172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
masreszrol meg nagyon dijazom az olyan figurakat,akik lekesen aknaznak(sajatok:)en meg nezek banban a tankkal,a kollega meg a btr-el,hogy hol a rakba menjunk ki a bazisrol...bar erre is van megoldas
-
jaja -
ha ki lenne kapcsolva,kisse tul egyszeru lenne,nem?egyszeruen akkor kell aknazni,amikor szukseg van ra... -
az a décébe volt hogy felvillan a sarokban a halálfej itt már az aknán van max összekeverik a c4gyel nem kéne a c4re halálfej mert minek és akkor mindenki tudná mi az akna és mi nem de jelen állás szerint a csapatsebzés kikapcsolása aknánál dolog működik a legjobban -
az oké hogy ott a halálfej, de attól még nemlátod hol van a földön -
"nincs időm figyelni" egybazinagy vörös halálfejet 
érdekes dezertkombatba kurvajól lehetett használni az aknákat AT -kal és ott nem mentek rá a csapattársak pedig kise volt úgy világítva az akna mint itt -
hát igen
én is rászoktam menni, mikor pl nagy harcban vagyok az ellenséges apc-vel, akkor pl nincs időm figyelni hol az akna, és rámegyek, az meg röhög rajtam micsoda láma hogy rámegy a saját akknára
persze én nem punisholtam :) -
ki kéne kapcsolni az aknák baráti sebzését mert a sok
szerintem direkt megy rá mert azt nem hiszem el hogy 5 aknából mind az 5 re véletlenül mennek rá
külföldön már pár hejen kivolt kapcsolva itt sem ártana a
ök miatt
-
1. A bizonytalanság nem jó dolog...
2. Arra voksolok, hogy lassú a szerver, és azért írja ki később.... -
Gabe18 #28584 Na személy szerint ezt a Songhua Stalemate pályát utálom a legjobban.
Olyan köd van hogy az orromig se látok,és olyan szintkülönbségek hogy azt se tudom hol másszak fel egy amugy tőlem 10 méterre lévő ponthoz...Meg annyi viz hogy hadihajók is úszkálhatnának...
Amugy nekem még ez a kill assist rendszer se egészen tiszta.Mert azokat mire adja most pontossan?Néha biztossan látom hogy általam is eltalált ember,jármű bevégzi más keze által,mégse adja meg.Máskor meg vagy fél perce nem lőttem már semmire,és egyszer csak kiírja hogy "kill assist"... -
Így igaz ezt én is tanúsíthatom, de az még jobb ,ha egy jól összeszokott csapat van.
-
rohadt alma #28582
-
Ennyit számít egy jó sqadleader és a mikrofon....
-
"Még gopher se, nem hogy www"
bbs, telnet, wsirc....nyamm -
gép kikapcs -
rohadt alma #28578 Mit lehet csinálni a "lag" megszüntetésére? -
penge17 #28577 :D -
Marmint szemelyesen ismered ?
Akkor fenekeld el helyettem is, es verjel egy kis ertelmet a fejebe, koszi :)
Ja meg vedd ra valahogy adja el a jatekot, ez nem neki valo :)
--
Szerintem lesz egy par gyenge idegzetu ember, aki tenyleg szetveri a gepet, a hazat, a csaladjat a punish miatt,pontosabban akik ossze-vissza nyomkodjak.
Viszont arra is jo, ha elotted van az urge pontszamban, kispecized magadnak, ele allsz egy parszor vagy barmi, maris tied lesz az arany csillag :)
Lassan megint olvashatjuk, hogy a szamitogep jatek öl, butit, nyomorba dönt :)
-
Ezt a punish dolgot úgy eltörölném ahogy van . -
ismerem,elég láma :D -
:D -
Igy a nap vegen, uberelt mindenkit ATI(HUN( vagy talan ATIS(HUN) nevu jatekos.
Sharqi peninsula palya.
Senki nem volt eleg bator, hogy gunner legyen nekem :)
a palya felenel jon ATIS a megmentom.
Varok ra, hogy beszalljon teblabol a helitol nem messze, jo mondtam ez se jon felszallok.elindulok kiabal "need a ride" visszamegyek erte, megyunk szetloni az ellen helijet a startnal meg aki ott teblabol..raketa persze nem tudja, hogy van.Erre kiugrik a helibol en szetnyomom, mert olyan kozel repulok el az epulet tetejetol, vagy valami hasonlo.Nyom egy teamkillt, erre meg a levegobol repulve elkezdek neki magyarazni, hogy o nyumta e a "punishet", nem reagal. mire leirom mar tok idegesen, hogy te voltal az a .. ki punisht nyomott ? erre o az mi ?
-mondom pagedown.
-"ja en voltam az a f+" mondja o. De mar irja is menjek vissza erte.
Gondolom meg egy bolond ki nem tudja mint jelent a punish szo.
hmm, csak erzi milyen hulye volt, akkor elviszem megint.
lovoldozunk belenk jon az ellen helije, ok meghalnak, na meg atis is, erre a gep megint ramveri a teamkill-t. Erre Atis baratunk automatikusan nyom egy pagedown.Amit azt hittem az elobb felfogott mit jelent.
megjelenunk harmadjara ott a helinel rohangal mint ha mi sem tortent volna, szetlovom puskaval, o ugye megint automatikusan pagedown, en meg kick :)
Ma jatszottam elszor magyaron ugy igazan, inkabb elkerulom, es hallgatom a nemetek radiojat :) Ilyen ideg meg nem voltam, ennyit meg nem er az egesz HUn fesztival :)
-
Neked se kellenne kempelned és akko nem lenne TK -
ja ja ! Az jó klán , volt FC-sek :-DDDDD -
Megsúgom neked, hogy a SAC klán tagokat toboroz. -
Nauron #28568 LOL
-
Skill
Klánt keresel
gyere ide és jelentkezz
www.gportal.hu/hutema
!!!!
-
szitó= szitu
-
Skill #28565 klánt keresek -
onnan hogy pl rázuhant az nmy helikopter és mégis tk-t irt ki...a srác megse nézte mi a szitó automatikusan pg dwn
és ez megy egyfolytaban -
elofordul a legjobakkal is .. :) -
töknyólc -
"omen"
-
bakkir
kibasztak egy szerverről teamkill miatt:
gulf of omen a pálya, megyek bombázóval és bombázom az anyahajójukat, közben meg figyelem hogy több a teamkill mit a kill.
a sok barom ott kempelt az ellen anyahajóján, mert a szigeten már mibden el volt foglalva a mi javunkra, és én gondoltam hogy lebombázomm őket.
és ezért kirúgak, mert több a teamkill mint a kill -
Legyen igazad :-D -
Most ez a TK dolog olyan hogy az illető honnan tudja hogy véletlenül vagy direkt TK-tad le.
lac coo-nak nem tudok reagálni csak azt tudom mondani amit az elöbb egy kis idő és meg kell ismerni a játékot rendesen! -
A bonyolult rossz kifejezés valóban. Inkább összetett , és szerintem éppen emiatt nem való igazából publikra.Vagy olyan lesz a szinvonal mint ami most van.... -
az a bonyolult hogy valaki megtalálja a page up-ot tk után -
A BF2 egyáltalán nem bonyolult csak egy kis időt kell rászánni hogy az ember megismerje a játékot!
Valamilyen szinten mindenkinek új a játék, a játékmenet mert egyik BF-hez és modjaihoz sem hasonlít.
Azt nem értem hogy mi a bonyolult kiválasztani a kasztot a spawn pontot és ok-t nyomni aztán lelőni az ellent illetve elfoglalni a zászlót esetleg ezt néha csapatokba verődve?
Most komolyan ha ez bonyolult akkor lassan tényleg Pac-Man szintű játékokat kell készíteni!
-
autista