172102
  • Domikee
    >AGP gyorsaságának beállítása és az is KI feliraton van.. ez baj ?
    Ez baj, mert így le van tiltva az agp gyorsítás teljesen. Ha 8x nem is, de legalább 4x-re húzd fel. Kikapcsolt agp gyorsítással sztem el sem indul a játék, ha mégis, nem lesz benne köszönet.
  • Promi #28272
    Lehet rakellene gyurnom a repulo vezetes rejtelmeibe + 1 jo joy -t venni, mert lattam nem 1 szer, hogy 1 jo pilota eleg utokepesse tudja hozni a csapatot sot.
  • Promi #28271
    Mivel iranyitod a repcsit joy -al?
  • alma2
    Ami eleg bosszanto, szerintem nem szanadekos, hogy nem aranyosak a palyak.
    mas mas csinalta mas objektum meretekkel :)
    Max egy palya szerkesztos emberke megcafol. pl a kubra dam aranytalanul nagy ott minden pl a leszallopalya es sok minden mas, ugy repulok mintha egyhelyben jarnek.Mig a masik palyan olyan kicsi a leszallopalya, hogy nem kepes egy repulessel feltolteni a repcsit bombaval.Persze ezen lathatoan sokkal gyorsabban repulok.Ja es nem azert mert az egyik palyan a ketszemelyes repcsivel megyek mielott belekottok :)
  • Poggyász
    Van egy olyan gyanúm hogy sokan azt hiszik hogy a PGUP a büntetés. Tegnap egy squad-ban voltam medic. Felbukkant egy ellenfél a squad-om egyik tagjával lőni kezdték egymást én is megeresztettem egy-két sorozatot. Balszerencsémre a társam ugrálás közben bekerült a tűzvonalba és mivel le volt gyengülve, az én golyómtól halt meg. Gyorsan ment a Sorry, majd felélesztettem, erre rámnyomja a punish-t. Szó nélkül kiléptem a squad-ból.
  • Promi #28268
    Na igen az emlekek
    Szerintem mindenki sorolhatna a game bugjai/faxsagai miatt eloallt helyzeteket.:)
    Nekem is volt mar jopar hasonlo, de a legtobb ami tetszett, hogy mar 1-2 perce kergetjuk 1 mast az ellenseges helivel, o a fejem folott van en pedig mennek felfele mikor is ossze utkozunk, es en oltem meg ot/oket ij modon.:)
  • alma2
    kb 15 perc alatt egy palyan belul sikerult beszereznem a basic engineer, basic spec ops plecsnit./altalam hanyagolt kasztok/
    beulsz gunnerbe a helibe, es irtasz egy parat, na jo, joparat :) es csak ugy dobalja a server. Csak azert irtam mert valakinek lelki torest okozott multkor, hogy megszerezte es kivagta a server :)
  • Promi #28266
    Ez azt jelenti, hogy KI van kapcsolva.
    Amugy lentebb mar irtak, hogy nem hataroz semmi kulonoset.
    Nekem allandoan BE van kapcsolva, es semmi bajom a BF2 vel.
  • Holdpro
    Ott van egy olyan is hogy: AGP gyorsaságának beállítása és az is KI feliraton van.. ez baj ?
  • GanXstaZoleeWrk
    oké helyesbitek nallam hiaba kapcsoltam ki xpben nem ért semmit viszont biosban kikapcsolva lett csak jó.
  • FlatlineHun
    Tk/Bünti kapcsolatban az én véleményem: Én csak akkor büntetek, ha látom, hogy a halálom a csapattárs hülyesége, vagy szándékos gondatlansága miatt történik, alapálláspontom szerint valószínűleg nem akart ártani. Néha azonban visszaélek a büntivel, és direkt a bázisból utolsó járművel távozó csapattárs elé állok, még jóval féktávolságon kívül. Ha megpróbál elmenni mellettem, eléugrom, és bebüntizem. Ez lehet, hogy genyóságnak hangzik, de aki képes a csapattársát 3 perces gyaloglásra kényszeríteni, az megérdemli.
    Amúgy legérdekesebb TK-k:
    - Álló tankkal pontot foglalok, felémszáll a baráti heli besegíteni. Pilóta a tankomnak jön, meghalunk mindannyian, kapok 2 TK-t, és az egyik még be is büntet!!!
    - Squadleaderrel pontot foglalok, egyszercsak lespawnol mellém valaki, ijedtemben lelőttem. Naná, hogy squadmember volt. Sorry, sorry, nem büntet be.
    - Dragon valley pályán APC-vel indulok a nagy szigeten lévő bázisból oldalra, emelkedő után hirtelen TK, majd bünti. Következő életemben látom, hogy a sznájpergyerek a bukkanó után az ÚTON hasalva lövöldözik, majd a szemem láttára valaki ugyanúgy elüti. A vicces az, hogy kifelé jövet a bázisból esélyed sincs, hogy meglásd a csókát. 5 perccel késöbb ugyanott fekszik az út közepén. ARGH!
    - Tank-Tank csata, nem túl jól állok, egyszercsak felrobbanok, 2TK, mindkettő bebüntet. Ahogy a kamera kizoomol, a tankom mögött füstölgő autóroncs. Tippelj, mi történt.
    - Helivel repülök Kubra dam pályán, egyszercsak légvédelem lőni kezd rám folyamatosan, ráfordulok, rakátasorozat elmegy. Utána bevillan, hogy kék színű (még mindig lő rám), meghal, bebüntet.
    - Zászlót támadot Shonghua (vagy miatököm) pályán APC-vel, egyszercsak épület mögül gránátok kezdenek felém repkedni. (vagy 3 db) Odalövök, meghal (biztos már le volt sérülve, mert nem közvetlen találat érte), bebüntet.
    - Hja, meg egyszer csóri [HUN]Hacker-t is leszedtem sörétessel, amikor lesebezték a tankunkat, kiugrom, és ő valahogy elémkerült, azt hittem, hogy ellenfél. Persze nem büntizett be.
    Ezek csak a legemlékezetesebbek voltak.
  • Promi #28262
    Asztal üres területén jobb klikk/tulajdonságok/beállitások/speciális/SMARTGART/Gyors iras KI.
  • Holdpro
    pont vége lemaradt mert ott van pár fül :P
    Nekem magyarul van azért nem találom ?
  • Domikee
    Ez igy ebben a formában nem igaz. És nem minden biosban kapcsolható.
  • Domikee
    Asztal üres területén jobb klikk/tulajdonságok/beállitások/speciális
  • GanXstaZoleeWrk
    biosból kapcsold ki egyébként szart se ér.
  • Poggyász
    Nem szép dolog hogy nem segítetek Skill-nek.
    CAPS LOCK?
  • Holdpro
    Kérlek pontosíts egy útvonalat, sosem szoktam túrkálni a gépben
  • Domikee
    AGP Gart beállításoknál.
  • Holdpro
    sziasztok
    Fast Writes hol van egy Ati videokarinál ?
  • 0Fritz0
    Vannak mániákus szavazgatósak, de nem kell ész nélkül nyomkodni.
    Ha van időd megnézni, hogy a szerencsés jelöltet miért akarják kirúgni (TK, inaktív - ezek láthatóak a pontokon, vagy mert gyengusz commander), akkor szavazz. Viszont ha éppen kerget a tatár, akkor inkább ne nyomj semmit. (sztem) :)
  • Domikee
    Sztem sokan nem foglalkoznak a kérdéssel, nem nyomnak semmit. És az idő leteltével a rendszer ugye "nem"-mel válaszol minden kérdésre/utasitásra.
    Van, mikor a játék hevében nekem is eltart egy ideig, mig foglalkozni tudok a dologgal.
    Vagy én vagyok túl naiv? :-)
  • Domikee
    Mire gondolsz? Ha meghal az aki lerakta akkor nem sokkal utána eltűnnek. Ez így volt már a bf42-ben is.
  • GiGa master
    hello all!!!1x már letöltöttem a bf2-őt akkor ment csak útközben elszált az alaplapom,és 1 pass nem tom milyen alaplapom van cserébe!!és megcsinálom azokat a dolgokat ami az FAQ-ba lev an írva és úgyse megy.hogy mi lehet a problem me ati kárdom van,de ez az sztem nvida help please!!
  • Nagydög
    A scoringCommon.py-t atnezve nem nagy kunszt kiigazitani, hogy a veled egy jarmuben ulokert ne kapj TK-t.
  • gameplusz
    Hát az.
  • Rusid
    Ember te még freddy14-nél is csökkentebb vagy pedig ez nagy szó.
  • CSOCSO
    ettol fuggetlenul engem mindig punisholnak.. akar ha mellettem levo auto is felrobban az en tankommal egyutt akkor is unisholnak:( vagy ha idegen csavoval zuhanok le akkor is punisht kapok...szal tokmindegy
  • Skill
    ja de sok idö
  • rohadt alma
    Az aknák idővel eltünnek.Másnak is?
  • Gabe18
    Az ASE-ből engem sem engedett,hibás jelszó miatt.Utánna megnéztem a játékon belülről,ott meg nem egyező verziót ir,ami igaz is mert 1.1-en fut a szerver az ASE szerint ha jól néztem.
  • Skill
    mert a legtöbb üres...
    2 szerveren vannak sokan ez a passos meg egy másik amire sok külföldi jár...

jo lenne magyarokkal játszani...
  • Skill
    1 hete folyamatosan klánmeccs van?
  • TDC Geronimo
    Vazz. 25484654 szerver van még azon kívül. Miért pont arra akarsz bemenni?
  • Gabe18
    Én nem akarom neked megmagyarázni,csak nem tudok egyetérteni a büntetési módszereddel.Ettől még Te azt csinálsz amit akarsz.
    Engem is lelő néha a saját emberem,elgázol amikor fel akarok szálni a kocsira,stb...De ha jól emlékszem Bf2-es pályafutásom alatt eddig egyszer nyomtam büntetést,amikor a sötétben rossz gombot nyomtam le véletlenül...
    Mert egyszerűen nem érdekel.Elüt,lelő,és akkor mi van?Hülye agyammal feltételezem hogy nem igy akarta.Ettől még én is elkáromkodom magam,vagy az elmeállapota minőségéről is elmorfondirozok amig várok az újraéledésre,de nem fogom agyba főbe büntetni csak hogy akkor már neki is legyen rossz.
    Olyan meg még nem esett meg velem hogy valaki módszeressen engem akart volna kiirtani a saját csapatomból folyamatossan.
    Szóval én nem csinálok ebből az egészből akkora problémát.
  • DummyBoy
    Mit ír ki hog nem enged be?

Nem lehet hogy éppen klánmeccs van és azért nem ... vagy csak egyszerűen ehhez is láma vagy?

Elnézést kér egy "nagypofájú" ... Gondolkodva mint az ember ... bahh ...
  • Skill
    ha az lenne szerinted itt sirnék?

estleg kiprobáltad?

asszem még te is olyan hülye vagy mint én...

köv probálkozo?
  • fr3ddy14
    lol, ez qrva jó
    egyébként láttalak most játszani az EA hun offical II-n
  • fr3ddy14
    bf2hu
    ez a jelszó
    örüjjé
  • Landor
    Akko' is MEC