjatok, tenyleg azota lassabb a jatek amiota fent van. :)

• Punkerwork
    ha tökéletesen körülzárják a spawn pontot az a tuti :)
  • haxoror
    Szerintem a csoportos nindzsázás a másik bázisán kb. annyira "hasznos" mint a sniperkedés, egyszerűen nem tudtok akkora kárt okozni mint amekkora hátrányba a társaitok kerülnek a zászlóknál mert nem vagytok ott hogy segítsetek :)
  • Running
    Nekem ment, nem volt textúra hiba, csak kb 1/3 esett vissza a teljesítmény. Szóval akadt mint állat. Visszatettem 5.6 és kiválóan megy.
  • Deqwator
    Én is hamar elintézem a külföldieket!
    Abbahagyom a játékot üvöltözök mesoral azt nyugott leszek
  • mohus
    ne sajnáld, elég csúnyus:)
  • mohus
    "Hát ha nem mondjátok neki honnan tudná ?
    Egyébként külföldi szervereken mindenki használja, én is kerültem már ilyen kutyaszorítóba , de szerintem nem gáz mert elég könnyű kitörni belőle....
    Párszor meghalok igaz, de utána tiszta a terep..."

én is egyszerűen lerendezem....

Special Force-os KIT...5-6 bigyó beszór azt go:)
  • Polemius
    Attól hogy C4-ezni megyünk, attól még az útba eső ellenfeleket lelőjük, főként ha egyértelműen észrevettek. És valóban, többnyire besunnyogunk, lapítunk és amilyen gyosan lehet, elhúzzuk a belünket.
    De ha tank vagy APC van kéznél, akkor azt is használni fogjuk meneküléshez. :)

Csak arra próbálok rámutatni, hogy önmagában a másik bázisán tevékenykedni nemhogy nem kívánatos, hanem kimondottan ésszerű. Anélkül, hogy etikátlan lenne. Szerintem.
  • Starfish
    Mondom, hogy csak és kizárólag az 5.7-es driver csinálja. Atinak is írtam de mg nem jött válasz. Eddig semmi baj nem volt a játékkal. Most is. Visszatettem az előző drivert és tökéletesen megy. Így tuti nem hardware hiba. Sőt. Kipróbáltuk egy x800xt-n is és ott is ugyan ez a hiba. Szerintem tuti nem hw hiba.
  • Borg
    Nem kell ahhoz tank sajnos, hogy BC-t prüszköljenek valakire publicon... hacsak meglátnak a bázion már megy a duma.
    Holott Polemiusnak teljesen igaza van.
  • Running
    Ez a basecamp dolog tök szokványos azon a helyen ahova járok rankedre, már ezerszer leírtam melyik az. Majd minden nap van, minden pályán ahol lehet. Tegnap egy egész osztag lőtte a bázist, az anti-tankosok a tankokat, a mesterlövészek az emberek. Közbe meg folyamatosan nyomták az arti-t a terepre. Én személy szerint vagy 6x haltam meg mire megtisztítottuk a terepet, de nem láttam h bárki panaszkodott volna. Pedig több osztag is elhalt helistől mindenestül a légibombázások miatt. Ja és egy heli is osztotta fentről az áldást a tankokra, vagy akik épp életben maradtak. :)
    Szóval engem nem aljz fel a dolog túlságosan. (Hozzáteszem több bázis nem is volt a kezünkben, szóval egyedüli volt az el nem foglalható támaszpont.) Ha ennyire béna a csapat, akkor meg is érdemli és akkor legalább mindenki összekapja kicsit magát. Ami meg is történt, még ha vesztettünk is, nem totálisan kaptunk ki. :)
    Másik, tegnap egy csávó minden körben helivel ment, a rakétással és 150-200 pontok között végzett, mivel 80-100 embert lőtt le körönkét. Csináltam róla screen-t de 0 kbyte-os lett. Ki is akarták szavazni, ami nem sikerült, meg kiabáltak sokan h cheater szavazd ki, gondolom az eredményei miatt. Pedig csak helizett és lőtte az embereket, nem volt abban semmi cheat. A csapat volt annyira béna, hogy senki nem lőtte le, le se szarták, ezért voltak jó eredményei, szóval azért dolgozik az irigység is.
  • haxoror
    Ha C4-el mész robbangatni akkor pont az a cél hogy észre se vegyék hogy arra jársz és nem egy tankkal fogsz a zászló mellé parkolni :)
  • mohus
    "Vagy hogy egyszerüen nem irja ki hogy a feléd rohanó katona most
    csapattárs vagy ellenség. stb stb"

ha nem ismered, hogy a csapatod merre van, akkor nagyon sajnálom...meg ott a térkép is három különböző zoommal mi a franc kell még?
  • Polemius
    Ez így ebben a formában szerintem hülyeség. Miért ne lehetne bemenni? Ott a radar, a tüzérség, UAV. Vagy akkor egyezzen meg a két csapat, hogy senki nem használja ezeket, és a másik bázisán sem tevékenykedik. Esetleg majd a bázison levő ellenfeleket hagyják nyugotdan tevékenykedni, nem lőnek rájuk, és azok sem az ott éppen akkor spawnoló emberekre?

Az persze szerintem is játékrontás, ha direkt arra utazik valaki, hogy a másiknak esélyt sem hagyva lehenteli amint spawnolt.
  • Borg
    Szerintem ez hw hiba. A BF2 erősen használja a shadereket a kártyádon, valszeg ezért csak ebben jön ki. Leginkább memóriahibának tűnik. Próbáltad lejjebb venni a memória órajelét?
  • mohus
    frapsot én sosem használtam még...szerintem szaggatni fogja a videót...azt meg rühellem
  • Starfish
    Félsz mi hogy leszedlek a heliddel együtt :D:D:D:D lmao. Ez de szar volt tőlem... :D
  • Starfish
    Namég1szer
  • mohus
    Hurráááá

ennek azért örülök
  • Starfish
    Nekem csak az új Catalystel csinálja. Visszaraktam az 5.6 NGO drivert és simán megy mint eddig. Ilyen képet ad az 5.7-el. Ez is olyan mintha elszúrná a memória címzést vagy valami. Dehát ez van. Ja és persze csak BF2 csinálja =)

• mohus
    "WOW, az EA HU Official Ranked II szerver 64 fős!"

1.02-es már...ASE és a normál menetben is látható már?

én tegnap este alig botlottam magyarokba:)
  • mohus
    jelek útja, --> = kábel

A folyamat első lépése az hogya videókártyát CLONE módra állítod...mintha TV-re akarnád kitolni a videójelet.

PC videokártya és hangkártya OUT (S-VIDEO, RCA, Jack stb) --> Külső videódigitalizáló IN (S-VIDEO,RCA) --> PC USB 2.0 PORT IN (digitalizálók esetén US kábellel csatlakozik PC-hez és azon keresztül toja be a digitalizált anyagot már a PC-be)

HW: ADS TECH DVD EXPRESS, hasonló Plextor Pinnacle termékek
    SW: CapWizard (ADS-hez adott), Pinnacle Studio 9.4 Plus

Elindítod a digitalizáló software-t
    és a Battlefield 2-t is
    ALT+TAB válhatsz az alkalmazások között
    Ha megtetszik egy jelenet kijössz a BF2-ből, recordra kattintasz a Capture szoftveren és azonnal visszalépsz a játékba....gyakorlatilag ilyenkor a PC monitoron látható dolgok kerülnek digitalizálásra. Az egész MPG videót ztán kedvedra vagdoshatod a Pinnacle 9-cel.

Erős gép kell hozzá, de iyen módszerrel egy 3.0Ghz+SATA wincsi bőven folyamatosan tudja a folyamatot rögzíteni, akár 4-6MB/sec minőség mellett is. DVD minőség esetén 9MB/SEC-en már nálam behalt a dolog.

• Borg
    És akkor miért teszed be a linket újra?
  • Dtomka
    mert irtad h nem t9lti be...
  • Borg
    Köszi, láttuk már 3-al lejjebb is a linket.
  • Dtomka
    a kep
  • Borg
    Na erről viszont ne nyissunk újra vitát :) A DICE képességeivel mindenki tiszában lehet már az utóbbi hetek "munkássága" és a BF2 alapján... (szal go Valve :D)
  • Borg
    Biztos király kép, de nekem nem tölti be innen :)
  • lac coo
    Na ja kinek egyszerű ? DICE-nak ...?
  • Punkerwork
    inkább maradok WWIIOnline-nál :)
  • Borg
    A folyamatos respawn sem realisztikus, mégis így működik.
    Szal egy 3-5mp spawn protection (villogo ember vagy valami) teljesen jó megoldás lenne. Egyszerű shader művelet, a spawn protected ember megvalósítása.
  • FlatlineHun
    De ennek csak az elfoglalhatatlan bázison spawnoló emberekre szabad igaznak lennie, különben nagyon könnyű lenne zászlót védeni....
  • Dtomka
    Azért vicces,lelövök 2 embert a föbézükön és bannolnak.............
    Ha a bfvebn mi is ezt csináltuk volna akkor a végén csak a saját klánunk tagjai lettek volna a szerveren,vagy azok se:)?
  • lac coo
    Na de nehéz előbb szólni neki , hogy nem szokás és utána bannolni meg anyázni ?